Angeliqabjorklunds viktdagbok

« Till Angeliqabjorklunds profil

2013-05-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lax 90.0 162.9 16.6 0.0 10.8
Broccoli fryst 150.0 44.0 5.2 2.8 0.4
Kycklingbröst m skinn 170.0 253.3 36.6 0.0 11.7
Potatis 170.0 129.2 3.1 27.4 0.2
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 50.0 9.0 0.4 1.4 0.0
Ica basic kvarg 270.0 175.5 32.4 10.8 0.8
Keso färskost 4% fett 150.0 139.5 18.0 3.2 6.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1050.0 913.4 112.3
49.8%
45.6
20.2%
29.9
30.0%

2013-05-17

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mjukost 25.0 30.0 4.2 0.5 1.0
Potatis 171.0 130.0 3.1 27.5 0.2
Paprika gul 77.0 23.1 0.8 3.3 0.0
Tomat 71.0 15.6 0.6 2.7 0.1
Blomkål 106.0 29.7 1.7 4.1 0.2
Hallon frysta 45.0 16.9 0.4 2.4 0.2
Linfrön torkade 5.0 22.0 1.2 0.0 1.6
Ica basic kvarg 290.0 188.5 34.8 11.6 0.9
Kycklinglårfilé u skinn 124.0 141.4 24.3 0.0 4.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
914.0 597.2 71.1
49.5%
52.1
36.3%
9.0
14.2%

2013-05-16

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Krossade tomater konserv m lag 40.0 10.4 0.3 1.8 0.1
Ica basic kvarg 337.0 219.0 40.4 13.5 1.0
Honungsmelon 111.0 40.7 0.6 8.8 0.1
Linfrön torkade 8.0 35.2 2.0 0.0 2.5
Kycklingbröstfilé u skinn 160.0 168.0 37.0 0.0 1.9
Rostbiff nöt 27.0 31.9 5.7 0.0 1.0
Potatis 101.0 76.8 1.8 16.3 0.1
Spenat 15.0 2.6 0.3 0.1 0.1
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 20.0 9.5 0.7 1.0 0.3
Gurka 34.0 4.8 0.3 0.7 0.0
Linser torkade 20.0 65.0 4.8 9.7 0.2
Tomat 39.0 8.6 0.3 1.5 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
912.0 672.5 94.2
57.3%
53.4
32.5%
7.4
10.2%

2013-05-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Äpple m skal 193.0 106.5 0.4 23.9 0.2
Ica basic kvarg 827.0 537.6 99.2 33.1 2.5
Kassler rökt kotlettrad gris 92.0 97.5 19.0 0.5 2.0
Kycklingbröstfilé u skinn 154.0 161.7 35.6 0.0 1.8
Honungsmelon 358.0 131.4 1.8 28.3 0.4
Spenat 46.0 8.1 0.9 0.3 0.2
Rostbiff nöt 90.0 106.2 19.1 0.0 3.2
Tomat 146.0 32.1 1.2 5.5 0.3
Salami svensk ca 33% fett 14.0 49.3 2.1 0.1 4.6
Squash 48.0 8.2 0.6 1.1 0.0
Gurka 115.0 16.1 0.9 2.5 0.0
Paprika gul 30.0 9.0 0.3 1.3 0.0
Potatis 141.0 107.2 2.5 22.7 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2254.0 1370.9 183.6
54.4%
119.3
35.3%
15.3
10.3%

2013-05-14

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Biff ryggbiff nöt 123.0 151.3 26.8 0.0 4.8
Avokado 104.0 174.0 2.1 4.6 15.9
Potatis 225.0 171.0 4.0 36.2 0.2
Squash 95.0 16.2 1.1 2.1 0.1
Ica basic kvarg 488.0 317.2 58.6 19.5 1.5
Spenat 13.0 2.3 0.2 0.1 0.1
Tomat 174.0 38.3 1.4 6.6 0.3
Lax 179.0 324.0 32.9 0.0 21.5
Linfrön torkade 5.0 22.0 1.2 0.0 1.6
Ägg kokt 86.0 120.4 10.8 0.0 8.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1492.0 1336.7 139.1
41.8%
69.1
20.8%
54.8
37.4%

2013-05-13

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitlök 3.0 4.8 0.2 0.9 0.0
Ica kvarg 953.0 619.4 114.4 38.1 2.9
Gröna bönor 39.0 11.4 0.7 1.4 0.0
Hallon frysta 68.0 25.6 0.7 3.7 0.3
Jordnötter rostade saltade 22.0 132.0 5.9 2.3 10.8
Gurka 10.0 1.4 0.1 0.2 0.0
Potatis 182.0 138.3 3.3 29.3 0.2
Färskpotatis kokt u salt 106.0 82.7 1.7 17.4 0.1
Broccoli 140.0 49.0 4.9 4.3 0.4
Kassler rökt kotlettrad gris 158.0 167.5 32.7 0.8 3.5
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin 20.0 7.8 0.7 1.0 0.1
Tomat 90.0 19.8 0.7 3.4 0.2
Kycklingbröstfilé u skinn 90.0 94.5 20.8 0.0 1.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1881.0 1354.2 186.8
55.9%
102.8
30.8%
19.6
13.3%

2013-05-12

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt59.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Biff ryggbiff nöt 100.0 123.0 21.8 0.0 3.9
Linser torkade kokta u salt 50.0 52.5 3.9 7.8 0.2
Ica basic kvarg 900.0 585.0 108.0 36.0 2.7
Broccoli fryst 100.0 29.3 3.5 1.9 0.3
Krossade tomater konserv m lag 30.0 7.8 0.2 1.4 0.1
Jordnötter rostade saltade 35.0 210.0 9.4 3.6 17.2
Fetaost 16% fett 25.0 53.5 4.2 0.2 4.0
Grönsallat gurka tomat u dressing 75.0 13.5 0.8 2.0 0.1
Färskpotatis kokt u salt 90.0 70.2 1.4 14.8 0.1
Hallon frysta 60.0 22.6 0.6 3.2 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1465.0 1167.4 153.8
53.0%
70.9
24.4%
28.9
22.6%