| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Vitkål kokt | 40.0 | 12.8 | 0.7 | 1.9 | 0.0 |
| Vispgrädde 40% fett | 100.0 | 376.0 | 2.0 | 3.2 | 40.0 |
| Prinskorv stekt | 150.0 | 423.0 | 15.8 | 6.0 | 38.0 |
| Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
| Kyckling | 100.0 | 115.0 | 21.5 | 0.0 | 3.1 |
| Hjortron | 35.0 | 18.8 | 0.5 | 2.4 | 0.3 |
| Tomat | 25.0 | 5.5 | 0.2 | 1.0 | 0.0 |
| Smör 80% fett | 20.0 | 144.0 | 0.0 | 0.0 | 16.0 |
| Morot | 20.0 | 8.9 | 0.1 | 1.7 | 0.1 |
| Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 110.0 | 163.9 | 22.0 | 0.0 | 8.4 |
| Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 75.0 | 206.2 | 1.5 | 3.3 | 21.1 |
| Kokosfett | 15.0 | 132.6 | 0.0 | 0.0 | 15.0 |
| Blomkål kokt utan salt | 100.0 | 27.0 | 1.5 | 3.7 | 0.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
841.0 | 1741.7 | 72.2 16.5% |
23.2 5.3% |
151.4 78.3% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
Invägning| Vikt | 100.0kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 100.0 | 275.0 | 2.0 | 4.4 | 28.1 |
| Kokosfett | 35.0 | 309.4 | 0.0 | 0.0 | 35.0 |
| Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
| Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja | 220.0 | 103.4 | 4.0 | 10.8 | 3.5 |
| Kyckling | 250.0 | 287.5 | 53.8 | 0.0 | 7.8 |
| Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
| Smör 80% fett | 20.0 | 144.0 | 0.0 | 0.0 | 16.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
727.0 | 1335.3 | 72.6 21.7% |
15.2 4.5% |
108.8 73.8% |
| Vikt | 99.0kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 100.0 | 149.0 | 20.0 | 0.0 | 7.6 |
| Räkor | 100.0 | 84.0 | 18.1 | 0.0 | 0.8 |
| Vitkål | 40.0 | 10.3 | 0.6 | 1.6 | 0.0 |
| Sockerkaka lätt till tårtbotten | 50.0 | 151.4 | 3.3 | 29.2 | 2.2 |
| Morot | 15.0 | 6.6 | 0.1 | 1.3 | 0.0 |
| Basmatiris kokt | 70.0 | 83.6 | 2.2 | 17.8 | 0.2 |
| Kokosfett | 25.0 | 221.0 | 0.0 | 0.0 | 25.0 |
| Majonnäs 80% fett | 10.0 | 71.8 | 0.1 | 0.2 | 8.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
410.0 | 777.7 | 44.4 22.9% |
50.1 25.8% |
43.8 51.3% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Kokosfett | 20.0 | 176.8 | 0.0 | 0.0 | 20.0 |
| Vitkål | 35.0 | 9.0 | 0.5 | 1.4 | 0.0 |
| Smör 80% fett | 20.0 | 144.0 | 0.0 | 0.0 | 16.0 |
| Morot | 20.0 | 8.9 | 0.1 | 1.7 | 0.1 |
| Majonnäs 80% fett | 40.0 | 287.0 | 0.4 | 0.6 | 32.0 |
| Potatis | 70.0 | 53.2 | 1.3 | 11.3 | 0.1 |
| Vispgrädde 40% fett | 30.0 | 112.8 | 0.6 | 1.0 | 12.0 |
| Bogfläsk stekt gris | 110.0 | 217.8 | 29.4 | 0.0 | 11.1 |
| Kyckling | 100.0 | 115.0 | 21.5 | 0.0 | 3.1 |
| Fläskkotlett gris stekt | 100.0 | 246.0 | 25.8 | 0.0 | 15.9 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
545.0 | 1370.5 | 79.6 23.0% |
16.0 4.6% |
110.3 72.4% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg stekt | 102.0 | 216.0 | 12.8 | 0.0 | 18.4 |
| Majonnäs 80% fett | 40.0 | 287.0 | 0.4 | 0.6 | 32.0 |
| Vitt vin el rhenvin 10 vol. % | 100.0 | 71.0 | 0.1 | 3.8 | 0.0 |
| Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 30.0 | 79.8 | 2.5 | 14.3 | 1.1 |
| Räkor | 100.0 | 84.0 | 18.1 | 0.0 | 0.8 |
| Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 100.0 | 130.0 | 22.0 | 0.1 | 4.5 |
| Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 50.0 | 74.5 | 10.0 | 0.0 | 3.8 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
522.0 | 942.3 | 65.9 29.7% |
18.8 8.5% |
60.6 61.9% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Majonnäs 80% fett | 20.0 | 143.5 | 0.2 | 0.3 | 16.0 |
| Bogfläsk stekt gris | 150.0 | 297.0 | 40.0 | 0.0 | 15.2 |
| Brieost vitmögelost 34% fett | 30.0 | 113.4 | 5.1 | 0.6 | 10.2 |
| Smör 80% fett | 15.0 | 108.0 | 0.0 | 0.0 | 12.0 |
| Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
| Tomat | 30.0 | 6.6 | 0.2 | 1.1 | 0.1 |
| Kokosfett | 10.0 | 88.4 | 0.0 | 0.0 | 10.0 |
| Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 150.0 | 223.5 | 30.0 | 0.0 | 11.4 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
456.0 | 1088.4 | 81.9 29.8% |
2.0 0.7% |
84.1 69.5% |
| Vikt | 101.0kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Majonnäs 80% fett | 40.0 | 287.0 | 0.4 | 0.6 | 32.0 |
| Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 150.0 | 223.5 | 30.0 | 0.0 | 11.4 |
| Smör 80% fett | 20.0 | 144.0 | 0.0 | 0.0 | 16.0 |
| Bogfläsk stekt gris | 50.0 | 99.0 | 13.4 | 0.0 | 5.0 |
| Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
| Kokosfett | 10.0 | 88.4 | 0.0 | 0.0 | 10.0 |
| Tomat | 40.0 | 8.8 | 0.3 | 1.5 | 0.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
361.0 | 958.7 | 50.5 20.8% |
2.1 0.9% |
83.7 78.3% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Vispgrädde 40% fett | 50.0 | 188.0 | 1.0 | 1.6 | 20.0 |
| Kyckling | 100.0 | 115.0 | 21.5 | 0.0 | 3.1 |
| Ost hårdost 38% fett | 50.0 | 210.0 | 10.0 | 0.6 | 19.0 |
| Majonnäs 80% fett | 40.0 | 287.0 | 0.4 | 0.6 | 32.0 |
| Paranötter | 20.0 | 135.4 | 2.9 | 0.7 | 13.3 |
| Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 150.0 | 223.5 | 30.0 | 0.0 | 11.4 |
| Blomkål kokt utan salt | 70.0 | 18.9 | 1.0 | 2.6 | 0.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
480.0 | 1177.8 | 66.8 22.5% |
6.1 2.1% |
98.9 75.5% |
| Vikt | 102.0kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Smör 80% fett | 30.0 | 216.0 | 0.0 | 0.0 | 24.0 |
| Hårt bröd råg ca 15% fibrer Kavli flatbröd | 7.0 | 25.3 | 0.7 | 4.8 | 0.1 |
| Räkor | 100.0 | 84.0 | 18.1 | 0.0 | 0.8 |
| Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
| Kokosfett | 10.0 | 88.4 | 0.0 | 0.0 | 10.0 |
| Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja | 130.0 | 61.1 | 2.3 | 6.4 | 2.1 |
| Wienerkorv 23% fett | 100.0 | 259.0 | 9.8 | 3.9 | 23.0 |
| Salta kex Salinas | 6.0 | 30.0 | 0.4 | 3.3 | 1.6 |
| Champinjoner | 70.0 | 18.2 | 1.8 | 2.1 | 0.1 |
| Brieost vitmögelost 34% fett | 30.0 | 113.4 | 5.1 | 0.6 | 10.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
534.0 | 1003.4 | 44.6 17.9% |
21.1 8.5% |
81.1 73.7% |
| Vikt | 102.0kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Champinjoner | 70.0 | 18.2 | 1.8 | 2.1 | 0.1 |
| Blomkål kokt utan salt | 100.0 | 27.0 | 1.5 | 3.7 | 0.2 |
| Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja | 100.0 | 47.0 | 1.8 | 4.9 | 1.6 |
| Ost hårdost 38% fett | 50.0 | 210.0 | 10.0 | 0.6 | 19.0 |
| Kyckling | 50.0 | 57.5 | 10.8 | 0.0 | 1.6 |
| Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 150.0 | 223.5 | 30.0 | 0.0 | 11.4 |
| Smör 80% fett | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
| Salta kex Salinas | 8.0 | 40.0 | 0.6 | 4.4 | 2.2 |
| Vispgrädde 40% fett | 50.0 | 188.0 | 1.0 | 1.6 | 20.0 |
| Kokosfett | 5.0 | 44.2 | 0.0 | 0.0 | 5.0 |
| Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
| Paranötter | 15.0 | 101.6 | 2.1 | 0.5 | 10.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
659.0 | 1137.0 | 66.0 23.2% |
17.8 6.3% |
88.3 70.5% |
| Vikt | 103.0kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Majonnäs 80% fett | 20.0 | 143.5 | 0.2 | 0.3 | 16.0 |
| Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 50.0 | 137.5 | 1.0 | 2.2 | 14.0 |
| Kyckling | 50.0 | 57.5 | 10.8 | 0.0 | 1.6 |
| Vitkål | 30.0 | 7.7 | 0.4 | 1.2 | 0.0 |
| Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 150.0 | 195.0 | 33.0 | 0.2 | 6.8 |
| Långfil 3% fett | 120.0 | 72.0 | 4.1 | 5.8 | 3.6 |
| Smör 80% fett | 30.0 | 216.0 | 0.0 | 0.0 | 24.0 |
| Champinjoner | 145.0 | 37.7 | 3.8 | 4.4 | 0.3 |
| Wienerkorv 23% fett | 100.0 | 259.0 | 9.8 | 3.9 | 23.0 |
| Ägg stekt | 102.0 | 216.0 | 12.8 | 0.0 | 18.4 |
| Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja | 100.0 | 47.0 | 1.8 | 4.9 | 1.6 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
897.0 | 1388.9 | 77.7 22.3% |
22.9 6.6% |
109.3 71.1% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |