AbefkoNords viktdagbok

« Till AbefkoNords profil

2015-05-17

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bacon gris 70.0 241.5 9.4 0.0 23.0
Hjortbog svensk 140.0 149.8 30.4 0.0 2.9
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
235.0 485.3 40.3
32.9%
0.8
0.7%
35.9
66.5%

2015-05-08

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Purjolök 320.0 105.6 4.8 16.6 0.6
Paprika gul 475.0 142.5 4.8 20.4 0.0
Vitkål 800.0 205.6 11.2 31.2 0.8
Morot 681.0 301.7 4.1 59.2 2.0
Äppelcidervinäger ättiksyra 7 % 70.0 21.0 0.3 4.9 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2346.0 776.4 25.2
15.3%
132.3
80.1%
3.4
4.7%

2015-04-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Blomkål 338.0 94.6 5.4 13.2 0.7
Vitkål 300.0 77.1 4.2 11.7 0.3
Broccoli 454.0 158.9 15.9 14.1 1.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1092.0 330.6 25.5
36.5%
39.0
55.8%
2.4
7.8%

2015-03-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lök gul röd 281.0 89.9 3.4 16.9 0.3
Rättika 307.0 55.3 3.1 7.7 0.3
Morot 359.0 159.0 2.2 31.2 1.1
Palsternacka 325.0 211.2 5.2 35.8 2.0
Rotselleri 666.0 239.8 10.0 32.6 3.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1938.0 755.2 23.9
14.6%
124.2
75.7%
7.0
9.7%

2014-09-04

Invägning
Vikt71.1kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Tomas sallad v. 2 150.0 72.0 1.5 7.5 3.0
Hallon frysta 50.0 18.8 0.5 2.7 0.2
Ost hårdost 10% fett 80.0 181.4 26.2 1.0 8.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 90.0 68.0 11.4 3.2 0.9
Jasminris okokt 250.0 885.0 18.8 195.5 1.8
Ica naturell müsli 40.0 140.0 4.4 24.4 1.6
Kycklinginnerfilé Garant 345.0 345.0 72.4 0.0 6.9
Ost hårdost 10% fett 32.0 72.5 10.5 0.4 3.2
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 15.0 54.0 0.0 0.6 6.0
Kneipp 68.0 170.0 6.1 30.6 1.4
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 125.0 59.4 4.2 6.2 1.9
Kneipp 140.0 350.0 12.6 63.0 2.8
Cashewnötter 20.0 118.0 3.1 5.2 9.3
Milda fraïche vitlök & örter 125.0 175.0 3.8 2.5 16.2
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 10.0 36.0 0.0 0.4 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1540.0 2745.1 175.5
26.1%
343.2
51.1%
67.2
22.7%

2014-09-03

Invägning
Vikt71.1kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ica naturell müsli 167.0 584.5 18.4 101.9 6.7
Kneipp 146.0 365.0 13.1 65.7 2.9
Lättmajonnäs 32,5% fett 35.0 114.6 0.4 3.0 11.4
Tomas sallad v. 2 152.0 73.0 1.5 7.6 3.0
Färskpotatis kokt u salt 160.0 124.8 2.6 26.2 0.2
Hallon frysta 50.0 18.8 0.5 2.7 0.2
Sloow carbs 30.0 113.4 0.0 28.4 0.0
Body Science kasein 15.0 54.9 12.0 0.8 0.3
Sloow carbs 10.0 37.8 0.0 9.5 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 300.0 142.5 10.2 15.0 4.5
Frisco hamburgerbröd 82.0 221.4 7.0 39.4 3.7
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 450.0 340.2 57.2 16.2 4.5
Köttfärs 5 % 170.0 221.0 35.7 0.0 8.5
EAA-XX 7.0 27.9 6.8 0.0 0.0
Lättmajonnäs 32,5% fett 15.0 49.1 0.2 1.3 4.9
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 10.0 36.0 0.0 0.4 4.0
Plommon 35.0 16.5 0.2 3.6 0.0
Body Science malto 32.0 121.0 0.0 32.0 0.0
Ost hårdost 10% fett 39.0 88.4 12.8 0.5 3.9
Smart Supps whey 25.0 99.2 18.8 1.8 1.5
Fläskfilé gris stekt i skivor 120.0 186.0 33.7 0.0 5.5
Halloumiost ej stekt 22% fett 65.0 185.2 12.7 1.6 14.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2115.0 3221.2 243.8
31.1%
357.6
45.7%
80.1
23.2%

2014-09-02

Invägning
Vikt70.5kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Smart Supps whey 30.0 119.1 22.5 2.1 1.8
Äpple m skal 80.0 44.2 0.2 9.9 0.1
Fläskfilé gris stekt i skivor 145.0 224.8 40.7 0.0 6.7
Sardiner i tomatsås konserv 100.0 217.0 20.5 0.6 14.8
Tomas sallad v. 2 150.0 72.0 1.5 7.5 3.0
Sött vetebröd kanelbullar hembakta 50.0 160.8 3.4 22.5 6.2
Färskpotatis kokt u salt 265.0 206.7 4.2 43.5 0.3
Choklad o chokladpraliner 12.5 68.4 0.9 6.7 4.2
Body Science malto 30.0 113.4 0.0 30.0 0.0
EAA-XX 8.0 31.8 7.8 0.0 0.0
Turkisk yoghurt 3,5 % 122.0 85.4 4.9 6.7 4.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
992.5 1343.6 106.6
32.3%
129.5
39.2%
41.4
28.5%

2014-09-01

Invägning
Vikt70.8kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Färskpotatis kokt u salt 240.0 187.2 3.8 39.4 0.2
Mjukost smältost 4% fett 10.0 11.3 1.8 0.2 0.4
Vispgrädde 40% fett 13.0 48.9 0.3 0.4 5.2
Ost hårdost 10% fett 36.0 81.6 11.8 0.5 3.6
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Ica naturell müsli 75.0 262.5 8.2 45.8 3.0
Äpple m skal 100.0 55.2 0.2 12.4 0.1
Vitt bröd vatten typ ostfralla ca 3% fibrer 60.0 164.4 6.8 28.3 2.0
Turkisk yoghurt 3,5 % 60.0 42.0 2.4 3.3 2.1
Cashewnötter 20.0 118.0 3.1 5.2 9.3
Fläskfilé gris stekt i skivor 170.0 263.5 47.8 0.0 7.8
Frökusar 79.0 205.4 9.1 27.6 5.5
Ica naturell müsli 75.0 262.5 8.2 45.8 3.0
Mild yoghurt naturell 70.0 42.0 2.4 2.7 2.1
Tomas sallad v. 2 115.0 55.2 1.2 5.8 2.3
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 9.0 32.4 0.0 0.4 3.6
Cashewnötter 16.0 94.4 2.4 4.1 7.4
Sardiner i tomatsås konserv 100.0 217.0 20.5 0.6 14.8
Hallon frysta 44.0 16.5 0.4 2.4 0.2
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 90.0 68.0 11.4 3.2 0.9
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 95.0 71.8 12.1 3.4 1.0
Ost hårdost 10% fett 32.0 72.5 10.5 0.4 3.2
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1809.0 2514.8 174.6
28.7%
246.9
40.6%
82.2
30.7%
« Äldre inlägg