JEGs viktdagbok

« Till JEGs profil

2015-02-11 Nystart!

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cykla 19-22 km/h 20.0 179
Städa 30.0 118
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Nötköttgryta lök purjolök morötter 250.0 276.0 19.5 10.5 16.8
Räkor konserv m lag 100.0 77.0 16.2 1.0 0.8
Oliver svarta m olja konserv 20.0 70.8 0.4 1.0 7.2
Mjölk 3% fett 150.0 90.0 5.1 7.2 4.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
770.0 609.8 53.4
35.3%
22.4
14.8%
33.3
49.9%

2014-06-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mjölk 3% fett 50.0 30.0 1.7 2.4 1.5
Grönsaker blandade fermenterade 25.0 3.9 0.3 0.3 0.0
Keso färskost 4% fett 25.0 23.2 3.0 0.5 1.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
250.0 60.1 5.2
35.4%
3.8
25.9%
2.5
38.7%

2014-06-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mjölk 3% fett 150.0 90.0 5.1 7.2 4.5
Ägg stekt 102.0 216.0 12.8 0.0 18.4
Keso färskost 4% fett 25.0 23.2 3.0 0.5 1.0
Grönsaker blandade fermenterade 70.0 11.0 0.8 0.8 0.1
Prinskorv 24% fett 100.0 268.0 10.0 3.8 24.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Chokladpraliner 25.0 135.0 1.6 13.3 8.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
622.0 746.2 33.5
17.9%
26.2
14.0%
56.4
68.2%

2014-06-03 ägg

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso färskost 4% fett 25.0 23.2 3.0 0.5 1.0
Chokladpraliner 25.0 135.0 1.6 13.3 8.4
Mjölk 3% fett 50.0 30.0 1.7 2.4 1.5
Kebabkött djupfryst stekfärdigt 125.0 301.0 17.9 3.6 23.2
Falukorv stekt 100.0 281.0 10.8 4.0 25.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Grönsaker blandade fermenterade 70.0 11.0 0.8 0.8 0.1
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
595.0 854.2 42.3
19.8%
25.2
11.8%
64.3
68.4%

2014-06-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Mjölk 3% fett 50.0 30.0 1.7 2.4 1.5
Kebabkött djupfryst stekfärdigt 50.0 120.4 7.2 1.4 9.3
Grönsaker blandade fermenterade 150.0 23.6 1.6 1.6 0.2
Falukorv stekt 100.0 281.0 10.8 4.0 25.0
Brieost vitmögelost 34% fett 50.0 189.0 8.5 1.0 17.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
650.0 740.0 42.0
22.8%
13.1
7.1%
57.0
70.1%

2014-05-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mjölk 3% fett 50.0 30.0 1.7 2.4 1.5
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 100.0 247.0 7.2 46.0 1.6
Chorizo korv stekt 200.0 572.0 28.6 8.2 47.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
500.0 852.0 37.7
18.0%
57.2
27.3%
50.7
54.8%

2014-05-26

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Brieost vitmögelost 34% fett 50.0 189.0 8.5 1.0 17.0
Mjölk 3% fett 50.0 30.0 1.7 2.4 1.5
Lax odlad norsk fjordlax 100.0 250.0 19.1 0.0 19.5
Grönsaker blandade fermenterade 150.0 23.6 1.6 1.6 0.2
Chorizo korv stekt 100.0 286.0 14.3 4.1 23.8
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Jordnötter rostade saltade 100.0 600.0 27.0 10.3 49.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Gräddfil 12% fett 50.0 68.5 1.6 2.2 6.0
Löjrom saltad 25.0 31.5 6.1 0.4 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
875.0 1574.6 92.1
23.5%
24.7
6.3%
121.6
70.3%

2014-05-25

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Enchilada vetetortilla m köttfärs nachos ost sallad 200.0 339.8 13.4 23.4 20.4
Smörgåskex 50.0 231.0 3.5 31.6 9.0
Löjrom saltad 100.0 126.0 24.5 1.5 2.3
Lax odlad norsk fjordlax 100.0 250.0 19.1 0.0 19.5
Brieost vitmögelost 34% fett 100.0 378.0 17.0 2.1 34.0
Äppeljuice konserv drickf 100.0 48.0 0.0 11.4 0.1
Gräddfil 12% fett 100.0 137.0 3.1 4.4 12.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
750.0 1509.8 80.6
21.5%
74.4
19.8%
97.3
58.7%

2014-05-23

Invägning
Vikt63.5kg
Midja80.8cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Mjölk 3% fett 50.0 30.0 1.7 2.4 1.5
Öl pilsner 3,5 vol. % 100.0 40.0 0.4 4.6 0.0
Rödvin rosévin 1% 100.0 17.0 0.0 2.8 0.0
Skagenröra 100.0 199.0 12.0 2.4 15.7
Tomat 30.0 6.6 0.2 1.1 0.1
Gurka 30.0 4.2 0.2 0.7 0.0
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer 100.0 288.0 10.3 54.0 1.9
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
760.0 680.8 37.0
23.1%
70.7
44.1%
23.2
32.8%
« Äldre inlägg