bittens viktdagbok

« Till bittens profil

2013-07-17

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Morot 20.0 8.9 0.1 1.7 0.1
Kokosfett 15.0 132.6 0.0 0.0 15.0
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Tomat 25.0 5.5 0.2 1.0 0.0
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Hjortron 35.0 18.8 0.5 2.4 0.3
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 110.0 163.9 22.0 0.0 8.4
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 75.0 206.2 1.5 3.3 21.1
Prinskorv stekt 150.0 423.0 15.8 6.0 38.0
Vitkål kokt 40.0 12.8 0.7 1.9 0.0
Vispgrädde 40% fett 100.0 376.0 2.0 3.2 40.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
841.0 1741.7 72.2
16.5%
23.2
5.3%
151.4
78.3%

2013-07-16

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt100.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kyckling 250.0 287.5 53.8 0.0 7.8
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 220.0 103.4 4.0 10.8 3.5
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Kokosfett 35.0 309.4 0.0 0.0 35.0
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 100.0 275.0 2.0 4.4 28.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
727.0 1335.3 72.6
21.7%
15.2
4.5%
108.8
73.8%

2013-07-12

Invägning
Vikt99.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Basmatiris kokt 70.0 83.6 2.2 17.8 0.2
Majonnäs 80% fett 10.0 71.8 0.1 0.2 8.0
Morot 15.0 6.6 0.1 1.3 0.0
Sockerkaka lätt till tårtbotten 50.0 151.4 3.3 29.2 2.2
Vitkål 40.0 10.3 0.6 1.6 0.0
Kokosfett 25.0 221.0 0.0 0.0 25.0
Räkor 100.0 84.0 18.1 0.0 0.8
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 100.0 149.0 20.0 0.0 7.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
410.0 777.7 44.4
22.9%
50.1
25.8%
43.8
51.3%

2013-07-10

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bogfläsk stekt gris 110.0 217.8 29.4 0.0 11.1
Fläskkotlett gris stekt 100.0 246.0 25.8 0.0 15.9
Vispgrädde 40% fett 30.0 112.8 0.6 1.0 12.0
Potatis 70.0 53.2 1.3 11.3 0.1
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Morot 20.0 8.9 0.1 1.7 0.1
Kokosfett 20.0 176.8 0.0 0.0 20.0
Vitkål 35.0 9.0 0.5 1.4 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
545.0 1370.5 79.6
23.0%
16.0
4.6%
110.3
72.4%

2013-07-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Räkor 100.0 84.0 18.1 0.0 0.8
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 50.0 74.5 10.0 0.0 3.8
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer 30.0 79.8 2.5 14.3 1.1
Vitt vin el rhenvin 10 vol. % 100.0 71.0 0.1 3.8 0.0
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 100.0 130.0 22.0 0.1 4.5
Ägg stekt 102.0 216.0 12.8 0.0 18.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
522.0 942.3 65.9
29.7%
18.8
8.5%
60.6
61.9%

2013-07-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Tomat 30.0 6.6 0.2 1.1 0.1
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Smör 80% fett 15.0 108.0 0.0 0.0 12.0
Brieost vitmögelost 34% fett 30.0 113.4 5.1 0.6 10.2
Kokosfett 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Bogfläsk stekt gris 150.0 297.0 40.0 0.0 15.2
Majonnäs 80% fett 20.0 143.5 0.2 0.3 16.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
456.0 1088.4 81.9
29.8%
2.0
0.7%
84.1
69.5%

2013-07-05

Invägning
Vikt101.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Tomat 40.0 8.8 0.3 1.5 0.1
Bogfläsk stekt gris 50.0 99.0 13.4 0.0 5.0
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Kokosfett 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
361.0 958.7 50.5
20.8%
2.1
0.9%
83.7
78.3%

2013-07-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Paranötter 20.0 135.4 2.9 0.7 13.3
Blomkål kokt utan salt 70.0 18.9 1.0 2.6 0.1
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Ost hårdost 38% fett 50.0 210.0 10.0 0.6 19.0
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
480.0 1177.8 66.8
22.5%
6.1
2.1%
98.9
75.5%

2013-07-03

Invägning
Vikt102.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Wienerkorv 23% fett 100.0 259.0 9.8 3.9 23.0
Brieost vitmögelost 34% fett 30.0 113.4 5.1 0.6 10.2
Kokosfett 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 130.0 61.1 2.3 6.4 2.1
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Räkor 100.0 84.0 18.1 0.0 0.8
Salta kex Salinas 6.0 30.0 0.4 3.3 1.6
Champinjoner 70.0 18.2 1.8 2.1 0.1
Hårt bröd råg ca 15% fibrer Kavli flatbröd 7.0 25.3 0.7 4.8 0.1
Smör 80% fett 30.0 216.0 0.0 0.0 24.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
534.0 1003.4 44.6
17.9%
21.1
8.5%
81.1
73.7%

2013-07-02

Invägning
Vikt102.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Paranötter 15.0 101.6 2.1 0.5 10.0
Salta kex Salinas 8.0 40.0 0.6 4.4 2.2
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Kyckling 50.0 57.5 10.8 0.0 1.6
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 100.0 47.0 1.8 4.9 1.6
Ost hårdost 38% fett 50.0 210.0 10.0 0.6 19.0
Champinjoner 70.0 18.2 1.8 2.1 0.1
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
659.0 1137.0 66.0
23.2%
17.8
6.3%
88.3
70.5%

2013-07-01

Invägning
Vikt103.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Champinjoner 145.0 37.7 3.8 4.4 0.3
Wienerkorv 23% fett 100.0 259.0 9.8 3.9 23.0
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 100.0 47.0 1.8 4.9 1.6
Långfil 3% fett 120.0 72.0 4.1 5.8 3.6
Smör 80% fett 30.0 216.0 0.0 0.0 24.0
Vitkål 30.0 7.7 0.4 1.2 0.0
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 150.0 195.0 33.0 0.2 6.8
Kyckling 50.0 57.5 10.8 0.0 1.6
Ägg stekt 102.0 216.0 12.8 0.0 18.4
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 50.0 137.5 1.0 2.2 14.0
Majonnäs 80% fett 20.0 143.5 0.2 0.3 16.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
897.0 1388.9 77.7
22.3%
22.9
6.6%
109.3
71.1%
Nyare inlägg »