Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, high impact | 30.0 | 352 |
Gymnastik | 90.0 | 603 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rödbeta | 30.0 | 13.3 | 0.4 | 2.5 | 0.0 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 10.0 | 54.0 | 0.2 | 0.2 | 6.0 |
Filmjölk 3% fett | 150.0 | 90.0 | 5.1 | 7.2 | 4.5 |
Färskpotatis kokt u salt | 150.0 | 117.0 | 2.4 | 24.6 | 0.2 |
Rökt skinka gris 6% fett | 12.0 | 16.6 | 2.5 | 0.0 | 0.7 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 15.0 | 55.5 | 1.3 | 12.3 | 0.2 |
Lax stekt | 150.0 | 337.5 | 34.2 | 0.0 | 22.4 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 30.0 | 105.9 | 2.7 | 19.4 | 0.8 |
Gräddfil 12% fett | 50.0 | 68.5 | 1.6 | 2.2 | 6.0 |
Pytt i panna fryst | 200.0 | 308.6 | 12.8 | 27.8 | 15.8 |
Löjrom saltad | 15.0 | 18.9 | 3.7 | 0.2 | 0.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
812.0 | 1185.8 | 66.9 22.9% |
96.4 33.0% |
56.9 44.1% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, high impact | 80.0 | 939 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 25.0 | 92.5 | 2.1 | 20.5 | 0.2 |
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Pasta berik kokt m salt | 150.0 | 196.5 | 7.4 | 37.6 | 1.2 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 30.0 | 105.9 | 2.7 | 19.4 | 0.8 |
Kebabpizza | 210.0 | 404.7 | 17.0 | 36.1 | 20.6 |
Bearnaise | 10.0 | 65.4 | 0.2 | 0.0 | 7.3 |
Tomat | 30.0 | 6.6 | 0.2 | 1.1 | 0.1 |
Filmjölk 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
Lättkaviar Kalles | 15.0 | 40.5 | 1.4 | 3.4 | 2.4 |
Pestosås basilika parmesan valnöt | 20.0 | 125.6 | 2.5 | 1.3 | 12.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
930.0 | 1337.7 | 48.8 14.9% |
147.5 44.9% |
58.3 40.3% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, high impact | 60.0 | 704 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Isglass | 35.0 | 33.0 | 0.0 | 8.1 | 0.0 |
Majskorn frysta | 15.0 | 15.0 | 0.4 | 2.8 | 0.1 |
Äggnudlar kokta m salt | 150.0 | 214.0 | 8.0 | 38.7 | 2.4 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Bacon gris | 140.0 | 483.0 | 18.8 | 0.0 | 45.9 |
Tonfisk i olja konserv avrunnen | 75.0 | 161.2 | 21.8 | 0.0 | 8.2 |
Hönsbuljong konc låg salt storhushåll | 10.0 | 32.0 | 1.4 | 3.2 | 1.5 |
Olivolja | 5.0 | 44.2 | 0.0 | 0.0 | 5.0 |
Isbergssallat | 10.0 | 1.5 | 0.1 | 0.2 | 0.0 |
Kidneybönor | 15.0 | 15.8 | 1.4 | 2.4 | 0.1 |
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 15.0 | 23.4 | 0.4 | 1.0 | 2.0 |
Soltorkade tomater i olja avrunna | 15.0 | 28.5 | 0.8 | 1.3 | 1.9 |
Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja | 125.0 | 206.0 | 36.8 | 0.0 | 6.2 |
Ananas konserv m juice | 280.0 | 174.7 | 1.1 | 39.8 | 0.3 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Tomat | 10.0 | 2.2 | 0.1 | 0.4 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1001.0 | 1612.5 | 103.8 25.9% |
97.9 24.4% |
87.9 49.7% |
Vikt | 93.0kg |
Midja | 101.0cm |
Stuss | 115.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 50.0 | 23.8 | 1.7 | 2.5 | 0.8 |
A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 15.0 | 81.0 | 0.3 | 0.3 | 9.0 |
Gräddglass 12% fett | 100.0 | 209.0 | 3.5 | 21.8 | 12.0 |
Broccoligratäng mjölk kaffegrädde ost ägg hemlagad | 150.0 | 150.0 | 9.3 | 5.1 | 9.8 |
Ost hårdost 23% fett | 65.0 | 212.4 | 19.0 | 0.5 | 15.1 |
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 40.0 | 153.0 | 2.5 | 28.0 | 2.6 |
Vitt bröd mjölk typ mjukt tunnbröd ca 4% fibrer | 75.0 | 210.0 | 6.0 | 39.3 | 2.4 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Glassås choklad, Ohoj | 10.0 | 35.2 | 0.3 | 7.0 | 0.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
855.0 | 1197.4 | 49.6 16.7% |
114.7 38.7% |
58.3 44.6% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 30.0 | 403 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Chilinötter | 20.0 | 98.0 | 3.8 | 12.8 | 4.8 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Pistagenötter | 20.0 | 116.4 | 4.2 | 3.2 | 9.6 |
Apelsinjuice färskpressad | 200.0 | 96.0 | 1.4 | 21.2 | 0.4 |
Cashew | 10.0 | 63.2 | 1.9 | 2.2 | 5.2 |
Lättkaviar Kalles | 10.0 | 27.0 | 0.9 | 2.3 | 1.6 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 20.0 | 74.0 | 1.7 | 16.4 | 0.2 |
Japansk Mix | 100.0 | 408.0 | 10.7 | 70.3 | 9.3 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 200.0 | 512.0 | 17.2 | 100.4 | 2.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
831.0 | 1622.6 | 55.0 13.6% |
238.4 58.9% |
49.1 27.5% |
Vikt | 91.5kg |
Midja | 100.0cm |
Stuss | 114.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, low impact | 30.0 | 277 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ekologiska Cornflakes ICA | 20.0 | 74.0 | 1.7 | 16.4 | 0.2 |
Pestosås basilika parmesan valnöt | 10.0 | 62.8 | 1.2 | 0.6 | 6.2 |
Bacon gris | 20.0 | 69.0 | 2.7 | 0.0 | 6.6 |
Ciabatta m mozzarella soltorkad tomat sallad | 275.0 | 524.7 | 21.7 | 69.0 | 16.2 |
Glasspinne m kakaoöverdrag 20% fett | 65.0 | 199.0 | 2.4 | 18.2 | 13.1 |
Gräddersättning m havre 13% fett Oatly iMat | 10.0 | 14.6 | 0.1 | 0.6 | 1.3 |
A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Fruktyoghurt 2,5% fett | 200.0 | 195.0 | 6.6 | 30.0 | 5.0 |
Pasta berik kokt m salt | 100.0 | 131.0 | 4.9 | 25.1 | 0.8 |
Olivolja | 10.0 | 88.4 | 0.0 | 0.0 | 10.0 |
Irish coffee | 200.0 | 210.0 | 0.8 | 9.2 | 10.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1110.0 | 1688.5 | 48.9 12.2% |
178.7 44.7% |
75.8 43.0% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, high impact | 40.0 | 470 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
quesadillas | 1200.0 | 636.0 | 48.0 | 60.0 | 24.0 |
Apelsinjuice färskpressad | 300.0 | 144.0 | 2.1 | 31.8 | 0.6 |
Ägg stekt | 102.0 | 216.0 | 12.8 | 0.0 | 18.4 |
A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Rasker | 68.0 | 170.0 | 5.8 | 30.6 | 2.4 |
Grapefrukt | 100.0 | 35.8 | 0.7 | 7.1 | 0.1 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 20.0 | 74.0 | 1.7 | 16.4 | 0.2 |
Ost hårdost 26% fett | 30.0 | 102.0 | 7.4 | 0.4 | 7.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2020.0 | 1497.8 | 85.3 22.7% |
155.9 41.4% |
59.5 35.9% |
Vikt | 92.0kg |
Midja | 100.0cm |
Stuss | 114.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 20.0 | 134 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
A-fil 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Köttfärs nötfärs 15% fett | 200.0 | 412.0 | 38.2 | 0.0 | 29.0 |
Skumgodis | 60.0 | 201.0 | 1.2 | 48.2 | 0.0 |
Rasker | 102.0 | 255.0 | 8.7 | 45.9 | 3.6 |
Bearnaise | 10.0 | 65.4 | 0.2 | 0.0 | 7.3 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 30.0 | 111.0 | 2.6 | 24.6 | 0.3 |
Wokgrönsaker m nudlar | 300.0 | 243.0 | 5.1 | 24.3 | 12.3 |
Ost hårdost 23% fett | 45.0 | 147.0 | 13.2 | 0.3 | 10.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1247.0 | 1709.4 | 86.2 20.3% |
167.7 39.5% |
75.0 40.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Lasagne | 350.0 | 410.9 | 18.6 | 50.4 | 14.4 |
Rasker | 170.0 | 425.0 | 14.4 | 76.5 | 6.0 |
Chokladdryck mjölk | 100.0 | 85.0 | 3.5 | 10.4 | 3.1 |
Salami importerad 45% fett | 5.0 | 24.2 | 1.0 | 0.1 | 2.2 |
Sött vetebröd kanelbullar hembakta | 60.0 | 193.0 | 4.0 | 27.0 | 7.4 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 20.0 | 74.0 | 1.7 | 16.4 | 0.2 |
Ost hårdost 23% fett | 60.0 | 196.0 | 17.6 | 0.4 | 14.0 |
A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
965.0 | 1528.1 | 67.6 17.8% |
190.8 50.3% |
53.3 31.9% |
Då kör vi iiiiiiigen! Herregud, när ska det vara THE time? Ingen aning... Epilepsi kräver- sömn(så nu ska jag sova:), lagom mat och tillräckligt med träning för att jag ska känna mig trött och kunna sova.
Göra vad som är bäst för mig själv är ju en bra sak, på rätt spår för fan.
Slutat med godis har jag redan gjort, jag har som smyg börjat igen, men det ska bort! Och fantan med, bort med den! Föööööör evigt! Fika max 2 gånger månaden, så denna månad är klar för det.
Ta inspiration av Ellinore, dansa, det tycker jag om, gört! Jag tycker om att gymma också, det är as härligt! Jag saknar det! Nu på onsdag ska det dansas:):):)
Vikt | 89.1kg |
Midja | 98.0cm |
Stuss | 113.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, low impact | 120.0 | 1107 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Gräddersättning m havre 13% fett Oatly iMat | 30.0 | 43.8 | 0.4 | 1.8 | 3.9 |
Remouladsås | 40.0 | 257.0 | 0.4 | 0.9 | 28.5 |
Banan | 10.0 | 10.0 | 0.2 | 2.2 | 0.0 |
Karameller syrliga | 10.0 | 39.5 | 0.3 | 9.4 | 0.0 |
Potatis kokt | 100.0 | 77.7 | 1.8 | 16.4 | 0.1 |
Bacon gris | 50.0 | 172.5 | 6.7 | 0.0 | 16.4 |
Torsk panerad stekt | 125.0 | 176.0 | 20.8 | 5.8 | 7.6 |
Mjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Pasta berik kokt m salt | 125.0 | 163.8 | 6.1 | 31.4 | 1.0 |
Fruktyoghurt 2,5% fett | 200.0 | 195.0 | 6.6 | 30.0 | 5.0 |
Chokladdryck mjölk | 200.0 | 170.0 | 7.0 | 20.8 | 6.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1090.0 | 1425.3 | 57.1 16.1% |
128.3 36.2% |
74.7 47.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Soltorkade tomater i olja avrunna | 20.0 | 38.0 | 1.0 | 1.7 | 2.5 |
Köttfärsgulasch u gräddfil | 560.0 | 775.0 | 51.5 | 22.4 | 52.6 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 |
Gräddersättning m havre 13% fett Oatly iMat | 100.0 | 146.0 | 1.2 | 6.1 | 13.0 |
Fetaost 16% fett | 20.0 | 42.8 | 3.4 | 0.2 | 3.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
800.0 | 1106.8 | 80.2 29.2% |
30.4 11.1% |
72.5 59.8% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |