| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 80.0 | 112.0 | 10.1 | 0.0 | 8.2 |
| Lax kokt | 150.0 | 360.0 | 36.6 | 0.0 | 23.8 |
| Lasagne | 250.0 | 293.5 | 13.2 | 36.0 | 10.2 |
| Pasta | 250.0 | 900.0 | 31.2 | 179.8 | 3.0 |
| Keso färskost 4% fett | 150.0 | 139.5 | 18.0 | 3.2 | 6.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
880.0 | 1805.0 | 109.1 24.6% |
219.0 49.3% |
51.2 26.1% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Keso färskost 4% fett | 125.0 | 116.2 | 15.0 | 2.6 | 5.0 |
| Fiskgratäng m dillsås potatismos | 600.0 | 600.0 | 53.4 | 52.2 | 18.6 |
| Köttfärssås på nötfärs | 250.0 | 235.0 | 22.2 | 9.2 | 11.2 |
| Pasta | 200.0 | 720.0 | 25.0 | 143.8 | 2.4 |
| Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1181.0 | 1677.2 | 115.7 28.3% |
209.1 51.1% |
37.2 20.6% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Pizza Margherita ost tomatsås | 275.0 | 500.0 | 21.7 | 57.2 | 19.5 |
| Köttfärssås o spaghetti | 350.0 | 395.8 | 22.8 | 55.0 | 8.0 |
| Pasta | 300.0 | 1080.0 | 37.5 | 215.7 | 3.6 |
| Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
| Keso färskost 4% fett | 200.0 | 186.0 | 24.0 | 4.2 | 8.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1225.0 | 2301.8 | 118.6 21.1% |
332.1 59.0% |
49.3 19.9% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Grillad kyckling m skinn | 200.0 | 390.4 | 49.0 | 0.0 | 21.6 |
| Ägg kokt | 110.0 | 154.0 | 13.9 | 0.0 | 11.2 |
| Jasminris kokt | 240.0 | 278.6 | 5.8 | 61.7 | 0.5 |
| Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 |
| Pasta | 250.0 | 900.0 | 31.2 | 179.8 | 3.0 |
| Hallon frysta | 50.0 | 18.8 | 0.5 | 2.7 | 0.2 |
| Jordgubbar frysta | 80.0 | 26.9 | 0.4 | 5.1 | 0.2 |
| Keso färskost 4% fett | 250.0 | 232.5 | 30.0 | 5.2 | 10.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1230.0 | 2022.8 | 131.0 26.4% |
258.3 52.1% |
46.9 21.5% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 110.0 | 154.0 | 13.9 | 0.0 | 11.2 |
| Ägg stekt | 100.0 | 211.8 | 12.5 | 0.0 | 18.0 |
| Pasta | 250.0 | 900.0 | 31.2 | 179.8 | 3.0 |
| Keso färskost 4% fett | 150.0 | 139.5 | 18.0 | 3.2 | 6.0 |
| Fläskfilé gris | 150.0 | 160.5 | 30.9 | 0.0 | 3.9 |
| Färskpotatis kokt u salt | 350.0 | 273.0 | 5.6 | 57.4 | 0.4 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1110.0 | 1838.8 | 112.1 25.0% |
240.4 53.6% |
42.5 21.5% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Styrketräning, tungt | 50.0 | 378 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Jordgubbar frysta | 80.0 | 26.9 | 0.4 | 5.1 | 0.2 |
| Fläskkött grillat | 170.0 | 438.6 | 44.2 | 0.0 | 29.2 |
| Ägg kokt | 150.0 | 210.0 | 18.9 | 0.0 | 15.3 |
| Färskpotatis kokt u salt | 200.0 | 156.0 | 3.2 | 32.8 | 0.2 |
| Jordnötter rostade saltade | 70.0 | 420.0 | 18.9 | 7.2 | 34.3 |
| Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 |
| Banan | 12.0 | 12.0 | 0.2 | 2.6 | 0.0 |
| Pasta | 250.0 | 900.0 | 31.2 | 179.8 | 3.0 |
| Keso färskost 4% fett | 220.0 | 204.6 | 26.4 | 4.6 | 8.8 |
| Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 |
| Skagenröra | 100.0 | 199.0 | 12.0 | 2.4 | 15.7 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1402.0 | 2693.7 | 178.7 27.0% |
238.3 36.0% |
108.1 37.0% |
| Vikt | 71.4kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Jordgubbar frysta | 80.0 | 26.9 | 0.4 | 5.1 | 0.2 |
| Ägg kokt | 120.0 | 168.0 | 15.1 | 0.0 | 12.2 |
| Pasta | 230.0 | 828.0 | 28.8 | 165.4 | 2.8 |
| Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 |
| Jasminris kokt | 220.0 | 255.4 | 5.3 | 56.5 | 0.4 |
| Kyckling | 200.0 | 230.0 | 43.0 | 0.0 | 6.2 |
| Keso färskost 4% fett | 200.0 | 186.0 | 24.0 | 4.2 | 8.0 |
| Taco m köttfärsfyllning m.m. | 200.0 | 444.6 | 17.0 | 35.8 | 25.4 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1256.0 | 2144.9 | 133.7 25.4% |
268.3 50.9% |
55.2 23.7% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Styrketräning, tungt | 60.0 | 453 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Pasta | 500.0 | 1800.0 | 62.5 | 359.5 | 6.0 |
| Keso färskost 4% fett | 250.0 | 232.5 | 30.0 | 5.2 | 10.0 |
| Havregrynsgröt | 150.0 | 102.0 | 3.6 | 15.9 | 2.0 |
| Smoothie m bär youghurt banan juice | 30.0 | 30.2 | 0.8 | 5.6 | 0.4 |
| Béarnaisesås fryst el pulver tillagad | 10.0 | 22.4 | 0.3 | 0.7 | 2.1 |
| Fläskkött grillat | 30.0 | 77.4 | 7.8 | 0.0 | 5.2 |
| Ägg kokt | 120.0 | 168.0 | 15.1 | 0.0 | 12.2 |
| Banan | 10.0 | 10.0 | 0.2 | 2.2 | 0.0 |
| Jordgubbar frysta | 80.0 | 26.9 | 0.4 | 5.1 | 0.2 |
| Jordnötter rostade | 20.0 | 120.0 | 5.4 | 2.1 | 9.8 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1200.0 | 2589.4 | 126.1 20.0% |
396.3 62.8% |
47.9 17.2% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
Invägning| Vikt | 70.0kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Havregrynsgröt | 200.0 | 136.0 | 4.8 | 21.2 | 2.6 |
| Jordgubbar frysta | 40.0 | 13.4 | 0.2 | 2.6 | 0.1 |
| Keso färskost 4% fett | 150.0 | 139.5 | 18.0 | 3.2 | 6.0 |
| Jasminris kokt | 200.0 | 232.2 | 4.8 | 51.4 | 0.4 |
| Pasta | 400.0 | 1440.0 | 50.0 | 287.6 | 4.8 |
| Fläskkött grillat | 200.0 | 516.0 | 52.0 | 0.0 | 34.4 |
| Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 |
| Potatis stekt | 150.0 | 187.0 | 2.4 | 32.0 | 5.0 |
| Ägg kokt | 120.0 | 168.0 | 15.1 | 0.0 | 12.2 |
| Jordnötter rostade | 30.0 | 180.0 | 8.1 | 3.1 | 14.7 |
| Nudelsoppa risnudlar curry sesamolja | 100.0 | 51.6 | 0.7 | 10.3 | 0.7 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1690.0 | 3168.7 | 179.2 23.1% |
411.4 53.0% |
82.1 24.0% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |