JEGs viktdagbok

« Till JEGs profil

2015-02-11 Nystart!

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cykla 19-22 km/h 20.0 179
Städa 30.0 118
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mjölk 3% fett 150.0 90.0 5.1 7.2 4.5
Nötköttgryta lök purjolök morötter 250.0 276.0 19.5 10.5 16.8
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Oliver svarta m olja konserv 20.0 70.8 0.4 1.0 7.2
Räkor konserv m lag 100.0 77.0 16.2 1.0 0.8
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
770.0 609.8 53.4
35.3%
22.4
14.8%
33.3
49.9%

2014-06-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Keso färskost 4% fett 25.0 23.2 3.0 0.5 1.0
Mjölk 3% fett 50.0 30.0 1.7 2.4 1.5
Grönsaker blandade fermenterade 25.0 3.9 0.3 0.3 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
250.0 60.1 5.2
35.4%
3.8
25.9%
2.5
38.7%

2014-06-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso färskost 4% fett 25.0 23.2 3.0 0.5 1.0
Mjölk 3% fett 150.0 90.0 5.1 7.2 4.5
Prinskorv 24% fett 100.0 268.0 10.0 3.8 24.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Grönsaker blandade fermenterade 70.0 11.0 0.8 0.8 0.1
Ägg stekt 102.0 216.0 12.8 0.0 18.4
Chokladpraliner 25.0 135.0 1.6 13.3 8.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
622.0 746.2 33.5
17.9%
26.2
14.0%
56.4
68.2%

2014-06-03 ägg

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Mjölk 3% fett 50.0 30.0 1.7 2.4 1.5
Keso färskost 4% fett 25.0 23.2 3.0 0.5 1.0
Falukorv stekt 100.0 281.0 10.8 4.0 25.0
Grönsaker blandade fermenterade 70.0 11.0 0.8 0.8 0.1
Kebabkött djupfryst stekfärdigt 125.0 301.0 17.9 3.6 23.2
Chokladpraliner 25.0 135.0 1.6 13.3 8.4
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
595.0 854.2 42.3
19.8%
25.2
11.8%
64.3
68.4%

2014-06-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Falukorv stekt 100.0 281.0 10.8 4.0 25.0
Mjölk 3% fett 50.0 30.0 1.7 2.4 1.5
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Grönsaker blandade fermenterade 150.0 23.6 1.6 1.6 0.2
Brieost vitmögelost 34% fett 50.0 189.0 8.5 1.0 17.0
Kebabkött djupfryst stekfärdigt 50.0 120.4 7.2 1.4 9.3
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
650.0 740.0 42.0
22.8%
13.1
7.1%
57.0
70.1%

2014-05-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 100.0 247.0 7.2 46.0 1.6
Mjölk 3% fett 50.0 30.0 1.7 2.4 1.5
Chorizo korv stekt 200.0 572.0 28.6 8.2 47.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
500.0 852.0 37.7
18.0%
57.2
27.3%
50.7
54.8%

2014-05-26

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Lax odlad norsk fjordlax 100.0 250.0 19.1 0.0 19.5
Brieost vitmögelost 34% fett 50.0 189.0 8.5 1.0 17.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Jordnötter rostade saltade 100.0 600.0 27.0 10.3 49.0
Gräddfil 12% fett 50.0 68.5 1.6 2.2 6.0
Grönsaker blandade fermenterade 150.0 23.6 1.6 1.6 0.2
Chorizo korv stekt 100.0 286.0 14.3 4.1 23.8
Mjölk 3% fett 50.0 30.0 1.7 2.4 1.5
Löjrom saltad 25.0 31.5 6.1 0.4 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
875.0 1574.6 92.1
23.5%
24.7
6.3%
121.6
70.3%

2014-05-25

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Brieost vitmögelost 34% fett 100.0 378.0 17.0 2.1 34.0
Enchilada vetetortilla m köttfärs nachos ost sallad 200.0 339.8 13.4 23.4 20.4
Lax odlad norsk fjordlax 100.0 250.0 19.1 0.0 19.5
Äppeljuice konserv drickf 100.0 48.0 0.0 11.4 0.1
Löjrom saltad 100.0 126.0 24.5 1.5 2.3
Smörgåskex 50.0 231.0 3.5 31.6 9.0
Gräddfil 12% fett 100.0 137.0 3.1 4.4 12.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
750.0 1509.8 80.6
21.5%
74.4
19.8%
97.3
58.7%

2014-05-23

Invägning
Vikt63.5kg
Midja80.8cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Gurka 30.0 4.2 0.2 0.7 0.0
Öl pilsner 3,5 vol. % 100.0 40.0 0.4 4.6 0.0
Rödvin rosévin 1% 100.0 17.0 0.0 2.8 0.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Tomat 30.0 6.6 0.2 1.1 0.1
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer 100.0 288.0 10.3 54.0 1.9
Skagenröra 100.0 199.0 12.0 2.4 15.7
Mjölk 3% fett 50.0 30.0 1.7 2.4 1.5
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
760.0 680.8 37.0
23.1%
70.7
44.1%
23.2
32.8%
« Äldre inlägg