trombonizzts viktdagbok

« Till trombonizzts profil

2015-01-12

Invägning
Vikt73.0kg
Midja87.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd ris majs vetestärkelse mjölk socker ca 3% fibrer Wasa glutenfritt knäckebröd 10.0 38.5 1.0 6.9 0.6
Ärtsoppa m fläsk konserv tillagad m vatten 300.0 254.1 18.3 21.3 6.9
Vispgrädde 40% fett 15.0 56.4 0.3 0.5 6.0
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Pizza Capricciosa rökt skinka restaurang 125.0 334.2 13.8 31.2 16.8
Makrillfilé konserv i tomatsås 100.0 198.0 14.4 0.5 15.5
Pannkaka tunn hemlagad 75.0 149.3 5.3 17.5 6.3
Torsk panerad stekt 250.0 352.0 41.5 11.5 15.2
Björnbärssylt 30.0 52.5 0.0 12.3 0.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 200.0 151.2 25.4 7.2 2.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1225.0 1805.0 126.3
28.8%
133.1
30.3%
79.2
40.9%

2015-01-08

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Risotto m råris vegetarisk m sesamfrön 400.0 643.6 17.6 91.6 19.6
Äppelmos 30.0 70.5 0.0 17.1 0.0
Makrillfilé konserv i tomatsås 100.0 198.0 14.4 0.5 15.5
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 200.0 151.2 25.4 7.2 2.0
Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd 20.0 70.8 1.8 13.2 0.5
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Keso färskost 4% fett 30.0 27.9 3.6 0.6 1.2
Chokladboll med kokos 100.0 412.0 5.0 52.6 20.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1025.0 1859.8 106.6
23.4%
185.3
40.7%
71.8
35.8%

2015-01-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Skinka ytterlår gris 20.0 24.6 3.9 0.0 1.0
Potatismos hemlagat 150.0 130.6 3.3 20.8 3.3
Torsk panerad stekt 230.0 323.8 38.2 10.6 14.0
Mörkt bröd glutenfritt ca 6% fibrer 100.0 289.0 0.6 54.6 6.1
Ost hårdost 17% fett 15.0 42.0 4.5 0.2 2.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
515.0 810.0 50.5
25.5%
86.2
43.5%
27.0
30.9%

2015-01-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Köttbullar ca 15% fett stekta frysta 75.0 161.2 9.8 5.6 11.2
Pytt i panna hemlagad i gjutjärnsstekpanna 350.0 485.1 22.0 48.6 21.7
Tomat 100.0 22.0 0.8 3.8 0.2
Gurka 100.0 14.0 0.8 2.2 0.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Grönsaksbuljong ätf 500.0 25.0 2.0 2.0 1.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1275.0 710.3 35.6
20.3%
62.8
35.7%
34.1
44.0%

2014-12-30

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hallonsaft drickf 150.0 54.8 0.0 13.5 0.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 200.0 151.2 25.4 7.2 2.0
Ananasjuice konserv drickf 100.0 55.0 0.3 12.8 0.1
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Bacon gris 20.0 69.0 2.7 0.0 6.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
490.0 448.8 33.0
29.7%
36.0
32.4%
18.6
37.9%

2014-12-29

Invägning
Vikt73.0kg
Midja88.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hallonsaft drickf 100.0 36.5 0.0 9.0 0.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 200.0 151.2 25.4 7.2 2.0
Mjuk pepparkaka 25.0 85.0 1.4 11.7 3.6
Pizza m räkor musslor 500.0 865.5 42.0 86.0 37.5
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Risgrynsgröt 30.0 26.7 0.9 3.6 0.9
Nötköttgryta lök purjolök morötter 300.0 331.2 23.4 12.6 20.1
Fisksoppa 400.0 190.4 24.4 10.8 4.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1625.0 1875.3 128.4
27.8%
143.4
31.0%
83.9
41.2%

2014-12-19

Invägning
Vikt72.5kg
Midja87.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bacon magert gris rökt stekt 140.0 420.0 71.7 0.0 12.9
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 100.0 133.6 27.4 0.0 2.5
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
proteinbar 120.0 216.0 36.0 24.0 6.0
Makaronipudding m skinka falukorv äggstanning 190.0 268.1 16.5 21.8 12.5
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
703.0 1361.7 170.8
48.0%
45.8
12.9%
61.5
39.2%

2014-12-18

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer 60.0 153.6 5.2 30.1 0.8
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Köttfärssås hemlagad i gjutjärnsstekpanna 250.0 250.0 20.8 11.8 12.8
Ananasjuice konserv drickf 100.0 55.0 0.3 12.8 0.1
Kycklingbröstfilé u skinn 150.0 157.5 34.6 0.0 1.8
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer 35.0 89.6 3.0 17.6 0.5
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Pasta berik kokt u salt 200.0 256.0 8.0 51.8 1.0
Bacon gris 130.0 448.5 17.4 0.0 42.6
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Paprika röd 50.0 15.0 0.5 2.6 0.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Ost hårdost 26% fett 10.0 34.0 2.5 0.1 2.6
Rökt skinka gris 6% fett 6.0 8.3 1.3 0.0 0.4
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Majonnäs 80% fett 10.0 71.8 0.1 0.2 8.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1255.0 1982.3 119.7
24.3%
128.9
26.2%
107.7
49.6%

2014-12-17

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pannkaka tunn hemlagad 225.0 448.0 16.0 52.4 18.9
Havregrynsgröt på fiberhavregryn kokt m mjölk 200.0 289.0 14.6 41.2 5.0
Lättkaviar Kalles 10.0 27.0 0.9 2.3 1.6
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
BigMacmeny 100.0 850.0 25.0 84.0 43.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Lingonsylt 30.0 48.0 0.0 11.6 0.0
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 30.0 46.8 0.9 2.0 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
697.0 1924.8 70.2
14.9%
193.5
41.2%
90.9
43.9%

2014-12-16

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Jordgubbssylt 20.0 34.0 0.1 8.2 0.0
Falukorv stekt 100.0 281.0 10.8 4.0 25.0
Havregrynsgröt på fiberhavregryn kokt m mjölk 100.0 144.5 7.3 20.6 2.5
Kycklingbröstfilé u skinn 150.0 157.5 34.6 0.0 1.8
Proteindrink (Mutant) 100.0 300.0 44.0 14.0 7.0
Bordsmargarin Becel Gold 70% fett berik 15.0 93.0 0.0 0.0 10.5
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer 220.0 563.2 18.9 110.4 3.1
Ost hårdost 28% fett 30.0 110.0 8.2 0.4 8.4
Potatismos hemlagat 150.0 130.6 3.3 20.8 3.3
Rökt kalkon 20.0 26.6 4.8 0.0 0.8
Ketchup tomat 20.0 21.8 0.3 4.7 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
925.0 1862.2 132.3
28.9%
183.1
40.1%
62.5
31.0%

2014-12-15

Invägning
Vikt73.0kg
Midja87.5cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta 50.0 180.0 6.2 36.0 0.6
Blodpudding blodkorv 19% fett 200.0 601.4 21.2 42.0 38.0
Bacon magert gris rökt stekt 70.0 210.0 35.8 0.0 6.4
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 100.0 239.0 7.1 46.1 1.6
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 200.0 267.2 54.8 0.0 5.0
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
Lingonsylt 25.0 40.0 0.0 9.6 0.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Aprikoser torkade 10.0 24.4 0.4 5.0 0.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
857.0 1822.3 138.9
31.2%
147.4
33.1%
70.3
35.8%
Nyare inlägg »