jogus74s viktdagbok

« Till jogus74s profil

2011-11-14

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Gräddsås pulver tillagad m mjölk vatten smör 150.0 175.6 4.0 11.4 12.6
Grillad kyckling m skinn- 200.0 472.0 49.8 0.0 30.4
Pasta 150.0 540.0 18.8 107.8 1.8
Potatis kokt 125.0 97.1 2.2 20.5 0.1
Starköl el exportöl 5,6 vol. % 250.0 117.5 1.5 8.0 0.0
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Frukostflingor flingblandning müsli frukt nötter socker el honung 65.0 238.9 5.2 45.8 2.5
Basmatiris kokt 200.0 238.8 6.2 51.0 0.6
Kycklingbröstfilé u skinn 300.0 315.0 69.3 0.0 3.6
Volu Mass proteinpulver 100.0 377.0 35.0 45.0 3.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1665.0 2640.9 192.2
30.9%
305.0
49.1%
54.7
20.0%

2011-11-10

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lax 250.0 452.5 46.0 0.0 30.0
Rostbiff nöt ugnsstekt 150.0 205.5 36.9 0.0 6.3
Olivolja 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Fransk omelett vatten 300.0 459.9 29.7 0.0 38.4
Cashewnötter 30.0 177.0 4.6 7.8 14.0
Fetaost 25% fett 50.0 148.5 8.8 0.9 12.4
Volu Mass proteinpulver 50.0 188.5 17.5 22.5 1.5
Ägg kokt 200.0 280.0 25.2 0.0 20.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1060.0 2144.3 168.7
31.4%
31.2
5.8%
149.0
62.8%

2011-11-08

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lax stekt 125.0 281.2 28.5 0.0 18.6
Camembert vitmögelost 23% fett 20.0 57.2 4.3 0.0 4.5
Spenat fräst 100.0 60.0 4.0 0.7 4.1
Volu Mass proteinpulver 150.0 565.5 52.5 67.5 4.5
Rågbröd typ pumpernickel ca 10% fibrer 30.0 66.3 1.6 12.2 0.5
Olivolja 20.0 176.8 0.0 0.0 20.0
Bacon gris 100.0 345.0 13.4 0.0 32.8
Yoghurt 1,3% fett Yoplait 125.0 117.0 8.8 16.2 1.8
Messmör 5% fett berik 18.0 47.0 1.3 8.3 0.9
Ägg stekt 250.0 529.5 31.2 0.0 45.0
Grönmögelost fett 43 % Blå Castello 20.0 85.8 1.9 0.5 8.6
Gröna bönor 150.0 44.0 2.8 5.2 0.2
Hasselnötter 20.0 131.2 2.6 1.9 12.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1128.0 2506.5 152.9
24.9%
112.5
18.3%
154.0
56.8%

2011-11-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Äpple m skal 100.0 55.2 0.2 12.4 0.1
Volu Mass proteinpulver 200.0 754.0 70.0 90.0 6.0
Banan 220.0 220.0 3.7 47.7 0.0
Risnudlar glasnudlar 100.0 351.0 0.2 86.1 0.0
Chokladpraliner 10.0 54.0 0.7 5.3 3.4
Potatis kokt 250.0 194.2 4.5 41.0 0.2
Jordnötssmör 5.0 30.8 1.1 0.7 2.6
Kycklingbröstfilé u skinn 250.0 262.5 57.8 0.0 3.0
Messmör 5% fett berik 100.0 261.1 7.2 46.1 5.0
Morot 125.0 55.4 0.8 10.9 0.4
Basmatiris kokt 50.0 59.7 1.6 12.8 0.2
Hasselnötter 10.0 65.6 1.3 0.9 6.3
Rågsiktsbröd ca 4% fibrer 120.0 320.0 8.4 61.6 2.8
Kalkon 200.0 230.0 44.0 0.0 5.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2040.0 3148.5 220.9
29.2%
425.5
56.2%
49.0
14.7%

2011-10-28

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Broccoli 200.0 70.0 7.0 6.2 0.6
Havregrynsgröt 200.0 136.0 4.8 21.2 2.6
Hasselnötter 30.0 196.8 3.9 2.8 18.8
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Bärtårta grädde vaniljkräm sylt gele 110.0 269.0 3.5 34.5 12.2
Ägg kokt 200.0 280.0 25.2 0.0 20.4
Kalvfilé stekt 200.0 288.0 54.6 0.0 7.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1140.0 1334.8 105.8
32.3%
74.7
22.8%
65.0
45.0%

2011-10-26

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt86.1kg
Midja82.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Styrketräning, tungt 30.0 270
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Couscous tillagad 165.0 178.0 6.3 36.0 0.3
Volu Mass proteinpulver 100.0 377.0 35.0 45.0 3.0
Pure Jordgubb 100.0 95.0 0.5 20.0 0.8
Äpple m skal 150.0 82.8 0.3 18.6 0.2
Honung 20.0 66.4 0.1 16.3 0.0
Pasta 100.0 360.0 12.5 71.9 1.2
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Kyckling kokt 200.0 334.4 62.8 0.0 9.0
Starköl el exportöl 5,6 vol. % 1000.0 470.0 6.0 32.0 0.0
Lammköttgryta lök kålrot i lergryta 250.0 411.0 30.5 5.0 29.8
Gröna bönor 100.0 29.3 1.9 3.5 0.1
Hasselnötter 30.0 196.8 3.9 2.8 18.8
Havregrynsgröt 200.0 136.0 4.8 21.2 2.6
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2815.0 3071.7 185.7
27.8%
304.0
45.4%
79.0
26.8%
Nyare inlägg »