| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Frukostflingor berik Havrefras | 90.0 | 355.5 | 9.2 | 62.1 | 5.8 |
| Lättfil 0,5% fett berik | 250.0 | 97.5 | 8.8 | 12.5 | 1.2 |
| Pasta färsk m ägg | 150.0 | 198.0 | 8.0 | 34.2 | 2.4 |
| Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 400.0 | 988.0 | 28.8 | 184.0 | 6.4 |
| Lax odlad norsk fjordlax | 100.0 | 250.0 | 19.1 | 0.0 | 19.5 |
| Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
| Salladskål | 80.0 | 16.0 | 1.1 | 2.1 | 0.2 |
| A-fil 3% fett | 500.0 | 300.0 | 17.0 | 24.0 | 15.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1670.0 | 2305.0 | 93.7 17.1% |
340.6 62.1% |
50.5 20.9% |
| Vikt | 68.0kg |
| Midja | 80.0cm |
| Stuss | 101.0cm |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Löpning 9,7 km/h (6,2 min/km) | 64.0 | 750 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Hamburgare ca 9% fett stekt | 150.0 | 277.5 | 32.0 | 0.0 | 16.6 |
| Lättfil 0,5% fett berik | 150.0 | 58.5 | 5.2 | 7.5 | 0.8 |
| Kronärtskocka kokt | 100.0 | 52.0 | 2.8 | 9.4 | 0.2 |
| Salladskål | 250.0 | 50.0 | 3.5 | 6.5 | 0.5 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
650.0 | 438.0 | 43.5 40.3% |
23.4 21.7% |
18.1 38.0% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Salladskål | 250.0 | 50.0 | 3.5 | 6.5 | 0.5 |
| Kikärtsbiffar falafel friterade | 70.0 | 145.6 | 6.2 | 16.9 | 5.2 |
| Lättfil 0,5% fett berik | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 |
| Chokladdryck mjölk | 300.0 | 255.0 | 10.5 | 31.2 | 9.3 |
| Pasta | 70.0 | 252.0 | 8.8 | 50.3 | 0.8 |
| Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 70.0 | 267.8 | 4.3 | 49.0 | 4.6 |
| Lättfil 0,5% fett berik | 150.0 | 58.5 | 5.2 | 7.5 | 0.8 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1110.0 | 1106.9 | 45.5 17.0% |
171.4 64.1% |
22.2 18.8% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Salladskål | 250.0 | 50.0 | 3.5 | 6.5 | 0.5 |
| Lättfil 0,5% fett berik | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 |
| Kycklinggryta m lök tomat champinjoner | 250.0 | 274.0 | 25.0 | 6.8 | 15.8 |
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
| Lättfil 0,5% fett berik | 150.0 | 58.5 | 5.2 | 7.5 | 0.8 |
| Frukostflingor frukt nötter/kokos olja socker Start, hasselnöt | 350.0 | 1592.5 | 35.0 | 214.2 | 59.5 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1400.0 | 2148.0 | 82.5 15.9% |
255.0 49.0% |
80.6 35.1% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Boxning, sparring | 45.0 | 474 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Fetaost 25% fett | 20.0 | 59.4 | 3.5 | 0.4 | 4.9 |
| Keso färskost 4% fett | 85.0 | 79.0 | 10.2 | 1.8 | 3.4 |
| Rågbröd ca 6% fibrer | 240.0 | 600.0 | 18.0 | 109.4 | 6.0 |
| Morots- o ärtsoppa | 300.0 | 118.8 | 4.5 | 15.0 | 3.6 |
| Grönkålssoppa | 350.0 | 100.8 | 4.2 | 7.0 | 5.6 |
| Lättfil 0,5% fett berik | 150.0 | 58.5 | 5.2 | 7.5 | 0.8 |
| Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 |
| Lax urtagen varmrökt | 20.0 | 33.8 | 4.5 | 0.0 | 1.7 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1290.0 | 1115.3 | 51.1 19.3% |
154.6 58.4% |
26.1 22.3% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Spinning, medium | 45.0 | 369 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Lättfil 0,5% fett berik | 150.0 | 58.5 | 5.2 | 7.5 | 0.8 |
| Fikon | 25.0 | 14.6 | 0.2 | 2.9 | 0.1 |
| Keso färskost 4% fett | 110.0 | 102.3 | 13.2 | 2.3 | 4.4 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Lax urtagen varmrökt | 50.0 | 84.5 | 11.3 | 0.0 | 4.4 |
| Cashewnötter | 10.0 | 59.0 | 1.5 | 2.6 | 4.6 |
| Salladskål | 250.0 | 50.0 | 3.5 | 6.5 | 0.5 |
| Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik | 150.0 | 77.2 | 5.7 | 13.2 | 0.0 |
| Frukt torkad | 10.0 | 26.6 | 0.3 | 5.7 | 0.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
805.0 | 542.7 | 47.2 35.5% |
40.7 30.6% |
19.9 33.9% |
dax igen!
Invägning| Vikt | 69.0kg |
| Midja | 82.0cm |
| Stuss | 98.0cm |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Rågbröd ca 6% fibrer | 200.0 | 500.0 | 15.0 | 91.2 | 5.0 |
| Apelsinmarmelad | 20.0 | 47.0 | 0.0 | 11.4 | 0.0 |
| Japanmix Exotic snacks | 100.0 | 403.0 | 9.4 | 75.5 | 5.6 |
| Pasta | 40.0 | 144.0 | 5.0 | 28.8 | 0.5 |
| Kyckling | 100.0 | 115.0 | 21.5 | 0.0 | 3.1 |
| Ost hårdost 17% fett | 40.0 | 112.0 | 12.0 | 0.5 | 6.9 |
| Pasta färsk m ägg | 150.0 | 198.0 | 8.0 | 34.2 | 2.4 |
| Amerikanska cookies choklad | 40.0 | 194.4 | 2.1 | 25.3 | 9.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
690.0 | 1713.4 | 73.0 17.6% |
266.9 64.5% |
32.7 17.9% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |