piffs viktdagbok

« Till piffs profil

2010-11-24

Invägning
Vikt77.8kg
Midja75.5cm
Stuss106.0cm

2010-10-29

Invägning
Vikt78.0kg
Midja75.5cm
Stuss106.0cm

2010-10-26

Invägning
Vikt78.6kg
Midja76.0cm
Stuss106.0cm

2010-10-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fiskgratäng m potatismos o räksås fryst tillagad 375.0 496.9 26.6 39.8 25.5
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Ost hårdost 28% fett 7.0 25.7 1.9 0.1 2.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Ärtsoppa soldatens 250.0 130.0 10.0 10.0 6.0
Baconost (mjukost 18%) 10.0 23.0 1.6 0.1 1.8
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 12.0 42.5 1.2 7.8 0.3
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 12.0 42.5 1.2 7.8 0.3
Gräddglass 12% fett 200.0 418.0 7.0 43.6 24.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1071.0 1297.6 57.1
17.6%
120.5
37.2%
64.7
45.2%

2010-10-20

Invägning
Vikt78.6kg
Midja76.0cm
Stuss106.6cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Älgkalops 250.0 243.0 39.2 5.5 7.0
Baconost (mjukost 18%) 10.0 23.0 1.6 0.1 1.8
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 12.0 42.5 1.2 7.8 0.3
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Kycklingsallad m dressing 300.0 317.1 36.6 14.1 12.0
Potatis kokt 60.0 46.6 1.1 9.8 0.1
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer 100.0 288.0 10.3 54.0 1.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
932.0 1045.2 97.6
38.3%
102.3
40.2%
24.1
21.5%

2010-10-18

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Älgkalops 250.0 243.0 39.2 5.5 7.0
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer 80.0 230.4 8.2 43.2 1.5
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
het nudelsoppa v.v 400.0 112.0 7.2 13.2 2.4
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 10.0 68.0 0.0 0.6 7.6
Potatismos hemlagat 150.0 130.6 3.3 20.8 3.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
990.0 831.5 61.3
30.3%
88.3
43.6%
23.3
26.1%

2010-10-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rödvin 12 vol. % 500.0 360.0 0.0 4.0 0.0
Sockerkaka m 50 g fett i receptet 120.0 366.8 6.1 61.3 10.3
Lösviktsgodis med choklad 150.0 633.0 0.0 0.0 0.0
Biff ryggbiff nöt stekt 150.0 241.5 42.9 0.0 7.6
Potatiskroketter frysta värmda 150.0 266.0 4.0 35.8 10.5
Crème Fraiche gourmet Bearnaise Saffran&tomat fett 27 % 30.0 83.7 0.7 2.0 8.2
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer 50.0 134.0 4.3 25.2 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1150.0 2085.0 58.0
21.3%
128.3
47.2%
37.8
31.5%

2010-10-14

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rödvin 12 vol. % 150.0 108.0 0.0 1.2 0.0
Sockerkaka m 50 g fett i receptet 100.0 305.7 5.1 51.1 8.6
Smoothie m bär youghurt banan juice 200.0 201.0 5.6 37.2 2.8
Chokladsås 20.0 50.1 0.9 9.0 0.8
Potatismos hemlagat 100.0 87.1 2.2 13.9 2.2
Gräddglass 12% fett 100.0 209.0 3.5 21.8 12.0
Fiskpanetter fiskpinnar stekta 100.0 236.0 13.0 14.4 13.9
Öl pilsner 3,5 vol. % 150.0 60.0 0.6 6.9 0.0
Remouladsås 20.0 128.5 0.2 0.4 14.2
Enchilada vetetortilla m köttfärs nachos ost sallad 500.0 849.5 33.5 58.5 51.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1440.0 2234.9 64.6
12.5%
214.4
41.4%
105.5
46.2%

2010-10-13

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fiskpanetter fiskpinnar stekta 100.0 236.0 13.0 14.4 13.9
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Remouladsås 40.0 257.0 0.4 0.9 28.5
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 60.0 171.0 4.9 30.7 2.5
Sockerkaka m 50 g fett i receptet 50.0 152.8 2.6 25.6 4.3
Potatismos hemlagat 100.0 87.1 2.2 13.9 2.2
Nudelsoppa risnudlar curry sesamolja 275.0 141.9 1.9 28.3 1.9
Hallon 60.0 20.2 0.7 2.5 0.4
Tomat 60.0 13.2 0.5 2.3 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
950.0 1198.2 33.8
11.4%
129.9
43.8%
58.6
44.8%

2010-10-12

Invägning
Vikt78.6kg
Midja76.5cm
Stuss106.7cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Annas pepparkakor 9.0 43.2 0.5 6.2 1.8
Banan 180.0 180.0 3.1 39.1 0.0
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Thai red curry (färdigmat) 380.0 418.0 20.9 53.2 13.3
Gulaschsoppa v.v 400.0 152.0 7.2 22.0 2.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1169.0 878.2 39.3
18.4%
131.5
61.5%
18.9
20.1%
« Äldre inlägg