Idah86s viktdagbok

« Till Idah86s profil

2015-03-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fläskkotlett gris fett bortskuret 40.0 41.2 8.6 0.0 0.7
Majonnäs 80% fett 30.0 215.2 0.3 0.4 24.0
Sky 58.0 20.7 0.8 0.0 2.0
Potatis stekt 175.0 218.2 2.8 37.3 5.8
Gröna bönor 75.0 22.0 1.4 2.6 0.1
Lax 125.0 226.2 23.0 0.0 15.0
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
Grönmögelost fett 43 % Blå Castello 36.0 154.4 3.5 0.9 15.5
Sojasås 55.0 31.4 4.1 3.6 0.0
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja 150.0 180.9 3.3 34.6 2.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
814.0 1141.2 48.2
17.0%
85.5
30.2%
65.7
52.7%

2015-03-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta berik kokt m salt 200.0 262.0 9.8 50.2 1.6
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja 100.0 120.6 2.2 23.1 1.6
Stekt nötfärs 150.0 244.5 33.0 0.0 12.4
Salladskål 50.0 10.0 0.7 1.3 0.1
Bacon gris 80.0 276.0 10.7 0.0 26.2
Béarnaisesås fryst el pulver tillagad 75.0 168.0 2.0 5.1 15.8
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 39.0 3.5 5.0 0.5
Ost hårdost 23% fett 10.0 32.7 2.9 0.1 2.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
765.0 1152.8 64.8
22.6%
84.8
29.6%
60.5
47.8%

2015-02-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Chilipeppar färsk 5.0 2.5 0.1 0.4 0.0
Paprika röd 20.0 6.0 0.2 1.1 0.1
Lök gul röd 5.0 1.6 0.1 0.3 0.0
Stekt nötfärs 180.0 293.4 39.6 0.0 14.9
Pasta kokt m salt 400.0 518.0 18.0 103.6 1.6
Rökt skinka gris 6% fett 22.0 30.4 4.6 0.0 1.3
Ost hårdost 23% fett 6.0 19.6 1.8 0.0 1.4
Champinjoner konserv m lag 130.0 19.5 2.5 1.2 0.1
Öl pilsner 3,5 vol. % 750.0 300.0 3.0 34.5 0.0
Matlagningsgrädde 15% fett 67.0 108.5 2.0 2.9 10.0
Potatischips 200.0 990.0 10.8 93.2 59.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1785.0 2289.5 82.7
15.9%
237.2
45.6%
88.4
38.5%

2015-02-26

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt50.8kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lax stekt 125.0 281.2 28.5 0.0 18.6
Salladskål 30.0 6.0 0.4 0.8 0.1
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 50.0 142.5 4.0 25.6 2.0
Kräfta konserv el kokt 20.0 18.8 3.6 0.2 0.4
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Stekt nötfärs 120.0 195.6 26.4 0.0 10.0
Dressing ca 25% fett 10.0 26.4 0.0 1.0 2.5
Gurka 80.0 11.2 0.6 1.8 0.0
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
525.0 1038.7 70.2
26.9%
30.0
11.5%
70.7
61.5%