AbefkoNords viktdagbok

« Till AbefkoNords profil

2015-05-17

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Hjortbog svensk 140.0 149.8 30.4 0.0 2.9
Bacon gris 70.0 241.5 9.4 0.0 23.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
235.0 485.3 40.3
32.9%
0.8
0.7%
35.9
66.5%

2015-05-08

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Morot 681.0 301.7 4.1 59.2 2.0
Vitkål 800.0 205.6 11.2 31.2 0.8
Paprika gul 475.0 142.5 4.8 20.4 0.0
Äppelcidervinäger ättiksyra 7 % 70.0 21.0 0.3 4.9 0.0
Purjolök 320.0 105.6 4.8 16.6 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2346.0 776.4 25.2
15.3%
132.3
80.1%
3.4
4.7%

2015-04-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Broccoli 454.0 158.9 15.9 14.1 1.4
Blomkål 338.0 94.6 5.4 13.2 0.7
Vitkål 300.0 77.1 4.2 11.7 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1092.0 330.6 25.5
36.5%
39.0
55.8%
2.4
7.8%

2015-03-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Morot 359.0 159.0 2.2 31.2 1.1
Rättika 307.0 55.3 3.1 7.7 0.3
Lök gul röd 281.0 89.9 3.4 16.9 0.3
Rotselleri 666.0 239.8 10.0 32.6 3.3
Palsternacka 325.0 211.2 5.2 35.8 2.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1938.0 755.2 23.9
14.6%
124.2
75.7%
7.0
9.7%

2014-09-04

Invägning
Vikt71.1kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklinginnerfilé Garant 345.0 345.0 72.4 0.0 6.9
Ost hårdost 10% fett 32.0 72.5 10.5 0.4 3.2
Milda fraïche vitlök & örter 125.0 175.0 3.8 2.5 16.2
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 10.0 36.0 0.0 0.4 4.0
Ost hårdost 10% fett 80.0 181.4 26.2 1.0 8.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 90.0 68.0 11.4 3.2 0.9
Jasminris okokt 250.0 885.0 18.8 195.5 1.8
Ica naturell müsli 40.0 140.0 4.4 24.4 1.6
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 125.0 59.4 4.2 6.2 1.9
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 15.0 54.0 0.0 0.6 6.0
Kneipp 68.0 170.0 6.1 30.6 1.4
Kneipp 140.0 350.0 12.6 63.0 2.8
Cashewnötter 20.0 118.0 3.1 5.2 9.3
Tomas sallad v. 2 150.0 72.0 1.5 7.5 3.0
Hallon frysta 50.0 18.8 0.5 2.7 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1540.0 2745.1 175.5
26.1%
343.2
51.1%
67.2
22.7%

2014-09-03

Invägning
Vikt71.1kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Smart Supps whey 25.0 99.2 18.8 1.8 1.5
Fläskfilé gris stekt i skivor 120.0 186.0 33.7 0.0 5.5
Halloumiost ej stekt 22% fett 65.0 185.2 12.7 1.6 14.4
Plommon 35.0 16.5 0.2 3.6 0.0
Body Science malto 32.0 121.0 0.0 32.0 0.0
Ost hårdost 10% fett 39.0 88.4 12.8 0.5 3.9
Sloow carbs 30.0 113.4 0.0 28.4 0.0
Body Science kasein 15.0 54.9 12.0 0.8 0.3
Sloow carbs 10.0 37.8 0.0 9.5 0.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 450.0 340.2 57.2 16.2 4.5
Köttfärs 5 % 170.0 221.0 35.7 0.0 8.5
Tomas sallad v. 2 152.0 73.0 1.5 7.6 3.0
Färskpotatis kokt u salt 160.0 124.8 2.6 26.2 0.2
Hallon frysta 50.0 18.8 0.5 2.7 0.2
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 300.0 142.5 10.2 15.0 4.5
Frisco hamburgerbröd 82.0 221.4 7.0 39.4 3.7
Ica naturell müsli 167.0 584.5 18.4 101.9 6.7
Kneipp 146.0 365.0 13.1 65.7 2.9
Lättmajonnäs 32,5% fett 35.0 114.6 0.4 3.0 11.4
EAA-XX 7.0 27.9 6.8 0.0 0.0
Lättmajonnäs 32,5% fett 15.0 49.1 0.2 1.3 4.9
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 10.0 36.0 0.0 0.4 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2115.0 3221.2 243.8
31.1%
357.6
45.7%
80.1
23.2%

2014-09-02

Invägning
Vikt70.5kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Turkisk yoghurt 3,5 % 122.0 85.4 4.9 6.7 4.3
EAA-XX 8.0 31.8 7.8 0.0 0.0
Fläskfilé gris stekt i skivor 145.0 224.8 40.7 0.0 6.7
Sardiner i tomatsås konserv 100.0 217.0 20.5 0.6 14.8
Färskpotatis kokt u salt 265.0 206.7 4.2 43.5 0.3
Choklad o chokladpraliner 12.5 68.4 0.9 6.7 4.2
Äpple m skal 80.0 44.2 0.2 9.9 0.1
Tomas sallad v. 2 150.0 72.0 1.5 7.5 3.0
Sött vetebröd kanelbullar hembakta 50.0 160.8 3.4 22.5 6.2
Smart Supps whey 30.0 119.1 22.5 2.1 1.8
Body Science malto 30.0 113.4 0.0 30.0 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
992.5 1343.6 106.6
32.3%
129.5
39.2%
41.4
28.5%

2014-09-01

Invägning
Vikt70.8kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 95.0 71.8 12.1 3.4 1.0
Ost hårdost 10% fett 32.0 72.5 10.5 0.4 3.2
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Sardiner i tomatsås konserv 100.0 217.0 20.5 0.6 14.8
Hallon frysta 44.0 16.5 0.4 2.4 0.2
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 90.0 68.0 11.4 3.2 0.9
Äpple m skal 100.0 55.2 0.2 12.4 0.1
Vitt bröd vatten typ ostfralla ca 3% fibrer 60.0 164.4 6.8 28.3 2.0
Frökusar 79.0 205.4 9.1 27.6 5.5
Ica naturell müsli 75.0 262.5 8.2 45.8 3.0
Mild yoghurt naturell 70.0 42.0 2.4 2.7 2.1
Ost hårdost 10% fett 36.0 81.6 11.8 0.5 3.6
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Ica naturell müsli 75.0 262.5 8.2 45.8 3.0
Turkisk yoghurt 3,5 % 60.0 42.0 2.4 3.3 2.1
Cashewnötter 20.0 118.0 3.1 5.2 9.3
Fläskfilé gris stekt i skivor 170.0 263.5 47.8 0.0 7.8
Färskpotatis kokt u salt 240.0 187.2 3.8 39.4 0.2
Mjukost smältost 4% fett 10.0 11.3 1.8 0.2 0.4
Vispgrädde 40% fett 13.0 48.9 0.3 0.4 5.2
Tomas sallad v. 2 115.0 55.2 1.2 5.8 2.3
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 9.0 32.4 0.0 0.4 3.6
Cashewnötter 16.0 94.4 2.4 4.1 7.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1809.0 2514.8 174.6
28.7%
246.9
40.6%
82.2
30.7%
« Äldre inlägg