trombonizzts viktdagbok

« Till trombonizzts profil

2015-06-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Fläskfilé gris 150.0 160.5 30.9 0.0 3.9
Pastasallad kött korv m vinägrettsås 150.0 295.0 15.2 15.8 19.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
400.0 595.5 58.7
39.2%
15.8
10.6%
33.1
50.2%

2015-06-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Broccoli fryst 100.0 29.3 3.5 1.9 0.3
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 125.0 137.5 30.6 0.0 1.5
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Gräddglass ca 15% fett 70.0 155.9 2.5 13.7 10.1
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Banan 130.0 130.0 2.2 28.2 0.0
Fläskfilé gris 125.0 133.8 25.8 0.0 3.2
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer 90.0 241.2 7.7 45.4 2.2
Gröna bönor 75.0 22.0 1.4 2.6 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1410.0 1028.7 81.2
32.7%
115.2
46.4%
22.8
20.8%

2015-01-22

Invägning
Vikt71.5kg
Midja86.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Köttbullar ca 15% fett stekta frysta 200.0 430.0 26.0 14.8 29.8
Bacon magert gris rökt stekt 120.0 360.0 61.4 0.0 11.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 220.0 293.9 60.3 0.0 5.5
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Pasta berik kokt u salt 200.0 256.0 8.0 51.8 1.0
Rödbeta 50.0 22.2 0.6 4.2 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1068.0 1755.1 175.7
40.7%
86.3
20.0%
75.0
39.4%

2015-01-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Makrillfilé konserv i tomatsås 120.0 237.6 17.3 0.6 18.6
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 150.0 113.4 19.0 5.4 1.5
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Potatis kokt 150.0 116.6 2.7 24.6 0.2
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 220.0 293.9 60.3 0.0 5.5
Äggsås m persilja 70.0 68.0 2.3 1.3 6.1
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Proteindrink (Mutant) 100.0 300.0 44.0 14.0 7.0
Torskfilé kokt 125.0 108.0 24.2 0.0 1.0
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer 85.0 249.1 6.1 48.1 2.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1165.0 1674.4 180.7
43.9%
112.0
27.2%
52.5
28.9%

2015-01-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Proteindrink (Mutant) 100.0 300.0 44.0 14.0 7.0
Tomat 100.0 22.0 0.8 3.8 0.2
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 220.0 293.9 60.3 0.0 5.5
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
690.0 923.7 141.5
62.1%
29.3
12.9%
25.1
25.0%

2015-01-19

Invägning
Vikt72.0kg
Midja86.5cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Korv Stroganoff hemlagad i gjutjärnsstekpanna 150.0 363.0 10.8 11.2 30.8
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Proteindrink (Mutant) 100.0 300.0 44.0 14.0 7.0
Bacon magert gris rökt stekt 120.0 360.0 61.4 0.0 11.0
Basmatiris kokt 180.0 214.9 5.6 45.9 0.5
Caesarsallad Espressohouse 100.0 600.0 11.0 11.0 11.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
803.0 2161.9 152.0
35.1%
82.1
18.9%
87.9
46.0%

2015-01-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd 30.0 106.1 2.8 19.7 0.8
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Rödbeta 70.0 31.0 0.9 5.9 0.0
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 200.0 267.2 54.8 0.0 5.0
Rotpersilja 70.0 42.7 1.6 7.5 0.4
Kålrabbi 70.0 20.3 1.2 3.1 0.1
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Fetaost 16% fett 20.0 42.8 3.4 0.2 3.2
Sötpotatis 200.0 188.0 4.0 40.0 0.0
Olivolja 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Kycklinglår kycklingklubba m skinn 100.0 156.0 18.9 0.0 8.9
Makrillfilé konserv i tomatsås 120.0 237.6 17.3 0.6 18.6
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Vitt vin torrt 12 vol. % 200.0 136.0 0.0 0.8 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1610.0 1761.9 141.7
35.7%
120.3
30.3%
59.6
34.0%

2015-01-14

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pytt i panna fryst 350.0 540.0 22.4 48.6 27.6
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer 40.0 104.0 3.1 20.7 0.5
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 250.0 334.0 68.5 0.0 6.2
Keso färskost 4% fett 90.0 83.7 10.8 1.9 3.6
Makrillfilé konserv i tomatsås 120.0 237.6 17.3 0.6 18.6
Rökt påläggskorv 34% fett ospec 10.0 38.0 1.1 0.8 3.4
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ost hårdost 23% fett 15.0 49.0 4.4 0.1 3.5
Äpple m skal 190.0 104.9 0.4 23.6 0.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 10.0 54.0 0.2 0.2 6.0
Ketchup tomat 25.0 27.2 0.4 5.9 0.1
Vitt vin torrt 12 vol. % 200.0 136.0 0.0 0.8 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1451.0 1956.4 147.6
32.6%
103.2
22.8%
89.1
44.6%

2015-01-13

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Hårt bröd ris majs vetestärkelse mjölk socker ca 3% fibrer Wasa glutenfritt knäckebröd 20.0 77.0 2.0 13.8 1.3
Makrillfilé konserv i tomatsås 100.0 198.0 14.4 0.5 15.5
Laxpudding 400.0 454.0 31.6 38.0 18.8
Bacon gris 120.0 414.0 16.1 0.0 39.4
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
färdigmat (felix) 100.0 390.0 20.0 50.0 20.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1092.0 1938.0 128.7
25.6%
111.3
22.1%
115.9
52.3%

2015-01-12

Invägning
Vikt73.0kg
Midja87.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Pizza Capricciosa rökt skinka restaurang 125.0 334.2 13.8 31.2 16.8
Makrillfilé konserv i tomatsås 100.0 198.0 14.4 0.5 15.5
Pannkaka tunn hemlagad 75.0 149.3 5.3 17.5 6.3
Torsk panerad stekt 250.0 352.0 41.5 11.5 15.2
Ärtsoppa m fläsk konserv tillagad m vatten 300.0 254.1 18.3 21.3 6.9
Vispgrädde 40% fett 15.0 56.4 0.3 0.5 6.0
Björnbärssylt 30.0 52.5 0.0 12.3 0.0
Hårt bröd ris majs vetestärkelse mjölk socker ca 3% fibrer Wasa glutenfritt knäckebröd 10.0 38.5 1.0 6.9 0.6
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 200.0 151.2 25.4 7.2 2.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1225.0 1805.0 126.3
28.8%
133.1
30.3%
79.2
40.9%
« Äldre inlägg