bittens viktdagbok

« Till bittens profil

2013-07-17

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitkål kokt 40.0 12.8 0.7 1.9 0.0
Vispgrädde 40% fett 100.0 376.0 2.0 3.2 40.0
Prinskorv stekt 150.0 423.0 15.8 6.0 38.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Hjortron 35.0 18.8 0.5 2.4 0.3
Tomat 25.0 5.5 0.2 1.0 0.0
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Morot 20.0 8.9 0.1 1.7 0.1
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 110.0 163.9 22.0 0.0 8.4
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 75.0 206.2 1.5 3.3 21.1
Kokosfett 15.0 132.6 0.0 0.0 15.0
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
841.0 1741.7 72.2
16.5%
23.2
5.3%
151.4
78.3%

2013-07-16

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt100.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 100.0 275.0 2.0 4.4 28.1
Kokosfett 35.0 309.4 0.0 0.0 35.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 220.0 103.4 4.0 10.8 3.5
Kyckling 250.0 287.5 53.8 0.0 7.8
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
727.0 1335.3 72.6
21.7%
15.2
4.5%
108.8
73.8%

2013-07-12

Invägning
Vikt99.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 100.0 149.0 20.0 0.0 7.6
Räkor 100.0 84.0 18.1 0.0 0.8
Vitkål 40.0 10.3 0.6 1.6 0.0
Sockerkaka lätt till tårtbotten 50.0 151.4 3.3 29.2 2.2
Morot 15.0 6.6 0.1 1.3 0.0
Basmatiris kokt 70.0 83.6 2.2 17.8 0.2
Kokosfett 25.0 221.0 0.0 0.0 25.0
Majonnäs 80% fett 10.0 71.8 0.1 0.2 8.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
410.0 777.7 44.4
22.9%
50.1
25.8%
43.8
51.3%

2013-07-10

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kokosfett 20.0 176.8 0.0 0.0 20.0
Vitkål 35.0 9.0 0.5 1.4 0.0
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Morot 20.0 8.9 0.1 1.7 0.1
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Potatis 70.0 53.2 1.3 11.3 0.1
Vispgrädde 40% fett 30.0 112.8 0.6 1.0 12.0
Bogfläsk stekt gris 110.0 217.8 29.4 0.0 11.1
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Fläskkotlett gris stekt 100.0 246.0 25.8 0.0 15.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
545.0 1370.5 79.6
23.0%
16.0
4.6%
110.3
72.4%

2013-07-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg stekt 102.0 216.0 12.8 0.0 18.4
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Vitt vin el rhenvin 10 vol. % 100.0 71.0 0.1 3.8 0.0
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer 30.0 79.8 2.5 14.3 1.1
Räkor 100.0 84.0 18.1 0.0 0.8
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 100.0 130.0 22.0 0.1 4.5
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 50.0 74.5 10.0 0.0 3.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
522.0 942.3 65.9
29.7%
18.8
8.5%
60.6
61.9%

2013-07-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Majonnäs 80% fett 20.0 143.5 0.2 0.3 16.0
Bogfläsk stekt gris 150.0 297.0 40.0 0.0 15.2
Brieost vitmögelost 34% fett 30.0 113.4 5.1 0.6 10.2
Smör 80% fett 15.0 108.0 0.0 0.0 12.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Tomat 30.0 6.6 0.2 1.1 0.1
Kokosfett 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
456.0 1088.4 81.9
29.8%
2.0
0.7%
84.1
69.5%

2013-07-05

Invägning
Vikt101.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Bogfläsk stekt gris 50.0 99.0 13.4 0.0 5.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Kokosfett 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Tomat 40.0 8.8 0.3 1.5 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
361.0 958.7 50.5
20.8%
2.1
0.9%
83.7
78.3%

2013-07-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Ost hårdost 38% fett 50.0 210.0 10.0 0.6 19.0
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Paranötter 20.0 135.4 2.9 0.7 13.3
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Blomkål kokt utan salt 70.0 18.9 1.0 2.6 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
480.0 1177.8 66.8
22.5%
6.1
2.1%
98.9
75.5%

2013-07-03

Invägning
Vikt102.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Smör 80% fett 30.0 216.0 0.0 0.0 24.0
Hårt bröd råg ca 15% fibrer Kavli flatbröd 7.0 25.3 0.7 4.8 0.1
Räkor 100.0 84.0 18.1 0.0 0.8
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Kokosfett 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 130.0 61.1 2.3 6.4 2.1
Wienerkorv 23% fett 100.0 259.0 9.8 3.9 23.0
Salta kex Salinas 6.0 30.0 0.4 3.3 1.6
Champinjoner 70.0 18.2 1.8 2.1 0.1
Brieost vitmögelost 34% fett 30.0 113.4 5.1 0.6 10.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
534.0 1003.4 44.6
17.9%
21.1
8.5%
81.1
73.7%

2013-07-02

Invägning
Vikt102.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Champinjoner 70.0 18.2 1.8 2.1 0.1
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 100.0 47.0 1.8 4.9 1.6
Ost hårdost 38% fett 50.0 210.0 10.0 0.6 19.0
Kyckling 50.0 57.5 10.8 0.0 1.6
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Salta kex Salinas 8.0 40.0 0.6 4.4 2.2
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Paranötter 15.0 101.6 2.1 0.5 10.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
659.0 1137.0 66.0
23.2%
17.8
6.3%
88.3
70.5%

2013-07-01

Invägning
Vikt103.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Majonnäs 80% fett 20.0 143.5 0.2 0.3 16.0
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 50.0 137.5 1.0 2.2 14.0
Kyckling 50.0 57.5 10.8 0.0 1.6
Vitkål 30.0 7.7 0.4 1.2 0.0
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 150.0 195.0 33.0 0.2 6.8
Långfil 3% fett 120.0 72.0 4.1 5.8 3.6
Smör 80% fett 30.0 216.0 0.0 0.0 24.0
Champinjoner 145.0 37.7 3.8 4.4 0.3
Wienerkorv 23% fett 100.0 259.0 9.8 3.9 23.0
Ägg stekt 102.0 216.0 12.8 0.0 18.4
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 100.0 47.0 1.8 4.9 1.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
897.0 1388.9 77.7
22.3%
22.9
6.6%
109.3
71.1%
Nyare inlägg »