Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 40.0 | 194 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Köttbullar nötfärs stekta | 100.0 | 175.0 | 18.9 | 5.6 | 8.3 |
Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
Yoghurt naturell 3 % fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 13.0 | 44.5 | 1.3 | 8.0 | 0.2 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 40.0 | 141.2 | 3.6 | 25.9 | 1.0 |
Fetaost 25% fett | 10.0 | 29.7 | 1.8 | 0.2 | 2.5 |
Digestivekex | 20.0 | 95.2 | 1.3 | 13.2 | 4.0 |
Gurka | 20.0 | 2.8 | 0.2 | 0.4 | 0.0 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 15.0 | 102.0 | 0.0 | 0.9 | 11.4 |
Majskorn konserv u lag | 20.0 | 20.6 | 0.6 | 4.0 | 0.1 |
Gröna ärter | 75.0 | 54.0 | 4.1 | 6.6 | 0.3 |
Kycklingbröst m skinn stekt | 125.0 | 317.0 | 45.8 | 0.0 | 14.8 |
Salta kex Salinas | 4.0 | 20.0 | 0.3 | 2.2 | 1.1 |
Tomat | 20.0 | 4.4 | 0.2 | 0.8 | 0.0 |
Frukostflingor frukt nötter/kokos olja socker: F-müsli tropical | 40.0 | 165.0 | 2.6 | 27.0 | 4.4 |
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
897.0 | 1501.4 | 93.2 25.5% |
122.4 33.5% |
66.1 41.0% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Motionscykel, fort | 15.0 | 169 |
Styrketräning, lätt | 45.0 | 145 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kyckling m grönsaker sås mandel kinesisk rätt | 250.0 | 514.0 | 38.5 | 7.8 | 36.5 |
Tomatsoppa konserv tillagad m vatten mjölk | 250.0 | 113.0 | 3.0 | 15.8 | 3.5 |
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 |
Frukostflingor flingblandning frukt olja: familjemüsli | 40.0 | 151.0 | 3.8 | 26.4 | 2.4 |
Yoghurt naturell 3 % fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Rulltårta m sylt | 30.0 | 114.0 | 0.9 | 17.2 | 4.5 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 150.0 | 384.0 | 12.9 | 75.3 | 2.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
990.0 | 1613.0 | 74.6 18.8% |
177.7 44.8% |
63.5 36.3% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, lätt | 60.0 | 194 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 80.0 | 104.0 | 17.6 | 0.1 | 3.6 |
Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 100.0 | 250.0 | 7.5 | 45.6 | 2.5 |
Tomatsallad m vinägrettsås | 100.0 | 63.0 | 0.8 | 3.7 | 4.8 |
Rödbetssallad | 100.0 | 72.0 | 1.3 | 10.9 | 2.1 |
Prinskorv stekt | 25.0 | 70.5 | 2.6 | 1.0 | 6.3 |
Köttbullar stekta hemlagade | 20.0 | 35.4 | 3.2 | 1.2 | 2.0 |
Morot | 140.0 | 62.0 | 0.8 | 12.2 | 0.4 |
Rotsaksgryta rötter brynta | 100.0 | 66.0 | 1.2 | 7.4 | 2.9 |
Smör 80% fett extrasaltat | 15.0 | 108.0 | 0.0 | 0.0 | 12.0 |
Majskorn konserv u lag | 10.0 | 10.3 | 0.3 | 2.0 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
745.0 | 933.2 | 36.4 16.2% |
86.5 38.4% |
45.1 45.4% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 60.0 | 291 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Dillsås | 70.0 | 61.0 | 0.6 | 2.8 | 5.3 |
Fiskpanetter fiskpinnar stekta | 150.0 | 354.0 | 19.5 | 21.6 | 20.8 |
Frukostflingor flingblandning frukt olja: familjemüsli | 40.0 | 151.0 | 3.8 | 26.4 | 2.4 |
Köttfärssås grisfärs | 150.0 | 211.0 | 13.0 | 5.0 | 15.3 |
Mjölkchoklad, genomsnittsvärde | 10.0 | 56.4 | 0.9 | 5.3 | 3.5 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 40.0 | 100.0 | 3.0 | 18.2 | 1.0 |
Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 |
Yoghurt naturell 3 % fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja | 100.0 | 47.0 | 1.8 | 4.9 | 1.6 |
Gröna ärter kokta | 100.0 | 80.0 | 6.0 | 9.8 | 0.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
985.0 | 1245.4 | 56.4 18.7% |
117.1 38.8% |
56.4 42.4% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 40.0 | 194 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rågbröd ca 6% fibrer | 100.0 | 250.0 | 7.5 | 45.6 | 2.5 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Fisksås pulver tillagad m mjölk vatten smör typ Skagen Smögen | 70.0 | 78.0 | 1.9 | 5.5 | 5.3 |
Gröna ärter kokta | 100.0 | 80.0 | 6.0 | 9.8 | 0.4 |
Saffransbröd | 60.0 | 183.0 | 4.1 | 28.9 | 5.3 |
Frukostflingor flingblandning Basmüsli | 40.0 | 147.0 | 3.7 | 27.0 | 1.6 |
Köttfärssås o spaghetti | 350.0 | 395.8 | 22.8 | 55.0 | 8.0 |
Yoghurt naturell 3 % fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 100.0 | 130.0 | 22.0 | 0.1 | 4.5 |
Tomatsallad m vinägrettsås | 150.0 | 94.5 | 1.2 | 5.6 | 7.2 |
Mannagrynsgröt | 100.0 | 84.5 | 4.0 | 10.4 | 2.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1345.0 | 1595.8 | 80.5 20.9% |
204.2 53.1% |
43.9 25.9% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 40.0 | 194 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Majskorn konserv u lag | 60.0 | 61.8 | 1.7 | 12.1 | 0.4 |
Glasspinne m kakaoöverdrag 20% fett | 65.0 | 199.0 | 2.4 | 18.2 | 13.1 |
Glasstrut ca 15% fett | 85.0 | 230.4 | 3.4 | 24.8 | 10.8 |
Salami svensk ca 33% fett | 100.0 | 352.0 | 15.0 | 1.0 | 32.5 |
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 100.0 | 250.0 | 7.5 | 45.6 | 2.5 |
Fisksoppa | 250.0 | 119.0 | 15.2 | 6.8 | 3.0 |
Lax stekt | 70.0 | 157.5 | 16.0 | 0.0 | 10.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
745.0 | 1418.7 | 65.6 18.9% |
108.6 31.3% |
76.2 49.8% |
Vikt | 60.0kg |
Midja | 68.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Städa | 60.0 | 226 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Sötsur sås | 100.0 | 96.0 | 0.2 | 23.3 | 0.0 |
Salami svensk ca 33% fett | 100.0 | 352.0 | 15.0 | 1.0 | 32.5 |
Ost hårdost 10% fett | 30.0 | 68.0 | 9.8 | 0.4 | 3.0 |
Rågbröd potatis ca 5% fibrer | 130.0 | 335.4 | 7.4 | 68.1 | 1.8 |
Makrill konserv | 20.0 | 64.8 | 3.8 | 0.0 | 5.6 |
Smör 80% fett extrasaltat | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
390.0 | 988.2 | 36.2 14.8% |
92.8 38.0% |
50.9 47.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Salami svensk ca 33% fett | 20.0 | 70.4 | 3.0 | 0.2 | 6.5 |
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer | 70.0 | 201.6 | 7.2 | 37.8 | 1.3 |
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 70.0 | 168.0 | 5.2 | 31.8 | 1.0 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
Pepparkakor | 50.0 | 230.5 | 2.6 | 36.4 | 8.0 |
Grönsakssoppa klar | 250.0 | 58.0 | 2.2 | 9.8 | 0.5 |
Frukostflingor flingblandning müsli frukt nötter socker el honung | 40.0 | 147.0 | 3.2 | 28.2 | 1.5 |
Ost hårdost 10% fett | 40.0 | 90.7 | 13.1 | 0.5 | 4.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
740.0 | 1051.2 | 44.1 17.4% |
155.7 61.4% |
23.8 21.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vårrulle fryst värmd | 200.0 | 433.0 | 13.8 | 44.8 | 21.6 |
Mörkt bröd glutenfritt ca 6% fibrer | 100.0 | 289.0 | 0.6 | 54.6 | 6.1 |
Frukostflingor flingblandning Basmüsli | 40.0 | 147.0 | 3.7 | 27.0 | 1.6 |
Pepparkakor | 50.0 | 230.5 | 2.6 | 36.4 | 8.0 |
Fiskpanetter fiskpinnar stekta | 100.0 | 236.0 | 13.0 | 14.4 | 13.9 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
Salami svensk ca 33% fett | 25.0 | 88.0 | 3.8 | 0.2 | 8.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
715.0 | 1508.5 | 45.1 12.2% |
188.4 50.9% |
60.3 36.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 50.0 | 120.0 | 3.7 | 22.7 | 0.7 |
Frukostflingor flingblandning Basmüsli | 80.0 | 294.0 | 7.4 | 54.0 | 3.2 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 260.0 | 110.5 | 9.9 | 14.3 | 1.3 |
Sushi blandning 7 bitar | 250.0 | 397.5 | 15.5 | 72.5 | 4.0 |
Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 100.0 | 247.0 | 7.2 | 46.0 | 1.6 |
Champinjonsoppa pulver tillagad m vatten mjölk | 250.0 | 141.0 | 4.0 | 16.2 | 6.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1045.0 | 1402.0 | 48.8 14.6% |
228.1 68.0% |
25.7 17.4% |
Nu har jag snart inte tränat på en vecka ( förutom mina dagliga promenader på 30-60 minuter) för att jag försöker förhindra att bli sjuk ännu en gång, tror min kropp behöver vila lite.. Men usch, jag hatar det, känner mig väldigt plufsig efter bara någon vecka. Längtar tills efter nyår då jag ska få mitt träningskort, skönt att kunna gå och simma en timme under sånna här veckor.
Dagens AktiviteterAktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 60.0 | 291 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Ost hårdost 10% fett | 15.0 | 34.0 | 4.9 | 0.2 | 1.5 |
Rågbröd typ pumpernickel ca 10% fibrer | 200.0 | 442.0 | 10.8 | 81.6 | 3.2 |
Frukostflingor flingblandning müsli frukt nötter socker el honung | 40.0 | 147.0 | 3.2 | 28.2 | 1.5 |
Sandwich m rökt kalkon keso soltorkad tomat sallad | 245.0 | 440.3 | 25.2 | 51.9 | 13.0 |
Yoghurt naturell 3 % fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 200.0 | 87.0 | 1.2 | 19.6 | 0.2 |
Smör 80% fett osaltat | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Grönsakssoppa klar | 250.0 | 58.0 | 2.2 | 9.8 | 0.5 |
Kycklingbröst m skinn stekt | 125.0 | 317.0 | 45.8 | 0.0 | 14.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1330.0 | 1692.3 | 100.5 24.8% |
202.8 50.1% |
44.8 25.1% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |