ajastockholms viktdagbok

« Till ajastockholms profil

2010-09-18

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Aerobics, high impact 55.0 566
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kabanoss korv stekt 115.0 427.8 21.2 1.4 38.0
Rödbeta 70.0 31.0 0.9 5.9 0.0
Chokladkola mörk m chokladöverdrag Riesen 50.0 235.0 2.2 35.8 9.1
Pannkaka tunn hemlagad 225.0 448.0 16.0 52.4 18.9
Rödvin 12 vol. % 600.0 432.0 0.0 4.8 0.0
Ost hårdost 17% fett 30.0 84.0 9.0 0.4 5.2
Mjölk 3% fett 100.0 60.0 3.4 4.8 3.0
Palsternacka kokt 100.0 61.0 1.5 10.4 0.6
Fetaost 25% fett 20.0 59.4 3.5 0.4 4.9
Rågbröd typ pumpernickel ca 10% fibrer 80.0 176.8 4.3 32.6 1.3
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Gräddfil 12% fett 80.0 109.6 2.5 3.5 9.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1490.0 2268.6 64.5
14.1%
152.4
33.2%
106.6
52.7%

2010-09-17

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) 35.0 232
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Potatis 80.0 60.8 1.4 12.9 0.1
Russin 20.0 63.6 0.6 13.9 0.1
Olivolja 15.0 132.6 0.0 0.0 15.0
Spenat fryst 80.0 17.6 2.2 0.4 0.4
Kikärter torkade kokta u salt 50.0 80.5 4.4 11.6 1.3
Kräfta konserv el kokt 100.0 94.0 18.0 1.1 1.9
Ost hårdost 17% fett 20.0 56.0 6.0 0.3 3.5
Pasta 100.0 360.0 12.5 71.9 1.2
Rågbröd typ pumpernickel ca 10% fibrer 80.0 176.8 4.3 32.6 1.3
Tonfisk i olja konserv 50.0 126.5 12.0 0.0 8.8
Kexchoklad 20.0 102.6 1.7 12.0 5.3
turkisk yoghurt 100.0 129.0 4.2 5.1 10.0
Rödvin 12 vol. % 500.0 360.0 0.0 4.0 0.0
Färskost extra light 5% fett Philadelphia 30.0 34.0 3.6 1.4 1.6
Majonnäs 80% fett 20.0 143.5 0.2 0.3 16.0
Gulasch nötkött 100.0 123.2 9.0 3.2 8.1
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 66.0 103.0 1.9 4.4 8.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1431.0 2163.7 82.0
18.4%
175.1
39.3%
83.3
42.4%

2010-09-16

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Aerobics, high impact 40.0 412
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa brungräddat 10.0 35.0 1.0 6.4 0.2
Russin 20.0 63.6 0.6 13.9 0.1
Yoghurt naturell 3 % fett 150.0 90.0 5.1 7.2 4.5
Kycklingsallad m dressing 400.0 422.8 48.8 18.8 16.0
turkisk yoghurt 50.0 64.5 2.1 2.6 5.0
Skinka fransyska gris 30.0 30.3 5.9 0.0 0.7
Ciabatta m mozzarella soltorkad tomat sallad 250.0 477.0 19.8 62.8 14.8
Färskost extra light 5% fett Philadelphia 15.0 17.0 1.8 0.7 0.8
Russin 15.0 47.7 0.5 10.4 0.1
Rödvin 12 vol. % 375.0 270.0 0.0 3.0 0.0
Päron 250.0 134.0 1.0 27.2 0.2
Sötmandel torkad 15.0 91.4 3.0 2.0 7.8
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer 80.0 212.8 6.6 38.2 2.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1660.0 1956.1 96.2
23.5%
193.2
47.1%
53.1
29.4%

2010-09-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer 20.0 54.0 1.1 9.5 0.9
Bulgur kokt 80.0 108.0 3.8 20.9 0.4
Färskost extra light 5% fett Philadelphia 30.0 34.0 3.6 1.4 1.6
Färskost 27% fett Philadelphia 50.0 136.6 3.0 1.4 13.6
Rågsiktsbröd ca 4% fibrer 70.0 186.7 4.9 35.9 1.6
Innanlår nöt 180.0 196.2 39.1 0.0 4.3
Dressing majonnäs ca 25% fett 50.0 152.0 0.2 9.8 12.6
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Broccoli 100.0 35.0 3.5 3.1 0.3
Kycklingbröstfilé u skinn 80.0 84.0 18.5 0.0 1.0
Soltorkade tomater i olja avrunna 10.0 19.0 0.5 0.9 1.2
Isbergssallat 100.0 15.0 0.8 2.0 0.0
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik 200.0 103.0 7.6 17.6 0.0
Ost hårdost 17% fett 10.0 28.0 3.0 0.1 1.7
Fetaost 25% fett 25.0 74.2 4.4 0.4 6.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1110.0 1361.7 95.7
28.8%
124.7
37.5%
49.4
33.7%

2010-09-13

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Sötmandel torkad 17.0 103.5 3.4 2.3 8.8
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer 85.0 227.8 7.3 42.8 2.0
Olivolja 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Halloumiost ej stekt 22% fett 40.0 114.0 7.8 1.0 8.8
Kycklingbröstfilé u skinn 80.0 84.0 18.5 0.0 1.0
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Honung 7.0 23.2 0.0 5.7 0.0
Rökt skinka gris 3% fett 40.0 46.4 8.8 0.0 1.2
turkisk yoghurt 175.0 225.8 7.4 8.9 17.5
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Vitt bröd vatten typ pitabröd ca 3,5% fibrer 80.0 219.0 6.9 42.9 1.3
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Kantareller 100.0 26.0 1.6 2.8 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
814.0 1442.9 62.9
17.7%
123.5
34.8%
74.3
47.5%

2010-09-08

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
turkisk yoghurt 175.0 225.8 7.4 8.9 17.5
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 120.0 56.4 2.2 5.9 1.9
Ostsås gorgonzola ädelost kaffe- o vispgrädde 20.0 80.0 0.9 0.6 8.3
Tortellini ravioli m ostfyllning ospec. 150.0 279.0 10.8 38.6 8.0
Sötmandel torkad 17.0 103.5 3.4 2.3 8.8
Ost hårdost 17% fett 30.0 84.0 9.0 0.4 5.2
Honung 7.0 23.2 0.0 5.7 0.0
Mjukost smältost 20% fett 35.0 88.7 5.8 0.0 7.2
Vindruvor 20.0 15.0 0.1 3.1 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
574.0 955.6 39.6
16.9%
65.5
27.9%
57.0
55.2%

2010-09-07

Invägning
Vikt82.7kg
Midja88.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) 35.0 232
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Honung 7.0 23.2 0.0 5.7 0.0
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik 150.0 77.2 5.7 13.2 0.0
Morot 35.0 15.5 0.2 3.0 0.1
Kålrabbi 80.0 23.2 1.4 3.5 0.1
Potatis kokt 150.0 116.6 2.7 24.6 0.2
Morot 30.0 13.3 0.2 2.6 0.1
Färskost 27% fett Philadelphia 30.0 82.0 1.8 0.8 8.2
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 50.0 137.5 1.0 2.2 14.0
Päron 80.0 42.9 0.3 8.7 0.1
Basmatiris kokt 180.0 214.9 5.6 45.9 0.5
Sötmandel torkad 13.0 79.2 2.6 1.7 6.8
Broccoli 100.0 35.0 3.5 3.1 0.3
Kycklingbröstfilé u skinn 100.0 105.0 23.1 0.0 1.2
Renskav fryst 120.0 174.0 23.2 0.0 9.0
turkisk yoghurt 175.0 225.8 7.4 8.9 17.5
Olivolja 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1310.0 1453.7 78.7
22.0%
123.9
34.7%
68.1
43.3%

2010-09-06

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) 35.0 232
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Friterad fisk 125.0 189.0 18.8 12.6 6.8
Köttbullar ca 15% fett stekta frysta 80.0 172.0 10.4 5.9 11.9
turkisk yoghurt 175.0 225.8 7.4 8.9 17.5
Olivolja 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Russin 30.0 95.3 0.9 20.8 0.1
Rädisa 30.0 4.5 0.2 0.7 0.0
Rödvin 12 vol. % 375.0 270.0 0.0 3.0 0.0
Broccoli 30.0 10.5 1.0 0.9 0.1
Persika 109.0 47.0 0.8 9.4 0.1
Potatis kokt 100.0 77.7 1.8 16.4 0.1
Ost hårdost 17% fett 10.0 28.0 3.0 0.1 1.7
Honung 7.0 23.2 0.0 5.7 0.0
Pasta berik kokt m salt 230.0 301.3 11.3 57.7 1.8
Remouladsås 30.0 192.8 0.3 0.7 21.4
Ketchup tomat 20.0 21.8 0.3 4.7 0.1
Sötmandel torkad 13.0 79.2 2.6 1.7 6.8
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 60.0 25.5 2.3 3.3 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1429.0 1807.8 61.1
16.0%
152.5
40.1%
73.7
43.9%

2010-09-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingbröstfilé u skinn 80.0 84.0 18.5 0.0 1.0
Kycklingbröstfilé u skinn 100.0 105.0 23.1 0.0 1.2
Rågbröd typ pumpernickel ca 10% fibrer 100.0 221.0 5.4 40.8 1.6
Milda Vaniljvisp 12% fett 75.0 152.0 3.3 14.3 9.1
Äppelpaj 50.0 116.6 1.2 14.2 6.0
Broccoli 100.0 35.0 3.5 3.1 0.3
Grillsås 30.0 30.0 0.4 2.4 2.1
Ost hårdost 23% fett 50.0 163.4 14.6 0.4 11.6
Äggnudlar kokta m salt 225.0 321.1 11.9 58.0 3.6
Matlagningsgrädde 15% fett 100.0 162.0 3.0 4.3 15.0
Rökt skinka gris 3% fett 20.0 23.2 4.4 0.0 0.6
Nektarin 138.0 78.0 1.2 16.1 0.7
Wokgrönsaker Asiatiska wokade i rapsolja 150.0 73.5 2.1 8.6 2.0
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 100.0 156.0 2.9 6.7 13.2
Färskost extra light 5% fett Philadelphia 30.0 34.0 3.6 1.4 1.6
Rödvin 12 vol. % 750.0 540.0 0.0 6.0 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2098.0 2294.8 99.1
22.9%
176.3
40.7%
69.6
36.4%

2010-09-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Sötmandel torkad 13.0 79.2 2.6 1.7 6.8
Tacoskal 40.0 183.7 2.8 23.2 8.3
Majonnäs 80% fett 15.0 107.6 0.2 0.2 12.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Rödvin 12 vol. % 650.0 468.0 0.0 5.2 0.0
Räkor 250.0 210.0 45.2 0.0 2.0
Avokado 55.0 92.0 1.1 2.4 8.4
Honung 7.0 23.2 0.0 5.7 0.0
Köttfärs nötfärs 15% fett 80.0 164.8 15.3 0.0 11.6
turkisk yoghurt 175.0 225.8 7.4 8.9 17.5
Nektarin 90.0 50.8 0.8 10.5 0.4
Rågbröd typ pumpernickel ca 10% fibrer 120.0 265.2 6.5 49.0 1.9
Gräddfil 12% fett 60.0 82.2 1.9 2.6 7.2
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1730.0 2091.5 90.3
22.6%
124.9
31.3%
81.3
46.1%

2010-09-02

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Aerobics, high impact 66.0 680
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
turkisk yoghurt 175.0 225.8 7.4 8.9 17.5
Pasta berik kokt m salt 240.0 314.4 11.8 60.2 1.9
Halloumiost ej stekt 22% fett 50.0 142.5 9.8 1.2 11.0
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Kycklingbröstfilé u skinn 60.0 63.0 13.9 0.0 0.7
Matolja berik 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Vitt bröd vatten typ pitabröd ca 3,5% fibrer 80.0 219.0 6.9 42.9 1.3
Krossade tomater konserv m lag 50.0 13.0 0.4 2.3 0.1
Sötmandel torkad 17.0 103.5 3.4 2.3 8.8
Lammfärs 12% fett 50.0 90.5 9.2 0.0 6.0
Bärtårta grädde vaniljkräm sylt gele 110.0 269.0 3.5 34.5 12.2
Honung 7.0 23.2 0.0 5.7 0.0
Vispgrädde 40% fett 40.0 150.4 0.8 1.3 16.0
Druvkärnolja 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Nektarin 110.0 62.2 1.0 12.9 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1129.0 1878.1 68.3
14.8%
187.7
40.6%
91.2
44.7%
Nyare inlägg »