krilles viktdagbok

« Till krilles profil

2012-05-09

Invägning
Vikt89.0kg
Midja95.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 60.0 84.0 7.6 0.0 6.1
Lök gul röd 30.0 9.6 0.4 1.8 0.0
Hälleflundra panerad stekt 175.0 327.6 34.0 7.4 17.8
Matlagningsgrädde 15% fett 65.0 105.3 2.0 2.8 9.8
Cashewnötter 50.0 295.0 7.6 13.0 23.2
Wokgrönsaker Asiatiska wokade i rapsolja 100.0 49.0 1.4 5.7 1.3
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 500.0 237.5 17.0 25.0 7.5
Kaviar rökt 15.0 58.5 1.8 2.0 5.0
Potatis kokt 50.0 38.8 0.9 8.2 0.0
Dressing ca 25% fett 40.0 105.6 0.2 3.8 10.1
Kokosfett 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 78.0 7.0 10.0 1.0
Hjortbog svensk 100.0 107.0 21.7 0.0 2.1
Salladskål 150.0 30.0 2.1 3.9 0.3
Proteinpulver högvärdigt 40.0 154.8 33.6 0.4 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1585.0 1769.1 137.3
31.5%
84.0
19.3%
94.6
49.2%

2011-11-14

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
turkisk yoghurt 350.0 451.5 14.7 17.8 35.0
Kalkon 150.0 172.5 33.0 0.0 4.4
Kycklinggryta m lök tomat champinjoner 300.0 328.8 30.0 8.1 18.9
Basmatiris kokt 50.0 59.7 1.6 12.8 0.2
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 400.0 190.0 13.6 20.0 6.0
Matlagningsgrädde 15% fett 75.0 121.5 2.2 3.2 11.2
Salladskål 150.0 30.0 2.1 3.9 0.3
Start musli 30.0 132.0 3.3 17.4 5.4
Rotfruktsblandning 100.0 25.0 1.0 5.0 5.0
Äpple m skal 40.0 22.1 0.1 5.0 0.0
Banan 40.0 40.0 0.7 8.7 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1685.0 1573.1 102.3
25.6%
101.9
25.5%
86.4
49.0%

2011-11-11

Invägning
Vikt89.0kg
Midja95.0cm

2011-10-31

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Löpning 10,8 km/h (5,6 min/km) 20.0 342
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Matlagningsgrädde 15% fett 150.0 243.0 4.5 6.4 22.5
Lök gul röd 30.0 9.6 0.4 1.8 0.0
Hamburgare dubbel bröd ost sallad dressing 230.0 556.6 28.5 43.5 29.2
Fläskfilé gris 180.0 192.6 37.1 0.0 4.7
Ägg kokt 63.0 88.2 7.9 0.0 6.4
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 500.0 237.5 17.0 25.0 7.5
Potatis stekt 200.0 249.4 3.2 42.6 6.6
Kantareller 80.0 20.8 1.3 2.2 0.5
Lättkaviar Kalles 10.0 27.0 0.9 2.3 1.6
Baguette grov m ost skinka sallad lättmajonnäs 125.0 229.5 9.6 32.4 5.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1568.0 1854.2 110.4
24.1%
156.2
34.0%
84.8
41.9%

2011-10-07

Invägning
Vikt87.5kg
Midja94.0cm

2011-09-30

Invägning
Vikt88.1kg
Midja95.0cm

2011-09-23

Invägning
Vikt88.0kg
Midja94.0cm

2011-09-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lingonsylt 50.0 80.0 0.0 19.2 0.0
Pannbiff nötfärs stekt 210.0 374.6 38.8 15.5 17.2
Potatis kokt 200.0 155.4 3.6 32.8 0.2
Banan 300.0 300.0 5.1 65.1 0.0
Gainomax 250.0 250.0 20.0 40.0 1.2
Brunsås med mjölk 100.0 97.1 2.4 5.9 7.1
Keso mini 250.0 175.0 27.5 6.2 3.8
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 300.0 142.5 10.2 15.0 4.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1660.0 1574.6 107.6
28.0%
199.7
51.9%
34.0
20.1%

2011-09-16

Invägning
Vikt87.3kg
Midja93.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Banan 30.0 30.0 0.5 6.5 0.0
turkisk yoghurt 200.0 258.0 8.4 10.2 20.0
Äpple m skal 30.0 16.6 0.1 3.7 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
260.0 304.6 9.0
12.0%
20.4
27.3%
20.0
60.7%

2011-09-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Äpple m skal 65.0 35.9 0.1 8.1 0.1
Ägg kokt 60.0 84.0 7.6 0.0 6.1
Fetaost 25% fett 60.0 178.2 10.5 1.1 14.8
Kycklinglårfilé u skinn 140.0 159.6 27.4 0.0 5.5
Hamburgare enkel bröd inlagd gurka ost 128.0 300.3 14.5 32.9 11.6
Salladskål 50.0 10.0 0.7 1.3 0.1
Fläskfilé gris 150.0 160.5 30.9 0.0 3.9
Banan 65.0 65.0 1.1 14.1 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 650.0 308.8 22.1 32.5 9.8
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Lättkaviar Kalles 7.0 18.9 0.6 1.6 1.1
Pasta 50.0 180.0 6.2 36.0 0.6
turkisk yoghurt 350.0 451.5 14.7 17.8 35.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1785.0 2024.7 136.4
27.2%
145.4
29.0%
96.6
43.7%

2011-09-14

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklinglårfilé u skinn 120.0 136.8 23.5 0.0 4.7
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 400.0 190.0 13.6 20.0 6.0
Pasta 160.0 576.0 20.0 115.0 1.9
Matlagningsgrädde 15% fett 100.0 162.0 3.0 4.3 15.0
turkisk yoghurt 200.0 258.0 8.4 10.2 20.0
Fetaost 25% fett 40.0 118.8 7.0 0.7 9.9
Bacon ICA 50.0 140.0 8.0 0.5 12.0
Banan 35.0 35.0 0.6 7.6 0.0
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Äpple m skal 35.0 19.3 0.1 4.3 0.0
Salladskål 50.0 10.0 0.7 1.3 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1240.0 1656.9 85.3
20.8%
165.8
40.5%
69.7
38.6%
Nyare inlägg »