bittens viktdagbok

« Till bittens profil

2013-07-17

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hjortron 35.0 18.8 0.5 2.4 0.3
Morot 20.0 8.9 0.1 1.7 0.1
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Vitkål kokt 40.0 12.8 0.7 1.9 0.0
Vispgrädde 40% fett 100.0 376.0 2.0 3.2 40.0
Tomat 25.0 5.5 0.2 1.0 0.0
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Kokosfett 15.0 132.6 0.0 0.0 15.0
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Prinskorv stekt 150.0 423.0 15.8 6.0 38.0
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 110.0 163.9 22.0 0.0 8.4
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 75.0 206.2 1.5 3.3 21.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
841.0 1741.7 72.2
16.5%
23.2
5.3%
151.4
78.3%

2013-07-16

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt100.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 220.0 103.4 4.0 10.8 3.5
Kyckling 250.0 287.5 53.8 0.0 7.8
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 100.0 275.0 2.0 4.4 28.1
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Kokosfett 35.0 309.4 0.0 0.0 35.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
727.0 1335.3 72.6
21.7%
15.2
4.5%
108.8
73.8%

2013-07-12

Invägning
Vikt99.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Sockerkaka lätt till tårtbotten 50.0 151.4 3.3 29.2 2.2
Basmatiris kokt 70.0 83.6 2.2 17.8 0.2
Vitkål 40.0 10.3 0.6 1.6 0.0
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 100.0 149.0 20.0 0.0 7.6
Morot 15.0 6.6 0.1 1.3 0.0
Majonnäs 80% fett 10.0 71.8 0.1 0.2 8.0
Räkor 100.0 84.0 18.1 0.0 0.8
Kokosfett 25.0 221.0 0.0 0.0 25.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
410.0 777.7 44.4
22.9%
50.1
25.8%
43.8
51.3%

2013-07-10

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Potatis 70.0 53.2 1.3 11.3 0.1
Bogfläsk stekt gris 110.0 217.8 29.4 0.0 11.1
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Kokosfett 20.0 176.8 0.0 0.0 20.0
Vitkål 35.0 9.0 0.5 1.4 0.0
Vispgrädde 40% fett 30.0 112.8 0.6 1.0 12.0
Fläskkotlett gris stekt 100.0 246.0 25.8 0.0 15.9
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Morot 20.0 8.9 0.1 1.7 0.1
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
545.0 1370.5 79.6
23.0%
16.0
4.6%
110.3
72.4%

2013-07-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt vin el rhenvin 10 vol. % 100.0 71.0 0.1 3.8 0.0
Räkor 100.0 84.0 18.1 0.0 0.8
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer 30.0 79.8 2.5 14.3 1.1
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 50.0 74.5 10.0 0.0 3.8
Ägg stekt 102.0 216.0 12.8 0.0 18.4
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 100.0 130.0 22.0 0.1 4.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
522.0 942.3 65.9
29.7%
18.8
8.5%
60.6
61.9%

2013-07-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Smör 80% fett 15.0 108.0 0.0 0.0 12.0
Tomat 30.0 6.6 0.2 1.1 0.1
Brieost vitmögelost 34% fett 30.0 113.4 5.1 0.6 10.2
Majonnäs 80% fett 20.0 143.5 0.2 0.3 16.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Bogfläsk stekt gris 150.0 297.0 40.0 0.0 15.2
Kokosfett 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
456.0 1088.4 81.9
29.8%
2.0
0.7%
84.1
69.5%

2013-07-05

Invägning
Vikt101.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Bogfläsk stekt gris 50.0 99.0 13.4 0.0 5.0
Tomat 40.0 8.8 0.3 1.5 0.1
Kokosfett 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
361.0 958.7 50.5
20.8%
2.1
0.9%
83.7
78.3%

2013-07-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Paranötter 20.0 135.4 2.9 0.7 13.3
Ost hårdost 38% fett 50.0 210.0 10.0 0.6 19.0
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Blomkål kokt utan salt 70.0 18.9 1.0 2.6 0.1
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
480.0 1177.8 66.8
22.5%
6.1
2.1%
98.9
75.5%

2013-07-03

Invägning
Vikt102.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Wienerkorv 23% fett 100.0 259.0 9.8 3.9 23.0
Räkor 100.0 84.0 18.1 0.0 0.8
Smör 80% fett 30.0 216.0 0.0 0.0 24.0
Kokosfett 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 130.0 61.1 2.3 6.4 2.1
Brieost vitmögelost 34% fett 30.0 113.4 5.1 0.6 10.2
Hårt bröd råg ca 15% fibrer Kavli flatbröd 7.0 25.3 0.7 4.8 0.1
Salta kex Salinas 6.0 30.0 0.4 3.3 1.6
Champinjoner 70.0 18.2 1.8 2.1 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
534.0 1003.4 44.6
17.9%
21.1
8.5%
81.1
73.7%

2013-07-02

Invägning
Vikt102.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Kyckling 50.0 57.5 10.8 0.0 1.6
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Champinjoner 70.0 18.2 1.8 2.1 0.1
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Salta kex Salinas 8.0 40.0 0.6 4.4 2.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Paranötter 15.0 101.6 2.1 0.5 10.0
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 100.0 47.0 1.8 4.9 1.6
Ost hårdost 38% fett 50.0 210.0 10.0 0.6 19.0
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
659.0 1137.0 66.0
23.2%
17.8
6.3%
88.3
70.5%

2013-07-01

Invägning
Vikt103.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitkål 30.0 7.7 0.4 1.2 0.0
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 150.0 195.0 33.0 0.2 6.8
Champinjoner 145.0 37.7 3.8 4.4 0.3
Wienerkorv 23% fett 100.0 259.0 9.8 3.9 23.0
Kyckling 50.0 57.5 10.8 0.0 1.6
Majonnäs 80% fett 20.0 143.5 0.2 0.3 16.0
Långfil 3% fett 120.0 72.0 4.1 5.8 3.6
Smör 80% fett 30.0 216.0 0.0 0.0 24.0
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 100.0 47.0 1.8 4.9 1.6
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 50.0 137.5 1.0 2.2 14.0
Ägg stekt 102.0 216.0 12.8 0.0 18.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
897.0 1388.9 77.7
22.3%
22.9
6.6%
109.3
71.1%
Nyare inlägg »