Angeliqabjorklunds viktdagbok

« Till Angeliqabjorklunds profil

2013-05-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Broccoli fryst 150.0 44.0 5.2 2.8 0.4
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 50.0 9.0 0.4 1.4 0.0
Potatis 170.0 129.2 3.1 27.4 0.2
Lax 90.0 162.9 16.6 0.0 10.8
Keso färskost 4% fett 150.0 139.5 18.0 3.2 6.0
Kycklingbröst m skinn 170.0 253.3 36.6 0.0 11.7
Ica basic kvarg 270.0 175.5 32.4 10.8 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1050.0 913.4 112.3
49.8%
45.6
20.2%
29.9
30.0%

2013-05-17

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ica basic kvarg 290.0 188.5 34.8 11.6 0.9
Kycklinglårfilé u skinn 124.0 141.4 24.3 0.0 4.8
Potatis 171.0 130.0 3.1 27.5 0.2
Blomkål 106.0 29.7 1.7 4.1 0.2
Tomat 71.0 15.6 0.6 2.7 0.1
Mjukost 25.0 30.0 4.2 0.5 1.0
Linfrön torkade 5.0 22.0 1.2 0.0 1.6
Paprika gul 77.0 23.1 0.8 3.3 0.0
Hallon frysta 45.0 16.9 0.4 2.4 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
914.0 597.2 71.1
49.5%
52.1
36.3%
9.0
14.2%

2013-05-16

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Tomat 39.0 8.6 0.3 1.5 0.1
Ica basic kvarg 337.0 219.0 40.4 13.5 1.0
Honungsmelon 111.0 40.7 0.6 8.8 0.1
Spenat 15.0 2.6 0.3 0.1 0.1
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 20.0 9.5 0.7 1.0 0.3
Rostbiff nöt 27.0 31.9 5.7 0.0 1.0
Potatis 101.0 76.8 1.8 16.3 0.1
Krossade tomater konserv m lag 40.0 10.4 0.3 1.8 0.1
Linser torkade 20.0 65.0 4.8 9.7 0.2
Linfrön torkade 8.0 35.2 2.0 0.0 2.5
Kycklingbröstfilé u skinn 160.0 168.0 37.0 0.0 1.9
Gurka 34.0 4.8 0.3 0.7 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
912.0 672.5 94.2
57.3%
53.4
32.5%
7.4
10.2%

2013-05-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Paprika gul 30.0 9.0 0.3 1.3 0.0
Potatis 141.0 107.2 2.5 22.7 0.1
Kassler rökt kotlettrad gris 92.0 97.5 19.0 0.5 2.0
Spenat 46.0 8.1 0.9 0.3 0.2
Rostbiff nöt 90.0 106.2 19.1 0.0 3.2
Honungsmelon 358.0 131.4 1.8 28.3 0.4
Äpple m skal 193.0 106.5 0.4 23.9 0.2
Ica basic kvarg 827.0 537.6 99.2 33.1 2.5
Squash 48.0 8.2 0.6 1.1 0.0
Gurka 115.0 16.1 0.9 2.5 0.0
Kycklingbröstfilé u skinn 154.0 161.7 35.6 0.0 1.8
Tomat 146.0 32.1 1.2 5.5 0.3
Salami svensk ca 33% fett 14.0 49.3 2.1 0.1 4.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2254.0 1370.9 183.6
54.4%
119.3
35.3%
15.3
10.3%

2013-05-14

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 86.0 120.4 10.8 0.0 8.8
Avokado 104.0 174.0 2.1 4.6 15.9
Tomat 174.0 38.3 1.4 6.6 0.3
Ica basic kvarg 488.0 317.2 58.6 19.5 1.5
Spenat 13.0 2.3 0.2 0.1 0.1
Biff ryggbiff nöt 123.0 151.3 26.8 0.0 4.8
Linfrön torkade 5.0 22.0 1.2 0.0 1.6
Potatis 225.0 171.0 4.0 36.2 0.2
Squash 95.0 16.2 1.1 2.1 0.1
Lax 179.0 324.0 32.9 0.0 21.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1492.0 1336.7 139.1
41.8%
69.1
20.8%
54.8
37.4%

2013-05-13

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Tomat 90.0 19.8 0.7 3.4 0.2
Kycklingbröstfilé u skinn 90.0 94.5 20.8 0.0 1.1
Gröna bönor 39.0 11.4 0.7 1.4 0.0
Hallon frysta 68.0 25.6 0.7 3.7 0.3
Potatis 182.0 138.3 3.3 29.3 0.2
Gurka 10.0 1.4 0.1 0.2 0.0
Vitlök 3.0 4.8 0.2 0.9 0.0
Ica kvarg 953.0 619.4 114.4 38.1 2.9
Kassler rökt kotlettrad gris 158.0 167.5 32.7 0.8 3.5
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin 20.0 7.8 0.7 1.0 0.1
Jordnötter rostade saltade 22.0 132.0 5.9 2.3 10.8
Färskpotatis kokt u salt 106.0 82.7 1.7 17.4 0.1
Broccoli 140.0 49.0 4.9 4.3 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1881.0 1354.2 186.8
55.9%
102.8
30.8%
19.6
13.3%

2013-05-12

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt59.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hallon frysta 60.0 22.6 0.6 3.2 0.3
Linser torkade kokta u salt 50.0 52.5 3.9 7.8 0.2
Jordnötter rostade saltade 35.0 210.0 9.4 3.6 17.2
Fetaost 16% fett 25.0 53.5 4.2 0.2 4.0
Krossade tomater konserv m lag 30.0 7.8 0.2 1.4 0.1
Biff ryggbiff nöt 100.0 123.0 21.8 0.0 3.9
Färskpotatis kokt u salt 90.0 70.2 1.4 14.8 0.1
Ica basic kvarg 900.0 585.0 108.0 36.0 2.7
Broccoli fryst 100.0 29.3 3.5 1.9 0.3
Grönsallat gurka tomat u dressing 75.0 13.5 0.8 2.0 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1465.0 1167.4 153.8
53.0%
70.9
24.4%
28.9
22.6%