Pettsins viktdagbok

« Till Pettsins profil

2012-06-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rapsolja oberik 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Riskakor m salt 16.0 57.6 1.2 12.0 0.4
Sojadryck u Kolhyd 100.0 31.0 3.3 0.2 1.8
Bulgur 14% 30.0 90.0 4.5 16.2 0.8
Äggvita 100.0 46.0 10.1 1.3 0.0
Finkross tomat basilika 250.0 100.0 3.8 18.8 0.0
Havrebröd 83.0 199.2 7.1 38.2 1.2
Lättkaviar Kalles 9.0 24.3 0.8 2.1 1.4
Lök gul röd 111.0 35.5 1.3 6.7 0.1
Kakaopulver 20-22% fett 7.0 27.6 1.6 0.7 1.5
Soja protein 39.0 144.3 34.3 1.2 0.0
Kycklingbröstfilé u skinn 197.0 206.8 45.5 0.0 2.4
Havregryn 40.0 136.0 5.2 22.4 2.8
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 250.0 372.5 50.0 0.0 19.0
Ägg kokt 120.0 168.0 15.1 0.0 12.2
Grav Lax 40.0 84.0 8.8 0.4 5.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1397.0 1767.0 192.6
44.3%
120.2
27.6%
53.8
28.1%

2012-06-26

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg rått 56.0 79.0 7.1 0.0 5.7
Majs korn tork 55.0 194.2 7.2 30.2 3.8
Finkross tomat basilika 250.0 100.0 3.8 18.8 0.0
Lök gul röd 111.0 35.5 1.3 6.7 0.1
Äggvita 150.0 69.0 15.2 2.0 0.0
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 137.0 150.7 33.6 0.0 1.6
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa delikatess 35.0 122.5 3.5 22.6 0.7
Lättkaviar Kalles 10.0 27.0 0.9 2.3 1.6
Sojadryck u Kolhyd 100.0 31.0 3.3 0.2 1.8
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 250.0 372.5 50.0 0.0 19.0
Broccoli fryst 130.0 38.1 4.6 2.5 0.4
Rapsolja oberik 15.0 132.6 0.0 0.0 15.0
Haricots verts fryst 130.0 52.0 2.6 6.5 0.6
Grav Lax 44.0 92.4 9.7 0.4 5.7
Havregryn 40.0 136.0 5.2 22.4 2.8
Ägg kokt 120.0 168.0 15.1 0.0 12.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1633.0 1800.5 163.1
37.2%
114.6
26.1%
71.0
36.7%

2012-06-25

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kakaopulver 20-22% fett 10.0 39.4 2.4 1.1 2.2
Kärnsund bröd 180.0 432.0 23.4 64.8 5.4
RågKnäcke 30.0 105.0 3.3 18.9 0.8
Bulgur 14% 30.0 90.0 4.5 16.2 0.8
Paranötter 15.0 101.6 2.1 0.5 10.0
Kycklingbröstfilé u skinn 197.0 206.8 45.5 0.0 2.4
Jordnötssmör 10.0 56.3 2.6 1.6 4.9
Ägg rått 175.0 246.8 22.0 0.0 17.7
Skumgodis 200.0 670.0 4.0 160.8 0.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Havregryn 50.0 170.0 6.5 28.0 3.5
Lättkaviar Kalles 35.0 94.5 3.2 8.0 5.6
Soja protein 40.0 148.0 35.2 1.2 0.0
Choklad Godis 100.0 500.0 4.0 65.0 22.0
Äggvita 100.0 46.0 10.1 1.3 0.0
Grav Lax 48.0 100.8 10.6 0.5 6.2
Tartex 10.0 23.0 0.6 0.7 1.9
Sojadryck u Kolhyd 250.0 77.5 8.2 0.5 4.5
Müsli bär eko 40.0 140.0 4.0 25.6 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1525.0 3281.7 192.2
24.1%
395.0
49.5%
92.9
26.4%

2012-06-24

Invägning
Vikt72.5kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Haricots verts fryst 100.0 40.0 2.0 5.0 0.5
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa delikatess 42.0 147.0 4.2 27.1 0.8
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 77.0 36.6 2.6 3.8 1.2
Lättkaviar Kalles 9.0 24.3 0.8 2.1 1.4
Äggvita 175.0 80.5 17.7 2.3 0.0
Lättmajonnäs 32,5% fett 5.0 16.4 0.1 0.4 1.6
Fullkornbröd Fyra sädes 74.0 144.3 3.0 26.6 1.2
Ketchup stevia 38.0 17.1 0.6 3.2 0.0
Lättkaviar Kalles 26.0 70.2 2.3 6.0 4.2
Broccoli fryst 200.0 58.6 7.0 3.8 0.6
Ägg rått 117.0 165.0 14.7 0.0 11.8
Havregryn 30.0 102.0 3.9 16.8 2.1
Rapsolja oberik 3.0 26.5 0.0 0.0 3.0
Grav Lax 96.0 201.6 21.1 1.0 12.5
Kycklingbröstfilé u skinn 390.0 409.5 90.1 0.0 4.7
Ägg kokt 117.0 163.8 14.7 0.0 11.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1499.0 1703.4 184.8
44.7%
98.1
23.7%
57.5
31.6%

2012-06-23

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmajonnäs 32,5% fett 28.0 91.7 0.3 2.4 9.1
Lättfil 0,5% fett berik 220.0 85.8 7.7 11.0 1.1
Ägg rått 54.0 76.1 6.8 0.0 5.5
Isbergssallat 45.0 6.8 0.4 0.9 0.0
Paprika röd 60.0 18.0 0.6 3.2 0.2
Havregryn 44.0 149.6 5.7 24.6 3.1
Coladryck 100.0 43.0 0.0 10.5 0.0
Ägg rått 113.0 159.3 14.2 0.0 11.4
Grav Lax 74.0 155.4 16.3 0.7 9.6
Äggvita 88.0 40.5 8.9 1.1 0.0
Fullkornbröd Fyra sädes 75.0 146.2 3.1 27.0 1.2
Banan 200.0 200.0 3.4 43.4 0.0
Pasta 40.0 144.0 5.0 28.8 0.5
Eaa 8.0 30.4 7.6 0.0 0.0
Hallon frysta 100.0 37.6 1.0 5.4 0.5
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Äggvita 100.0 46.0 10.1 1.3 0.0
Havregryn 60.0 204.0 7.8 33.6 4.2
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 148.0 162.8 36.3 0.0 1.8
Soja protein 45.0 166.5 39.6 1.4 0.0
Rapsolja oberik 4.0 35.4 0.0 0.0 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1806.0 2094.1 181.6
35.5%
205.3
40.1%
55.2
24.4%

2012-06-22

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Soja protein 20.0 74.0 17.6 0.6 0.0
Lättkaviar Kalles 33.0 89.1 3.0 7.6 5.3
Havregryn 60.0 204.0 7.8 33.6 4.2
Hamburgerkött rökt hästkött 25.0 25.0 5.2 0.0 0.5
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Läkerol 12.0 20.4 0.2 6.1 0.0
Kycklingbröstfilé u skinn 240.0 252.0 55.4 0.0 2.9
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 138.0 151.8 33.8 0.0 1.7
Bulgur 6.5% 34.0 112.2 4.8 21.8 0.7
Lättfil 0,5% fett berik 200.0 78.0 7.0 10.0 1.0
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 12.0 42.6 1.2 7.9 0.3
omega 3 caps 3.0 27.9 0.0 0.0 3.0
Eaa 10.0 38.0 9.5 0.0 0.0
Fullkornbröd Fyra sädes 63.0 122.8 2.6 22.7 1.0
Ägg rått 115.0 162.2 14.5 0.0 11.6
Äggvita 100.0 46.0 10.1 1.3 0.0
Fetaost 16% fett 12.0 25.7 2.0 0.1 1.9
Fullkornbröd Fyra sädes 81.0 158.0 3.3 29.2 1.3
Ägg rått 58.0 81.8 7.3 0.0 5.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1226.0 1783.5 185.3
42.3%
140.9
32.2%
49.3
25.5%

2012-06-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Äggvita 65.0 29.9 6.6 0.8 0.0
omega 3 caps 2.0 18.6 0.0 0.0 2.0
Hamburgerkött rökt hästkött 30.0 30.0 6.3 0.0 0.6
Eaa 8.0 30.4 7.6 0.0 0.0
Frukostflingor berik Corn flakes majs 35.0 133.0 2.8 28.9 0.4
Bulgur 6.5% 30.0 99.0 4.2 19.2 0.6
Ägg kokt 105.0 147.0 13.2 0.0 10.7
Kycklingbröstfilé u skinn 174.0 182.7 40.2 0.0 2.1
makrill tomatsås 125.0 225.0 13.8 5.0 16.2
whey 19.0 77.3 15.2 1.1 1.3
Riskakor m salt 23.0 82.8 1.7 17.2 0.6
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Paprika röd 60.0 18.0 0.6 3.2 0.2
Ägg rått 55.0 77.6 6.9 0.0 5.6
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 46.0 163.3 4.6 30.1 1.2
Havregryn 39.0 132.6 5.1 21.8 2.7
Lättkaviar Kalles 20.0 54.0 1.8 4.6 3.2
Lättfil 0,5% fett berik 400.0 156.0 14.0 20.0 2.0
Fullkornbröd Fyra sädes 74.0 144.3 3.0 26.6 1.2
Läkerol 11.0 18.7 0.2 5.6 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1571.0 2009.2 179.6
36.4%
193.1
39.2%
53.1
24.4%

2012-06-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg rått 54.0 76.1 6.8 0.0 5.5
Ketchup stevia 50.0 22.5 0.8 4.2 0.0
Broccoli fryst 120.0 35.2 4.2 2.3 0.4
makrill tomatsås 62.0 111.6 6.8 2.5 8.1
Lök gul röd 65.0 20.8 0.8 3.9 0.1
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 145.0 159.5 35.5 0.0 1.7
Bulgur 6.5% 30.0 99.0 4.2 19.2 0.6
Läkerol 23.0 39.1 0.3 11.7 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Lättkaviar Kalles 16.0 43.2 1.4 3.7 2.6
Paprika gul 89.0 26.7 0.9 3.8 0.0
Kycklingbröstfilé u skinn 170.0 178.5 39.3 0.0 2.0
omega 3 caps 2.0 18.6 0.0 0.0 2.0
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 23.0 81.6 2.3 15.1 0.6
Sötmandel torkad 23.0 140.1 4.6 3.1 12.0
Smör 80% fett 3.0 21.6 0.0 0.0 2.4
Haricots verts fryst 51.0 20.4 1.0 2.6 0.3
Pasta 53.0 190.8 6.6 38.1 0.6
Havregryn 50.0 170.0 6.5 28.0 3.5
Ägg kokt 107.0 149.8 13.5 0.0 10.9
Finkross tomat basilika 250.0 100.0 3.8 18.8 0.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Äggvita 73.0 33.6 7.4 0.9 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1809.0 1975.2 181.9
37.6%
171.9
35.5%
57.3
26.9%

2012-06-19

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta 50.0 180.0 6.2 36.0 0.6
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Lättkaviar Kalles 25.0 67.5 2.2 5.8 4.0
Lök gul röd 65.0 20.8 0.8 3.9 0.1
Kycklingbröstfilé u skinn 170.0 178.5 39.3 0.0 2.0
Smör 80% fett 3.0 21.6 0.0 0.0 2.4
whey 20.0 81.4 16.0 1.2 1.4
Riskakor m salt 16.0 57.6 1.2 12.0 0.4
Ägg kokt 110.0 154.0 13.9 0.0 11.2
makrill tomatsås 62.0 111.6 6.8 2.5 8.1
Havregryn 50.0 170.0 6.5 28.0 3.5
Frukostflingor berik Corn flakes majs 15.0 57.0 1.2 12.4 0.2
Bulgur 6.5% 30.0 99.0 4.2 19.2 0.6
Paprika gul 89.0 26.7 0.9 3.8 0.0
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 145.0 159.5 35.5 0.0 1.7
Sötmandel torkad 11.0 67.0 2.2 1.5 5.7
Broccoli fryst 100.0 29.3 3.5 1.9 0.3
Finkross tomat basilika 250.0 100.0 3.8 18.8 0.0
Äggvita 100.0 46.0 10.1 1.3 0.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Ketchup stevia 38.0 17.1 0.6 3.2 0.0
Ägg rått 52.0 73.3 6.6 0.0 5.3
Lättfil 0,5% fett berik 140.0 54.6 4.9 7.0 0.7
Haricots verts fryst 77.0 30.8 1.5 3.8 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1968.0 2039.8 203.1
40.7%
176.3
35.4%
52.6
23.9%

2012-06-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kakaopulver 20-22% fett 5.0 19.7 1.2 0.5 1.1
Äggvita 100.0 46.0 10.1 1.3 0.0
Sojadryck u Kolhyd 100.0 31.0 3.3 0.2 1.8
Ägg rått 60.0 84.6 7.6 0.0 6.1
Kycklingbröstfilé u skinn 197.0 206.8 45.5 0.0 2.4
Bulgur 14% 30.0 90.0 4.5 16.2 0.8
Soja protein 25.0 92.5 22.0 0.8 0.0
Havregryn 50.0 170.0 6.5 28.0 3.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
567.0 740.6 100.7
54.9%
47.0
25.6%
15.7
19.4%
« Äldre inlägg