ingridls viktdagbok

« Till ingridls profil

2014-07-07

Invägning
Vikt62.4kg
Midja67.5cm
Stuss94.0cm

2014-06-23

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Styrketräning, lätt 100.0 330
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 90.0 68.0 11.4 3.2 0.9
Ägg kokt 120.0 168.0 15.1 0.0 12.2
Vildris kokt 100.0 102.2 4.0 19.6 0.3
Äpple u skal 225.0 141.1 0.4 32.8 0.2
proteinshake 85.0 331.5 71.4 5.4 2.6
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin 800.0 312.0 28.0 40.0 4.0
Havregrynsgröt 250.0 170.0 6.0 26.5 3.2
Kyckling kokt 138.0 230.7 43.3 0.0 6.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1808.0 1523.5 179.6
48.0%
127.5
34.1%
29.6
17.9%

2014-05-25

Invägning
Vikt63.0kg
Midja68.0cm
Stuss94.0cm

2014-02-03

Invägning
Vikt65.0kg
Midja68.0cm
Stuss96.0cm

2013-12-25

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kiwi 85.0 48.0 0.8 8.7 0.3
Minimjölk < 0,1% fett berik 400.0 142.0 14.0 20.0 0.4
Ketchup tomat 75.0 81.8 1.1 17.8 0.4
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 300.0 612.0 54.3 0.0 44.4
proteinbar 120.0 357.6 42.0 27.6 12.0
Stekt nötfärs 300.0 489.0 66.0 0.0 24.9
Gurka 100.0 14.0 0.8 2.2 0.0
proteinshake 43.0 167.7 36.1 2.8 1.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1423.0 1912.1 215.1
44.4%
79.1
16.3%
83.7
39.2%

2013-12-19

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 400.0 190.0 13.6 20.0 6.0
Pasta berik 50.0 178.0 5.5 35.9 0.8
proteinshake 50.0 195.0 42.0 3.2 1.5
Ketchup tomat 100.0 109.0 1.5 23.7 0.5
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 500.0 1020.0 90.5 0.0 74.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1100.0 1692.0 153.1
36.1%
82.8
19.5%
82.8
44.3%

2013-12-13

Invägning
Vikt66.0kg
Midja70.0cm
Stuss98.0cm

2013-11-22

Invägning
Vikt68.0kg
Midja72.0cm
Stuss99.0cm

2013-11-15

Invägning
Vikt69.5kg
Midja73.0cm
Stuss99.0cm

2013-11-12

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Pasta berik 70.0 249.2 7.7 50.3 1.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 300.0 142.5 10.2 15.0 4.5
Mjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
proteinshake 48.0 187.2 40.3 3.1 1.4
Kalvfilé stekt 200.0 288.0 54.6 0.0 7.4
Havregrynsgröt 200.0 136.0 4.8 21.2 2.6
Färskost lätt 15% fett Philadelphia 100.0 186.7 8.0 3.3 16.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1243.0 1378.6 132.6
39.1%
118.0
34.8%
39.0
26.1%
« Äldre inlägg