| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Aerobics, vatten | 40.0 | 487 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 150.0 | 63.8 | 5.7 | 8.2 | 0.8 |
| Vitt bröd vatten typ ostfralla ca 3% fibrer | 50.0 | 137.0 | 5.7 | 23.6 | 1.7 |
| Morot | 100.0 | 44.3 | 0.6 | 8.7 | 0.3 |
| Tonfiskpizza | 200.0 | 474.0 | 31.8 | 44.4 | 18.2 |
| Paulúns müsli (vanilj & blåbär) | 40.0 | 136.0 | 4.8 | 24.4 | 2.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
540.0 | 855.1 | 48.6 23.1% |
109.3 51.9% |
23.2 25.0% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Motionscykel, lugnt | 10.0 | 85 |
| Styrketräning, tungt | 60.0 | 438 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Abborrfilé panerad stekt | 100.0 | 143.2 | 18.7 | 3.8 | 5.7 |
| Rödspättafilé panerad stekt | 100.0 | 168.0 | 21.1 | 6.2 | 6.3 |
| Tortellini m köttfyllning | 200.0 | 314.0 | 11.2 | 44.4 | 8.6 |
| Fazer rågform | 150.0 | 330.0 | 11.2 | 64.5 | 3.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
550.0 | 955.2 | 62.2 26.5% |
118.9 50.7% |
23.6 22.8% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Motionscykel, fort | 17.0 | 217 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Avokado | 50.0 | 83.6 | 1.0 | 2.2 | 7.6 |
| Salladskål | 100.0 | 20.0 | 1.4 | 2.6 | 0.2 |
| Kex Hob-nobs | 80.0 | 376.0 | 7.0 | 47.3 | 16.5 |
| Potatis kokt | 100.0 | 77.7 | 1.8 | 16.4 | 0.1 |
| Lax | 175.0 | 316.8 | 32.2 | 0.0 | 21.0 |
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 200.0 | 130.0 | 4.8 | 19.2 | 2.4 |
| Vitt bröd vete scones | 50.0 | 151.0 | 3.4 | 21.5 | 5.5 |
| Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 |
| Risifrutti 6% fett | 155.0 | 239.2 | 4.3 | 32.2 | 9.8 |
| Lingonsylt | 20.0 | 32.0 | 0.0 | 7.7 | 0.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1130.0 | 1504.3 | 62.9 17.1% |
159.1 43.3% |
64.1 39.6% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 200.0 | 130.0 | 4.8 | 19.2 | 2.4 |
| Sandwich m räkor ägg sallad majonnäs | 100.0 | 294.7 | 7.3 | 21.6 | 19.7 |
| Tonfisk grillad paprika (konserv) | 150.0 | 165.0 | 27.0 | 5.2 | 3.8 |
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 50.0 | 23.8 | 1.7 | 2.5 | 0.8 |
| Lax | 200.0 | 362.0 | 36.8 | 0.0 | 24.0 |
| Gurka | 100.0 | 14.0 | 0.8 | 2.2 | 0.0 |
| Tomat | 16.0 | 3.5 | 0.1 | 0.6 | 0.0 |
| Lingonsylt | 20.0 | 32.0 | 0.0 | 7.7 | 0.0 |
| Paprika gul | 30.0 | 9.0 | 0.3 | 1.3 | 0.0 |
| Paprika röd | 45.0 | 13.5 | 0.4 | 2.4 | 0.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
911.0 | 1047.5 | 79.2 30.8% |
62.7 24.4% |
50.8 44.8% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Lingonsylt | 20.0 | 32.0 | 0.0 | 7.7 | 0.0 |
| Havregrynsgröt (havre & quinoa) | 40.0 | 140.0 | 4.4 | 22.8 | 3.0 |
| Paprika gul | 72.0 | 21.6 | 0.7 | 3.1 | 0.0 |
| Wokgrönsaker m kyckling nudlar | 280.0 | 282.8 | 15.7 | 24.1 | 12.9 |
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 50.0 | 23.8 | 1.7 | 2.5 | 0.8 |
| Tomat | 130.0 | 28.6 | 1.0 | 4.9 | 0.3 |
| Ägg kokt | 88.0 | 123.2 | 11.1 | 0.0 | 9.0 |
| Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 150.0 | 63.8 | 5.7 | 8.2 | 0.8 |
| Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular | 15.0 | 54.8 | 1.5 | 10.0 | 0.4 |
| Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 150.0 | 165.0 | 36.8 | 0.0 | 1.8 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
995.0 | 935.6 | 78.6 34.5% |
83.3 36.6% |
29.0 28.9% |
| Vikt | 66.0kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Leverpastej bredbar ca 10% fett | 7.0 | 12.8 | 0.8 | 0.9 | 0.6 |
| Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular | 40.0 | 146.0 | 4.0 | 26.7 | 1.1 |
| Smörgåsgurka Mor Annas | 15.0 | 12.8 | 0.2 | 3.0 | 0.0 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 30.0 | 105.3 | 2.7 | 19.7 | 0.6 |
| Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 150.0 | 63.8 | 5.7 | 8.2 | 0.8 |
| Ost hårdost 17% fett | 15.0 | 42.0 | 4.5 | 0.2 | 2.6 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 30.0 | 105.3 | 2.7 | 19.7 | 0.6 |
| Köttsoppa nötkött | 300.0 | 175.2 | 16.5 | 4.5 | 9.6 |
| Rökt skinka gris 6% fett | 10.0 | 13.8 | 2.1 | 0.0 | 0.6 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
597.0 | 677.0 | 39.2 24.6% |
82.9 52.0% |
16.5 23.5% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
| Smörgåsgurka Mor Annas | 11.0 | 9.4 | 0.1 | 2.2 | 0.0 |
| Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular | 40.0 | 146.0 | 4.0 | 26.7 | 1.1 |
| Ost hårdost 17% fett | 10.0 | 28.0 | 3.0 | 0.1 | 1.7 |
| Leverpastej bredbar ca 10% fett | 7.0 | 12.8 | 0.8 | 0.9 | 0.6 |
| Tonfisksallad u dressing | 300.0 | 194.1 | 21.6 | 21.6 | 1.2 |
| Gulasch nötkött | 250.0 | 308.0 | 22.5 | 8.0 | 20.2 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 30.0 | 105.3 | 2.7 | 19.7 | 0.6 |
| Päron | 100.0 | 53.6 | 0.4 | 10.9 | 0.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
948.0 | 942.2 | 62.7 28.0% |
101.1 45.2% |
26.5 26.8% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 150.0 | 63.8 | 5.7 | 8.2 | 0.8 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular | 40.0 | 146.0 | 4.0 | 26.7 | 1.1 |
| Tomat | 17.0 | 3.7 | 0.1 | 0.6 | 0.0 |
| Rökt skinka gris 6% fett | 7.0 | 9.7 | 1.5 | 0.0 | 0.4 |
| Skaldjurssallad västkust u dressing | 300.0 | 173.1 | 28.5 | 6.0 | 2.7 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 30.0 | 105.3 | 2.7 | 19.7 | 0.6 |
| Taco m köttfärsfyllning m.m. | 250.0 | 555.8 | 21.2 | 44.8 | 31.8 |
| Ost hårdost 17% fett | 7.0 | 19.6 | 2.1 | 0.1 | 1.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
851.0 | 1147.0 | 72.1 26.0% |
106.1 38.3% |
43.7 35.7% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| All-Bran FiberBar Naturell | 40.0 | 178.4 | 2.8 | 20.0 | 8.3 |
| Rökt skinka gris 6% fett | 15.0 | 20.7 | 3.2 | 0.0 | 0.9 |
| Äpple m skal | 200.0 | 110.4 | 0.4 | 24.8 | 0.2 |
| Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
| Ost hårdost 17% fett | 15.0 | 42.0 | 4.5 | 0.2 | 2.6 |
| Köttsoppa nötkött | 250.0 | 146.0 | 13.8 | 3.8 | 8.0 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 30.0 | 105.3 | 2.7 | 19.7 | 0.6 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
750.0 | 687.8 | 35.0 21.4% |
79.5 48.6% |
21.6 30.0% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 50.0 | 19.5 | 1.8 | 2.5 | 0.2 |
| Revbensspjäll gris grillat ugnsstekt | 100.0 | 265.0 | 26.5 | 0.0 | 17.8 |
| Havregrynsgröt (havre & quinoa) | 100.0 | 350.0 | 11.0 | 57.0 | 7.5 |
| Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
475.0 | 803.5 | 41.2 21.0% |
96.7 49.3% |
25.6 29.6% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |