| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Rökt skinka gris 3% fett | 10.0 | 11.6 | 2.2 | 0.0 | 0.3 | 
| Filmjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 | 
| Vetekross veteflingor ångprep | 50.0 | 164.5 | 5.1 | 30.5 | 1.0 | 
| Salladskål | 50.0 | 10.0 | 0.7 | 1.3 | 0.1 | 
| Lasagne | 150.0 | 176.1 | 8.0 | 21.6 | 6.2 | 
| Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp | 20.0 | 69.8 | 2.2 | 12.6 | 0.4 | 
| Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 | 
| Biff à la Lindström stekt hemlagad | 300.0 | 444.0 | 36.9 | 18.3 | 24.3 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 785.0 | 1030.0 | 61.9 24.6% | 94.2 37.4% | 42.1 38.0% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 30.0 | 201 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Bacon magert gris rökt stekt | 70.0 | 210.0 | 35.8 | 0.0 | 6.4 | 
| Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 400.0 | 156.0 | 14.0 | 20.0 | 2.0 | 
| Kalops nötkött lök morötter sås hemlagad | 200.0 | 199.2 | 19.2 | 9.2 | 9.2 | 
| Chokladbiskvi mandelbotten smörkräm choklad | 50.0 | 247.0 | 2.8 | 25.5 | 14.3 | 
| Äppeljuice konserv drickf | 200.0 | 96.0 | 0.0 | 22.8 | 0.2 | 
| Pepparkakor | 8.0 | 36.9 | 0.4 | 5.8 | 1.3 | 
| Äggröra u mjöl (Fin äggröra) | 80.0 | 149.8 | 10.6 | 0.0 | 12.0 | 
| Chili con carne | 300.0 | 342.0 | 24.3 | 23.7 | 14.7 | 
| Broccoli | 200.0 | 70.0 | 7.0 | 6.2 | 0.6 | 
| Rom 40 vol. % | 50.0 | 111.5 | 0.0 | 0.2 | 0.0 | 
| Kaffe bryggt | 400.0 | 8.0 | 0.4 | 1.6 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1958.0 | 1626.4 | 114.5 31.2% | 115.0 31.3% | 60.7 37.5% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Pepparkakor | 16.0 | 73.8 | 0.8 | 11.7 | 2.5 | 
| Wienerschnitzel m griskött | 250.0 | 482.0 | 43.0 | 20.8 | 24.5 | 
| Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja | 100.0 | 120.6 | 2.2 | 23.1 | 1.6 | 
| Vitt bröd vatten typ ostfralla ca 3% fibrer | 50.0 | 137.0 | 5.7 | 23.6 | 1.7 | 
| Brunsås kaffegrädde | 70.0 | 56.0 | 1.3 | 2.6 | 4.5 | 
| Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 | 
| Filmjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 15.0 | 17.4 | 3.3 | 0.0 | 0.4 | 
| Morötter kokta | 100.0 | 55.0 | 0.7 | 10.8 | 0.3 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 806.0 | 1095.8 | 63.8 23.7% | 102.5 38.1% | 45.3 38.2% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 | 
| Whisky 40 vol. % | 60.0 | 133.2 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 
| Vitt bröd vatten typ ostfralla ca 3% fibrer | 50.0 | 137.0 | 5.7 | 23.6 | 1.7 | 
| Ost hårdost 10% fett | 15.0 | 34.0 | 4.9 | 0.2 | 1.5 | 
| Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 25.0 | 64.8 | 2.1 | 12.2 | 0.6 | 
| Broccoli fryst | 100.0 | 29.3 | 3.5 | 1.9 | 0.3 | 
| Äggröra u mjöl (Fin äggröra) | 125.0 | 234.0 | 16.6 | 0.0 | 18.8 | 
| Rödvin 12 vol. % | 200.0 | 144.0 | 0.0 | 1.6 | 0.0 | 
| Pepparkakor | 8.0 | 36.9 | 0.4 | 5.8 | 1.3 | 
| Pommes frites friterad potatis ca 7% fett fryst värmd i ugn | 40.0 | 86.7 | 1.3 | 12.8 | 3.0 | 
| Grekisk sallad | 275.0 | 264.0 | 8.8 | 8.8 | 20.9 | 
| Biff ryggbiff nöt | 220.0 | 270.6 | 48.0 | 0.0 | 8.6 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1123.0 | 1468.5 | 91.3 30.9% | 67.2 22.7% | 60.5 46.4% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 30.0 | 201 | 
| Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 50.0 | 335 | 
| Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 30.0 | 201 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Äggröra u mjöl (Fin äggröra) | 125.0 | 234.0 | 16.6 | 0.0 | 18.8 | 
| Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 | 
| Köttbullar stekta hemlagade | 150.0 | 265.5 | 23.7 | 8.7 | 15.0 | 
| Pepparkakor | 8.0 | 36.9 | 0.4 | 5.8 | 1.3 | 
| Potatis kokt | 100.0 | 77.7 | 1.8 | 16.4 | 0.1 | 
| Parmesanost hårdost 30% fett riven | 10.0 | 44.9 | 4.2 | 0.4 | 3.0 | 
| Ost hårdost 17% fett | 45.0 | 126.0 | 13.5 | 0.6 | 7.8 | 
| Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 72.0 | 255.0 | 7.2 | 46.5 | 1.8 | 
| Lasagne | 350.0 | 410.9 | 18.6 | 50.4 | 14.4 | 
| Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 | 
| Grekisk sallad | 200.0 | 192.0 | 6.4 | 6.4 | 15.2 | 
| Brunsås kaffegrädde | 70.0 | 56.0 | 1.3 | 2.6 | 4.5 | 
| Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 15.0 | 102.0 | 0.0 | 0.9 | 11.4 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1395.0 | 1889.9 | 101.1 21.7% | 150.6 32.3% | 94.4 46.0% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
