| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| choritzo hotdog | 180.0 | 396.0 | 14.4 | 21.6 | 27.0 | 
| Ägg kokt | 200.0 | 280.0 | 25.2 | 0.0 | 20.4 | 
| turkisk yoghurt | 50.0 | 63.0 | 2.0 | 2.5 | 5.0 | 
| gräddglass lrokat | 250.0 | 500.0 | 7.5 | 75.0 | 20.0 | 
| Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 | 
| creme fraiche 34% | 75.0 | 247.5 | 2.2 | 3.0 | 25.5 | 
| ICA pizza | 360.0 | 756.0 | 25.2 | 90.0 | 25.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1140.0 | 2336.5 | 77.0 13.5% | 192.9 33.7% | 133.1 52.8% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| kexchoklad | 55.0 | 280.5 | 5.5 | 32.4 | 13.8 | 
| Broccoli | 15.0 | 5.2 | 0.5 | 0.5 | 0.0 | 
| protein | 6.0 | 23.0 | 5.0 | 0.2 | 0.2 | 
| Smör 80% fett | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 | 
| Proteinpulver vanilj | 26.0 | 92.6 | 9.1 | 9.1 | 2.3 | 
| Paprika röd | 15.0 | 4.5 | 0.2 | 0.8 | 0.0 | 
| Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 50.0 | 137.5 | 1.0 | 2.2 | 14.0 | 
| Gräddfil 12% fett | 25.0 | 34.2 | 0.8 | 1.1 | 3.0 | 
| Vispgrädde 40% fett | 5.0 | 18.8 | 0.1 | 0.2 | 2.0 | 
| Ägg rått | 120.0 | 169.2 | 15.1 | 0.0 | 12.1 | 
| Squash | 15.0 | 2.6 | 0.2 | 0.3 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 342.0 | 840.1 | 37.5 17.9% | 46.8 22.3% | 55.4 59.9% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Cykla 19-22 km/h | 60.0 | 872 | 
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 30.0 | 218 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Gräddfil 12% fett | 100.0 | 137.0 | 3.1 | 4.4 | 12.0 | 
| Filmjölk 3% fett | 100.0 | 60.0 | 3.4 | 4.8 | 3.0 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 25.0 | 86.0 | 2.4 | 15.8 | 0.6 | 
| Leverpastej bredbar ca 10% fett | 30.0 | 54.9 | 3.6 | 4.0 | 2.7 | 
| Smör 80% fett | 25.0 | 180.0 | 0.0 | 0.0 | 20.0 | 
| Vispgrädde 40% fett | 15.0 | 56.4 | 0.3 | 0.5 | 6.0 | 
| Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 | 
| Proteinpulver vanilj | 60.0 | 213.6 | 21.0 | 21.0 | 5.4 | 
| Fläskkotlett gris stekt | 100.0 | 246.0 | 25.8 | 0.0 | 15.9 | 
| Jordgubbar frysta | 20.0 | 6.7 | 0.1 | 1.3 | 0.1 | 
| Gräddglass ca 15% fett | 40.0 | 89.1 | 1.4 | 7.8 | 5.8 | 
| Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 | 
| Isbergssallat | 40.0 | 6.0 | 0.3 | 0.8 | 0.0 | 
| Paprika röd | 30.0 | 9.0 | 0.3 | 1.6 | 0.1 | 
| Mjölk 3% fett | 600.0 | 360.0 | 20.4 | 28.8 | 18.0 | 
| Banan | 9.0 | 9.0 | 0.2 | 2.0 | 0.0 | 
| Majskorn konserv u lag | 20.0 | 20.6 | 0.6 | 4.0 | 0.1 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1414.0 | 1716.3 | 112.7 26.3% | 97.9 22.9% | 96.0 50.8% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 60.0 | 436 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| lingongrova | 70.0 | 182.0 | 5.6 | 32.2 | 24.5 | 
| Senap svensk | 10.0 | 16.5 | 0.6 | 2.0 | 0.6 | 
| Leverpastej bredbar ca 10% fett | 40.0 | 73.2 | 4.8 | 5.4 | 3.6 | 
| Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 100.0 | 204.0 | 18.1 | 0.0 | 14.8 | 
| fetaost 10% | 13.0 | 22.5 | 2.7 | 0.1 | 1.3 | 
| Grillkorv 15% fett | 100.0 | 215.0 | 11.0 | 9.2 | 15.0 | 
| Lättfil 0,5% fett berik | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 | 
| Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 40.0 | 114.0 | 3.2 | 20.5 | 1.6 | 
| Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 | 
| Ketchup tomat | 10.0 | 10.9 | 0.2 | 2.4 | 0.0 | 
| Grönsaksblandning ärter morötter bönor blomkål fryst | 200.0 | 76.0 | 4.8 | 9.0 | 1.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 883.0 | 1092.1 | 59.7 18.9% | 112.5 35.6% | 63.4 45.5% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 30.0 | 218 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Krossade tomater konserv m lag | 200.0 | 52.0 | 1.6 | 9.2 | 0.4 | 
| Avokado | 50.0 | 83.6 | 1.0 | 2.2 | 7.6 | 
| Morot | 80.0 | 35.4 | 0.5 | 7.0 | 0.2 | 
| fetaost 10% | 50.0 | 86.5 | 10.5 | 0.5 | 5.0 | 
| Stjälkselleri | 50.0 | 6.5 | 0.4 | 0.8 | 0.0 | 
| Paprika röd | 30.0 | 9.0 | 0.3 | 1.6 | 0.1 | 
| lingongrova | 70.0 | 182.0 | 5.6 | 32.2 | 24.5 | 
| Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 | 
| Lättfil 0,5% fett berik | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 | 
| Isbergssallat | 20.0 | 3.0 | 0.2 | 0.4 | 0.0 | 
| choritzo hotdog | 200.0 | 440.0 | 16.0 | 24.0 | 30.0 | 
| fullkorns makaroner | 60.0 | 198.0 | 7.8 | 39.0 | 1.2 | 
| fullkorns makaroner | 50.0 | 165.0 | 6.5 | 32.5 | 1.0 | 
| Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 150.0 | 306.0 | 27.2 | 0.0 | 22.2 | 
| Äpple m skal | 180.0 | 99.4 | 0.4 | 22.3 | 0.2 | 
| Majskorn konserv u lag | 50.0 | 51.5 | 1.4 | 10.1 | 0.3 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1490.0 | 1802.9 | 86.8 17.6% | 192.9 39.2% | 93.7 43.2% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 85.0 | 617 | 
| Styrketräning, tungt | 65.0 | 708 | 
| Städa | 60.0 | 381 | 
| Cykla 19-22 km/h | 50.0 | 727 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Socker | 5.0 | 20.2 | 0.0 | 5.0 | 0.0 | 
| Äpple m skal | 180.0 | 99.4 | 0.4 | 22.3 | 0.2 | 
| choritzo hotdog | 200.0 | 440.0 | 16.0 | 24.0 | 30.0 | 
| lingongrova | 70.0 | 182.0 | 5.6 | 32.2 | 24.5 | 
| fullkorns makaroner | 50.0 | 165.0 | 6.5 | 32.5 | 1.0 | 
| Leverpastej bredbar ca 10% fett | 30.0 | 54.9 | 3.6 | 4.0 | 2.7 | 
| Krossade tomater konserv m lag | 200.0 | 52.0 | 1.6 | 9.2 | 0.4 | 
| kesella vanilj | 50.0 | 80.0 | 3.5 | 8.0 | 3.5 | 
| Stjälkselleri | 50.0 | 6.5 | 0.4 | 0.8 | 0.0 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 20.0 | 9.5 | 0.7 | 1.0 | 0.3 | 
| Havregrynsgröt | 50.0 | 34.0 | 1.2 | 5.3 | 0.6 | 
| proteinpulver cookies | 26.0 | 81.6 | 10.1 | 4.9 | 2.3 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 250.0 | 118.8 | 8.5 | 12.5 | 3.8 | 
| Morot | 80.0 | 35.4 | 0.5 | 7.0 | 0.2 | 
| smoothie mix | 150.0 | 67.5 | 1.5 | 13.5 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1511.0 | 1494.3 | 63.5 15.4% | 187.2 45.5% | 71.0 39.1% | 
Mitt första inlägg på ViktPejl.
Invägning| Vikt | 106.0kg | 
| Midja | 108.0cm | 
| Stuss | 132.0cm | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Gå/jogga | 30.0 | 327 | 
| Gå/jogga | 15.0 | 163 | 
| Gå/jogga | 15.0 | 163 | 
| Gå/jogga | 15.0 | 163 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Bacon gris | 50.0 | 172.5 | 6.7 | 0.0 | 16.4 | 
| Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 50.0 | 78.0 | 1.4 | 3.4 | 6.6 | 
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 | 
| proteinpulver cookies | 26.0 | 81.6 | 10.1 | 4.9 | 2.3 | 
| Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 30.0 | 77.7 | 2.5 | 14.6 | 0.7 | 
| kanelbulle | 100.0 | 315.0 | 7.0 | 45.0 | 12.0 | 
| Lättmargarin Lätt&lagom original 40% fett berik | 5.0 | 19.0 | 0.4 | 0.1 | 2.0 | 
| Fransk omelett vatten | 135.0 | 207.0 | 13.4 | 0.0 | 17.3 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 250.0 | 118.8 | 8.5 | 12.5 | 3.8 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 771.0 | 1138.6 | 50.2 17.6% | 96.0 33.7% | 61.2 48.7% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Gå/jogga | 60.0 | 654 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Pasta kokt u salt | 150.0 | 191.6 | 6.3 | 38.7 | 0.8 | 
| Kexchoklad | 100.0 | 513.0 | 8.5 | 59.8 | 26.5 | 
| Köttfärs blandfärs (70% nöt 30% gris) | 100.0 | 205.0 | 18.5 | 0.0 | 14.7 | 
| Skumgodis | 50.0 | 167.5 | 1.0 | 40.2 | 0.0 | 
| Chilisås tomat | 30.0 | 24.3 | 0.4 | 5.0 | 0.2 | 
| Krossade tomater konserv m lag | 100.0 | 26.0 | 0.8 | 4.6 | 0.2 | 
| Rågbröd ca 6% fibrer | 40.0 | 100.0 | 3.0 | 18.2 | 1.0 | 
| Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 50.0 | 78.0 | 1.4 | 3.4 | 6.6 | 
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 5.0 | 18.0 | 0.0 | 0.2 | 2.0 | 
| Fransk omelett vatten | 135.0 | 207.0 | 13.4 | 0.0 | 17.3 | 
| Jordgubbssylt | 10.0 | 17.0 | 0.0 | 4.1 | 0.0 | 
| Ketchup tomat | 30.0 | 32.7 | 0.4 | 7.1 | 0.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 800.0 | 1580.1 | 53.7 13.7% | 181.3 46.2% | 69.5 40.1% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Aerobics, high impact | 60.0 | 763 | 
| Gå/jogga | 45.0 | 490 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Köttfärs blandfärs (70% nöt 30% gris) | 100.0 | 205.0 | 18.5 | 0.0 | 14.7 | 
| Chilisås tomat | 30.0 | 24.3 | 0.4 | 5.0 | 0.2 | 
| Proteinpulver vanilj | 52.0 | 185.1 | 18.2 | 18.2 | 4.7 | 
| Krossade tomater konserv m lag | 70.0 | 18.2 | 0.6 | 3.2 | 0.1 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 500.0 | 237.5 | 17.0 | 25.0 | 7.5 | 
| Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 | 
| Frukostflingor frukt nötter/kokos olja socker: ICA Crunchy naturell | 30.0 | 138.0 | 2.2 | 19.4 | 5.3 | 
| Tonfisksallad u dressing | 300.0 | 194.1 | 21.6 | 21.6 | 1.2 | 
| Dressing fettfri 0% fett | 10.0 | 6.0 | 0.2 | 1.3 | 0.0 | 
| Lättfil 0,5% fett berik | 150.0 | 58.5 | 5.2 | 7.5 | 0.8 | 
| Pasta kokt u salt | 130.0 | 166.0 | 5.5 | 33.5 | 0.6 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1422.0 | 1239.7 | 89.8 29.4% | 135.8 44.5% | 35.1 26.1% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
