Angeliqabjorklunds viktdagbok

« Till Angeliqabjorklunds profil

2013-05-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ica basic kvarg 270.0 175.5 32.4 10.8 0.8
Potatis 170.0 129.2 3.1 27.4 0.2
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 50.0 9.0 0.4 1.4 0.0
Kycklingbröst m skinn 170.0 253.3 36.6 0.0 11.7
Keso färskost 4% fett 150.0 139.5 18.0 3.2 6.0
Broccoli fryst 150.0 44.0 5.2 2.8 0.4
Lax 90.0 162.9 16.6 0.0 10.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1050.0 913.4 112.3
49.8%
45.6
20.2%
29.9
30.0%

2013-05-17

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hallon frysta 45.0 16.9 0.4 2.4 0.2
Tomat 71.0 15.6 0.6 2.7 0.1
Blomkål 106.0 29.7 1.7 4.1 0.2
Paprika gul 77.0 23.1 0.8 3.3 0.0
Linfrön torkade 5.0 22.0 1.2 0.0 1.6
Potatis 171.0 130.0 3.1 27.5 0.2
Ica basic kvarg 290.0 188.5 34.8 11.6 0.9
Kycklinglårfilé u skinn 124.0 141.4 24.3 0.0 4.8
Mjukost 25.0 30.0 4.2 0.5 1.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
914.0 597.2 71.1
49.5%
52.1
36.3%
9.0
14.2%

2013-05-16

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Gurka 34.0 4.8 0.3 0.7 0.0
Rostbiff nöt 27.0 31.9 5.7 0.0 1.0
Potatis 101.0 76.8 1.8 16.3 0.1
Spenat 15.0 2.6 0.3 0.1 0.1
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 20.0 9.5 0.7 1.0 0.3
Linfrön torkade 8.0 35.2 2.0 0.0 2.5
Kycklingbröstfilé u skinn 160.0 168.0 37.0 0.0 1.9
Linser torkade 20.0 65.0 4.8 9.7 0.2
Ica basic kvarg 337.0 219.0 40.4 13.5 1.0
Honungsmelon 111.0 40.7 0.6 8.8 0.1
Tomat 39.0 8.6 0.3 1.5 0.1
Krossade tomater konserv m lag 40.0 10.4 0.3 1.8 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
912.0 672.5 94.2
57.3%
53.4
32.5%
7.4
10.2%

2013-05-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Tomat 146.0 32.1 1.2 5.5 0.3
Salami svensk ca 33% fett 14.0 49.3 2.1 0.1 4.6
Honungsmelon 358.0 131.4 1.8 28.3 0.4
Spenat 46.0 8.1 0.9 0.3 0.2
Rostbiff nöt 90.0 106.2 19.1 0.0 3.2
Kycklingbröstfilé u skinn 154.0 161.7 35.6 0.0 1.8
Squash 48.0 8.2 0.6 1.1 0.0
Gurka 115.0 16.1 0.9 2.5 0.0
Kassler rökt kotlettrad gris 92.0 97.5 19.0 0.5 2.0
Paprika gul 30.0 9.0 0.3 1.3 0.0
Potatis 141.0 107.2 2.5 22.7 0.1
Äpple m skal 193.0 106.5 0.4 23.9 0.2
Ica basic kvarg 827.0 537.6 99.2 33.1 2.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2254.0 1370.9 183.6
54.4%
119.3
35.3%
15.3
10.3%

2013-05-14

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lax 179.0 324.0 32.9 0.0 21.5
Ica basic kvarg 488.0 317.2 58.6 19.5 1.5
Spenat 13.0 2.3 0.2 0.1 0.1
Tomat 174.0 38.3 1.4 6.6 0.3
Potatis 225.0 171.0 4.0 36.2 0.2
Squash 95.0 16.2 1.1 2.1 0.1
Linfrön torkade 5.0 22.0 1.2 0.0 1.6
Avokado 104.0 174.0 2.1 4.6 15.9
Ägg kokt 86.0 120.4 10.8 0.0 8.8
Biff ryggbiff nöt 123.0 151.3 26.8 0.0 4.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1492.0 1336.7 139.1
41.8%
69.1
20.8%
54.8
37.4%

2013-05-13

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Färskpotatis kokt u salt 106.0 82.7 1.7 17.4 0.1
Broccoli 140.0 49.0 4.9 4.3 0.4
Gurka 10.0 1.4 0.1 0.2 0.0
Potatis 182.0 138.3 3.3 29.3 0.2
Jordnötter rostade saltade 22.0 132.0 5.9 2.3 10.8
Kassler rökt kotlettrad gris 158.0 167.5 32.7 0.8 3.5
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin 20.0 7.8 0.7 1.0 0.1
Gröna bönor 39.0 11.4 0.7 1.4 0.0
Hallon frysta 68.0 25.6 0.7 3.7 0.3
Tomat 90.0 19.8 0.7 3.4 0.2
Kycklingbröstfilé u skinn 90.0 94.5 20.8 0.0 1.1
Vitlök 3.0 4.8 0.2 0.9 0.0
Ica kvarg 953.0 619.4 114.4 38.1 2.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1881.0 1354.2 186.8
55.9%
102.8
30.8%
19.6
13.3%

2013-05-12

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt59.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grönsallat gurka tomat u dressing 75.0 13.5 0.8 2.0 0.1
Krossade tomater konserv m lag 30.0 7.8 0.2 1.4 0.1
Jordnötter rostade saltade 35.0 210.0 9.4 3.6 17.2
Fetaost 16% fett 25.0 53.5 4.2 0.2 4.0
Ica basic kvarg 900.0 585.0 108.0 36.0 2.7
Broccoli fryst 100.0 29.3 3.5 1.9 0.3
Färskpotatis kokt u salt 90.0 70.2 1.4 14.8 0.1
Linser torkade kokta u salt 50.0 52.5 3.9 7.8 0.2
Hallon frysta 60.0 22.6 0.6 3.2 0.3
Biff ryggbiff nöt 100.0 123.0 21.8 0.0 3.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1465.0 1167.4 153.8
53.0%
70.9
24.4%
28.9
22.6%