Rani66s viktdagbok

« Till Rani66s profil

2014-06-06

Invägning
Vikt86.1kg
Midja103.0cm

2014-06-05

Gårdagens kvällspromenad ljuvligt väder men nu börjar dom där plågorna komma "myggen"

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 16.0 61.2 1.0 11.2 1.0
Lättfil 0,5% fett berik 143.0 55.8 5.0 7.2 0.7
Grahamsbröd m mjölk ca 5% fibrer 39.0 108.4 3.5 18.0 2.0
Lättmargarin Becel 35% fett berik 5.0 16.0 0.1 0.0 1.8
Leverpastej skivbar 26% fett 32.0 95.4 4.1 1.6 8.2
Blåbärssoppa 144.0 57.6 0.3 12.4 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
379.0 394.4 14.0
14.6%
50.4
52.4%
14.0
33.0%

2014-06-04

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 52.0 316
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättfil 0,5% fett berik 200.0 78.0 7.0 10.0 1.0
Färskpotatis kokt u salt 72.0 56.2 1.2 11.8 0.1
Bordsmargarin Milda 70% fett berik extrasaltat 5.0 31.0 0.0 0.0 3.5
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 50.0 120.0 3.7 22.7 0.7
Sött vetebröd kanelbullar hembakta 30.0 96.5 2.0 13.5 3.7
Rökt skinka gris 3% fett 15.0 17.4 3.3 0.0 0.4
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 40.0 153.0 2.5 28.0 2.6
Veteskorpor osötade 10.0 48.0 1.0 6.6 1.8
Potatispalt 51.0 71.9 2.4 12.1 0.9
Blåbärssoppa 250.0 100.0 0.5 21.5 0.5
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 26.0 99.0 3.4 16.0 1.8
Kålpudding vitkål o köttfärs 150.0 144.6 9.9 8.6 7.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
899.0 1015.6 36.9
15.2%
150.8
62.0%
24.5
22.8%

2014-06-03

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cykla 19-22 km/h 40.0 486
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågbröd ca 6% fibrer 31.0 77.5 2.3 14.1 0.8
Lättmargarin Becel oliv 35% fett 5.0 16.0 0.1 0.0 1.8
Amerikanska muffins ospec 58.0 250.0 3.4 27.1 14.1
Lingonsylt osötad 20.0 9.0 0.1 1.8 0.1
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 40.0 153.0 2.5 28.0 2.6
Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja 49.0 80.8 14.4 0.0 2.4
Potatispalt 218.0 307.2 10.5 51.9 3.7
Lättfil 0,5% fett berik 56.0 21.8 2.0 2.8 0.3
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 100.0 47.0 1.8 4.9 1.6
Blåbärssoppa 250.0 100.0 0.5 21.5 0.5
Ost hårdost 17% fett 15.0 42.0 4.5 0.2 2.6
Äpple u skal 110.0 69.0 0.2 16.1 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
952.0 1173.3 42.3
15.1%
168.4
60.1%
30.6
24.8%

2014-06-02

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cykla 19-22 km/h 65.0 790
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågbröd ca 6% fibrer 26.0 65.0 2.0 11.9 0.6
Hamburgare dubbel bröd ost sallad dressing 140.0 338.8 17.4 26.5 17.8
Småkakor ospec. 45.0 221.4 2.1 31.0 9.6
Sockerkaka lätt till tårtbotten 35.0 106.0 2.3 20.4 1.5
Rågbröd typ rallarhalvor ca 9% fibrer 100.0 261.0 6.7 49.9 1.5
Lättfil 0,5% fett berik 56.0 21.8 2.0 2.8 0.3
Färskost på filmjölk o gräddfil ca 14% fett 15.0 27.0 1.5 0.5 2.1
Bordsmargarin Becel Gold 70% fett berik 5.0 31.0 0.0 0.0 3.5
Blåbärssoppa 43.0 17.2 0.1 3.7 0.1
Rökt skinka gris 3% fett 20.0 23.2 4.4 0.0 0.6
Pitepalt 225.0 371.0 10.4 54.7 11.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
710.0 1483.4 48.9
13.6%
201.4
55.9%
48.6
30.6%

2014-06-01

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt85.2kg
Midja103.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) 70.0 479
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågbröd typ rallarhalvor ca 9% fibrer 100.0 261.0 6.7 49.9 1.5
Småkakor ospec. 45.0 221.4 2.1 31.0 9.6
Ägg kokt 35.0 49.0 4.4 0.0 3.6
Potatismos 140.0 110.2 3.1 18.9 2.1
Bordsmargarin Becel Gold 70% fett berik 5.0 31.0 0.0 0.0 3.5
Lättfil 0,5% fett berik 56.0 21.8 2.0 2.8 0.3
Blåbärssoppa 43.0 17.2 0.1 3.7 0.1
Köttbullar ca 15% fett stekta frysta 104.0 223.6 13.5 7.7 15.5
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 31.0 88.4 2.5 15.9 1.3
Varmkorv kokt 153.0 440.6 19.4 13.6 34.6
Hårt bröd vete havre socker kli örtkryddor 10,5% fibrer Wasa knecks 18.0 70.4 2.2 11.0 1.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
730.0 1534.6 56.0
14.8%
154.5
40.9%
73.6
44.2%