| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Köttbullar ca 15% fett stekta frysta | 108.0 | 232.2 | 14.0 | 8.0 | 16.1 | 
| Rågbröd ca 6% fibrer | 80.0 | 200.0 | 6.0 | 36.5 | 2.0 | 
| Keso färskost 4% fett | 110.0 | 102.3 | 13.2 | 2.3 | 4.4 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 298.0 | 534.5 | 33.2 25.3% | 46.8 35.7% | 22.5 38.9% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Keso färskost 4% fett | 160.0 | 148.8 | 19.2 | 3.4 | 6.4 | 
| Köttbullar ca 15% fett stekta frysta | 330.0 | 709.5 | 42.9 | 24.4 | 49.2 | 
| Rågbröd ca 6% fibrer | 200.0 | 500.0 | 15.0 | 91.2 | 5.0 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 508.0 | 241.3 | 17.3 | 25.4 | 7.6 | 
| Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 500.0 | 378.0 | 63.5 | 18.0 | 5.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1698.0 | 1977.6 | 157.9 32.5% | 162.4 33.4% | 73.2 34.1% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 260.0 | 123.5 | 8.8 | 13.0 | 3.9 | 
| Pizza Capricciosa rökt skinka fryst el kyld värmd | 700.0 | 1736.0 | 80.5 | 189.0 | 70.7 | 
| Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 500.0 | 378.0 | 63.5 | 18.0 | 5.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1460.0 | 2237.5 | 152.8 27.6% | 220.0 39.8% | 79.6 32.6% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 75.0 | 265.6 | 7.5 | 48.4 | 1.9 | 
| Keso färskost 4% fett | 346.0 | 321.8 | 41.5 | 7.3 | 13.8 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 466.0 | 221.4 | 15.8 | 23.3 | 7.0 | 
| Pizza Capricciosa rökt skinka fryst el kyld värmd | 350.0 | 868.0 | 40.2 | 94.5 | 35.4 | 
| Havregryn ångprep el havremjöl | 40.0 | 147.6 | 5.3 | 23.0 | 2.8 | 
| Ägg kokt | 125.0 | 175.0 | 15.8 | 0.0 | 12.8 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1402.0 | 1999.4 | 126.1 25.7% | 196.5 40.1% | 73.7 34.1% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 400.0 | 190.0 | 13.6 | 20.0 | 6.0 | 
| Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 50.0 | 177.1 | 5.0 | 32.3 | 1.2 | 
| Ägg kokt | 125.0 | 175.0 | 15.8 | 0.0 | 12.8 | 
| Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 500.0 | 378.0 | 63.5 | 18.0 | 5.0 | 
| Keso färskost 4% fett | 120.0 | 111.6 | 14.4 | 2.5 | 4.8 | 
| Pizza Capricciosa rökt skinka fryst el kyld värmd | 350.0 | 868.0 | 40.2 | 94.5 | 35.4 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1545.0 | 1899.7 | 152.5 32.6% | 167.3 35.8% | 65.2 31.6% | 
| Vikt | 86.7kg | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Wienerkorv 23% fett | 200.0 | 518.0 | 19.6 | 7.8 | 46.0 | 
| Ägg kokt | 125.0 | 175.0 | 15.8 | 0.0 | 12.8 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 544.0 | 258.4 | 18.5 | 27.2 | 8.2 | 
| Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 500.0 | 378.0 | 63.5 | 18.0 | 5.0 | 
| Grönsaksblandning ärter majs paprika fryst | 180.0 | 118.8 | 7.6 | 15.7 | 0.9 | 
| Pasta | 56.0 | 201.6 | 7.0 | 40.3 | 0.7 | 
| Havregryn ångprep el havremjöl | 40.0 | 147.6 | 5.3 | 23.0 | 2.8 | 
| Keso färskost 4% fett | 130.0 | 120.9 | 15.6 | 2.7 | 5.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1775.0 | 1918.3 | 152.9 32.3% | 134.7 28.5% | 81.6 39.2% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Öl pilsner 3,5 vol. % | 2330.0 | 932.0 | 9.3 | 107.2 | 0.0 | 
| Grekisk sallad | 120.0 | 115.2 | 3.8 | 3.8 | 9.1 | 
| Kex och kola överdragen m mjölkchoklad Twix/Lion | 116.0 | 558.0 | 6.0 | 76.7 | 24.6 | 
| Torskfilé kokt | 200.0 | 172.8 | 38.8 | 0.0 | 1.6 | 
| Potatismos hemlagat | 225.0 | 196.0 | 5.0 | 31.3 | 5.0 | 
| Marmeladkonfekt | 150.0 | 504.0 | 0.0 | 123.9 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 3141.0 | 2478.0 | 62.9 12.7% | 342.9 69.0% | 40.3 18.4% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 190.0 | 266.0 | 23.9 | 0.0 | 19.4 | 
| Öl pilsner 3,5 vol. % | 3000.0 | 1200.0 | 12.0 | 138.0 | 0.0 | 
| Havregryn ångprep el havremjöl | 40.0 | 147.6 | 5.3 | 23.0 | 2.8 | 
| Marmeladkonfekt | 150.0 | 504.0 | 0.0 | 123.9 | 0.0 | 
| Kebabpizza | 500.0 | 963.5 | 40.5 | 86.0 | 49.0 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 4080.0 | 3176.1 | 88.5 13.9% | 380.9 59.7% | 74.2 26.4% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 500.0 | 378.0 | 63.5 | 18.0 | 5.0 | 
| Havregryn ångprep el havremjöl | 40.0 | 147.6 | 5.3 | 23.0 | 2.8 | 
| Ägg kokt | 125.0 | 175.0 | 15.8 | 0.0 | 12.8 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 190.0 | 90.2 | 6.5 | 9.5 | 2.8 | 
| Kex och kola överdragen m mjölkchoklad Twix/Lion | 58.0 | 279.0 | 3.0 | 38.3 | 12.3 | 
| Wienerkorv 23% fett | 200.0 | 518.0 | 19.6 | 7.8 | 46.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1113.0 | 1587.8 | 113.7 28.7% | 96.6 24.4% | 81.7 46.8% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 500.0 | 378.0 | 63.5 | 18.0 | 5.0 | 
| Ärtsoppa m fläsk konserv tillagad m vatten | 500.0 | 423.5 | 30.5 | 35.5 | 11.5 | 
| Pizza Capricciosa rökt skinka fryst el kyld värmd | 350.0 | 868.0 | 40.2 | 94.5 | 35.4 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 400.0 | 190.0 | 13.6 | 20.0 | 6.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1750.0 | 1859.5 | 147.8 33.1% | 168.0 37.6% | 57.9 29.4% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
