| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 200.0 | 267.2 | 54.8 | 0.0 | 5.0 |
| Oxfilé nöt | 175.0 | 213.5 | 36.0 | 0.0 | 7.7 |
| Jasminris kokt | 125.0 | 145.1 | 3.0 | 32.1 | 0.2 |
| Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 50.0 | 137.5 | 1.0 | 2.2 | 14.0 |
| Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja | 100.0 | 47.0 | 1.8 | 4.9 | 1.6 |
| Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
| Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 70.0 | 267.8 | 4.3 | 49.0 | 4.6 |
| A-fil 3% fett | 250.0 | 150.0 | 8.5 | 12.0 | 7.5 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1070.0 | 1309.1 | 116.1 36.0% |
102.1 31.7% |
45.8 32.3% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
| Gurka inlagd | 25.0 | 15.0 | 0.2 | 2.9 | 0.2 |
| Vindruvor | 50.0 | 37.6 | 0.4 | 7.8 | 0.3 |
| Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 200.0 | 267.2 | 54.8 | 0.0 | 5.0 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Leverpastej bredbar ca 24% fett | 20.0 | 57.0 | 2.4 | 1.4 | 4.7 |
| Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
| Dressing vinägrett 65% fett | 25.0 | 147.0 | 0.2 | 0.6 | 16.3 |
| Lax sida kallrökt | 100.0 | 210.0 | 22.6 | 0.0 | 13.4 |
| Plommon | 125.0 | 59.0 | 0.6 | 12.8 | 0.1 |
| Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre | 26.0 | 99.0 | 3.4 | 16.0 | 1.8 |
| Digestivekex | 10.0 | 47.6 | 0.6 | 6.6 | 2.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
686.0 | 1056.4 | 91.9 35.1% |
50.0 19.1% |
53.0 45.9% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
| Wokgrönsaker Asiatiska wokade i rapsolja | 100.0 | 49.0 | 1.4 | 5.7 | 1.3 |
| Räkor | 100.0 | 84.0 | 18.1 | 0.0 | 0.8 |
| Plommon | 60.0 | 28.3 | 0.3 | 6.1 | 0.1 |
| Dressing vinägrett 65% fett | 25.0 | 147.0 | 0.2 | 0.6 | 16.3 |
| Torskfilé kokt | 150.0 | 129.6 | 29.1 | 0.0 | 1.2 |
| Paprika röd | 30.0 | 9.0 | 0.3 | 1.6 | 0.1 |
| Potatismos hemlagat | 225.0 | 196.0 | 5.0 | 31.3 | 5.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
790.0 | 782.9 | 67.0 35.0% |
45.3 23.6% |
35.0 41.4% |
| Vikt | 63.0kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Dressing vinägrett 65% fett | 25.0 | 147.0 | 0.2 | 0.6 | 16.3 |
| Ost hårdost 38% fett | 30.0 | 126.0 | 6.0 | 0.4 | 11.4 |
| Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
| Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 50.0 | 133.0 | 4.1 | 23.8 | 1.8 |
| Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 600.0 | 801.6 | 164.4 | 0.0 | 15.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
710.0 | 1243.6 | 174.7 56.4% |
24.8 8.0% |
48.5 35.5% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Promenad 7,2 km/h (8,3 min/km) | 60.0 | 333 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Räkor | 100.0 | 84.0 | 18.1 | 0.0 | 0.8 |
| Plommon | 100.0 | 47.2 | 0.5 | 10.2 | 0.1 |
| Dressing olja ca 45% fett | 25.0 | 104.0 | 0.1 | 2.0 | 10.8 |
| Lax sida kallrökt | 100.0 | 210.0 | 22.6 | 0.0 | 13.4 |
| Bulgur kokt | 140.0 | 189.0 | 6.6 | 36.5 | 0.7 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Lax odlad norsk fjordlax | 100.0 | 250.0 | 19.1 | 0.0 | 19.5 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
665.0 | 1024.2 | 79.6 31.3% |
48.7 19.2% |
55.5 49.5% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Gå/jogga | 35.0 | 233 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Aprikoser torkade | 50.0 | 122.2 | 1.8 | 25.0 | 0.2 |
| Béarnaisesås fryst el pulver tillagad | 50.0 | 112.0 | 1.3 | 3.4 | 10.5 |
| Keso färskost 4% fett | 150.0 | 139.5 | 18.0 | 3.2 | 6.0 |
| Potatis stekt | 100.0 | 124.7 | 1.6 | 21.3 | 3.3 |
| Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 175.0 | 233.8 | 48.0 | 0.0 | 4.4 |
| A-fil 3% fett | 100.0 | 60.0 | 3.4 | 4.8 | 3.0 |
| Fetaost 16% fett | 30.0 | 64.2 | 5.1 | 0.2 | 4.8 |
| Oxfilé nöt | 150.0 | 183.0 | 30.9 | 0.0 | 6.6 |
| Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
905.0 | 1179.4 | 122.7 42.1% |
57.9 19.8% |
49.0 38.1% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Promenad 7,2 km/h (8,3 min/km) | 15.0 | 83 |
| Gå/jogga | 5.0 | 33 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 100.0 | 266.0 | 8.2 | 47.7 | 3.6 |
| Potatis kokt | 100.0 | 77.7 | 1.8 | 16.4 | 0.1 |
| Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
| Fetaost 16% fett | 40.0 | 85.6 | 6.8 | 0.3 | 6.4 |
| Ost hårdost 38% fett | 30.0 | 126.0 | 6.0 | 0.4 | 11.4 |
| Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 200.0 | 220.0 | 49.0 | 0.0 | 2.4 |
| Keso färskost 4% fett | 150.0 | 139.5 | 18.0 | 3.2 | 6.0 |
| Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 175.0 | 233.8 | 48.0 | 0.0 | 4.4 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
800.0 | 1184.6 | 137.8 47.1% |
68.0 23.2% |
38.3 29.7% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Styrketräning, tungt | 20.0 | 133 |
| Motionscykel, lugnt | 15.0 | 117 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 30.0 | 46.8 | 0.9 | 2.0 | 4.0 |
| Fetaost 16% fett | 30.0 | 64.2 | 5.1 | 0.2 | 4.8 |
| Lax sida kallrökt | 100.0 | 210.0 | 22.6 | 0.0 | 13.4 |
| Kycklingbröst m skinn stekt | 100.0 | 253.6 | 36.6 | 0.0 | 11.8 |
| Rödvin 12 vol. % | 100.0 | 72.0 | 0.0 | 0.8 | 0.0 |
| Keso färskost 4% fett | 150.0 | 139.5 | 18.0 | 3.2 | 6.0 |
| Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 100.0 | 266.0 | 8.2 | 47.7 | 3.6 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
711.0 | 1230.1 | 104.1 36.0% |
53.9 18.6% |
57.9 45.4% |
| Vikt | 64.0kg |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Gå/jogga | 10.0 | 67 |
| Styrketräning, tungt | 25.0 | 167 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Mimosasallad | 60.0 | 93.0 | 1.5 | 5.4 | 7.2 |
| Kycklingdelar kött m skinn marinerade | 150.0 | 262.5 | 25.5 | 0.0 | 18.0 |
| Rödvin 12 vol. % | 200.0 | 144.0 | 0.0 | 1.6 | 0.0 |
| Oxfilé nöt | 200.0 | 244.0 | 41.2 | 0.0 | 8.8 |
| Potatisgratäng grädde ost fryst värmd | 100.0 | 157.8 | 4.6 | 13.2 | 9.4 |
| Béarnaisesås | 50.0 | 215.0 | 1.3 | 0.7 | 23.4 |
| Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 100.0 | 47.0 | 0.6 | 3.2 | 0.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
910.0 | 1233.3 | 81.0 30.2% |
24.1 9.0% |
71.9 60.8% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Promenad 7,2 km/h (8,3 min/km) | 8.0 | 44 |
| Styrketräning, tungt | 20.0 | 133 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Lax | 175.0 | 316.8 | 32.2 | 0.0 | 21.0 |
| Potatischips | 125.0 | 618.8 | 6.8 | 58.2 | 36.9 |
| Keso färskost 4% fett | 250.0 | 232.5 | 30.0 | 5.2 | 10.0 |
| Grillad kyckling m skinn | 150.0 | 292.8 | 36.8 | 0.0 | 16.2 |
| Fetaost 25% fett | 50.0 | 148.5 | 8.8 | 0.9 | 12.4 |
| Läsk m kolsyra | 200.0 | 72.0 | 0.0 | 17.8 | 0.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1000.0 | 1751.4 | 120.9 27.9% |
82.1 18.9% |
101.6 53.2% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |