Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 28% fett | 40.0 | 146.7 | 10.9 | 0.5 | 11.2 |
Ost hårdost 10% fett | 40.0 | 90.7 | 13.1 | 0.5 | 4.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
80.0 | 237.4 | 24.0 40.4% |
1.0 1.7% |
15.2 58.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 100.0 | 18.0 | 1.0 | 2.6 | 0.1 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 90.0 | 68.0 | 11.4 | 3.2 | 0.9 |
Havregrynsgröt | 100.0 | 68.0 | 2.4 | 10.6 | 1.3 |
Avokado | 30.0 | 50.2 | 0.6 | 1.3 | 4.6 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 100.0 | 149.0 | 20.0 | 0.0 | 7.6 |
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja | 70.0 | 84.4 | 1.5 | 16.2 | 1.1 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Jordnötssmör | 7.0 | 43.0 | 1.6 | 1.0 | 3.6 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 90.0 | 68.0 | 11.4 | 3.2 | 0.9 |
Cashewnötter | 5.0 | 29.5 | 0.8 | 1.3 | 2.3 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 100.0 | 149.0 | 20.0 | 0.0 | 7.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
867.0 | 866.1 | 77.2 36.4% |
54.9 25.9% |
35.2 37.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 300.0 | 226.8 | 38.1 | 10.8 | 3.0 |
Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Cashewnötter | 4.0 | 23.6 | 0.6 | 1.0 | 1.9 |
Köttfärs nötfärs 15% fett | 70.0 | 144.2 | 13.4 | 0.0 | 10.2 |
Råris långkornigt kokt | 70.0 | 97.4 | 2.5 | 19.2 | 0.8 |
Kyckling | 80.0 | 92.0 | 17.2 | 0.0 | 2.5 |
Avokado | 25.0 | 41.8 | 0.5 | 1.1 | 3.8 |
Havregrynsgröt | 100.0 | 68.0 | 2.4 | 10.6 | 1.3 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Jordnötssmör | 5.0 | 30.8 | 1.1 | 0.7 | 2.6 |
Jasminris kokt | 80.0 | 92.9 | 1.9 | 20.6 | 0.2 |
Hårt bröd vetestärkelse betfiber mjölk 7% fibrer Semper glutenfritt knäckebröd | 15.0 | 51.9 | 0.9 | 10.7 | 0.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1024.0 | 1101.4 | 97.1 35.9% |
92.3 34.1% |
35.8 30.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 90.0 | 68.0 | 11.4 | 3.2 | 0.9 |
Torskfilé kokt | 100.0 | 86.4 | 19.4 | 0.0 | 0.8 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Hårt bröd vetestärkelse betfiber mjölk 7% fibrer Semper glutenfritt knäckebröd | 10.0 | 34.6 | 0.6 | 7.1 | 0.2 |
Leverpastej bredbar 3-3,5% fett | 10.0 | 13.2 | 1.1 | 1.3 | 0.4 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 100.0 | 18.0 | 1.0 | 2.6 | 0.1 |
Havregrynsgröt | 100.0 | 68.0 | 2.4 | 10.6 | 1.3 |
Jordnötssmör | 30.0 | 184.5 | 6.8 | 4.3 | 15.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
490.0 | 542.7 | 49.0 36.9% |
29.1 21.9% |
24.1 41.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hallon frysta | 15.0 | 5.6 | 0.2 | 0.8 | 0.1 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 90.0 | 68.0 | 11.4 | 3.2 | 0.9 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 90.0 | 68.0 | 11.4 | 3.2 | 0.9 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Havregrynsgröt | 100.0 | 68.0 | 2.4 | 10.6 | 1.3 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Pasta kokt u salt | 100.0 | 127.7 | 4.2 | 25.8 | 0.5 |
Kalkon | 100.0 | 115.0 | 22.0 | 0.0 | 2.9 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Blåbär frysta | 5.0 | 2.2 | 0.0 | 0.4 | 0.0 |
Jordnötssmör | 50.0 | 307.5 | 11.3 | 7.2 | 25.5 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 50.0 | 9.0 | 0.5 | 1.3 | 0.0 |
Torsk | 100.0 | 75.0 | 17.0 | 0.0 | 0.7 |
Havregrynsgröt | 100.0 | 68.0 | 2.4 | 10.6 | 1.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1000.0 | 1095.0 | 91.2 34.2% |
86.7 32.5% |
39.3 33.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Jasminris kokt | 90.0 | 104.5 | 2.2 | 23.1 | 0.2 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 90.0 | 68.0 | 11.4 | 3.2 | 0.9 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 100.0 | 18.0 | 0.9 | 2.7 | 0.1 |
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 70.0 | 142.8 | 12.7 | 0.0 | 10.4 |
Ägg kokt | 70.0 | 98.0 | 8.8 | 0.0 | 7.1 |
Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 100.0 | 65.0 | 2.4 | 9.6 | 1.2 |
Kyckling | 100.0 | 115.0 | 21.5 | 0.0 | 3.1 |
Jordnötssmör | 30.0 | 184.5 | 6.8 | 4.3 | 15.3 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
825.0 | 934.8 | 73.2 31.8% |
58.4 25.4% |
43.5 42.8% |
Vikt | 47.0kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kalkon | 100.0 | 115.0 | 22.0 | 0.0 | 2.9 |
Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Lax | 100.0 | 181.0 | 18.4 | 0.0 | 12.0 |
Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 50.0 | 32.5 | 1.2 | 4.8 | 0.6 |
Färskpotatis kokt u salt | 30.0 | 23.4 | 0.5 | 4.9 | 0.0 |
Hårt bröd vetestärkelse betfiber mjölk 7% fibrer Semper glutenfritt knäckebröd | 30.0 | 103.8 | 1.9 | 21.3 | 0.6 |
Jordnötssmör | 30.0 | 184.5 | 6.8 | 4.3 | 15.3 |
Rökt skinka gris 3% fett | 10.0 | 11.6 | 2.2 | 0.0 | 0.3 |
Hallon | 20.0 | 6.7 | 0.2 | 0.8 | 0.1 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 300.0 | 226.8 | 38.1 | 10.8 | 3.0 |
Paprika grön | 30.0 | 6.0 | 0.2 | 1.0 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
875.0 | 1084.3 | 99.3 37.4% |
56.4 21.2% |
48.5 41.4% |
Är som sagt i Björnrike en vecka nu under sportlovet. Istället för att köra fullt ut med diet och träning ( går inte finns inget gym ) väljer jag istället att vila upp mig under denna veckan och inte tänka så mycket. Bara åka skidor och ta det lugnt så jag är fit for fight bär jag är tillbaka i gymmet på måndag💪 även om jag inte är lika strikt med maten typ " Max så mycket kvarg" typ så kör jag ändå ganska strikt. Ingen skit här inte det enda son jag kanske unnar mig är väl typ nötter som mellanmål eller lite extra mycket mat. Nu till middag åt jag till förrätt en riskaka med lättkeso, rökt lax, ägg och rom= succé! Efter det gjorde jag ett grymt recept på våfflor då övriga familjen åt det. Grymt näringsinnehåll och bättre smak och konsistens än några andra våfflor!
Nyttiga våfflor en person:
1dl havregryn
2msk kvarg (0,1% fett)
2ägg
1tsk bakpulver
En nypa salt.
Mixa allt och låt stå ett tag. Grädda sedan i våffelgärnet och ni har världens kungligaste våfflor!💪👊
Vikt | 50.0kg |
Har klarat dieten bra under dagen. Gröt å ägg med lättkvarg till frukost. Till lunch blev det köttfärsbiffar och två lättsaltade riskakor. 5 h senare när jag hade tränat och hjort middag blev det dock att jag tryckte i mig en hel del för mycket.. Inte bra! Aja åt inte svinmycket men vill helst äta så lite som det bara går. Tror dock ändå att jag behöver energin så bara dåligt var det kanske inte.
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |