| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 28.0 | 198 | 
| Löpning 9,7 km/h (6,2 min/km) | 23.0 | 361 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Mjukost smältost ca 16% fett | 20.0 | 41.3 | 3.2 | 0.3 | 3.1 | 
| A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 | 
| Döner kebab | 600.0 | 1020.0 | 64.8 | 100.8 | 37.8 | 
| Frukostflingor vetekli malt rostat Allbran Plus | 50.0 | 167.5 | 6.2 | 23.6 | 2.2 | 
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 | 
| Hårt bröd vete vallmofrö 6% fibrer Wasa frukost | 12.0 | 49.0 | 1.3 | 8.1 | 1.0 | 
| Rågbröd potatis ca 5% fibrer | 80.0 | 206.4 | 4.6 | 41.9 | 1.1 | 
| Ägg kokt | 150.0 | 210.0 | 18.9 | 0.0 | 15.3 | 
| Whisky 40 vol. % | 200.0 | 444.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1437.0 | 2327.2 | 106.0 23.2% | 199.8 43.7% | 66.6 33.1% | 
| Vikt | 89.0kg | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 29.0 | 182 | 
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 60.0 | 376 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Pasta kokt m salt | 220.0 | 284.9 | 9.9 | 57.0 | 0.9 | 
| Rågbröd potatis ca 5% fibrer | 80.0 | 206.4 | 4.6 | 41.9 | 1.1 | 
| A-fil 3% fett | 150.0 | 90.0 | 5.1 | 7.2 | 4.5 | 
| Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 60.0 | 160.8 | 5.2 | 30.2 | 1.4 | 
| Hårt bröd vete vallmofrö 6% fibrer Wasa frukost | 12.0 | 49.0 | 1.3 | 8.1 | 1.0 | 
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 10.0 | 36.0 | 0.0 | 0.4 | 4.0 | 
| Banan | 120.0 | 120.0 | 2.0 | 26.0 | 0.0 | 
| Ost hårdost 26% fett | 30.0 | 102.0 | 7.4 | 0.4 | 7.8 | 
| Frukostflingor vetekli malt rostat Allbran Plus | 50.0 | 167.5 | 6.2 | 23.6 | 2.2 | 
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 | 
| Ägg kokt | 150.0 | 210.0 | 18.9 | 0.0 | 15.3 | 
| Köttfärssås hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 300.0 | 300.0 | 24.9 | 14.1 | 15.3 | 
| Chokladdryck mellanmjölk | 200.0 | 146.0 | 7.0 | 21.0 | 3.4 | 
| Mjukost smältost ca 16% fett | 20.0 | 41.3 | 3.2 | 0.3 | 3.1 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1527.0 | 1982.9 | 95.9 20.1% | 245.7 51.4% | 60.1 28.5% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 26.0 | 184 | 
| Löpning 12,1 km/h (5 min/km) | 13.0 | 255 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Banan | 120.0 | 120.0 | 2.0 | 26.0 | 0.0 | 
| Ägg kokt | 150.0 | 210.0 | 18.9 | 0.0 | 15.3 | 
| Hårt bröd vete vallmofrö 6% fibrer Wasa frukost | 12.0 | 49.0 | 1.3 | 8.1 | 1.0 | 
| Hamburgare blandfärs stekt | 120.0 | 304.3 | 30.0 | 0.0 | 20.8 | 
| Grönsallat m gurka tomat o vinägrettsås | 180.0 | 154.8 | 1.6 | 4.7 | 14.2 | 
| Mjukost smältost ca 16% fett | 20.0 | 41.3 | 3.2 | 0.3 | 3.1 | 
| Fetaost 25% fett | 50.0 | 148.5 | 8.8 | 0.9 | 12.4 | 
| Rågbröd potatis ca 5% fibrer | 80.0 | 206.4 | 4.6 | 41.9 | 1.1 | 
| Pasta kokt m salt | 370.0 | 479.2 | 16.6 | 95.8 | 1.5 | 
| Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 125.0 | 167.0 | 34.2 | 0.0 | 3.1 | 
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 | 
| Chokladboll | 45.0 | 228.5 | 2.1 | 22.1 | 14.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1397.0 | 2178.0 | 123.5 23.1% | 215.3 40.2% | 86.8 36.8% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 26.0 | 184 | 
| Löpning 9,7 km/h (6,2 min/km) | 26.0 | 408 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Grönsallat m gurka tomat o vinägrettsås | 150.0 | 129.0 | 1.4 | 3.9 | 11.8 | 
| Köttfärssås hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 300.0 | 300.0 | 24.9 | 14.1 | 15.3 | 
| Rågbröd potatis ca 5% fibrer | 80.0 | 206.4 | 4.6 | 41.9 | 1.1 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 | 
| Mjukost smältost ca 16% fett | 20.0 | 41.3 | 3.2 | 0.3 | 3.1 | 
| Dressing ca 25% fett | 60.0 | 158.4 | 0.2 | 5.8 | 15.1 | 
| Kräm bär o el frukt ospec. | 300.0 | 204.0 | 0.6 | 47.4 | 0.3 | 
| Ägg kokt | 150.0 | 210.0 | 18.9 | 0.0 | 15.3 | 
| Banan | 120.0 | 120.0 | 2.0 | 26.0 | 0.0 | 
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 | 
| Hårt bröd vete vallmofrö 6% fibrer Wasa frukost | 12.0 | 49.0 | 1.3 | 8.1 | 1.0 | 
| Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 130.0 | 143.0 | 31.8 | 0.0 | 1.6 | 
| Pasta kokt m salt | 440.0 | 569.8 | 19.8 | 114.0 | 1.8 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 2087.0 | 2294.9 | 115.7 20.6% | 287.0 51.2% | 69.5 28.1% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Promenad 7,2 km/h (8,3 min/km) | 26.0 | 204 | 
| Löpning 9,7 km/h (6,2 min/km) | 27.0 | 424 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 200.0 | 280.0 | 25.2 | 0.0 | 20.4 | 
| Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 100.0 | 18.0 | 0.9 | 2.7 | 0.1 | 
| Gräddtårta hembakad jordgubb banan | 80.0 | 167.3 | 2.4 | 17.6 | 9.3 | 
| Fetaost 16% fett | 100.0 | 214.0 | 17.0 | 0.8 | 16.0 | 
| Rågbröd potatis ca 5% fibrer | 80.0 | 206.4 | 4.6 | 41.9 | 1.1 | 
| Dressing ca 25% fett | 60.0 | 158.4 | 0.2 | 5.8 | 15.1 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 100.0 | 116.0 | 22.1 | 0.0 | 3.0 | 
| Banan | 120.0 | 120.0 | 2.0 | 26.0 | 0.0 | 
| Bulgur kokt | 80.0 | 108.0 | 3.8 | 20.9 | 0.4 | 
| Mjukost smältost ca 16% fett | 20.0 | 41.3 | 3.2 | 0.3 | 3.1 | 
| Hårt bröd vete vallmofrö 6% fibrer Wasa frukost | 12.0 | 49.0 | 1.3 | 8.1 | 1.0 | 
| Enchilada vetetortilla m köttfärs nachos ost sallad | 600.0 | 1019.4 | 40.2 | 70.2 | 61.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1552.0 | 2497.8 | 122.9 20.0% | 194.3 31.7% | 130.7 48.3% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Promenad 7,2 km/h (8,3 min/km) | 25.0 | 196 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Tomatsallad m vinägrettsås | 150.0 | 94.5 | 1.2 | 5.6 | 7.2 | 
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 20.0 | 72.0 | 0.0 | 0.8 | 8.0 | 
| Frukostflingor vetekli malt rostat Allbran Plus | 40.0 | 134.0 | 5.0 | 18.9 | 1.8 | 
| Ost hårdost 26% fett | 30.0 | 102.0 | 7.4 | 0.4 | 7.8 | 
| Ägg kokt | 200.0 | 280.0 | 25.2 | 0.0 | 20.4 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 300.0 | 142.5 | 10.2 | 15.0 | 4.5 | 
| Banan | 120.0 | 120.0 | 2.0 | 26.0 | 0.0 | 
| Sjömansbiff hemlagad | 500.0 | 450.0 | 34.0 | 46.0 | 13.0 | 
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 | 
| Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 140.0 | 154.0 | 34.3 | 0.0 | 1.7 | 
| Hårt bröd vete vallmofrö 6% fibrer Wasa frukost | 12.0 | 49.0 | 1.3 | 8.1 | 1.0 | 
| Mjukost smältost ca 16% fett | 20.0 | 41.3 | 3.2 | 0.3 | 3.1 | 
| Rågbröd potatis ca 5% fibrer | 160.0 | 412.8 | 9.1 | 83.8 | 2.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1817.0 | 2121.1 | 133.1 25.9% | 220.4 42.9% | 70.8 31.2% | 
| Vikt | 89.9kg | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Promenad 7,2 km/h (8,3 min/km) | 24.0 | 188 | 
| Löpning 10,8 km/h (5,6 min/km) | 15.0 | 259 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Chokladboll med kokos | 45.0 | 185.4 | 2.2 | 23.7 | 9.0 | 
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 15.0 | 54.0 | 0.0 | 0.6 | 6.0 | 
| Hårt bröd vete vallmofrö 6% fibrer Wasa frukost | 36.0 | 147.0 | 3.9 | 24.3 | 3.0 | 
| Ost hårdost 26% fett | 30.0 | 102.0 | 7.4 | 0.4 | 7.8 | 
| Rågbröd potatis ca 5% fibrer | 160.0 | 412.8 | 9.1 | 83.8 | 2.2 | 
| A-fil 3% fett | 140.0 | 84.0 | 4.8 | 6.7 | 4.2 | 
| Ägg kokt | 150.0 | 210.0 | 18.9 | 0.0 | 15.3 | 
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 | 
| Mjukost smältost ca 16% fett | 30.0 | 62.0 | 4.8 | 0.4 | 4.6 | 
| Frukostflingor vetekli malt rostat Allbran Plus | 40.0 | 134.0 | 5.0 | 18.9 | 1.8 | 
| Banan | 120.0 | 120.0 | 2.0 | 26.0 | 0.0 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 150.0 | 71.2 | 5.1 | 7.5 | 2.2 | 
| Fiskgratäng m skaldjurssås o potatismos | 450.0 | 488.2 | 42.8 | 50.0 | 12.2 | 
| Nektarin | 138.0 | 78.0 | 1.2 | 16.1 | 0.7 | 
| Tomatsallad m vinägrettsås | 150.0 | 94.5 | 1.2 | 5.6 | 7.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1779.0 | 2312.1 | 108.6 19.4% | 279.5 49.8% | 76.3 30.8% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 29.0 | 205 | 
| Löpning 10,8 km/h (5,6 min/km) | 24.0 | 414 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Frukostflingor vetekli malt rostat Allbran Plus | 40.0 | 134.0 | 5.0 | 18.9 | 1.8 | 
| Mjukost smältost ca 16% fett | 20.0 | 41.3 | 3.2 | 0.3 | 3.1 | 
| Amerikanska muffins ospec | 37.0 | 159.5 | 2.1 | 17.3 | 9.0 | 
| Hårt bröd vete vallmofrö 6% fibrer Wasa frukost | 12.0 | 49.0 | 1.3 | 8.1 | 1.0 | 
| Ägg kokt | 200.0 | 280.0 | 25.2 | 0.0 | 20.4 | 
| Nektarin | 138.0 | 78.0 | 1.2 | 16.1 | 0.7 | 
| Kycklingsallad u dressing | 250.0 | 210.0 | 28.2 | 7.5 | 6.8 | 
| Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 120.0 | 132.0 | 29.4 | 0.0 | 1.4 | 
| Rågbröd potatis ca 5% fibrer | 160.0 | 412.8 | 9.1 | 83.8 | 2.2 | 
| A-fil 3% fett | 150.0 | 90.0 | 5.1 | 7.2 | 4.5 | 
| Chokladboll med kokos | 45.0 | 185.4 | 2.2 | 23.7 | 9.0 | 
| Pasta kokt m salt | 125.0 | 161.9 | 5.6 | 32.4 | 0.5 | 
| Chokladdryck mellanmjölk | 200.0 | 146.0 | 7.0 | 21.0 | 3.4 | 
| Rhode Island sås | 60.0 | 223.2 | 1.2 | 3.4 | 23.0 | 
| Tomatröra mexikansk salsa kall | 50.0 | 37.5 | 0.5 | 2.4 | 2.8 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1607.0 | 2340.6 | 126.3 22.1% | 242.1 42.4% | 89.6 35.6% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 25.0 | 177 | 
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 20.0 | 125 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 150.0 | 210.0 | 18.9 | 0.0 | 15.3 | 
| Mjukost smältost ca 16% fett | 30.0 | 62.0 | 4.8 | 0.4 | 4.6 | 
| Pasta kokt m salt | 150.0 | 194.2 | 6.8 | 38.8 | 0.6 | 
| A-fil 3% fett | 150.0 | 90.0 | 5.1 | 7.2 | 4.5 | 
| Princesstårta fylld m grädde vaniljkräm hallonsylt marsipan | 55.0 | 162.5 | 2.4 | 20.5 | 7.6 | 
| Kycklingsallad u dressing | 250.0 | 210.0 | 28.2 | 7.5 | 6.8 | 
| Köttfärssås hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 200.0 | 200.0 | 16.6 | 9.4 | 10.2 | 
| Rhode Island sås | 60.0 | 223.2 | 1.2 | 3.4 | 23.0 | 
| Hårt bröd vete vallmofrö 6% fibrer Wasa frukost | 24.0 | 98.0 | 2.6 | 16.2 | 2.0 | 
| Frukostflingor vetekli malt rostat Allbran Plus | 40.0 | 134.0 | 5.0 | 18.9 | 1.8 | 
| Rågbröd potatis ca 5% fibrer | 80.0 | 206.4 | 4.6 | 41.9 | 1.1 | 
| Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1239.0 | 1924.3 | 100.5 21.5% | 189.4 40.4% | 78.7 38.1% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
