sylvia70s viktdagbok

« Till sylvia70s profil

2017-03-12

Invägning
Vikt62.4kg
Midja83.0cm
Stuss102.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 65.0 91.0 8.2 0.0 6.6
Rökt skinka gris 3% fett 10.0 11.6 2.2 0.0 0.3
Grönsallat gurka tomat u dressing 100.0 18.0 1.0 2.6 0.1
Karameller syrliga 20.0 79.0 0.6 18.8 0.0
Aubergine kokt 100.0 27.0 1.2 3.9 0.1
Kyckling kokt 125.0 209.0 39.2 0.0 5.6
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Avokado 55.0 92.0 1.1 2.4 8.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
575.0 620.6 65.5
43.0%
29.8
19.6%
25.1
37.4%

2017-03-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Sojakorv 100.0 226.0 16.4 0.8 16.0
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Gröna bönor konserv u lag 100.0 21.0 1.2 3.0 0.1
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 90.0 68.0 11.4 3.2 0.9
Aubergine kokt 100.0 27.0 1.2 3.9 0.1
Hallon frysta 125.0 47.0 1.2 6.8 0.6
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 100.0 149.0 20.0 0.0 7.6
Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd 26.0 92.0 2.4 17.1 0.7
Grönsallat gurka tomat u dressing 100.0 18.0 1.0 2.6 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
966.0 792.0 57.4
31.0%
67.7
36.6%
26.4
32.4%

2017-03-06

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 30.0 132
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingbröstfilé u skinn 100.0 105.0 23.1 0.0 1.2
Basmatiris kokt 100.0 119.4 3.1 25.5 0.3
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Mjukost smältost 10% fett 15.0 24.0 2.6 0.0 1.5
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp 50.0 174.5 5.6 31.4 1.0
Vegetarisk gryta 100.0 51.6 1.2 5.6 2.2
Ägg kokt 60.0 84.0 7.6 0.0 6.1
Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd 26.0 92.0 2.4 17.1 0.7
Grönsallat gurka tomat u dressing 100.0 18.0 1.0 2.6 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
656.0 804.5 48.3
25.3%
103.9
54.4%
17.1
20.3%

2015-06-18

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Gå/jogga 50.0 330
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fetaost 25% fett 50.0 148.5 8.8 0.9 12.4
Vattenmelon 150.0 51.0 0.9 11.2 0.0
Ägg kokt 60.0 84.0 7.6 0.0 6.1
Makrill konserv 125.0 405.0 23.6 0.0 35.0
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 30.0 106.5 3.0 19.6 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
415.0 795.0 43.9
22.1%
31.7
15.9%
54.3
62.0%

2015-06-15

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 60.0 264
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 60.0 264
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso färskost 4% fett 50.0 46.5 6.0 1.0 2.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Gröna bönor konserv m lag 100.0 20.0 1.0 3.2 0.1
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 20.0 71.0 2.0 13.1 0.5
Tomatsallad m vinägrettsås 100.0 63.0 0.8 3.7 4.8
Aubergine stekt 100.0 59.0 1.1 3.8 3.9
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 20.0 71.0 2.0 13.1 0.5
Falukorv 23% fett 100.0 259.0 9.9 3.7 23.0
Avokado 60.0 100.4 1.2 2.6 9.2
Falafel, kikärtskroketter frysta 88.0 212.3 6.2 21.2 9.9
Ägg kokt 70.0 98.0 8.8 0.0 7.1
Ost hårdost 23% fett 15.0 49.0 4.4 0.1 3.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
823.0 1142.2 55.4
19.9%
67.6
24.3%
68.5
55.8%

2015-06-14

Invägning
Vikt63.0kg
Midja80.0cm
Stuss102.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kaviar rökt 10.0 39.0 1.2 1.3 3.3
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 20.0 71.0 2.0 13.1 0.5
Ägg kokt 70.0 98.0 8.8 0.0 7.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
100.0 208.0 12.0
23.5%
14.4
28.2%
10.9
48.4%

2015-04-19

Invägning
Vikt63.0kg
Midja79.0cm
Stuss101.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 20.0 71.0 2.0 13.1 0.5
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 90.0 68.0 11.4 3.2 0.9
Ägg kokt 60.0 84.0 7.6 0.0 6.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
230.0 306.0 21.4
28.5%
18.2
24.3%
15.6
47.2%

2015-04-16

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso färskost 4% fett 50.0 46.5 6.0 1.0 2.0
Potatisgratäng med gräddmjölk 100.0 154.2 4.2 13.8 8.9
Smör 80% fett 15.0 108.0 0.0 0.0 12.0
Champinjoner stekta utan fett 250.0 100.0 9.5 11.0 1.0
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd 40.0 137.6 3.8 25.3 1.0
Ägg kokt 60.0 84.0 7.6 0.0 6.1
Kassler rökt kotlettrad gris 100.0 106.0 20.7 0.5 2.2
Kycklinggryta m lök tomat champinjoner 250.0 274.0 25.0 6.8 15.8
Apelsin 125.0 65.0 1.0 13.5 0.1
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Avokado 55.0 92.0 1.1 2.4 8.4
Hallon frysta 100.0 37.6 1.0 5.4 0.5
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 90.0 68.0 11.4 3.2 0.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1360.0 1341.9 91.5
28.3%
98.4
30.4%
59.0
41.3%

2015-04-15

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 20.0 88
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Sojakorv 30.0 67.8 4.9 0.2 4.8
Äpple m skal 50.0 27.6 0.1 6.2 0.0
Keso färskost 4% fett 50.0 46.5 6.0 1.0 2.0
Potatisgratäng vispgrädde hårdost 28% fett 100.0 132.9 4.3 11.5 7.6
Ägg kokt 55.0 77.0 6.9 0.0 5.6
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
Lök gul röd 20.0 6.4 0.2 1.2 0.0
Avokado 55.0 92.0 1.1 2.4 8.4
Lammbog lammbringa 150.0 331.5 25.6 0.0 25.6
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 80.0 60.5 10.2 2.9 0.8
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 20.0 70.2 1.8 13.1 0.4
Hallon frysta 30.0 11.3 0.3 1.6 0.2
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 100.0 18.0 0.9 2.7 0.1
Grönsallat gurka tomat u dressing 100.0 18.0 1.0 2.6 0.1
Salladskål 50.0 10.0 0.7 1.3 0.1
Soltorkade tomater i olja avrunna 13.0 24.7 0.6 1.1 1.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
978.0 1061.4 65.0
25.2%
53.9
20.9%
61.5
54.0%

2015-04-14

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Päron 138.0 74.0 0.6 15.0 0.1
Torskfilé kokt 125.0 108.0 24.2 0.0 1.0
Salladskål 50.0 10.0 0.7 1.3 0.1
Kassler rökt kotlettrad gris stekt el värmd 200.0 222.0 43.6 1.0 4.6
Apelsin 125.0 65.0 1.0 13.5 0.1
Avokado 55.0 92.0 1.1 2.4 8.4
Keso färskost 4% fett 150.0 139.5 18.0 3.2 6.0
Morot 200.0 88.6 1.2 17.4 0.6
Ägg kokt 60.0 84.0 7.6 0.0 6.1
Tomat 150.0 33.0 1.2 5.7 0.3
Potatis kokt 50.0 38.8 0.9 8.2 0.0
Tomatsallad m vinägrettsås 100.0 63.0 0.8 3.7 4.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1528.0 1086.9 101.1
38.7%
86.9
33.3%
32.2
28.0%
« Äldre inlägg