millyas viktdagbok

« Till millyas profil

2012-04-26

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Tyngdlyftning, lätt 20.0 91
Gå/jogga 40.0 364
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Äggröra u mjöl (Fin äggröra) 125.0 234.0 16.6 0.0 18.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
125.0 234.0 16.6
28.0%
0.0
0%
18.8
72.0%

2012-04-24

Invägning
Vikt86.0kg
Midja100.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Motionscykel, lugnt 10.0 106
Tyngdlyftning, tungt 15.0 136
Step Maskin 20.0 182
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Filmjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Banan 6.0 6.0 0.1 1.3 0.0
Äggröra u mjöl (Fin äggröra) 125.0 234.0 16.6 0.0 18.8
Hallon 50.0 16.8 0.6 2.0 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
381.0 376.8 24.1
25.7%
12.9
13.7%
25.1
60.6%

2011-11-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Linser torkade kokta u salt 100.0 105.0 7.8 15.6 0.3
Joderat salt 100.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
200.0 105.0 7.8
32.4%
15.6
64.8%
0.3
2.8%

2011-11-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vegetarisk gryta 250.0 129.0 3.0 14.0 5.5
Basmatiris kokt 100.0 119.4 3.1 25.5 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
350.0 248.4 6.1
10.4%
39.5
67.2%
5.8
22.4%

2011-05-23

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Motionscykel, fort 45.0 717
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Croissant fransk giffel 50.0 150.0 3.4 19.7 6.2
Baguette grov m ost skinka sallad lättmajonnäs 475.0 872.1 36.6 123.0 21.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
525.0 1022.1 40.0
16.2%
142.7
58.0%
28.0
25.8%

2011-03-07

Invägning
Vikt76.0kg
Midja100.0cm

2010-10-07

Har verkligen ätit bra i en vecka nu, och ser knappt någon förändring.

Invägning
Vikt71.0kg
Midja91.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Motionscykel, fort 45.0 717
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Dressing majonnäs lätt ca 15% fett 25.0 54.0 0.3 5.2 3.6
Nötlever ej panerad stekt 125.0 216.0 34.2 7.5 5.2
Regnbågslax panerad stekt 200.0 464.0 42.0 5.2 30.6
Rökt kalkon 100.0 133.0 24.0 0.0 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
550.0 1007.0 113.1
44.8%
17.9
7.1%
53.6
48.1%

2010-10-06

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Hopprep 30.0 455
Styrketräning, lätt 60.0 273
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rökt kalkon 100.0 133.0 24.0 0.0 4.0
Champinjoner stekta 50.0 36.0 1.6 2.8 1.8
Champinjoner stekta 100.0 72.0 3.2 5.6 3.6
Nötlever ej panerad stekt 225.0 388.8 61.6 13.5 9.4
Äggröra u mjöl (Fin äggröra) 125.0 234.0 16.6 0.0 18.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
600.0 863.8 107.0
50.0%
21.9
10.2%
37.6
39.8%

2010-10-05

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Styrketräning, tungt 30.0 273
Motionscykel, fort 45.0 717
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kalkon 100.0 115.0 22.0 0.0 2.9
Tzatziki 40.0 25.0 0.9 1.6 1.7
Isbergssallat 40.0 6.0 0.3 0.8 0.0
Grillad kyckling m skinn 75.0 146.4 18.4 0.0 8.1
Äggröra u mjöl (Fin äggröra) 225.0 421.2 29.9 0.0 33.8
Gurka 40.0 5.6 0.3 0.9 0.0
Linfrön torkade 100.0 440.0 24.5 0.0 31.0
Soltorkade tomater i olja avrunna 60.0 114.0 3.0 5.2 7.5
Yoghurt naturell 3 % fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Fetaost 16% fett 60.0 128.4 10.2 0.5 9.6
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Rökt kalkon 100.0 133.0 24.0 0.0 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1190.0 1817.6 158.6
36.3%
20.7
4.7%
113.7
59.0%

2010-10-04

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Spinning, intensivt 30.0 478
Styrketräning, tungt 60.0 546
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Gröna ärter frysta 75.0 49.0 3.9 5.3 0.3
Nötlever 150.0 190.5 30.0 6.6 4.6
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Fiskpanetter fiskpinnar stekta 100.0 236.0 13.0 14.4 13.9
Béarnaisesås 50.0 215.0 1.3 0.7 23.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
475.0 783.5 60.2
31.0%
29.1
15.0%
46.2
54.0%
« Äldre inlägg