Idah86s viktdagbok

« Till Idah86s profil

2015-03-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
Gröna bönor 75.0 22.0 1.4 2.6 0.1
Lax 125.0 226.2 23.0 0.0 15.0
Sky 58.0 20.7 0.8 0.0 2.0
Sojasås 55.0 31.4 4.1 3.6 0.0
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja 150.0 180.9 3.3 34.6 2.4
Potatis stekt 175.0 218.2 2.8 37.3 5.8
Fläskkotlett gris fett bortskuret 40.0 41.2 8.6 0.0 0.7
Majonnäs 80% fett 30.0 215.2 0.3 0.4 24.0
Grönmögelost fett 43 % Blå Castello 36.0 154.4 3.5 0.9 15.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
814.0 1141.2 48.2
17.0%
85.5
30.2%
65.7
52.7%

2015-03-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bacon gris 80.0 276.0 10.7 0.0 26.2
Salladskål 50.0 10.0 0.7 1.3 0.1
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja 100.0 120.6 2.2 23.1 1.6
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 39.0 3.5 5.0 0.5
Ost hårdost 23% fett 10.0 32.7 2.9 0.1 2.3
Stekt nötfärs 150.0 244.5 33.0 0.0 12.4
Pasta berik kokt m salt 200.0 262.0 9.8 50.2 1.6
Béarnaisesås fryst el pulver tillagad 75.0 168.0 2.0 5.1 15.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
765.0 1152.8 64.8
22.6%
84.8
29.6%
60.5
47.8%

2015-02-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rökt skinka gris 6% fett 22.0 30.4 4.6 0.0 1.3
Pasta kokt m salt 400.0 518.0 18.0 103.6 1.6
Paprika röd 20.0 6.0 0.2 1.1 0.1
Champinjoner konserv m lag 130.0 19.5 2.5 1.2 0.1
Öl pilsner 3,5 vol. % 750.0 300.0 3.0 34.5 0.0
Matlagningsgrädde 15% fett 67.0 108.5 2.0 2.9 10.0
Potatischips 200.0 990.0 10.8 93.2 59.0
Lök gul röd 5.0 1.6 0.1 0.3 0.0
Stekt nötfärs 180.0 293.4 39.6 0.0 14.9
Chilipeppar färsk 5.0 2.5 0.1 0.4 0.0
Ost hårdost 23% fett 6.0 19.6 1.8 0.0 1.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1785.0 2289.5 82.7
15.9%
237.2
45.6%
88.4
38.5%

2015-02-26

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt50.8kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Stekt nötfärs 120.0 195.6 26.4 0.0 10.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Salladskål 30.0 6.0 0.4 0.8 0.1
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 50.0 142.5 4.0 25.6 2.0
Gurka 80.0 11.2 0.6 1.8 0.0
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Kräfta konserv el kokt 20.0 18.8 3.6 0.2 0.4
Lax stekt 125.0 281.2 28.5 0.0 18.6
Dressing ca 25% fett 10.0 26.4 0.0 1.0 2.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
525.0 1038.7 70.2
26.9%
30.0
11.5%
70.7
61.5%