| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 40.0 | 194 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Salta kex Salinas | 4.0 | 20.0 | 0.3 | 2.2 | 1.1 |
| Tomat | 20.0 | 4.4 | 0.2 | 0.8 | 0.0 |
| Frukostflingor frukt nötter/kokos olja socker: F-müsli tropical | 40.0 | 165.0 | 2.6 | 27.0 | 4.4 |
| Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
| Yoghurt naturell 3 % fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
| Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 13.0 | 44.5 | 1.3 | 8.0 | 0.2 |
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
| Gröna ärter | 75.0 | 54.0 | 4.1 | 6.6 | 0.3 |
| Kycklingbröst m skinn stekt | 125.0 | 317.0 | 45.8 | 0.0 | 14.8 |
| Digestivekex | 20.0 | 95.2 | 1.3 | 13.2 | 4.0 |
| Gurka | 20.0 | 2.8 | 0.2 | 0.4 | 0.0 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 40.0 | 141.2 | 3.6 | 25.9 | 1.0 |
| Fetaost 25% fett | 10.0 | 29.7 | 1.8 | 0.2 | 2.5 |
| Köttbullar nötfärs stekta | 100.0 | 175.0 | 18.9 | 5.6 | 8.3 |
| Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
| Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 15.0 | 102.0 | 0.0 | 0.9 | 11.4 |
| Majskorn konserv u lag | 20.0 | 20.6 | 0.6 | 4.0 | 0.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
897.0 | 1501.4 | 93.2 25.5% |
122.4 33.5% |
66.1 41.0% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Motionscykel, fort | 15.0 | 169 |
| Styrketräning, lätt | 45.0 | 145 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Tomatsoppa konserv tillagad m vatten mjölk | 250.0 | 113.0 | 3.0 | 15.8 | 3.5 |
| Yoghurt naturell 3 % fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
| Rulltårta m sylt | 30.0 | 114.0 | 0.9 | 17.2 | 4.5 |
| Kyckling m grönsaker sås mandel kinesisk rätt | 250.0 | 514.0 | 38.5 | 7.8 | 36.5 |
| Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 |
| Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
| Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 150.0 | 384.0 | 12.9 | 75.3 | 2.1 |
| Frukostflingor flingblandning frukt olja: familjemüsli | 40.0 | 151.0 | 3.8 | 26.4 | 2.4 |
| Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
990.0 | 1613.0 | 74.6 18.8% |
177.7 44.8% |
63.5 36.3% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Styrketräning, lätt | 60.0 | 194 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Rågbröd ca 6% fibrer | 100.0 | 250.0 | 7.5 | 45.6 | 2.5 |
| Tomatsallad m vinägrettsås | 100.0 | 63.0 | 0.8 | 3.7 | 4.8 |
| Morot | 140.0 | 62.0 | 0.8 | 12.2 | 0.4 |
| Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 80.0 | 104.0 | 17.6 | 0.1 | 3.6 |
| Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
| Prinskorv stekt | 25.0 | 70.5 | 2.6 | 1.0 | 6.3 |
| Rödbetssallad | 100.0 | 72.0 | 1.3 | 10.9 | 2.1 |
| Smör 80% fett extrasaltat | 15.0 | 108.0 | 0.0 | 0.0 | 12.0 |
| Majskorn konserv u lag | 10.0 | 10.3 | 0.3 | 2.0 | 0.1 |
| Köttbullar stekta hemlagade | 20.0 | 35.4 | 3.2 | 1.2 | 2.0 |
| Rotsaksgryta rötter brynta | 100.0 | 66.0 | 1.2 | 7.4 | 2.9 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
745.0 | 933.2 | 36.4 16.2% |
86.5 38.4% |
45.1 45.4% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 60.0 | 291 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Fiskpanetter fiskpinnar stekta | 150.0 | 354.0 | 19.5 | 21.6 | 20.8 |
| Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 |
| Dillsås | 70.0 | 61.0 | 0.6 | 2.8 | 5.3 |
| Mjölkchoklad, genomsnittsvärde | 10.0 | 56.4 | 0.9 | 5.3 | 3.5 |
| Frukostflingor flingblandning frukt olja: familjemüsli | 40.0 | 151.0 | 3.8 | 26.4 | 2.4 |
| Köttfärssås grisfärs | 150.0 | 211.0 | 13.0 | 5.0 | 15.3 |
| Gröna ärter kokta | 100.0 | 80.0 | 6.0 | 9.8 | 0.4 |
| Rågbröd ca 6% fibrer | 40.0 | 100.0 | 3.0 | 18.2 | 1.0 |
| Yoghurt naturell 3 % fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
| Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja | 100.0 | 47.0 | 1.8 | 4.9 | 1.6 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
985.0 | 1245.4 | 56.4 18.7% |
117.1 38.8% |
56.4 42.4% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 40.0 | 194 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
| Yoghurt naturell 3 % fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
| Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 100.0 | 130.0 | 22.0 | 0.1 | 4.5 |
| Rågbröd ca 6% fibrer | 100.0 | 250.0 | 7.5 | 45.6 | 2.5 |
| Gröna ärter kokta | 100.0 | 80.0 | 6.0 | 9.8 | 0.4 |
| Saffransbröd | 60.0 | 183.0 | 4.1 | 28.9 | 5.3 |
| Fisksås pulver tillagad m mjölk vatten smör typ Skagen Smögen | 70.0 | 78.0 | 1.9 | 5.5 | 5.3 |
| Mannagrynsgröt | 100.0 | 84.5 | 4.0 | 10.4 | 2.9 |
| Frukostflingor flingblandning Basmüsli | 40.0 | 147.0 | 3.7 | 27.0 | 1.6 |
| Köttfärssås o spaghetti | 350.0 | 395.8 | 22.8 | 55.0 | 8.0 |
| Tomatsallad m vinägrettsås | 150.0 | 94.5 | 1.2 | 5.6 | 7.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1345.0 | 1595.8 | 80.5 20.9% |
204.2 53.1% |
43.9 25.9% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 40.0 | 194 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Glasspinne m kakaoöverdrag 20% fett | 65.0 | 199.0 | 2.4 | 18.2 | 13.1 |
| Rågbröd ca 6% fibrer | 100.0 | 250.0 | 7.5 | 45.6 | 2.5 |
| Majskorn konserv u lag | 60.0 | 61.8 | 1.7 | 12.1 | 0.4 |
| Salami svensk ca 33% fett | 100.0 | 352.0 | 15.0 | 1.0 | 32.5 |
| Glasstrut ca 15% fett | 85.0 | 230.4 | 3.4 | 24.8 | 10.8 |
| Lax stekt | 70.0 | 157.5 | 16.0 | 0.0 | 10.4 |
| Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
| Fisksoppa | 250.0 | 119.0 | 15.2 | 6.8 | 3.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
745.0 | 1418.7 | 65.6 18.9% |
108.6 31.3% |
76.2 49.8% |
| Vikt | 60.0kg |
| Midja | 68.0cm |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Städa | 60.0 | 226 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Salami svensk ca 33% fett | 100.0 | 352.0 | 15.0 | 1.0 | 32.5 |
| Sötsur sås | 100.0 | 96.0 | 0.2 | 23.3 | 0.0 |
| Rågbröd potatis ca 5% fibrer | 130.0 | 335.4 | 7.4 | 68.1 | 1.8 |
| Ost hårdost 10% fett | 30.0 | 68.0 | 9.8 | 0.4 | 3.0 |
| Smör 80% fett extrasaltat | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
| Makrill konserv | 20.0 | 64.8 | 3.8 | 0.0 | 5.6 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
390.0 | 988.2 | 36.2 14.8% |
92.8 38.0% |
50.9 47.2% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer | 70.0 | 201.6 | 7.2 | 37.8 | 1.3 |
| Grönsakssoppa klar | 250.0 | 58.0 | 2.2 | 9.8 | 0.5 |
| Salami svensk ca 33% fett | 20.0 | 70.4 | 3.0 | 0.2 | 6.5 |
| Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
| Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 70.0 | 168.0 | 5.2 | 31.8 | 1.0 |
| Ost hårdost 10% fett | 40.0 | 90.7 | 13.1 | 0.5 | 4.0 |
| Pepparkakor | 50.0 | 230.5 | 2.6 | 36.4 | 8.0 |
| Frukostflingor flingblandning müsli frukt nötter socker el honung | 40.0 | 147.0 | 3.2 | 28.2 | 1.5 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
740.0 | 1051.2 | 44.1 17.4% |
155.7 61.4% |
23.8 21.3% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Mörkt bröd glutenfritt ca 6% fibrer | 100.0 | 289.0 | 0.6 | 54.6 | 6.1 |
| Fiskpanetter fiskpinnar stekta | 100.0 | 236.0 | 13.0 | 14.4 | 13.9 |
| Vårrulle fryst värmd | 200.0 | 433.0 | 13.8 | 44.8 | 21.6 |
| Frukostflingor flingblandning Basmüsli | 40.0 | 147.0 | 3.7 | 27.0 | 1.6 |
| Salami svensk ca 33% fett | 25.0 | 88.0 | 3.8 | 0.2 | 8.1 |
| Pepparkakor | 50.0 | 230.5 | 2.6 | 36.4 | 8.0 |
| Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
715.0 | 1508.5 | 45.1 12.2% |
188.4 50.9% |
60.3 36.9% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Frukostflingor flingblandning Basmüsli | 80.0 | 294.0 | 7.4 | 54.0 | 3.2 |
| Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 100.0 | 247.0 | 7.2 | 46.0 | 1.6 |
| Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 50.0 | 120.0 | 3.7 | 22.7 | 0.7 |
| Sushi blandning 7 bitar | 250.0 | 397.5 | 15.5 | 72.5 | 4.0 |
| Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 260.0 | 110.5 | 9.9 | 14.3 | 1.3 |
| Champinjonsoppa pulver tillagad m vatten mjölk | 250.0 | 141.0 | 4.0 | 16.2 | 6.5 |
| Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1045.0 | 1402.0 | 48.8 14.6% |
228.1 68.0% |
25.7 17.4% |
Nu har jag snart inte tränat på en vecka ( förutom mina dagliga promenader på 30-60 minuter) för att jag försöker förhindra att bli sjuk ännu en gång, tror min kropp behöver vila lite.. Men usch, jag hatar det, känner mig väldigt plufsig efter bara någon vecka. Längtar tills efter nyår då jag ska få mitt träningskort, skönt att kunna gå och simma en timme under sånna här veckor.
Dagens Aktiviteter| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 60.0 | 291 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Rågbröd typ pumpernickel ca 10% fibrer | 200.0 | 442.0 | 10.8 | 81.6 | 3.2 |
| Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
| Kycklingbröst m skinn stekt | 125.0 | 317.0 | 45.8 | 0.0 | 14.8 |
| Yoghurt naturell 3 % fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
| Apelsinjuice pastöriserad drickf | 200.0 | 87.0 | 1.2 | 19.6 | 0.2 |
| Grönsakssoppa klar | 250.0 | 58.0 | 2.2 | 9.8 | 0.5 |
| Ost hårdost 10% fett | 15.0 | 34.0 | 4.9 | 0.2 | 1.5 |
| Smör 80% fett osaltat | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
| Frukostflingor flingblandning müsli frukt nötter socker el honung | 40.0 | 147.0 | 3.2 | 28.2 | 1.5 |
| Sandwich m rökt kalkon keso soltorkad tomat sallad | 245.0 | 440.3 | 25.2 | 51.9 | 13.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1330.0 | 1692.3 | 100.5 24.8% |
202.8 50.1% |
44.8 25.1% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |