Rani66s viktdagbok

« Till Rani66s profil

2014-06-06

Invägning
Vikt86.1kg
Midja103.0cm

2014-06-05

Gårdagens kvällspromenad ljuvligt väder men nu börjar dom där plågorna komma "myggen"

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grahamsbröd m mjölk ca 5% fibrer 39.0 108.4 3.5 18.0 2.0
Blåbärssoppa 144.0 57.6 0.3 12.4 0.3
Leverpastej skivbar 26% fett 32.0 95.4 4.1 1.6 8.2
Lättmargarin Becel 35% fett berik 5.0 16.0 0.1 0.0 1.8
Lättfil 0,5% fett berik 143.0 55.8 5.0 7.2 0.7
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 16.0 61.2 1.0 11.2 1.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
379.0 394.4 14.0
14.6%
50.4
52.4%
14.0
33.0%

2014-06-04

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 52.0 316
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 50.0 120.0 3.7 22.7 0.7
Sött vetebröd kanelbullar hembakta 30.0 96.5 2.0 13.5 3.7
Rökt skinka gris 3% fett 15.0 17.4 3.3 0.0 0.4
Kålpudding vitkål o köttfärs 150.0 144.6 9.9 8.6 7.5
Blåbärssoppa 250.0 100.0 0.5 21.5 0.5
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 26.0 99.0 3.4 16.0 1.8
Potatispalt 51.0 71.9 2.4 12.1 0.9
Bordsmargarin Milda 70% fett berik extrasaltat 5.0 31.0 0.0 0.0 3.5
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 40.0 153.0 2.5 28.0 2.6
Veteskorpor osötade 10.0 48.0 1.0 6.6 1.8
Lättfil 0,5% fett berik 200.0 78.0 7.0 10.0 1.0
Färskpotatis kokt u salt 72.0 56.2 1.2 11.8 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
899.0 1015.6 36.9
15.2%
150.8
62.0%
24.5
22.8%

2014-06-03

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cykla 19-22 km/h 40.0 486
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lingonsylt osötad 20.0 9.0 0.1 1.8 0.1
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 40.0 153.0 2.5 28.0 2.6
Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja 49.0 80.8 14.4 0.0 2.4
Ost hårdost 17% fett 15.0 42.0 4.5 0.2 2.6
Äpple u skal 110.0 69.0 0.2 16.1 0.1
Blåbärssoppa 250.0 100.0 0.5 21.5 0.5
Lättfil 0,5% fett berik 56.0 21.8 2.0 2.8 0.3
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 100.0 47.0 1.8 4.9 1.6
Lättmargarin Becel oliv 35% fett 5.0 16.0 0.1 0.0 1.8
Amerikanska muffins ospec 58.0 250.0 3.4 27.1 14.1
Potatispalt 218.0 307.2 10.5 51.9 3.7
Rågbröd ca 6% fibrer 31.0 77.5 2.3 14.1 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
952.0 1173.3 42.3
15.1%
168.4
60.1%
30.6
24.8%

2014-06-02

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cykla 19-22 km/h 65.0 790
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Småkakor ospec. 45.0 221.4 2.1 31.0 9.6
Sockerkaka lätt till tårtbotten 35.0 106.0 2.3 20.4 1.5
Rågbröd typ rallarhalvor ca 9% fibrer 100.0 261.0 6.7 49.9 1.5
Pitepalt 225.0 371.0 10.4 54.7 11.0
Blåbärssoppa 43.0 17.2 0.1 3.7 0.1
Rökt skinka gris 3% fett 20.0 23.2 4.4 0.0 0.6
Bordsmargarin Becel Gold 70% fett berik 5.0 31.0 0.0 0.0 3.5
Hamburgare dubbel bröd ost sallad dressing 140.0 338.8 17.4 26.5 17.8
Lättfil 0,5% fett berik 56.0 21.8 2.0 2.8 0.3
Färskost på filmjölk o gräddfil ca 14% fett 15.0 27.0 1.5 0.5 2.1
Rågbröd ca 6% fibrer 26.0 65.0 2.0 11.9 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
710.0 1483.4 48.9
13.6%
201.4
55.9%
48.6
30.6%

2014-06-01

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt85.2kg
Midja103.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) 70.0 479
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Becel Gold 70% fett berik 5.0 31.0 0.0 0.0 3.5
Lättfil 0,5% fett berik 56.0 21.8 2.0 2.8 0.3
Varmkorv kokt 153.0 440.6 19.4 13.6 34.6
Hårt bröd vete havre socker kli örtkryddor 10,5% fibrer Wasa knecks 18.0 70.4 2.2 11.0 1.5
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 31.0 88.4 2.5 15.9 1.3
Köttbullar ca 15% fett stekta frysta 104.0 223.6 13.5 7.7 15.5
Ägg kokt 35.0 49.0 4.4 0.0 3.6
Potatismos 140.0 110.2 3.1 18.9 2.1
Blåbärssoppa 43.0 17.2 0.1 3.7 0.1
Rågbröd typ rallarhalvor ca 9% fibrer 100.0 261.0 6.7 49.9 1.5
Småkakor ospec. 45.0 221.4 2.1 31.0 9.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
730.0 1534.6 56.0
14.8%
154.5
40.9%
73.6
44.2%