Arashts viktdagbok

« Till Arashts profil

2013-01-29

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Sött vetebröd kanelbullar hembakta 200.0 643.4 13.4 90.0 24.6
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Pepparkakor 200.0 922.0 10.6 145.8 31.8
Jasminris kokt 100.0 116.1 2.4 25.7 0.2
Stekt nötfärs 200.0 326.0 44.0 0.0 16.6
Äpple m skal 200.0 110.4 0.4 24.8 0.2
Kiwi 200.0 113.0 1.8 20.4 0.8
Grekisk sallad 100.0 96.0 3.2 3.2 7.6
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 80.0 306.0 5.0 56.0 5.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1530.0 2821.9 112.6
16.3%
374.9
54.3%
89.5
29.4%

2013-01-28

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kiwi 200.0 113.0 1.8 20.4 0.8
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 150.0 71.2 5.1 7.5 2.2
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 100.0 382.5 6.2 70.0 6.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
450.0 566.7 13.1
9.9%
97.9
73.9%
9.5
16.3%

2013-01-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Jasminris kokt 150.0 174.2 3.6 38.6 0.3
Rotselleri kokt 200.0 80.0 3.2 10.8 1.0
Kyckling 300.0 345.0 64.5 0.0 9.3
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 90.0 344.2 5.6 63.0 5.8
Kyckling 200.0 230.0 43.0 0.0 6.2
Spenat 100.0 17.6 1.9 0.7 0.5
Köttbullar nötfärs stekta 150.0 262.5 28.4 8.4 12.4
Morotsjuice 600.0 204.0 4.2 37.8 2.4
Kiwi 100.0 56.5 0.9 10.2 0.4
Grekisk sallad 40.0 38.4 1.3 1.3 3.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2030.0 1799.9 160.0
37.0%
175.8
40.6%
42.8
22.4%

2013-01-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Morot 20.0 8.9 0.1 1.7 0.1
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 70.0 267.8 4.3 49.0 4.6
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 500.0 378.0 63.5 18.0 5.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
890.0 849.7 76.4
37.2%
100.4
48.8%
12.7
14.0%

2013-01-23

Invägning
Vikt84.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Linser torkade 200.0 650.0 48.0 97.0 2.0
Linser torkade 50.0 162.5 12.0 24.2 0.5
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 80.0 306.0 5.0 56.0 5.2
Kiwi 100.0 56.5 0.9 10.2 0.4
Yoghurt naturell 3 % fett 50.0 30.0 1.7 2.4 1.5
Jasminris kokt 200.0 232.2 4.8 51.4 0.4
Lasagne 350.0 410.9 18.6 50.4 14.4
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Morot 10.0 4.4 0.1 0.9 0.0
Jasminris kokt 50.0 58.0 1.2 12.8 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1290.0 2005.5 99.1
20.8%
315.3
66.1%
27.5
13.1%

2013-01-22

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Jasminris kokt 60.0 69.7 1.4 15.4 0.1
Kiwi 100.0 56.5 0.9 10.2 0.4
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 100.0 382.5 6.2 70.0 6.5
Risifrutti 6% fett 175.0 270.0 4.9 36.4 11.0
Chili con carne 300.0 342.0 24.3 23.7 14.7
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 500.0 378.0 63.5 18.0 5.0
Äpple m skal 100.0 55.2 0.2 12.4 0.1
Lasagne 350.0 410.9 18.6 50.4 14.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1785.0 2012.3 123.4
25.4%
241.5
49.6%
53.7
25.0%

2013-01-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Äpple m skal 100.0 55.2 0.2 12.4 0.1
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Grekisk sallad 100.0 96.0 3.2 3.2 7.6
Jasminris kokt 200.0 232.2 4.8 51.4 0.4
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 200.0 151.2 25.4 7.2 2.0
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 100.0 382.5 6.2 70.0 6.5
Chili con carne 500.0 570.0 40.5 39.5 24.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1300.0 1534.6 83.7
22.7%
188.7
51.1%
42.6
26.2%

2013-01-19

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 100.0 382.5 6.2 70.0 6.5
Stekt nötfärs 200.0 326.0 44.0 0.0 16.6
Banan 200.0 200.0 3.4 43.4 0.0
Jasminris kokt 70.0 81.3 1.7 18.0 0.1
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
670.0 1037.3 58.7
23.4%
136.4
54.3%
24.7
22.3%

2013-01-18

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kiwi 100.0 56.5 0.9 10.2 0.4
Färskpotatis kokt u salt 100.0 78.0 1.6 16.4 0.1
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 200.0 151.2 25.4 7.2 2.0
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 270.0 402.3 54.0 0.0 20.5
Pasta färsk m ägg 350.0 462.0 18.6 79.8 5.6
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 100.0 382.5 6.2 70.0 6.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1320.0 1627.5 113.5
28.8%
193.6
49.2%
38.1
22.0%

2013-01-17

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Köttfärssås o spaghetti 200.0 226.2 13.0 31.4 4.6
Köttbullar ca 15% fett stekta frysta 200.0 430.0 26.0 14.8 29.8
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 300.0 1147.5 18.6 210.0 19.5
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 400.0 190.0 13.6 20.0 6.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1100.0 1993.7 71.2
14.7%
276.2
57.2%
59.9
28.1%
« Äldre inlägg