| Vikt | 74.5kg | 
| Midja | 80.0cm | 
| Stuss | 108.5cm | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Fruktyoghurt 2% fett | 200.0 | 186.0 | 6.6 | 30.0 | 4.0 | 
| Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 43.0 | 122.6 | 3.5 | 22.0 | 1.8 | 
| Frukostflingor berik Havrefras | 15.0 | 59.2 | 1.5 | 10.4 | 1.0 | 
| Äpple m skal | 100.0 | 55.2 | 0.2 | 12.4 | 0.1 | 
| Pytt i panna fryst | 200.0 | 308.6 | 12.8 | 27.8 | 15.8 | 
| Lättkaviar Kalles | 10.0 | 27.0 | 0.9 | 2.3 | 1.6 | 
| Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 | 
| Amerikanska muffins ospec | 40.0 | 172.4 | 2.3 | 18.7 | 9.7 | 
| Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 10.0 | 68.0 | 0.0 | 0.6 | 7.6 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 669.0 | 1107.0 | 34.2 12.5% | 124.2 45.4% | 50.8 42.1% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Grahamsbröd m mjölk ca 5% fibrer | 30.0 | 83.4 | 2.7 | 13.9 | 1.6 | 
| Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 24.0 | 85.0 | 2.4 | 15.5 | 0.6 | 
| Ost- o skinkpaj mellanmjölk matlagningsgrädde hemlagad | 150.0 | 429.8 | 17.1 | 22.5 | 29.7 | 
| Fruktyoghurt 2,5% fett | 200.0 | 195.0 | 6.6 | 30.0 | 5.0 | 
| Grekisk sallad | 50.0 | 48.0 | 1.6 | 1.6 | 3.8 | 
| Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular | 15.0 | 54.8 | 1.5 | 10.0 | 0.4 | 
| Vaniljsås pulver tillagad m mjölk | 30.0 | 31.8 | 0.9 | 4.8 | 1.0 | 
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 65.0 | 28.6 | 0.5 | 5.8 | 0.2 | 
| Plommon | 60.0 | 28.3 | 0.3 | 6.1 | 0.1 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 15.0 | 81.0 | 0.3 | 0.3 | 9.0 | 
| Ost hårdost 28% fett | 10.0 | 36.7 | 2.7 | 0.1 | 2.8 | 
| Äppelpaj | 40.0 | 93.3 | 0.9 | 11.4 | 4.8 | 
| Rökt skinka gris 6% fett | 10.0 | 13.8 | 2.1 | 0.0 | 0.6 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 699.0 | 1209.5 | 39.6 13.3% | 122.0 41.1% | 59.6 45.6% | 
| Vikt | 75.0kg | 
| Midja | 82.0cm | 
| Stuss | 109.0cm | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Fruktyoghurt 2,5% fett | 400.0 | 390.0 | 13.2 | 60.0 | 10.0 | 
| Béarnaisesås | 70.0 | 301.0 | 1.8 | 1.0 | 32.8 | 
| Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 120.0 | 286.8 | 8.5 | 55.3 | 1.9 | 
| Chokladkaka | 30.0 | 109.2 | 1.8 | 12.5 | 5.6 | 
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 40.0 | 216.0 | 0.8 | 0.8 | 24.0 | 
| Plommon | 100.0 | 47.2 | 0.5 | 10.2 | 0.1 | 
| Ost hårdost 28% fett | 40.0 | 146.7 | 10.9 | 0.5 | 11.2 | 
| Pizza pan pizza m rökt griskött restaurang | 550.0 | 1309.0 | 62.7 | 144.6 | 50.6 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1425.0 | 2838.9 | 100.7 14.4% | 291.6 41.6% | 136.4 44.1% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 10.0 | 11.6 | 2.2 | 0.0 | 0.3 | 
| Sandwich m räkor ägg sallad majonnäs | 190.0 | 559.9 | 13.9 | 41.0 | 37.4 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 | 
| Fruktsallad | 125.0 | 113.0 | 1.2 | 20.0 | 2.2 | 
| Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 75.0 | 199.5 | 6.2 | 35.8 | 2.7 | 
| Risgrynsgröt | 400.0 | 355.6 | 12.0 | 48.4 | 12.0 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 20.0 | 108.0 | 0.4 | 0.4 | 12.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1035.0 | 1497.6 | 46.8 12.6% | 155.8 42.1% | 73.8 45.2% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Cirkel Träning | 90.0 | 946 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Basmatiris kokt | 150.0 | 179.1 | 4.6 | 38.2 | 0.4 | 
| Rågsiktsbröd osötat ca 3,5% fibrer | 50.0 | 130.0 | 4.2 | 23.6 | 1.5 | 
| Yoghurt naturell 3 % fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 | 
| Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja | 125.0 | 206.0 | 36.8 | 0.0 | 6.2 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 10.0 | 54.0 | 0.2 | 0.2 | 6.0 | 
| Amerikanska muffins ospec | 100.0 | 431.0 | 5.8 | 46.8 | 24.3 | 
| Ost hårdost 28% fett | 20.0 | 73.3 | 5.5 | 0.3 | 5.6 | 
| Salami importerad 45% fett | 5.0 | 24.2 | 1.0 | 0.1 | 2.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 660.0 | 1217.6 | 64.9 21.5% | 118.8 39.3% | 52.2 39.2% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Cirkel Träning | 45.0 | 473 | 
| Boxning, sparring | 45.0 | 532 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 | 
| Basmatiris kokt | 150.0 | 179.1 | 4.6 | 38.2 | 0.4 | 
| Flygande Jakob Kyckling bacon jordnötter banan | 175.0 | 382.2 | 25.9 | 9.3 | 26.8 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 30.0 | 162.0 | 0.6 | 0.6 | 18.0 | 
| Sött vetebröd kanelbullar hembakta | 60.0 | 193.0 | 4.0 | 27.0 | 7.4 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 20.0 | 23.2 | 4.4 | 0.0 | 0.6 | 
| Mörk choklad, >70 % kakao | 20.0 | 114.4 | 1.9 | 10.1 | 7.4 | 
| Ost hårdost 26% fett | 15.0 | 51.0 | 3.7 | 0.2 | 3.9 | 
| Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 120.0 | 319.2 | 9.8 | 57.2 | 4.3 | 
| Bärtårta grädde vaniljkräm sylt gele | 110.0 | 269.0 | 3.5 | 34.5 | 12.2 | 
| Fruktyoghurt 2% fett | 200.0 | 186.0 | 6.6 | 30.0 | 4.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1100.0 | 1974.1 | 71.8 14.7% | 217.1 44.4% | 88.0 40.9% | 
| Vikt | 75.0kg | 
| Midja | 81.0cm | 
| Stuss | 109.0cm | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Frukostflingor berik Havrefras | 30.0 | 118.5 | 3.1 | 20.7 | 2.0 | 
| Chili con carne | 250.0 | 285.0 | 20.2 | 19.8 | 12.2 | 
| Basmatiris kokt | 200.0 | 238.8 | 6.2 | 51.0 | 0.6 | 
| Fruktyoghurt 2,5% fett | 215.0 | 209.6 | 7.1 | 32.2 | 5.4 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 695.0 | 851.9 | 36.6 17.8% | 123.7 60.0% | 20.2 22.2% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Gå/jogga | 90.0 | 709 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Pastasallad kött korv m vinägrettsås | 300.0 | 590.1 | 30.3 | 31.5 | 38.1 | 
| Ciabatta m mozzarella soltorkad tomat sallad | 150.0 | 286.2 | 11.8 | 37.6 | 8.8 | 
| Pannkaka tunn hemlagad | 225.0 | 448.0 | 16.0 | 52.4 | 18.9 | 
| Nektarin | 80.0 | 45.2 | 0.7 | 9.4 | 0.4 | 
| Fruktyoghurt 2% fett | 200.0 | 186.0 | 6.6 | 30.0 | 4.0 | 
| Socker | 20.0 | 81.0 | 0.0 | 19.9 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 975.0 | 1636.5 | 65.4 16.1% | 180.8 44.6% | 70.2 39.3% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Cykla 19-22 km/h | 10.0 | 105 | 
| Volleyboll, lek | 30.0 | 118 | 
| Barnlekar | 40.0 | 263 | 
| Rida | 60.0 | 315 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Stuvade makaroner | 250.0 | 363.8 | 15.2 | 54.5 | 8.8 | 
| Ost hårdost 26% fett | 30.0 | 102.0 | 7.4 | 0.4 | 7.8 | 
| Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 20.0 | 70.8 | 2.0 | 12.9 | 0.5 | 
| Korv typ falukorv stekt | 100.0 | 277.0 | 13.8 | 8.6 | 21.0 | 
| Ost hårdost 26% fett | 15.0 | 51.0 | 3.7 | 0.2 | 3.9 | 
| Keso färskost 4% fett | 20.0 | 18.6 | 2.4 | 0.4 | 0.8 | 
| Gräddglass 12% fett | 150.0 | 313.5 | 5.2 | 32.7 | 18.0 | 
| Potatismos hemlagat | 150.0 | 130.6 | 3.3 | 20.8 | 3.3 | 
| Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 100.0 | 266.0 | 8.2 | 47.7 | 3.6 | 
| Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 50.0 | 120.0 | 3.7 | 22.7 | 0.7 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 40.0 | 216.0 | 0.8 | 0.8 | 24.0 | 
| Rökt påläggskorv 34% fett ospec | 20.0 | 76.0 | 2.2 | 1.7 | 6.8 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 945.0 | 2005.3 | 67.9 13.7% | 203.4 41.0% | 99.2 45.3% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Cirkel Träning | 90.0 | 946 | 
| Cykla 19-22 km/h | 20.0 | 210 | 
| Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 15.0 | 89 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Potatismos hemlagat | 200.0 | 174.2 | 4.4 | 27.8 | 4.4 | 
| Fruktsallad | 125.0 | 113.0 | 1.2 | 20.0 | 2.2 | 
| Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 | 
| Gräddglass 12% fett | 100.0 | 209.0 | 3.5 | 21.8 | 12.0 | 
| Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa brungräddat | 15.0 | 52.5 | 1.5 | 9.5 | 0.4 | 
| Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 25.0 | 60.0 | 1.8 | 11.4 | 0.4 | 
| Kaviar rökt | 10.0 | 39.0 | 1.2 | 1.3 | 3.3 | 
| Keso färskost 4% fett | 10.0 | 9.3 | 1.2 | 0.2 | 0.4 | 
| Ost hårdost 26% fett | 20.0 | 68.0 | 4.9 | 0.3 | 5.2 | 
| Glassås choklad, Ohoj | 21.0 | 74.0 | 0.7 | 14.6 | 1.2 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 15.0 | 81.0 | 0.3 | 0.3 | 9.0 | 
| Falukorv m hårdost tomat lök äpple ugnsstekt | 50.0 | 84.5 | 3.6 | 3.2 | 6.3 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 691.0 | 1064.5 | 26.0 10.0% | 132.1 50.9% | 44.8 39.1% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
