bittens viktdagbok

« Till bittens profil

2013-07-17

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hjortron 35.0 18.8 0.5 2.4 0.3
Prinskorv stekt 150.0 423.0 15.8 6.0 38.0
Morot 20.0 8.9 0.1 1.7 0.1
Vitkål kokt 40.0 12.8 0.7 1.9 0.0
Vispgrädde 40% fett 100.0 376.0 2.0 3.2 40.0
Kokosfett 15.0 132.6 0.0 0.0 15.0
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Tomat 25.0 5.5 0.2 1.0 0.0
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 110.0 163.9 22.0 0.0 8.4
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 75.0 206.2 1.5 3.3 21.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
841.0 1741.7 72.2
16.5%
23.2
5.3%
151.4
78.3%

2013-07-16

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt100.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 220.0 103.4 4.0 10.8 3.5
Kokosfett 35.0 309.4 0.0 0.0 35.0
Kyckling 250.0 287.5 53.8 0.0 7.8
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 100.0 275.0 2.0 4.4 28.1
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
727.0 1335.3 72.6
21.7%
15.2
4.5%
108.8
73.8%

2013-07-12

Invägning
Vikt99.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Sockerkaka lätt till tårtbotten 50.0 151.4 3.3 29.2 2.2
Räkor 100.0 84.0 18.1 0.0 0.8
Basmatiris kokt 70.0 83.6 2.2 17.8 0.2
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 100.0 149.0 20.0 0.0 7.6
Majonnäs 80% fett 10.0 71.8 0.1 0.2 8.0
Morot 15.0 6.6 0.1 1.3 0.0
Vitkål 40.0 10.3 0.6 1.6 0.0
Kokosfett 25.0 221.0 0.0 0.0 25.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
410.0 777.7 44.4
22.9%
50.1
25.8%
43.8
51.3%

2013-07-10

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Potatis 70.0 53.2 1.3 11.3 0.1
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Morot 20.0 8.9 0.1 1.7 0.1
Bogfläsk stekt gris 110.0 217.8 29.4 0.0 11.1
Kokosfett 20.0 176.8 0.0 0.0 20.0
Vitkål 35.0 9.0 0.5 1.4 0.0
Fläskkotlett gris stekt 100.0 246.0 25.8 0.0 15.9
Vispgrädde 40% fett 30.0 112.8 0.6 1.0 12.0
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
545.0 1370.5 79.6
23.0%
16.0
4.6%
110.3
72.4%

2013-07-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt vin el rhenvin 10 vol. % 100.0 71.0 0.1 3.8 0.0
Ägg stekt 102.0 216.0 12.8 0.0 18.4
Räkor 100.0 84.0 18.1 0.0 0.8
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 50.0 74.5 10.0 0.0 3.8
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer 30.0 79.8 2.5 14.3 1.1
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 100.0 130.0 22.0 0.1 4.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
522.0 942.3 65.9
29.7%
18.8
8.5%
60.6
61.9%

2013-07-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Smör 80% fett 15.0 108.0 0.0 0.0 12.0
Bogfläsk stekt gris 150.0 297.0 40.0 0.0 15.2
Tomat 30.0 6.6 0.2 1.1 0.1
Majonnäs 80% fett 20.0 143.5 0.2 0.3 16.0
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Brieost vitmögelost 34% fett 30.0 113.4 5.1 0.6 10.2
Kokosfett 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
456.0 1088.4 81.9
29.8%
2.0
0.7%
84.1
69.5%

2013-07-05

Invägning
Vikt101.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Tomat 40.0 8.8 0.3 1.5 0.1
Bogfläsk stekt gris 50.0 99.0 13.4 0.0 5.0
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Kokosfett 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
361.0 958.7 50.5
20.8%
2.1
0.9%
83.7
78.3%

2013-07-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Paranötter 20.0 135.4 2.9 0.7 13.3
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Blomkål kokt utan salt 70.0 18.9 1.0 2.6 0.1
Ost hårdost 38% fett 50.0 210.0 10.0 0.6 19.0
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
480.0 1177.8 66.8
22.5%
6.1
2.1%
98.9
75.5%

2013-07-03

Invägning
Vikt102.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Hårt bröd råg ca 15% fibrer Kavli flatbröd 7.0 25.3 0.7 4.8 0.1
Wienerkorv 23% fett 100.0 259.0 9.8 3.9 23.0
Smör 80% fett 30.0 216.0 0.0 0.0 24.0
Brieost vitmögelost 34% fett 30.0 113.4 5.1 0.6 10.2
Kokosfett 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 130.0 61.1 2.3 6.4 2.1
Räkor 100.0 84.0 18.1 0.0 0.8
Salta kex Salinas 6.0 30.0 0.4 3.3 1.6
Champinjoner 70.0 18.2 1.8 2.1 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
534.0 1003.4 44.6
17.9%
21.1
8.5%
81.1
73.7%

2013-07-02

Invägning
Vikt102.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 100.0 47.0 1.8 4.9 1.6
Ost hårdost 38% fett 50.0 210.0 10.0 0.6 19.0
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Champinjoner 70.0 18.2 1.8 2.1 0.1
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Paranötter 15.0 101.6 2.1 0.5 10.0
Salta kex Salinas 8.0 40.0 0.6 4.4 2.2
Kyckling 50.0 57.5 10.8 0.0 1.6
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
659.0 1137.0 66.0
23.2%
17.8
6.3%
88.3
70.5%

2013-07-01

Invägning
Vikt103.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitkål 30.0 7.7 0.4 1.2 0.0
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 150.0 195.0 33.0 0.2 6.8
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 50.0 137.5 1.0 2.2 14.0
Champinjoner 145.0 37.7 3.8 4.4 0.3
Wienerkorv 23% fett 100.0 259.0 9.8 3.9 23.0
Majonnäs 80% fett 20.0 143.5 0.2 0.3 16.0
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 100.0 47.0 1.8 4.9 1.6
Långfil 3% fett 120.0 72.0 4.1 5.8 3.6
Smör 80% fett 30.0 216.0 0.0 0.0 24.0
Kyckling 50.0 57.5 10.8 0.0 1.6
Ägg stekt 102.0 216.0 12.8 0.0 18.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
897.0 1388.9 77.7
22.3%
22.9
6.6%
109.3
71.1%
Nyare inlägg »