Rani66s viktdagbok

« Till Rani66s profil

2014-06-06

Invägning
Vikt86.1kg
Midja103.0cm

2014-06-05

Gårdagens kvällspromenad ljuvligt väder men nu börjar dom där plågorna komma "myggen"

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grahamsbröd m mjölk ca 5% fibrer 39.0 108.4 3.5 18.0 2.0
Lättmargarin Becel 35% fett berik 5.0 16.0 0.1 0.0 1.8
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 16.0 61.2 1.0 11.2 1.0
Leverpastej skivbar 26% fett 32.0 95.4 4.1 1.6 8.2
Lättfil 0,5% fett berik 143.0 55.8 5.0 7.2 0.7
Blåbärssoppa 144.0 57.6 0.3 12.4 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
379.0 394.4 14.0
14.6%
50.4
52.4%
14.0
33.0%

2014-06-04

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 52.0 316
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rökt skinka gris 3% fett 15.0 17.4 3.3 0.0 0.4
Potatispalt 51.0 71.9 2.4 12.1 0.9
Lättfil 0,5% fett berik 200.0 78.0 7.0 10.0 1.0
Färskpotatis kokt u salt 72.0 56.2 1.2 11.8 0.1
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 40.0 153.0 2.5 28.0 2.6
Veteskorpor osötade 10.0 48.0 1.0 6.6 1.8
Blåbärssoppa 250.0 100.0 0.5 21.5 0.5
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 26.0 99.0 3.4 16.0 1.8
Bordsmargarin Milda 70% fett berik extrasaltat 5.0 31.0 0.0 0.0 3.5
Kålpudding vitkål o köttfärs 150.0 144.6 9.9 8.6 7.5
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 50.0 120.0 3.7 22.7 0.7
Sött vetebröd kanelbullar hembakta 30.0 96.5 2.0 13.5 3.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
899.0 1015.6 36.9
15.2%
150.8
62.0%
24.5
22.8%

2014-06-03

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cykla 19-22 km/h 40.0 486
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 40.0 153.0 2.5 28.0 2.6
Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja 49.0 80.8 14.4 0.0 2.4
Lättfil 0,5% fett berik 56.0 21.8 2.0 2.8 0.3
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 100.0 47.0 1.8 4.9 1.6
Rågbröd ca 6% fibrer 31.0 77.5 2.3 14.1 0.8
Potatispalt 218.0 307.2 10.5 51.9 3.7
Blåbärssoppa 250.0 100.0 0.5 21.5 0.5
Lättmargarin Becel oliv 35% fett 5.0 16.0 0.1 0.0 1.8
Amerikanska muffins ospec 58.0 250.0 3.4 27.1 14.1
Ost hårdost 17% fett 15.0 42.0 4.5 0.2 2.6
Äpple u skal 110.0 69.0 0.2 16.1 0.1
Lingonsylt osötad 20.0 9.0 0.1 1.8 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
952.0 1173.3 42.3
15.1%
168.4
60.1%
30.6
24.8%

2014-06-02

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cykla 19-22 km/h 65.0 790
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågbröd typ rallarhalvor ca 9% fibrer 100.0 261.0 6.7 49.9 1.5
Bordsmargarin Becel Gold 70% fett berik 5.0 31.0 0.0 0.0 3.5
Rågbröd ca 6% fibrer 26.0 65.0 2.0 11.9 0.6
Lättfil 0,5% fett berik 56.0 21.8 2.0 2.8 0.3
Färskost på filmjölk o gräddfil ca 14% fett 15.0 27.0 1.5 0.5 2.1
Blåbärssoppa 43.0 17.2 0.1 3.7 0.1
Rökt skinka gris 3% fett 20.0 23.2 4.4 0.0 0.6
Hamburgare dubbel bröd ost sallad dressing 140.0 338.8 17.4 26.5 17.8
Pitepalt 225.0 371.0 10.4 54.7 11.0
Småkakor ospec. 45.0 221.4 2.1 31.0 9.6
Sockerkaka lätt till tårtbotten 35.0 106.0 2.3 20.4 1.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
710.0 1483.4 48.9
13.6%
201.4
55.9%
48.6
30.6%

2014-06-01

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt85.2kg
Midja103.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) 70.0 479
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättfil 0,5% fett berik 56.0 21.8 2.0 2.8 0.3
Köttbullar ca 15% fett stekta frysta 104.0 223.6 13.5 7.7 15.5
Rågbröd typ rallarhalvor ca 9% fibrer 100.0 261.0 6.7 49.9 1.5
Småkakor ospec. 45.0 221.4 2.1 31.0 9.6
Blåbärssoppa 43.0 17.2 0.1 3.7 0.1
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 31.0 88.4 2.5 15.9 1.3
Ägg kokt 35.0 49.0 4.4 0.0 3.6
Potatismos 140.0 110.2 3.1 18.9 2.1
Varmkorv kokt 153.0 440.6 19.4 13.6 34.6
Hårt bröd vete havre socker kli örtkryddor 10,5% fibrer Wasa knecks 18.0 70.4 2.2 11.0 1.5
Bordsmargarin Becel Gold 70% fett berik 5.0 31.0 0.0 0.0 3.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
730.0 1534.6 56.0
14.8%
154.5
40.9%
73.6
44.2%