AxelRs viktdagbok

« Till AxelRs profil

2011-04-15

Invägning
Vikt82.9kg
Midja92.0cm

2011-03-29

Invägning
Vikt84.0kg
Midja93.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 20.0 108.0 0.4 0.4 12.0
Ost hårdost 17% fett 25.0 70.0 7.5 0.3 4.3
pepparsalami 17.0 70.9 3.2 0.3 6.3
bröd gottgräddat 135.0 337.5 11.5 60.8 2.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
197.0 586.4 22.6
15.9%
61.8
43.6%
25.3
40.5%

2011-03-28

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta berik 100.0 356.0 11.0 71.8 1.5
lövbiff 200.0 220.0 44.0 0.0 5.0
bröd gottgräddat 132.0 330.0 11.2 59.4 2.6
pepparsalami 18.0 75.1 3.4 0.3 6.7
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 100.0 156.0 2.9 6.7 13.2
Kola och jordnötter överdragen m mjölkchoklad Snickers 57.0 279.3 6.0 30.8 14.3
Matlagningsgrädde 15% fett 100.0 162.0 3.0 4.3 15.0
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 20.0 108.0 0.4 0.4 12.0
Ost hårdost 17% fett 30.0 84.0 9.0 0.4 5.2
Smör 80% fett 30.0 216.0 0.0 0.0 24.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
787.0 1986.4 90.9
18.5%
174.1
35.5%
99.5
46.0%

2011-03-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
bröd harmoni 80.0 200.0 8.8 32.8 4.0
Gröna bönor 100.0 29.3 1.9 3.5 0.1
Rödvin 12 vol. % 100.0 72.0 0.0 0.8 0.0
Älgryggbiff tjur 130.0 137.8 30.7 0.0 1.4
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja 175.0 211.0 3.8 40.4 2.8
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Champinjoner stekta 50.0 36.0 1.6 2.8 1.8
pepparsalami 12.0 50.0 2.3 0.2 4.4
Ost hårdost 17% fett 15.0 42.0 4.5 0.2 2.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
672.0 832.1 53.8
28.8%
80.9
43.2%
23.1
28.0%

2011-03-23

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
pepparsalami 16.0 66.7 3.0 0.2 5.9
Ost hårdost 17% fett 30.0 84.0 9.0 0.4 5.2
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Köttfärssås på nötfärs 220.0 206.8 19.6 8.1 9.9
bröd gottgräddat 27.0 67.5 2.3 12.2 0.5
bröd harmoni 123.0 307.5 13.5 50.4 6.2
Rapsolja oberik 15.0 132.6 0.0 0.0 15.0
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 15.0 81.0 0.3 0.3 9.0
Pasta 115.0 414.0 14.4 82.7 1.4
Köttfärssås på nötfärs 175.0 164.5 15.6 6.5 7.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
741.0 1560.6 77.7
20.1%
160.8
41.7%
65.0
38.2%

2011-03-22

Invägning
Vikt85.5kg
Midja95.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 17% fett 15.0 42.0 4.5 0.2 2.6
pepparsalami 16.0 66.7 3.0 0.2 5.9
bröd gottgräddat 27.0 67.5 2.3 12.2 0.5
Rapsolja oberik 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
icabacon 120.0 336.0 19.2 1.2 28.8
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Ägg rått 100.0 141.0 12.6 0.0 10.1
bröd harmoni 100.0 250.0 11.0 41.0 5.0
Köttfärssås på nötfärs 320.0 300.8 28.5 11.8 14.4
Pasta berik kokt m salt 155.0 203.0 7.6 38.9 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
868.0 1522.4 88.8
23.4%
105.6
27.8%
81.5
48.7%

2011-03-14

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Styrketräning, lätt 60.0 267
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 10.0 54.0 0.2 0.2 6.0
Biff ryggbiff nöt stekt 210.0 338.1 60.1 0.0 10.7
Pasta kokt m salt 230.0 297.8 10.4 59.6 0.9
Matlagningsgrädde 15% fett 70.0 113.4 2.1 3.0 10.5
Blåbärssylt 10.0 15.0 0.0 3.5 0.0
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
pesto ica 34.0 142.8 0.7 1.0 15.3
Ost hårdost 28% fett 25.0 91.7 6.8 0.3 7.0
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Rökt skinka gris 3% fett 20.0 23.2 4.4 0.0 0.6
bröd harmoni 123.0 307.5 13.5 50.4 6.2
Potatis 280.0 212.8 5.0 45.1 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1022.0 1650.3 103.4
25.2%
163.3
39.8%
63.5
35.1%

2011-03-09

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
skogaholmslimpa 100.0 260.0 7.0 51.0 3.0
Björnbärssylt 17.0 29.8 0.0 7.0 0.0
Filmjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
musli axa berries 30.0 108.0 3.3 18.9 1.4
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Filmjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Honung 4.0 13.3 0.0 3.3 0.0
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
pepparsalami 20.0 83.4 3.8 0.3 7.4
Ost hårdost 28% fett 30.0 110.0 8.2 0.4 8.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
616.0 925.5 36.2
15.7%
100.4
43.6%
41.2
40.6%

2011-03-08

Invägning
Vikt85.5kg
Midja96.0cm

2011-03-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
musli gott liv 70.0 259.0 7.0 42.0 5.2
Filmjölk 3% fett 250.0 150.0 8.5 12.0 7.5
skogaholmslimpa 100.0 260.0 7.0 51.0 3.0
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
pepparsalami 17.0 70.9 3.2 0.3 6.3
Ost hårdost 28% fett 25.0 91.7 6.8 0.3 7.0
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
477.0 912.6 32.8
14.6%
105.9
47.1%
38.0
38.3%

2011-03-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Matlagningsgrädde 15% fett 52.0 84.2 1.6 2.2 7.8
pepparsalami 30.0 125.1 5.7 0.4 11.1
Ägg rått 47.0 66.3 5.9 0.0 4.7
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Ägg rått 47.0 66.3 5.9 0.0 4.7
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Ägg rått 47.0 66.3 5.9 0.0 4.7
Ost hårdost 28% fett 25.0 91.7 6.8 0.3 7.0
Ägg rått 47.0 66.3 5.9 0.0 4.7
Champinjoner stekta 150.0 108.0 4.8 8.4 5.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
455.0 746.2 42.5
22.9%
11.3
6.1%
58.1
71.0%
Nyare inlägg »