bittens viktdagbok

« Till bittens profil

2013-07-17

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 110.0 163.9 22.0 0.0 8.4
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 75.0 206.2 1.5 3.3 21.1
Morot 20.0 8.9 0.1 1.7 0.1
Tomat 25.0 5.5 0.2 1.0 0.0
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Kokosfett 15.0 132.6 0.0 0.0 15.0
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Hjortron 35.0 18.8 0.5 2.4 0.3
Vitkål kokt 40.0 12.8 0.7 1.9 0.0
Vispgrädde 40% fett 100.0 376.0 2.0 3.2 40.0
Prinskorv stekt 150.0 423.0 15.8 6.0 38.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
841.0 1741.7 72.2
16.5%
23.2
5.3%
151.4
78.3%

2013-07-16

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt100.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Kyckling 250.0 287.5 53.8 0.0 7.8
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 220.0 103.4 4.0 10.8 3.5
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 100.0 275.0 2.0 4.4 28.1
Kokosfett 35.0 309.4 0.0 0.0 35.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
727.0 1335.3 72.6
21.7%
15.2
4.5%
108.8
73.8%

2013-07-12

Invägning
Vikt99.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kokosfett 25.0 221.0 0.0 0.0 25.0
Basmatiris kokt 70.0 83.6 2.2 17.8 0.2
Morot 15.0 6.6 0.1 1.3 0.0
Majonnäs 80% fett 10.0 71.8 0.1 0.2 8.0
Vitkål 40.0 10.3 0.6 1.6 0.0
Sockerkaka lätt till tårtbotten 50.0 151.4 3.3 29.2 2.2
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 100.0 149.0 20.0 0.0 7.6
Räkor 100.0 84.0 18.1 0.0 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
410.0 777.7 44.4
22.9%
50.1
25.8%
43.8
51.3%

2013-07-10

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Bogfläsk stekt gris 110.0 217.8 29.4 0.0 11.1
Vispgrädde 40% fett 30.0 112.8 0.6 1.0 12.0
Fläskkotlett gris stekt 100.0 246.0 25.8 0.0 15.9
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Potatis 70.0 53.2 1.3 11.3 0.1
Kokosfett 20.0 176.8 0.0 0.0 20.0
Vitkål 35.0 9.0 0.5 1.4 0.0
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Morot 20.0 8.9 0.1 1.7 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
545.0 1370.5 79.6
23.0%
16.0
4.6%
110.3
72.4%

2013-07-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 100.0 130.0 22.0 0.1 4.5
Räkor 100.0 84.0 18.1 0.0 0.8
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer 30.0 79.8 2.5 14.3 1.1
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 50.0 74.5 10.0 0.0 3.8
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Vitt vin el rhenvin 10 vol. % 100.0 71.0 0.1 3.8 0.0
Ägg stekt 102.0 216.0 12.8 0.0 18.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
522.0 942.3 65.9
29.7%
18.8
8.5%
60.6
61.9%

2013-07-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kokosfett 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Tomat 30.0 6.6 0.2 1.1 0.1
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Brieost vitmögelost 34% fett 30.0 113.4 5.1 0.6 10.2
Smör 80% fett 15.0 108.0 0.0 0.0 12.0
Majonnäs 80% fett 20.0 143.5 0.2 0.3 16.0
Bogfläsk stekt gris 150.0 297.0 40.0 0.0 15.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
456.0 1088.4 81.9
29.8%
2.0
0.7%
84.1
69.5%

2013-07-05

Invägning
Vikt101.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kokosfett 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Bogfläsk stekt gris 50.0 99.0 13.4 0.0 5.0
Tomat 40.0 8.8 0.3 1.5 0.1
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
361.0 958.7 50.5
20.8%
2.1
0.9%
83.7
78.3%

2013-07-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Paranötter 20.0 135.4 2.9 0.7 13.3
Blomkål kokt utan salt 70.0 18.9 1.0 2.6 0.1
Ost hårdost 38% fett 50.0 210.0 10.0 0.6 19.0
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
480.0 1177.8 66.8
22.5%
6.1
2.1%
98.9
75.5%

2013-07-03

Invägning
Vikt102.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Salta kex Salinas 6.0 30.0 0.4 3.3 1.6
Champinjoner 70.0 18.2 1.8 2.1 0.1
Wienerkorv 23% fett 100.0 259.0 9.8 3.9 23.0
Kokosfett 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 130.0 61.1 2.3 6.4 2.1
Brieost vitmögelost 34% fett 30.0 113.4 5.1 0.6 10.2
Räkor 100.0 84.0 18.1 0.0 0.8
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Smör 80% fett 30.0 216.0 0.0 0.0 24.0
Hårt bröd råg ca 15% fibrer Kavli flatbröd 7.0 25.3 0.7 4.8 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
534.0 1003.4 44.6
17.9%
21.1
8.5%
81.1
73.7%

2013-07-02

Invägning
Vikt102.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Salta kex Salinas 8.0 40.0 0.6 4.4 2.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Paranötter 15.0 101.6 2.1 0.5 10.0
Kyckling 50.0 57.5 10.8 0.0 1.6
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Champinjoner 70.0 18.2 1.8 2.1 0.1
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 100.0 47.0 1.8 4.9 1.6
Ost hårdost 38% fett 50.0 210.0 10.0 0.6 19.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
659.0 1137.0 66.0
23.2%
17.8
6.3%
88.3
70.5%

2013-07-01

Invägning
Vikt103.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg stekt 102.0 216.0 12.8 0.0 18.4
Champinjoner 145.0 37.7 3.8 4.4 0.3
Wienerkorv 23% fett 100.0 259.0 9.8 3.9 23.0
Långfil 3% fett 120.0 72.0 4.1 5.8 3.6
Smör 80% fett 30.0 216.0 0.0 0.0 24.0
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 100.0 47.0 1.8 4.9 1.6
Kyckling 50.0 57.5 10.8 0.0 1.6
Vitkål 30.0 7.7 0.4 1.2 0.0
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 150.0 195.0 33.0 0.2 6.8
Majonnäs 80% fett 20.0 143.5 0.2 0.3 16.0
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 50.0 137.5 1.0 2.2 14.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
897.0 1388.9 77.7
22.3%
22.9
6.6%
109.3
71.1%
Nyare inlägg »