| Vikt | 63.0kg | 
| Midja | 80.0cm | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Havregrynsgröt | 200.0 | 136.0 | 4.8 | 21.2 | 2.6 | 
| Broccolilåda rökt skinka hårdost | 200.0 | 318.0 | 27.2 | 6.0 | 20.4 | 
| Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa brungräddat | 50.0 | 175.0 | 5.0 | 31.8 | 1.2 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 | 
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 | 
| Potatis kokt | 175.0 | 136.0 | 3.2 | 28.7 | 0.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1150.0 | 1024.0 | 54.0 21.9% | 123.2 50.0% | 30.5 28.1% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Chorizo korv stekt | 100.0 | 286.0 | 14.3 | 4.1 | 23.8 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 | 
| Potatismos | 200.0 | 157.4 | 4.4 | 27.0 | 3.0 | 
| Risgrynsgröt m lättmjölk | 230.0 | 179.9 | 7.4 | 34.3 | 0.9 | 
| Banan | 200.0 | 200.0 | 3.4 | 43.4 | 0.0 | 
| Ost hårdost 23% fett | 10.0 | 32.7 | 2.9 | 0.1 | 2.3 | 
| Korv Stroganoff hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 200.0 | 484.0 | 14.4 | 15.0 | 41.0 | 
| Banan | 200.0 | 200.0 | 3.4 | 43.4 | 0.0 | 
| Skumgodis | 200.0 | 670.0 | 4.0 | 160.8 | 0.0 | 
| Mjukost smältost 20% fett | 15.0 | 38.0 | 2.5 | 0.0 | 3.1 | 
| Läsk m kolsyra | 400.0 | 144.0 | 0.0 | 35.6 | 0.0 | 
| Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 29.0 | 85.0 | 2.1 | 16.4 | 0.9 | 
| Jasminris kokt | 180.0 | 209.0 | 4.3 | 46.3 | 0.4 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 2164.0 | 2781.0 | 69.9 10.2% | 436.4 63.8% | 78.4 26.0% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Banan | 20.0 | 20.0 | 0.3 | 4.3 | 0.0 | 
| Banan | 20.0 | 20.0 | 0.3 | 4.3 | 0.0 | 
| Kebabkött djupfryst stekfärdigt | 125.0 | 301.0 | 17.9 | 3.6 | 23.2 | 
| Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 25.0 | 73.3 | 1.8 | 14.2 | 0.8 | 
| Lax | 100.0 | 181.0 | 18.4 | 0.0 | 12.0 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 | 
| Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 | 
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 | 
| Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 | 
| Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 | 
| Färskpotatis kokt u salt | 200.0 | 156.0 | 3.2 | 32.8 | 0.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1480.0 | 1284.3 | 68.9 22.1% | 131.8 42.3% | 49.0 35.6% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 | 
| Pannkaka tunn hemlagad | 225.0 | 448.0 | 16.0 | 52.4 | 18.9 | 
| Coladryck | 100.0 | 43.0 | 0.0 | 10.5 | 0.0 | 
| Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 | 
| Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 | 
| Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 100.0 | 293.1 | 7.2 | 56.6 | 3.1 | 
| Kalvkött kokt | 100.0 | 171.0 | 23.3 | 0.0 | 8.6 | 
| Banan | 25.0 | 25.0 | 0.4 | 5.4 | 0.0 | 
| Färskpotatis kokt u salt | 200.0 | 156.0 | 3.2 | 32.8 | 0.2 | 
| Kycklingsallad u dressing | 300.0 | 252.0 | 33.9 | 9.0 | 8.1 | 
| Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1776.0 | 1749.1 | 99.3 23.4% | 223.1 52.5% | 45.3 24.2% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Pannkaka tunn hemlagad | 150.0 | 298.6 | 10.6 | 35.0 | 12.6 | 
| Mjölkchoklad, genomsnittsvärde | 21.0 | 118.4 | 1.9 | 11.1 | 7.4 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 150.0 | 71.2 | 5.1 | 7.5 | 2.2 | 
| Potatis kokt | 150.0 | 116.6 | 2.7 | 24.6 | 0.2 | 
| Ost hårdost 17% fett | 10.0 | 28.0 | 3.0 | 0.1 | 1.7 | 
| Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 | 
| Kexchoklad | 25.0 | 128.2 | 2.1 | 15.0 | 6.6 | 
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 | 
| Mjölkchoklad m mjuk kolafyllning Plopp Center | 24.0 | 119.3 | 1.6 | 15.1 | 5.8 | 
| Apelsin | 250.0 | 130.0 | 2.0 | 27.0 | 0.2 | 
| Banan | 50.0 | 50.0 | 0.8 | 10.8 | 0.0 | 
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 | 
| Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 50.0 | 146.6 | 3.6 | 28.3 | 1.6 | 
| Lax | 150.0 | 271.5 | 27.6 | 0.0 | 18.0 | 
| Banan | 50.0 | 50.0 | 0.8 | 10.8 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1655.0 | 1826.4 | 70.0 15.7% | 239.8 53.9% | 59.6 30.4% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Banan | 20.0 | 20.0 | 0.3 | 4.3 | 0.0 | 
| Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 | 
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 | 
| Carbonara | 50.0 | 176.0 | 14.6 | 0.7 | 12.9 | 
| Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 300.0 | 879.3 | 21.6 | 169.8 | 9.3 | 
| Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 150.0 | 439.6 | 10.8 | 84.9 | 4.6 | 
| Kycklingsallad u dressing | 250.0 | 210.0 | 28.2 | 7.5 | 6.8 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 50.0 | 23.8 | 1.7 | 2.5 | 0.8 | 
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 | 
| Banan | 20.0 | 20.0 | 0.3 | 4.3 | 0.0 | 
| Ost hårdost 23% fett | 20.0 | 65.3 | 5.9 | 0.1 | 4.7 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 | 
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 | 
| Banan | 20.0 | 20.0 | 0.3 | 4.3 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1555.0 | 2516.0 | 103.6 17.0% | 406.8 66.8% | 43.6 16.2% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 | 
| Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 200.0 | 586.2 | 14.4 | 113.2 | 6.2 | 
| Kranvatten | 250.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 | 
| Pasta kokt m salt | 300.0 | 388.5 | 13.5 | 77.7 | 1.2 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 400.0 | 190.0 | 13.6 | 20.0 | 6.0 | 
| Ost hårdost 17% fett | 20.0 | 56.0 | 6.0 | 0.3 | 3.5 | 
| Apelsinjuice färskpressad | 250.0 | 120.0 | 1.8 | 26.5 | 0.5 | 
| Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 | 
| Risgrynsgröt | 250.0 | 222.2 | 7.5 | 30.2 | 7.5 | 
| Köttfärs nötfärs 15% fett | 300.0 | 618.0 | 57.3 | 0.0 | 43.5 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 2320.0 | 2418.9 | 116.2 19.6% | 320.6 54.1% | 68.6 26.3% | 
| Vikt | 63.0kg | 
| Midja | 80.0cm | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Ost hårdost 23% fett | 10.0 | 32.7 | 2.9 | 0.1 | 2.3 | 
| Wokgrönsaker m kyckling nudlar | 200.0 | 202.0 | 11.2 | 17.2 | 9.2 | 
| Skumgodis | 100.0 | 335.0 | 2.0 | 80.4 | 0.0 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 10.0 | 11.6 | 2.2 | 0.0 | 0.3 | 
| Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa brungräddat | 50.0 | 175.0 | 5.0 | 31.8 | 1.2 | 
| Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 100.0 | 266.0 | 8.2 | 47.7 | 3.6 | 
| Ost hårdost 23% fett | 10.0 | 32.7 | 2.9 | 0.1 | 2.3 | 
| Hamburgare enkel bröd inlagd gurka ost | 200.0 | 469.2 | 22.6 | 51.4 | 18.2 | 
| Risgrynsgröt m lättmjölk | 225.0 | 176.0 | 7.2 | 33.5 | 0.9 | 
| Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 100.0 | 266.0 | 8.2 | 47.7 | 3.6 | 
| Chokladdryck mellanmjölk | 100.0 | 73.0 | 3.5 | 10.5 | 1.7 | 
| Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 | 
| Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 | 
| Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 100.0 | 266.0 | 8.2 | 47.7 | 3.6 | 
| Rökt medvurst ca 36% fett | 10.0 | 38.3 | 1.6 | 0.1 | 3.6 | 
| Rökt medvurst ca 36% fett | 10.0 | 38.3 | 1.6 | 0.1 | 3.6 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1561.0 | 2574.8 | 95.3 15.2% | 393.2 62.9% | 60.2 21.8% | 
Mitt första inlägg på ViktPejl.
Invägning| Vikt | 63.0kg | 
| Midja | 79.5cm | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Vitt bröd mjölk typ mjukt tunnbröd ca 4% fibrer | 25.0 | 70.0 | 2.0 | 13.1 | 0.8 | 
| Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa brungräddat | 100.0 | 350.0 | 10.0 | 63.5 | 2.4 | 
| Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 | 
| Banan | 180.0 | 180.0 | 3.1 | 39.1 | 0.0 | 
| Banan | 180.0 | 180.0 | 3.1 | 39.1 | 0.0 | 
| Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 | 
| Jasminris kokt | 180.0 | 209.0 | 4.3 | 46.3 | 0.4 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 | 
| Havregrynsgröt | 200.0 | 136.0 | 4.8 | 21.2 | 2.6 | 
| Wokgrönsaker m kyckling nudlar | 300.0 | 303.0 | 16.8 | 25.8 | 13.8 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 250.0 | 118.8 | 8.5 | 12.5 | 3.8 | 
| Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 100.0 | 266.0 | 8.2 | 47.7 | 3.6 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1645.0 | 1958.3 | 73.0 15.6% | 313.5 67.0% | 35.9 17.4% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
