AxelRs viktdagbok

« Till AxelRs profil

2013-04-03

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Gå/jogga 25.0 222
Styrketräning, lätt 60.0 267
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Parmesanost hårdost 30% fett riven 20.0 89.8 8.3 0.8 6.0
Filmjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Ost hårdost 31% fett 20.0 77.3 5.2 0.3 6.3
Pasta 115.0 414.0 14.4 82.7 1.4
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Blåbärssylt 20.0 30.0 0.0 7.0 0.1
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer 139.0 361.4 10.7 71.9 1.7
Rökt skinka gris 3% fett 20.0 23.2 4.4 0.0 0.6
Ägg rått 55.0 77.6 6.9 0.0 5.6
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Salami importerad 45% fett 10.0 48.5 1.9 0.2 4.5
Bacon magert gris rökt stekt 80.0 240.0 41.0 0.0 7.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
699.0 1589.8 100.0
25.6%
172.9
44.3%
51.6
30.0%

2013-01-13

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Parmesanost hårdost 30% fett riven 10.0 44.9 4.2 0.4 3.0
icabacon 140.0 392.0 22.4 1.4 33.6
Pasta berik 110.0 391.6 12.1 79.0 1.6
Äggula 16.0 57.4 2.6 0.0 5.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
276.0 885.9 41.3
18.7%
80.8
36.6%
43.5
44.7%

2013-01-11

Invägning
Vikt84.0kg
Midja92.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Honung 5.0 16.6 0.0 4.1 0.0
Leksands knäcke brungräddat 20.0 70.4 1.9 13.0 0.5
Kassler rökt kotlettrad gris 36.0 38.2 7.5 0.2 0.8
Pasta berik 110.0 391.6 12.1 79.0 1.6
Ost hårdost 31% fett 30.0 116.0 7.8 0.4 9.4
Kycklingbröstfilé u skinn 214.0 224.7 49.4 0.0 2.6
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Vispgrädde 40% fett 70.0 263.2 1.4 2.2 28.0
Pärlan fullkorn 115.0 299.0 10.0 51.8 3.1
Senap fransk 5.0 4.6 0.3 0.3 0.2
skaldjurspaté 72.0 131.0 5.6 5.4 9.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
697.0 1699.3 96.0
23.1%
156.4
37.6%
72.0
39.3%

2012-08-08

Invägning
Vikt82.5kg
Midja90.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Pasta 100.0 360.0 12.5 71.9 1.2
icabacon 125.0 350.0 20.0 1.2 30.0
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
240.0 818.0 32.5
16.0%
73.1
35.9%
43.2
48.1%

2012-02-21

Frukost/lunch: Fil m musli rörsocker. Två mackhalvor ost/skinka.

Middag:

Träning:

Invägning
Vikt82.3kg
Midja89.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Socker 8.0 32.4 0.0 8.0 0.0
frökusar 80.0 208.0 9.2 28.0 5.6
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 15.0 81.0 0.3 0.3 9.0
musli gott liv 75.0 277.5 7.5 45.0 5.6
Ost hårdost 31% fett 20.0 77.3 5.2 0.3 6.3
Filmjölk 3% fett 250.0 150.0 8.5 12.0 7.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
448.0 826.2 30.7
15.2%
93.6
46.5%
34.0
38.3%

2011-05-22

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
pepparsalami 10.0 41.7 1.9 0.2 3.7
Rökt skinka gris 3% fett 10.0 11.6 2.2 0.0 0.3
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 15.0 81.0 0.3 0.3 9.0
danskt rågbröd 125.0 306.2 10.0 49.4 6.9
Ost hårdost 17% fett 30.0 84.0 9.0 0.4 5.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
190.0 524.5 23.4
17.9%
50.3
38.5%
25.1
43.6%

2011-05-18

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Falukorv 23% fett 129.0 334.1 12.8 4.8 29.7
Potatis stekt 200.0 249.4 3.2 42.6 6.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
329.0 583.5 16.0
11.0%
47.4
32.5%
36.3
56.5%

2011-05-17

Invägning
Vikt81.4kg
Midja87.5cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lök gul röd 6.0 1.9 0.1 0.4 0.0
Gröna bönor 100.0 29.3 1.9 3.5 0.1
Ost hårdost 17% fett 25.0 70.0 7.5 0.3 4.3
Grillad kyckling m skinn 125.0 244.0 30.6 0.0 13.5
Smör 80% fett 7.0 50.4 0.0 0.0 5.6
Pasta 85.0 306.0 10.6 61.1 1.0
glass rocky road 100.0 220.0 4.5 26.0 10.0
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 13.0 70.2 0.3 0.3 7.8
Falukorv 23% fett 30.0 77.7 3.0 1.1 6.9
Parmesanost hårdost 30% fett riven 7.0 31.4 2.9 0.3 2.1
Matlagningsgrädde 15% fett 60.0 97.2 1.8 2.6 9.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 154.0 73.2 5.2 7.7 2.3
bröd harmoni 112.0 280.0 12.3 45.9 5.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
824.0 1551.3 80.7
21.0%
149.2
38.8%
68.2
40.2%

2011-05-11

Invägning
Vikt82.4kg
Midja89.0cm

2011-04-15

Invägning
Vikt82.9kg
Midja92.0cm
« Äldre inlägg