Matsks viktdagbok

« Till Matsks profil

2012-12-08

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fläskfilé gris 800.0 856.0 164.8 0.0 20.8
Chilisås tomat 20.0 16.2 0.3 3.3 0.1
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 33.0 42.9 7.3 0.0 1.5
Potatis 562.0 427.1 10.1 90.5 0.6
Vispgrädde 40% fett 5.0 18.8 0.1 0.2 2.0
Hallon frysta 30.0 11.3 0.3 1.6 0.2
Avokado 100.0 167.3 2.0 4.4 15.3
Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer 63.0 170.1 3.5 29.8 3.0
Morot 177.0 78.4 1.1 15.4 0.5
Lök gul röd 77.0 24.6 0.9 4.6 0.1
Matlagningsgrädde 5% fett Laga lätt 250.0 212.5 8.2 14.5 13.5
Mjölk 3% fett 183.0 109.8 6.2 8.8 5.5
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 9.0 32.4 0.0 0.4 3.6
Havregryn ångprep el havremjöl 60.0 221.4 8.0 34.6 4.2
Kvarg färskost 10% fett Kesella 250.0 380.0 31.8 7.2 25.0
Ostkaka 7% fett 135.0 231.3 13.5 23.0 9.4
Banan 150.0 150.0 2.6 32.6 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2904.0 3150.1 260.7
33.8%
270.9
35.2%
105.3
31.0%

2012-12-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 33.0 42.9 7.3 0.0 1.5
Grönsaksblandning ärter morötter bönor blomkål fryst 250.0 95.0 6.0 11.2 1.2
Matlagningsgrädde 15% fett 125.0 202.5 3.8 5.4 18.8
Krossade tomater konserv m lag 195.0 50.7 1.6 9.0 0.4
Vispgrädde 40% fett 12.0 45.1 0.2 0.4 4.8
Pepparkakor 15.0 69.2 0.8 10.9 2.4
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 185.0 203.5 45.3 0.0 2.2
Lök gul röd 50.0 16.0 0.6 3.0 0.0
Hallon frysta 30.0 11.3 0.3 1.6 0.2
Kycklingbröstfilé u skinn 232.0 243.6 53.6 0.0 2.8
Pasta 250.0 900.0 31.2 179.8 3.0
Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer 63.0 170.1 3.5 29.8 3.0
Havregryn ångprep el havremjöl 60.0 221.4 8.0 34.6 4.2
Mjölk 3% fett 183.0 109.8 6.2 8.8 5.5
Jordnötssmör 45.0 276.8 10.2 6.4 23.0
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 9.0 32.4 0.0 0.4 3.6
Ostkaka 7% fett 200.0 342.6 20.0 34.0 14.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1937.0 3032.9 198.6
26.9%
335.3
45.3%
90.6
27.8%

2012-12-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Banan 50.0 50.0 0.8 10.8 0.0
Hallon frysta 30.0 11.3 0.3 1.6 0.2
Nöt- och chokladkräm Nutella 32.0 168.3 1.9 18.2 9.5
Chilisås tomat 46.0 37.3 0.7 7.7 0.2
Soltorkade tomater i olja avrunna 9.0 17.1 0.4 0.8 1.1
Chokladboll med kokos 50.0 206.0 2.5 26.3 10.0
Ostkaka 7% fett 250.0 428.2 25.0 42.5 17.5
Pasta 250.0 900.0 31.2 179.8 3.0
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 15.0 54.0 0.0 0.6 6.0
Ärter o grönsaksblandningar frysta el konserv 250.0 160.0 10.5 21.5 1.2
Vispgrädde 40% fett 5.0 18.8 0.1 0.2 2.0
Kycklingbröstfilé u skinn 539.0 566.0 124.5 0.0 6.5
Matlagningsgrädde 5% fett Laga lätt 110.0 93.5 3.6 6.4 5.9
Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer 101.0 272.7 5.6 47.8 4.7
Purjolök 15.0 5.0 0.2 0.8 0.0
Havregryn ångprep el havremjöl 60.0 221.4 8.0 34.6 4.2
Kvarg färskost 10% fett Kesella 250.0 380.0 31.8 7.2 25.0
Matlagningsgrädde 15% fett 125.0 202.5 3.8 5.4 18.8
Paprika röd 40.0 12.0 0.4 2.1 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2227.0 3804.1 251.3
27.1%
414.3
44.6%
115.9
28.3%

2012-12-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Nöt- och chokladkräm Nutella 31.0 163.1 1.8 17.6 9.2
Purjolök 30.0 9.9 0.4 1.6 0.1
Hallon frysta 30.0 11.3 0.3 1.6 0.2
Kvarg färskost 10% fett Kesella 250.0 380.0 31.8 7.2 25.0
Potatis 312.0 237.1 5.6 50.2 0.3
Havregryn ångprep el havremjöl 60.0 221.4 8.0 34.6 4.2
Yoghurt vanilj m godiskulor 5% fett Mellis 27.0 33.7 0.8 4.5 1.4
Chilisås tomat 46.0 37.3 0.7 7.7 0.2
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 55.0 198.0 0.0 2.2 22.0
Paprika röd 40.0 12.0 0.4 2.1 0.1
Matlagningsgrädde 15% fett 125.0 202.5 3.8 5.4 18.8
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Matlagningsgrädde 5% fett Laga lätt 220.0 187.0 7.3 12.8 11.9
Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer 100.0 270.0 5.5 47.3 4.7
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 30.0 13.2 0.2 2.7 0.1
Lax 250.0 452.5 46.0 0.0 30.0
Kycklingbröstfilé u skinn 271.0 284.6 62.6 0.0 3.3
Pasta 125.0 450.0 15.6 89.9 1.5
Banan 356.0 356.0 6.1 77.3 0.0
Soltorkade tomater i olja avrunna 9.0 17.1 0.4 0.8 1.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2417.0 3606.7 203.6
23.0%
365.5
41.3%
139.2
35.7%

2012-12-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lätt crème fraiche 15% fett 100.0 162.0 3.0 4.3 15.0
Purjolök 12.0 4.0 0.2 0.6 0.0
Champinjoner konserv m lag 51.0 7.6 1.0 0.5 0.1
Pepparkakor 12.0 55.3 0.6 8.7 1.9
Havregryn ångprep el havremjöl 60.0 221.4 8.0 34.6 4.2
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Paprika röd 36.0 10.8 0.4 1.9 0.1
Pasta 117.0 421.2 14.6 84.1 1.4
Morot 42.0 18.6 0.3 3.7 0.1
Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer 86.0 232.2 4.7 40.7 4.0
Tomatpuré konc konserv 30.0 13.2 0.5 2.3 0.0
Hallon frysta 30.0 11.3 0.3 1.6 0.2
Vitlök 2.0 3.2 0.1 0.6 0.0
Nöt- och chokladkräm Nutella 25.0 131.5 1.4 14.2 7.4
Köttfärs nötfärs 15% fett 175.0 360.5 33.4 0.0 25.4
Kvarg färskost 10% fett Kesella 220.0 334.4 27.9 6.4 22.0
Avokado 51.0 85.3 1.0 2.2 7.8
Matlagningsgrädde 15% fett 205.0 332.1 6.2 8.8 30.8
Chilisås tomat 7.0 5.7 0.1 1.2 0.0
Lax 250.0 452.5 46.0 0.0 30.0
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Potatis 290.0 220.4 5.2 46.7 0.3
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 22.0 79.2 0.0 0.9 8.8
Ketchup tomat 15.0 16.4 0.2 3.6 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2013.0 3351.8 168.2
20.3%
274.3
33.1%
170.0
46.6%

2012-12-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Havregryn ångprep el havremjöl 60.0 221.4 8.0 34.6 4.2
Paprika röd 72.0 21.6 0.7 3.8 0.2
Hallon frysta 30.0 11.3 0.3 1.6 0.2
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 22.0 79.2 0.0 0.9 8.8
Vitlök 4.0 6.4 0.3 1.2 0.0
Tomatpuré konc konserv 60.0 26.4 1.0 4.6 0.1
Pepparkakor 20.0 92.2 1.1 14.6 3.2
Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer 70.0 189.0 3.8 33.1 3.3
Rökt skinka gris 3% fett 25.0 29.0 5.5 0.0 0.8
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Pasta 234.0 842.4 29.2 168.2 2.8
Köttfärs nötfärs 15% fett 350.0 721.0 66.8 0.0 50.8
Matlagningsgrädde 15% fett 160.0 259.2 4.8 6.9 24.0
Mjukost smältost 8% fett 15.0 22.0 2.7 0.1 1.2
Lök gul röd 72.0 23.0 0.9 4.3 0.1
Kvarg färskost 10% fett Kesella 250.0 380.0 31.8 7.2 25.0
Chilisås tomat 13.0 10.5 0.2 2.2 0.1
Ketchup tomat 30.0 32.7 0.4 7.1 0.2
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd 15.0 51.6 1.4 9.5 0.4
Äggula 15.0 53.8 2.5 0.0 5.0
Champinjoner konserv m lag 102.0 15.3 1.9 0.9 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1719.0 3228.0 175.9
22.1%
300.8
37.8%
140.7
40.1%

2012-12-02

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt71.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Broccoli fryst 135.0 39.6 4.7 2.6 0.4
Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer 140.0 378.0 7.7 66.2 6.6
Lök gul röd 50.0 16.0 0.6 3.0 0.0
Pepparkakor 50.0 230.5 2.6 36.4 8.0
Jordnötssmör 10.0 61.5 2.3 1.4 5.1
Matlagningsgrädde 5% fett Laga lätt 110.0 93.5 3.6 6.4 5.9
Kycklingbröstfilé u skinn 400.0 420.0 92.4 0.0 4.8
Apelsinjuice pastöriserad drickf 450.0 195.8 2.7 44.1 0.4
Jasminris okokt 190.0 672.6 14.2 148.6 1.3
Havregryn ångprep el havremjöl 60.0 221.4 8.0 34.6 4.2
Ketchup tomat 25.0 27.2 0.4 5.9 0.1
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 10.0 36.0 0.0 0.4 4.0
Paprika röd 120.0 36.0 1.2 6.4 0.4
Hallon frysta 20.0 7.5 0.2 1.1 0.1
Napoleonbakelse grädde vaniljkräm hallonsylt glasyr 100.0 349.0 3.2 37.2 20.6
Smör 80% fett 2.0 14.4 0.0 0.0 1.6
Rökt skinka gris 3% fett 50.0 58.0 11.0 0.0 1.5
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 70.0 109.2 2.0 4.7 9.2
Mjukost smältost 8% fett 30.0 44.0 5.4 0.2 2.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2022.0 3010.2 162.2
22.1%
399.2
54.3%
76.6
23.6%

2012-12-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fiberhavregryn ångprep 80.0 282.4 10.6 41.6 5.4
Napoleonbakelse grädde vaniljkräm hallonsylt glasyr 120.0 418.8 3.8 44.6 24.7
Fläskfilé gris 300.0 321.0 61.8 0.0 7.8
Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer 70.0 189.0 3.8 33.1 3.3
Skumgodis 200.0 670.0 4.0 160.8 0.0
Choklad o chokladpraliner 50.0 273.5 3.7 26.8 16.8
Morot 150.0 66.4 0.9 13.0 0.4
Potatis 300.0 228.0 5.4 48.3 0.3
Rökt skinka gris 3% fett 30.0 34.8 6.6 0.0 0.9
Blåbär frysta 30.0 13.0 0.2 2.3 0.2
Mjukost smältost 8% fett 20.0 29.3 3.6 0.1 1.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1350.0 2526.2 104.4
17.0%
370.6
60.3%
61.4
22.7%
Nyare inlägg »