| Vikt | 84.0kg |
| Midja | 93.0cm |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| bröd gottgräddat | 135.0 | 337.5 | 11.5 | 60.8 | 2.7 |
| pepparsalami | 17.0 | 70.9 | 3.2 | 0.3 | 6.3 |
| Ost hårdost 17% fett | 25.0 | 70.0 | 7.5 | 0.3 | 4.3 |
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 20.0 | 108.0 | 0.4 | 0.4 | 12.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
197.0 | 586.4 | 22.6 15.9% |
61.8 43.6% |
25.3 40.5% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Pasta berik | 100.0 | 356.0 | 11.0 | 71.8 | 1.5 |
| pepparsalami | 18.0 | 75.1 | 3.4 | 0.3 | 6.7 |
| Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 100.0 | 156.0 | 2.9 | 6.7 | 13.2 |
| Ost hårdost 17% fett | 30.0 | 84.0 | 9.0 | 0.4 | 5.2 |
| Smör 80% fett | 30.0 | 216.0 | 0.0 | 0.0 | 24.0 |
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 20.0 | 108.0 | 0.4 | 0.4 | 12.0 |
| Kola och jordnötter överdragen m mjölkchoklad Snickers | 57.0 | 279.3 | 6.0 | 30.8 | 14.3 |
| bröd gottgräddat | 132.0 | 330.0 | 11.2 | 59.4 | 2.6 |
| lövbiff | 200.0 | 220.0 | 44.0 | 0.0 | 5.0 |
| Matlagningsgrädde 15% fett | 100.0 | 162.0 | 3.0 | 4.3 | 15.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
787.0 | 1986.4 | 90.9 18.5% |
174.1 35.5% |
99.5 46.0% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| bröd harmoni | 80.0 | 200.0 | 8.8 | 32.8 | 4.0 |
| Gröna bönor | 100.0 | 29.3 | 1.9 | 3.5 | 0.1 |
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 |
| Ost hårdost 17% fett | 15.0 | 42.0 | 4.5 | 0.2 | 2.6 |
| pepparsalami | 12.0 | 50.0 | 2.3 | 0.2 | 4.4 |
| Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja | 175.0 | 211.0 | 3.8 | 40.4 | 2.8 |
| Älgryggbiff tjur | 130.0 | 137.8 | 30.7 | 0.0 | 1.4 |
| Rödvin 12 vol. % | 100.0 | 72.0 | 0.0 | 0.8 | 0.0 |
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 |
| Champinjoner stekta | 50.0 | 36.0 | 1.6 | 2.8 | 1.8 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
672.0 | 832.1 | 53.8 28.8% |
80.9 43.2% |
23.1 28.0% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| pepparsalami | 16.0 | 66.7 | 3.0 | 0.2 | 5.9 |
| bröd gottgräddat | 27.0 | 67.5 | 2.3 | 12.2 | 0.5 |
| Köttfärssås på nötfärs | 175.0 | 164.5 | 15.6 | 6.5 | 7.9 |
| Pasta | 115.0 | 414.0 | 14.4 | 82.7 | 1.4 |
| bröd harmoni | 123.0 | 307.5 | 13.5 | 50.4 | 6.2 |
| Rapsolja oberik | 15.0 | 132.6 | 0.0 | 0.0 | 15.0 |
| Köttfärssås på nötfärs | 220.0 | 206.8 | 19.6 | 8.1 | 9.9 |
| Ost hårdost 17% fett | 30.0 | 84.0 | 9.0 | 0.4 | 5.2 |
| Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 15.0 | 81.0 | 0.3 | 0.3 | 9.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
741.0 | 1560.6 | 77.7 20.1% |
160.8 41.7% |
65.0 38.2% |
| Vikt | 85.5kg |
| Midja | 95.0cm |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ost hårdost 17% fett | 15.0 | 42.0 | 4.5 | 0.2 | 2.6 |
| icabacon | 120.0 | 336.0 | 19.2 | 1.2 | 28.8 |
| Pasta berik kokt m salt | 155.0 | 203.0 | 7.6 | 38.9 | 1.2 |
| bröd harmoni | 100.0 | 250.0 | 11.0 | 41.0 | 5.0 |
| Köttfärssås på nötfärs | 320.0 | 300.8 | 28.5 | 11.8 | 14.4 |
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 |
| bröd gottgräddat | 27.0 | 67.5 | 2.3 | 12.2 | 0.5 |
| Rapsolja oberik | 10.0 | 88.4 | 0.0 | 0.0 | 10.0 |
| pepparsalami | 16.0 | 66.7 | 3.0 | 0.2 | 5.9 |
| Ägg rått | 100.0 | 141.0 | 12.6 | 0.0 | 10.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
868.0 | 1522.4 | 88.8 23.4% |
105.6 27.8% |
81.5 48.7% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Styrketräning, lätt | 60.0 | 267 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 10.0 | 54.0 | 0.2 | 0.2 | 6.0 |
| Biff ryggbiff nöt stekt | 210.0 | 338.1 | 60.1 | 0.0 | 10.7 |
| Blåbärssylt | 10.0 | 15.0 | 0.0 | 3.5 | 0.0 |
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 |
| bröd harmoni | 123.0 | 307.5 | 13.5 | 50.4 | 6.2 |
| Potatis | 280.0 | 212.8 | 5.0 | 45.1 | 0.3 |
| Rökt skinka gris 3% fett | 20.0 | 23.2 | 4.4 | 0.0 | 0.6 |
| pesto ica | 34.0 | 142.8 | 0.7 | 1.0 | 15.3 |
| Matlagningsgrädde 15% fett | 70.0 | 113.4 | 2.1 | 3.0 | 10.5 |
| Pasta kokt m salt | 230.0 | 297.8 | 10.4 | 59.6 | 0.9 |
| Ost hårdost 28% fett | 25.0 | 91.7 | 6.8 | 0.3 | 7.0 |
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1022.0 | 1650.3 | 103.4 25.2% |
163.3 39.8% |
63.5 35.1% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 |
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 |
| Ost hårdost 28% fett | 30.0 | 110.0 | 8.2 | 0.4 | 8.4 |
| pepparsalami | 20.0 | 83.4 | 3.8 | 0.3 | 7.4 |
| Filmjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
| Honung | 4.0 | 13.3 | 0.0 | 3.3 | 0.0 |
| Filmjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
| musli axa berries | 30.0 | 108.0 | 3.3 | 18.9 | 1.4 |
| skogaholmslimpa | 100.0 | 260.0 | 7.0 | 51.0 | 3.0 |
| Björnbärssylt | 17.0 | 29.8 | 0.0 | 7.0 | 0.0 |
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
616.0 | 925.5 | 36.2 15.7% |
100.4 43.6% |
41.2 40.6% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| musli gott liv | 70.0 | 259.0 | 7.0 | 42.0 | 5.2 |
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 |
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 |
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 |
| pepparsalami | 17.0 | 70.9 | 3.2 | 0.3 | 6.3 |
| skogaholmslimpa | 100.0 | 260.0 | 7.0 | 51.0 | 3.0 |
| Filmjölk 3% fett | 250.0 | 150.0 | 8.5 | 12.0 | 7.5 |
| Ost hårdost 28% fett | 25.0 | 91.7 | 6.8 | 0.3 | 7.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
477.0 | 912.6 | 32.8 14.6% |
105.9 47.1% |
38.0 38.3% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Matlagningsgrädde 15% fett | 52.0 | 84.2 | 1.6 | 2.2 | 7.8 |
| Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
| Ägg rått | 47.0 | 66.3 | 5.9 | 0.0 | 4.7 |
| Champinjoner stekta | 150.0 | 108.0 | 4.8 | 8.4 | 5.4 |
| Ägg rått | 47.0 | 66.3 | 5.9 | 0.0 | 4.7 |
| Ost hårdost 28% fett | 25.0 | 91.7 | 6.8 | 0.3 | 7.0 |
| Ägg rått | 47.0 | 66.3 | 5.9 | 0.0 | 4.7 |
| Ägg rått | 47.0 | 66.3 | 5.9 | 0.0 | 4.7 |
| pepparsalami | 30.0 | 125.1 | 5.7 | 0.4 | 11.1 |
| Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
455.0 | 746.2 | 42.5 22.9% |
11.3 6.1% |
58.1 71.0% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |