ingridls viktdagbok

« Till ingridls profil

2014-07-07

Invägning
Vikt62.4kg
Midja67.5cm
Stuss94.0cm

2014-06-23

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Styrketräning, lätt 100.0 330
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kyckling kokt 138.0 230.7 43.3 0.0 6.2
Äpple u skal 225.0 141.1 0.4 32.8 0.2
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin 800.0 312.0 28.0 40.0 4.0
Vildris kokt 100.0 102.2 4.0 19.6 0.3
Havregrynsgröt 250.0 170.0 6.0 26.5 3.2
proteinshake 85.0 331.5 71.4 5.4 2.6
Ägg kokt 120.0 168.0 15.1 0.0 12.2
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 90.0 68.0 11.4 3.2 0.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1808.0 1523.5 179.6
48.0%
127.5
34.1%
29.6
17.9%

2014-05-25

Invägning
Vikt63.0kg
Midja68.0cm
Stuss94.0cm

2014-02-03

Invägning
Vikt65.0kg
Midja68.0cm
Stuss96.0cm

2013-12-25

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Stekt nötfärs 300.0 489.0 66.0 0.0 24.9
Ketchup tomat 75.0 81.8 1.1 17.8 0.4
proteinbar 120.0 357.6 42.0 27.6 12.0
Gurka 100.0 14.0 0.8 2.2 0.0
Minimjölk < 0,1% fett berik 400.0 142.0 14.0 20.0 0.4
Kiwi 85.0 48.0 0.8 8.7 0.3
proteinshake 43.0 167.7 36.1 2.8 1.3
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 300.0 612.0 54.3 0.0 44.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1423.0 1912.1 215.1
44.4%
79.1
16.3%
83.7
39.2%

2013-12-19

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta berik 50.0 178.0 5.5 35.9 0.8
Ketchup tomat 100.0 109.0 1.5 23.7 0.5
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 500.0 1020.0 90.5 0.0 74.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 400.0 190.0 13.6 20.0 6.0
proteinshake 50.0 195.0 42.0 3.2 1.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1100.0 1692.0 153.1
36.1%
82.8
19.5%
82.8
44.3%

2013-12-13

Invägning
Vikt66.0kg
Midja70.0cm
Stuss98.0cm

2013-11-22

Invägning
Vikt68.0kg
Midja72.0cm
Stuss99.0cm

2013-11-15

Invägning
Vikt69.5kg
Midja73.0cm
Stuss99.0cm

2013-11-12

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kalvfilé stekt 200.0 288.0 54.6 0.0 7.4
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 300.0 142.5 10.2 15.0 4.5
proteinshake 48.0 187.2 40.3 3.1 1.4
Havregrynsgröt 200.0 136.0 4.8 21.2 2.6
Pasta berik 70.0 249.2 7.7 50.3 1.0
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Färskost lätt 15% fett Philadelphia 100.0 186.7 8.0 3.3 16.0
Mjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1243.0 1378.6 132.6
39.1%
118.0
34.8%
39.0
26.1%
« Äldre inlägg