| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer | 63.0 | 170.1 | 3.5 | 29.8 | 3.0 |
| Morot | 177.0 | 78.4 | 1.1 | 15.4 | 0.5 |
| Fläskfilé gris | 800.0 | 856.0 | 164.8 | 0.0 | 20.8 |
| Chilisås tomat | 20.0 | 16.2 | 0.3 | 3.3 | 0.1 |
| Havregryn ångprep el havremjöl | 60.0 | 221.4 | 8.0 | 34.6 | 4.2 |
| Kvarg färskost 10% fett Kesella | 250.0 | 380.0 | 31.8 | 7.2 | 25.0 |
| Vispgrädde 40% fett | 5.0 | 18.8 | 0.1 | 0.2 | 2.0 |
| Hallon frysta | 30.0 | 11.3 | 0.3 | 1.6 | 0.2 |
| Avokado | 100.0 | 167.3 | 2.0 | 4.4 | 15.3 |
| Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 33.0 | 42.9 | 7.3 | 0.0 | 1.5 |
| Potatis | 562.0 | 427.1 | 10.1 | 90.5 | 0.6 |
| Ostkaka 7% fett | 135.0 | 231.3 | 13.5 | 23.0 | 9.4 |
| Banan | 150.0 | 150.0 | 2.6 | 32.6 | 0.0 |
| Lök gul röd | 77.0 | 24.6 | 0.9 | 4.6 | 0.1 |
| Matlagningsgrädde 5% fett Laga lätt | 250.0 | 212.5 | 8.2 | 14.5 | 13.5 |
| Mjölk 3% fett | 183.0 | 109.8 | 6.2 | 8.8 | 5.5 |
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 9.0 | 32.4 | 0.0 | 0.4 | 3.6 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2904.0 | 3150.1 | 260.7 33.8% |
270.9 35.2% |
105.3 31.0% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 185.0 | 203.5 | 45.3 | 0.0 | 2.2 |
| Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
| Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 33.0 | 42.9 | 7.3 | 0.0 | 1.5 |
| Grönsaksblandning ärter morötter bönor blomkål fryst | 250.0 | 95.0 | 6.0 | 11.2 | 1.2 |
| Havregryn ångprep el havremjöl | 60.0 | 221.4 | 8.0 | 34.6 | 4.2 |
| Mjölk 3% fett | 183.0 | 109.8 | 6.2 | 8.8 | 5.5 |
| Jordnötssmör | 45.0 | 276.8 | 10.2 | 6.4 | 23.0 |
| Vispgrädde 40% fett | 12.0 | 45.1 | 0.2 | 0.4 | 4.8 |
| Pepparkakor | 15.0 | 69.2 | 0.8 | 10.9 | 2.4 |
| Matlagningsgrädde 15% fett | 125.0 | 202.5 | 3.8 | 5.4 | 18.8 |
| Krossade tomater konserv m lag | 195.0 | 50.7 | 1.6 | 9.0 | 0.4 |
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 9.0 | 32.4 | 0.0 | 0.4 | 3.6 |
| Ostkaka 7% fett | 200.0 | 342.6 | 20.0 | 34.0 | 14.0 |
| Hallon frysta | 30.0 | 11.3 | 0.3 | 1.6 | 0.2 |
| Kycklingbröstfilé u skinn | 232.0 | 243.6 | 53.6 | 0.0 | 2.8 |
| Pasta | 250.0 | 900.0 | 31.2 | 179.8 | 3.0 |
| Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer | 63.0 | 170.1 | 3.5 | 29.8 | 3.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1937.0 | 3032.9 | 198.6 26.9% |
335.3 45.3% |
90.6 27.8% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Pasta | 250.0 | 900.0 | 31.2 | 179.8 | 3.0 |
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 15.0 | 54.0 | 0.0 | 0.6 | 6.0 |
| Banan | 50.0 | 50.0 | 0.8 | 10.8 | 0.0 |
| Hallon frysta | 30.0 | 11.3 | 0.3 | 1.6 | 0.2 |
| Nöt- och chokladkräm Nutella | 32.0 | 168.3 | 1.9 | 18.2 | 9.5 |
| Purjolök | 15.0 | 5.0 | 0.2 | 0.8 | 0.0 |
| Havregryn ångprep el havremjöl | 60.0 | 221.4 | 8.0 | 34.6 | 4.2 |
| Chokladboll med kokos | 50.0 | 206.0 | 2.5 | 26.3 | 10.0 |
| Ostkaka 7% fett | 250.0 | 428.2 | 25.0 | 42.5 | 17.5 |
| Chilisås tomat | 46.0 | 37.3 | 0.7 | 7.7 | 0.2 |
| Soltorkade tomater i olja avrunna | 9.0 | 17.1 | 0.4 | 0.8 | 1.1 |
| Kvarg färskost 10% fett Kesella | 250.0 | 380.0 | 31.8 | 7.2 | 25.0 |
| Matlagningsgrädde 15% fett | 125.0 | 202.5 | 3.8 | 5.4 | 18.8 |
| Paprika röd | 40.0 | 12.0 | 0.4 | 2.1 | 0.1 |
| Ärter o grönsaksblandningar frysta el konserv | 250.0 | 160.0 | 10.5 | 21.5 | 1.2 |
| Vispgrädde 40% fett | 5.0 | 18.8 | 0.1 | 0.2 | 2.0 |
| Kycklingbröstfilé u skinn | 539.0 | 566.0 | 124.5 | 0.0 | 6.5 |
| Matlagningsgrädde 5% fett Laga lätt | 110.0 | 93.5 | 3.6 | 6.4 | 5.9 |
| Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer | 101.0 | 272.7 | 5.6 | 47.8 | 4.7 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2227.0 | 3804.1 | 251.3 27.1% |
414.3 44.6% |
115.9 28.3% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 55.0 | 198.0 | 0.0 | 2.2 | 22.0 |
| Paprika röd | 40.0 | 12.0 | 0.4 | 2.1 | 0.1 |
| Matlagningsgrädde 15% fett | 125.0 | 202.5 | 3.8 | 5.4 | 18.8 |
| Nöt- och chokladkräm Nutella | 31.0 | 163.1 | 1.8 | 17.6 | 9.2 |
| Purjolök | 30.0 | 9.9 | 0.4 | 1.6 | 0.1 |
| Kycklingbröstfilé u skinn | 271.0 | 284.6 | 62.6 | 0.0 | 3.3 |
| Pasta | 125.0 | 450.0 | 15.6 | 89.9 | 1.5 |
| Havregryn ångprep el havremjöl | 60.0 | 221.4 | 8.0 | 34.6 | 4.2 |
| Yoghurt vanilj m godiskulor 5% fett Mellis | 27.0 | 33.7 | 0.8 | 4.5 | 1.4 |
| Chilisås tomat | 46.0 | 37.3 | 0.7 | 7.7 | 0.2 |
| Hallon frysta | 30.0 | 11.3 | 0.3 | 1.6 | 0.2 |
| Kvarg färskost 10% fett Kesella | 250.0 | 380.0 | 31.8 | 7.2 | 25.0 |
| Potatis | 312.0 | 237.1 | 5.6 | 50.2 | 0.3 |
| Banan | 356.0 | 356.0 | 6.1 | 77.3 | 0.0 |
| Soltorkade tomater i olja avrunna | 9.0 | 17.1 | 0.4 | 0.8 | 1.1 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Matlagningsgrädde 5% fett Laga lätt | 220.0 | 187.0 | 7.3 | 12.8 | 11.9 |
| Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer | 100.0 | 270.0 | 5.5 | 47.3 | 4.7 |
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 30.0 | 13.2 | 0.2 | 2.7 | 0.1 |
| Lax | 250.0 | 452.5 | 46.0 | 0.0 | 30.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2417.0 | 3606.7 | 203.6 23.0% |
365.5 41.3% |
139.2 35.7% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer | 86.0 | 232.2 | 4.7 | 40.7 | 4.0 |
| Tomatpuré konc konserv | 30.0 | 13.2 | 0.5 | 2.3 | 0.0 |
| Hallon frysta | 30.0 | 11.3 | 0.3 | 1.6 | 0.2 |
| Lätt crème fraiche 15% fett | 100.0 | 162.0 | 3.0 | 4.3 | 15.0 |
| Purjolök | 12.0 | 4.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
| Champinjoner konserv m lag | 51.0 | 7.6 | 1.0 | 0.5 | 0.1 |
| Chilisås tomat | 7.0 | 5.7 | 0.1 | 1.2 | 0.0 |
| Lax | 250.0 | 452.5 | 46.0 | 0.0 | 30.0 |
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
| Paprika röd | 36.0 | 10.8 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
| Pasta | 117.0 | 421.2 | 14.6 | 84.1 | 1.4 |
| Morot | 42.0 | 18.6 | 0.3 | 3.7 | 0.1 |
| Pepparkakor | 12.0 | 55.3 | 0.6 | 8.7 | 1.9 |
| Havregryn ångprep el havremjöl | 60.0 | 221.4 | 8.0 | 34.6 | 4.2 |
| Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
| Potatis | 290.0 | 220.4 | 5.2 | 46.7 | 0.3 |
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 22.0 | 79.2 | 0.0 | 0.9 | 8.8 |
| Ketchup tomat | 15.0 | 16.4 | 0.2 | 3.6 | 0.1 |
| Vitlök | 2.0 | 3.2 | 0.1 | 0.6 | 0.0 |
| Nöt- och chokladkräm Nutella | 25.0 | 131.5 | 1.4 | 14.2 | 7.4 |
| Köttfärs nötfärs 15% fett | 175.0 | 360.5 | 33.4 | 0.0 | 25.4 |
| Kvarg färskost 10% fett Kesella | 220.0 | 334.4 | 27.9 | 6.4 | 22.0 |
| Avokado | 51.0 | 85.3 | 1.0 | 2.2 | 7.8 |
| Matlagningsgrädde 15% fett | 205.0 | 332.1 | 6.2 | 8.8 | 30.8 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2013.0 | 3351.8 | 168.2 20.3% |
274.3 33.1% |
170.0 46.6% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer | 70.0 | 189.0 | 3.8 | 33.1 | 3.3 |
| Rökt skinka gris 3% fett | 25.0 | 29.0 | 5.5 | 0.0 | 0.8 |
| Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
| Havregryn ångprep el havremjöl | 60.0 | 221.4 | 8.0 | 34.6 | 4.2 |
| Paprika röd | 72.0 | 21.6 | 0.7 | 3.8 | 0.2 |
| Hallon frysta | 30.0 | 11.3 | 0.3 | 1.6 | 0.2 |
| Kvarg färskost 10% fett Kesella | 250.0 | 380.0 | 31.8 | 7.2 | 25.0 |
| Chilisås tomat | 13.0 | 10.5 | 0.2 | 2.2 | 0.1 |
| Ketchup tomat | 30.0 | 32.7 | 0.4 | 7.1 | 0.2 |
| Tomatpuré konc konserv | 60.0 | 26.4 | 1.0 | 4.6 | 0.1 |
| Pepparkakor | 20.0 | 92.2 | 1.1 | 14.6 | 3.2 |
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 22.0 | 79.2 | 0.0 | 0.9 | 8.8 |
| Vitlök | 4.0 | 6.4 | 0.3 | 1.2 | 0.0 |
| Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 15.0 | 51.6 | 1.4 | 9.5 | 0.4 |
| Äggula | 15.0 | 53.8 | 2.5 | 0.0 | 5.0 |
| Champinjoner konserv m lag | 102.0 | 15.3 | 1.9 | 0.9 | 0.1 |
| Pasta | 234.0 | 842.4 | 29.2 | 168.2 | 2.8 |
| Köttfärs nötfärs 15% fett | 350.0 | 721.0 | 66.8 | 0.0 | 50.8 |
| Matlagningsgrädde 15% fett | 160.0 | 259.2 | 4.8 | 6.9 | 24.0 |
| Mjukost smältost 8% fett | 15.0 | 22.0 | 2.7 | 0.1 | 1.2 |
| Lök gul röd | 72.0 | 23.0 | 0.9 | 4.3 | 0.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1719.0 | 3228.0 | 175.9 22.1% |
300.8 37.8% |
140.7 40.1% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
Invägning| Vikt | 71.0kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Jasminris okokt | 190.0 | 672.6 | 14.2 | 148.6 | 1.3 |
| Havregryn ångprep el havremjöl | 60.0 | 221.4 | 8.0 | 34.6 | 4.2 |
| Broccoli fryst | 135.0 | 39.6 | 4.7 | 2.6 | 0.4 |
| Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer | 140.0 | 378.0 | 7.7 | 66.2 | 6.6 |
| Smör 80% fett | 2.0 | 14.4 | 0.0 | 0.0 | 1.6 |
| Rökt skinka gris 3% fett | 50.0 | 58.0 | 11.0 | 0.0 | 1.5 |
| Matlagningsgrädde 5% fett Laga lätt | 110.0 | 93.5 | 3.6 | 6.4 | 5.9 |
| Kycklingbröstfilé u skinn | 400.0 | 420.0 | 92.4 | 0.0 | 4.8 |
| Apelsinjuice pastöriserad drickf | 450.0 | 195.8 | 2.7 | 44.1 | 0.4 |
| Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
| Pepparkakor | 50.0 | 230.5 | 2.6 | 36.4 | 8.0 |
| Jordnötssmör | 10.0 | 61.5 | 2.3 | 1.4 | 5.1 |
| Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 70.0 | 109.2 | 2.0 | 4.7 | 9.2 |
| Mjukost smältost 8% fett | 30.0 | 44.0 | 5.4 | 0.2 | 2.4 |
| Ketchup tomat | 25.0 | 27.2 | 0.4 | 5.9 | 0.1 |
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 10.0 | 36.0 | 0.0 | 0.4 | 4.0 |
| Paprika röd | 120.0 | 36.0 | 1.2 | 6.4 | 0.4 |
| Hallon frysta | 20.0 | 7.5 | 0.2 | 1.1 | 0.1 |
| Napoleonbakelse grädde vaniljkräm hallonsylt glasyr | 100.0 | 349.0 | 3.2 | 37.2 | 20.6 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2022.0 | 3010.2 | 162.2 22.1% |
399.2 54.3% |
76.6 23.6% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Skumgodis | 200.0 | 670.0 | 4.0 | 160.8 | 0.0 |
| Fiberhavregryn ångprep | 80.0 | 282.4 | 10.6 | 41.6 | 5.4 |
| Napoleonbakelse grädde vaniljkräm hallonsylt glasyr | 120.0 | 418.8 | 3.8 | 44.6 | 24.7 |
| Potatis | 300.0 | 228.0 | 5.4 | 48.3 | 0.3 |
| Rökt skinka gris 3% fett | 30.0 | 34.8 | 6.6 | 0.0 | 0.9 |
| Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer | 70.0 | 189.0 | 3.8 | 33.1 | 3.3 |
| Fläskfilé gris | 300.0 | 321.0 | 61.8 | 0.0 | 7.8 |
| Blåbär frysta | 30.0 | 13.0 | 0.2 | 2.3 | 0.2 |
| Mjukost smältost 8% fett | 20.0 | 29.3 | 3.6 | 0.1 | 1.6 |
| Choklad o chokladpraliner | 50.0 | 273.5 | 3.7 | 26.8 | 16.8 |
| Morot | 150.0 | 66.4 | 0.9 | 13.0 | 0.4 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1350.0 | 2526.2 | 104.4 17.0% |
370.6 60.3% |
61.4 22.7% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |