Idah86s viktdagbok

« Till Idah86s profil

2015-03-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grönmögelost fett 43 % Blå Castello 36.0 154.4 3.5 0.9 15.5
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
Gröna bönor 75.0 22.0 1.4 2.6 0.1
Lax 125.0 226.2 23.0 0.0 15.0
Potatis stekt 175.0 218.2 2.8 37.3 5.8
Sky 58.0 20.7 0.8 0.0 2.0
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja 150.0 180.9 3.3 34.6 2.4
Sojasås 55.0 31.4 4.1 3.6 0.0
Fläskkotlett gris fett bortskuret 40.0 41.2 8.6 0.0 0.7
Majonnäs 80% fett 30.0 215.2 0.3 0.4 24.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
814.0 1141.2 48.2
17.0%
85.5
30.2%
65.7
52.7%

2015-03-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Béarnaisesås fryst el pulver tillagad 75.0 168.0 2.0 5.1 15.8
Bacon gris 80.0 276.0 10.7 0.0 26.2
Salladskål 50.0 10.0 0.7 1.3 0.1
Stekt nötfärs 150.0 244.5 33.0 0.0 12.4
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja 100.0 120.6 2.2 23.1 1.6
Ost hårdost 23% fett 10.0 32.7 2.9 0.1 2.3
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 39.0 3.5 5.0 0.5
Pasta berik kokt m salt 200.0 262.0 9.8 50.2 1.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
765.0 1152.8 64.8
22.6%
84.8
29.6%
60.5
47.8%

2015-02-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 23% fett 6.0 19.6 1.8 0.0 1.4
Rökt skinka gris 6% fett 22.0 30.4 4.6 0.0 1.3
Pasta kokt m salt 400.0 518.0 18.0 103.6 1.6
Lök gul röd 5.0 1.6 0.1 0.3 0.0
Stekt nötfärs 180.0 293.4 39.6 0.0 14.9
Paprika röd 20.0 6.0 0.2 1.1 0.1
Matlagningsgrädde 15% fett 67.0 108.5 2.0 2.9 10.0
Potatischips 200.0 990.0 10.8 93.2 59.0
Champinjoner konserv m lag 130.0 19.5 2.5 1.2 0.1
Öl pilsner 3,5 vol. % 750.0 300.0 3.0 34.5 0.0
Chilipeppar färsk 5.0 2.5 0.1 0.4 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1785.0 2289.5 82.7
15.9%
237.2
45.6%
88.4
38.5%

2015-02-26

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt50.8kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Dressing ca 25% fett 10.0 26.4 0.0 1.0 2.5
Stekt nötfärs 120.0 195.6 26.4 0.0 10.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Kräfta konserv el kokt 20.0 18.8 3.6 0.2 0.4
Salladskål 30.0 6.0 0.4 0.8 0.1
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 50.0 142.5 4.0 25.6 2.0
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Gurka 80.0 11.2 0.6 1.8 0.0
Lax stekt 125.0 281.2 28.5 0.0 18.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
525.0 1038.7 70.2
26.9%
30.0
11.5%
70.7
61.5%