piffs viktdagbok

« Till piffs profil

2010-11-24

Invägning
Vikt77.8kg
Midja75.5cm
Stuss106.0cm

2010-10-29

Invägning
Vikt78.0kg
Midja75.5cm
Stuss106.0cm

2010-10-26

Invägning
Vikt78.6kg
Midja76.0cm
Stuss106.0cm

2010-10-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 28% fett 7.0 25.7 1.9 0.1 2.0
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 12.0 42.5 1.2 7.8 0.3
Fiskgratäng m potatismos o räksås fryst tillagad 375.0 496.9 26.6 39.8 25.5
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Baconost (mjukost 18%) 10.0 23.0 1.6 0.1 1.8
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Ärtsoppa soldatens 250.0 130.0 10.0 10.0 6.0
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 12.0 42.5 1.2 7.8 0.3
Gräddglass 12% fett 200.0 418.0 7.0 43.6 24.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1071.0 1297.6 57.1
17.6%
120.5
37.2%
64.7
45.2%

2010-10-20

Invägning
Vikt78.6kg
Midja76.0cm
Stuss106.6cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 12.0 42.5 1.2 7.8 0.3
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer 100.0 288.0 10.3 54.0 1.9
Älgkalops 250.0 243.0 39.2 5.5 7.0
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Potatis kokt 60.0 46.6 1.1 9.8 0.1
Baconost (mjukost 18%) 10.0 23.0 1.6 0.1 1.8
Kycklingsallad m dressing 300.0 317.1 36.6 14.1 12.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
932.0 1045.2 97.6
38.3%
102.3
40.2%
24.1
21.5%

2010-10-18

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 10.0 68.0 0.0 0.6 7.6
Älgkalops 250.0 243.0 39.2 5.5 7.0
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer 80.0 230.4 8.2 43.2 1.5
het nudelsoppa v.v 400.0 112.0 7.2 13.2 2.4
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Potatismos hemlagat 150.0 130.6 3.3 20.8 3.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
990.0 831.5 61.3
30.3%
88.3
43.6%
23.3
26.1%

2010-10-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lösviktsgodis med choklad 150.0 633.0 0.0 0.0 0.0
Crème Fraiche gourmet Bearnaise Saffran&tomat fett 27 % 30.0 83.7 0.7 2.0 8.2
Rödvin 12 vol. % 500.0 360.0 0.0 4.0 0.0
Potatiskroketter frysta värmda 150.0 266.0 4.0 35.8 10.5
Sockerkaka m 50 g fett i receptet 120.0 366.8 6.1 61.3 10.3
Biff ryggbiff nöt stekt 150.0 241.5 42.9 0.0 7.6
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer 50.0 134.0 4.3 25.2 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1150.0 2085.0 58.0
21.3%
128.3
47.2%
37.8
31.5%

2010-10-14

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Smoothie m bär youghurt banan juice 200.0 201.0 5.6 37.2 2.8
Chokladsås 20.0 50.1 0.9 9.0 0.8
Remouladsås 20.0 128.5 0.2 0.4 14.2
Rödvin 12 vol. % 150.0 108.0 0.0 1.2 0.0
Potatismos hemlagat 100.0 87.1 2.2 13.9 2.2
Gräddglass 12% fett 100.0 209.0 3.5 21.8 12.0
Öl pilsner 3,5 vol. % 150.0 60.0 0.6 6.9 0.0
Sockerkaka m 50 g fett i receptet 100.0 305.7 5.1 51.1 8.6
Fiskpanetter fiskpinnar stekta 100.0 236.0 13.0 14.4 13.9
Enchilada vetetortilla m köttfärs nachos ost sallad 500.0 849.5 33.5 58.5 51.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1440.0 2234.9 64.6
12.5%
214.4
41.4%
105.5
46.2%

2010-10-13

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Nudelsoppa risnudlar curry sesamolja 275.0 141.9 1.9 28.3 1.9
Fiskpanetter fiskpinnar stekta 100.0 236.0 13.0 14.4 13.9
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 60.0 171.0 4.9 30.7 2.5
Potatismos hemlagat 100.0 87.1 2.2 13.9 2.2
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Remouladsås 40.0 257.0 0.4 0.9 28.5
Sockerkaka m 50 g fett i receptet 50.0 152.8 2.6 25.6 4.3
Hallon 60.0 20.2 0.7 2.5 0.4
Tomat 60.0 13.2 0.5 2.3 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
950.0 1198.2 33.8
11.4%
129.9
43.8%
58.6
44.8%

2010-10-12

Invägning
Vikt78.6kg
Midja76.5cm
Stuss106.7cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Gulaschsoppa v.v 400.0 152.0 7.2 22.0 2.8
Annas pepparkakor 9.0 43.2 0.5 6.2 1.8
Banan 180.0 180.0 3.1 39.1 0.0
Thai red curry (färdigmat) 380.0 418.0 20.9 53.2 13.3
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1169.0 878.2 39.3
18.4%
131.5
61.5%
18.9
20.1%
« Äldre inlägg