Idahs viktdagbok

« Till Idahs profil

2012-06-26

Invägning
Vikt54.2kg
Midja71.5cm
Stuss92.0cm

2012-05-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågbröd ca 6% fibrer 30.0 75.0 2.2 13.7 0.8
Gräddsås pulver tillagad m mjölk vatten smör 100.0 117.1 2.7 7.6 8.4
Ost hårdost 28% fett 20.0 73.3 5.5 0.3 5.6
Potatis kokt 200.0 155.4 3.6 32.8 0.2
Kaviar rökt 10.0 39.0 1.2 1.3 3.3
Potatis kokt stekt 100.0 125.3 1.6 21.1 3.5
Rödkål brynt kokt 50.0 35.0 0.8 4.4 1.2
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 13.0 46.0 1.3 8.4 0.3
Äppelkompott 50.0 48.8 0.1 11.7 0.0
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer 60.0 160.8 5.2 30.2 1.4
Fläskfilé gris stekt i skivor 70.0 108.5 19.7 0.0 3.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Mjukost smältost ca 16% fett 90.0 186.0 14.4 1.2 13.8
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
968.0 1407.2 98.8
28.7%
132.7
38.5%
49.9
32.8%

2012-05-14

Invägning
Vikt53.1kg
Midja72.0cm
Stuss92.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd vete vallmofrö 6% fibrer Wasa frukost 52.0 212.3 5.6 35.1 4.3
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 200.0 267.2 54.8 0.0 5.0
Dressing majonnäs ca 25% fett 93.0 282.7 0.4 18.2 23.4
citronmuffins 25.0 107.5 1.1 13.0 5.8
Basmatiris kokt 300.0 358.2 9.3 76.5 0.9
Dressing majonnäs ca 60% fett 20.0 114.4 0.2 1.9 12.0
Tonfisk i olja konserv 95.0 240.4 22.8 0.0 16.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
885.0 1722.7 106.8
24.9%
144.7
33.7%
78.3
41.4%

2012-05-13

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Currysås 45.0 40.5 0.4 1.5 3.6
Varmkorv 15% fett 100.0 227.0 8.0 12.8 16.1
Hårt bröd vete vallmofrö 6% fibrer Wasa frukost 26.0 106.2 2.8 17.6 2.2
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 50.0 142.5 4.0 25.6 2.0
citronmuffins 25.0 107.5 1.1 13.0 5.8
Makrillfilé konserv i tomatsås 60.0 118.8 8.6 0.3 9.3
Basmatiris kokt 200.0 238.8 6.2 51.0 0.6
Kyckling kokt 125.0 209.0 39.2 0.0 5.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
631.0 1190.3 70.3
23.9%
121.8
41.3%
45.2
34.8%

2012-05-07

Invägning
Vikt53.1kg
Midja70.0cm
Stuss92.0cm

2012-04-23

Invägning
Vikt52.6kg
Midja70.0cm
Stuss91.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 65.0 185.2 5.3 33.3 2.7
Makrillfilé konserv i tomatsås 90.0 178.2 13.0 0.4 14.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
155.0 363.4 18.3
20.4%
33.7
37.5%
16.7
42.1%

2012-03-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bearnaisesås 160.0 176.0 0.8 5.6 16.0
Potatis kokt 250.0 194.2 4.5 41.0 0.2
Fiskbullar i buljong konserv stuvade m mjölk 150.0 132.9 8.7 11.2 5.8
Pannbiff blandfärs stekt 80.0 133.8 8.8 5.0 8.6
Grönsaksblandning för wokning 60.0 30.0 1.5 4.7 0.2
Sky 160.0 57.1 2.2 0.0 5.4
Gröna bönor 64.0 18.8 1.2 2.2 0.1
Pasta kokt u salt 270.0 344.8 11.3 69.7 1.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1194.0 1087.6 39.0
14.8%
139.4
52.8%
37.7
32.4%

2012-03-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta kokt u salt 200.0 255.4 8.4 51.6 1.0
Bacon magert gris rökt stekt 100.0 300.0 51.2 0.0 9.2
Ketchup tomat 10.0 10.9 0.2 2.4 0.0
Falukorv 23% fett 115.0 297.8 11.4 4.3 26.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
425.0 864.1 71.2
33.5%
58.3
27.4%
36.6
39.1%

2012-03-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Tortilla chips 100.0 504.0 6.7 57.1 26.5
Grillsås 50.0 50.0 0.8 4.0 3.4
Wokgrönsaker Asiatiska wokade i rapsolja 150.0 73.5 2.1 8.6 2.0
Kycklingbröstfilé u skinn 150.0 157.5 34.6 0.0 1.8
Sweet chili sås 50.0 91.0 0.4 18.6 1.4
Basmatiris kokt 200.0 238.8 6.2 51.0 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
700.0 1114.8 50.8
18.7%
139.3
51.4%
35.7
29.9%

2012-03-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Smörgåsrån 35.0 147.0 3.5 26.7 2.6
Dressing majonnäs ca 40% fett 50.0 226.0 0.2 12.0 20.0
Räkor kokta 80.0 88.8 19.2 0.0 0.9
Semla vetebulle fylld m mandelmassa vispad grädde 100.0 333.0 5.4 39.7 16.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
265.0 794.8 28.3
14.4%
78.4
39.8%
39.8
45.8%
« Äldre inlägg