Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, high impact | 30.0 | 352 |
Gymnastik | 90.0 | 603 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Löjrom saltad | 15.0 | 18.9 | 3.7 | 0.2 | 0.3 |
Färskpotatis kokt u salt | 150.0 | 117.0 | 2.4 | 24.6 | 0.2 |
Rökt skinka gris 6% fett | 12.0 | 16.6 | 2.5 | 0.0 | 0.7 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 15.0 | 55.5 | 1.3 | 12.3 | 0.2 |
Rödbeta | 30.0 | 13.3 | 0.4 | 2.5 | 0.0 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 10.0 | 54.0 | 0.2 | 0.2 | 6.0 |
Filmjölk 3% fett | 150.0 | 90.0 | 5.1 | 7.2 | 4.5 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 30.0 | 105.9 | 2.7 | 19.4 | 0.8 |
Gräddfil 12% fett | 50.0 | 68.5 | 1.6 | 2.2 | 6.0 |
Pytt i panna fryst | 200.0 | 308.6 | 12.8 | 27.8 | 15.8 |
Lax stekt | 150.0 | 337.5 | 34.2 | 0.0 | 22.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
812.0 | 1185.8 | 66.9 22.9% |
96.4 33.0% |
56.9 44.1% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, high impact | 80.0 | 939 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pestosås basilika parmesan valnöt | 20.0 | 125.6 | 2.5 | 1.3 | 12.4 |
Pasta berik kokt m salt | 150.0 | 196.5 | 7.4 | 37.6 | 1.2 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 30.0 | 105.9 | 2.7 | 19.4 | 0.8 |
Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 25.0 | 92.5 | 2.1 | 20.5 | 0.2 |
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Tomat | 30.0 | 6.6 | 0.2 | 1.1 | 0.1 |
Filmjölk 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
Lättkaviar Kalles | 15.0 | 40.5 | 1.4 | 3.4 | 2.4 |
Kebabpizza | 210.0 | 404.7 | 17.0 | 36.1 | 20.6 |
Bearnaise | 10.0 | 65.4 | 0.2 | 0.0 | 7.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
930.0 | 1337.7 | 48.8 14.9% |
147.5 44.9% |
58.3 40.3% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, high impact | 60.0 | 704 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Tomat | 10.0 | 2.2 | 0.1 | 0.4 | 0.0 |
Bacon gris | 140.0 | 483.0 | 18.8 | 0.0 | 45.9 |
Tonfisk i olja konserv avrunnen | 75.0 | 161.2 | 21.8 | 0.0 | 8.2 |
Hönsbuljong konc låg salt storhushåll | 10.0 | 32.0 | 1.4 | 3.2 | 1.5 |
Olivolja | 5.0 | 44.2 | 0.0 | 0.0 | 5.0 |
Isglass | 35.0 | 33.0 | 0.0 | 8.1 | 0.0 |
Majskorn frysta | 15.0 | 15.0 | 0.4 | 2.8 | 0.1 |
Äggnudlar kokta m salt | 150.0 | 214.0 | 8.0 | 38.7 | 2.4 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 15.0 | 23.4 | 0.4 | 1.0 | 2.0 |
Soltorkade tomater i olja avrunna | 15.0 | 28.5 | 0.8 | 1.3 | 1.9 |
Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja | 125.0 | 206.0 | 36.8 | 0.0 | 6.2 |
Ananas konserv m juice | 280.0 | 174.7 | 1.1 | 39.8 | 0.3 |
Isbergssallat | 10.0 | 1.5 | 0.1 | 0.2 | 0.0 |
Kidneybönor | 15.0 | 15.8 | 1.4 | 2.4 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1001.0 | 1612.5 | 103.8 25.9% |
97.9 24.4% |
87.9 49.7% |
Vikt | 93.0kg |
Midja | 101.0cm |
Stuss | 115.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt bröd mjölk typ mjukt tunnbröd ca 4% fibrer | 75.0 | 210.0 | 6.0 | 39.3 | 2.4 |
Glassås choklad, Ohoj | 10.0 | 35.2 | 0.3 | 7.0 | 0.6 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 40.0 | 153.0 | 2.5 | 28.0 | 2.6 |
Broccoligratäng mjölk kaffegrädde ost ägg hemlagad | 150.0 | 150.0 | 9.3 | 5.1 | 9.8 |
Ost hårdost 23% fett | 65.0 | 212.4 | 19.0 | 0.5 | 15.1 |
A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 15.0 | 81.0 | 0.3 | 0.3 | 9.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 50.0 | 23.8 | 1.7 | 2.5 | 0.8 |
Gräddglass 12% fett | 100.0 | 209.0 | 3.5 | 21.8 | 12.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
855.0 | 1197.4 | 49.6 16.7% |
114.7 38.7% |
58.3 44.6% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 30.0 | 403 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Cashew | 10.0 | 63.2 | 1.9 | 2.2 | 5.2 |
Lättkaviar Kalles | 10.0 | 27.0 | 0.9 | 2.3 | 1.6 |
Japansk Mix | 100.0 | 408.0 | 10.7 | 70.3 | 9.3 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 200.0 | 512.0 | 17.2 | 100.4 | 2.8 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 20.0 | 74.0 | 1.7 | 16.4 | 0.2 |
Apelsinjuice färskpressad | 200.0 | 96.0 | 1.4 | 21.2 | 0.4 |
Pistagenötter | 20.0 | 116.4 | 4.2 | 3.2 | 9.6 |
Chilinötter | 20.0 | 98.0 | 3.8 | 12.8 | 4.8 |
A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
831.0 | 1622.6 | 55.0 13.6% |
238.4 58.9% |
49.1 27.5% |
Vikt | 91.5kg |
Midja | 100.0cm |
Stuss | 114.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, low impact | 30.0 | 277 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pasta berik kokt m salt | 100.0 | 131.0 | 4.9 | 25.1 | 0.8 |
Irish coffee | 200.0 | 210.0 | 0.8 | 9.2 | 10.4 |
Olivolja | 10.0 | 88.4 | 0.0 | 0.0 | 10.0 |
A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Fruktyoghurt 2,5% fett | 200.0 | 195.0 | 6.6 | 30.0 | 5.0 |
Gräddersättning m havre 13% fett Oatly iMat | 10.0 | 14.6 | 0.1 | 0.6 | 1.3 |
Bacon gris | 20.0 | 69.0 | 2.7 | 0.0 | 6.6 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 20.0 | 74.0 | 1.7 | 16.4 | 0.2 |
Pestosås basilika parmesan valnöt | 10.0 | 62.8 | 1.2 | 0.6 | 6.2 |
Ciabatta m mozzarella soltorkad tomat sallad | 275.0 | 524.7 | 21.7 | 69.0 | 16.2 |
Glasspinne m kakaoöverdrag 20% fett | 65.0 | 199.0 | 2.4 | 18.2 | 13.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1110.0 | 1688.5 | 48.9 12.2% |
178.7 44.7% |
75.8 43.0% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, high impact | 40.0 | 470 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Grapefrukt | 100.0 | 35.8 | 0.7 | 7.1 | 0.1 |
Ost hårdost 26% fett | 30.0 | 102.0 | 7.4 | 0.4 | 7.8 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 20.0 | 74.0 | 1.7 | 16.4 | 0.2 |
Rasker | 68.0 | 170.0 | 5.8 | 30.6 | 2.4 |
A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Apelsinjuice färskpressad | 300.0 | 144.0 | 2.1 | 31.8 | 0.6 |
quesadillas | 1200.0 | 636.0 | 48.0 | 60.0 | 24.0 |
Ägg stekt | 102.0 | 216.0 | 12.8 | 0.0 | 18.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2020.0 | 1497.8 | 85.3 22.7% |
155.9 41.4% |
59.5 35.9% |
Vikt | 92.0kg |
Midja | 100.0cm |
Stuss | 114.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 20.0 | 134 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bearnaise | 10.0 | 65.4 | 0.2 | 0.0 | 7.3 |
Ost hårdost 23% fett | 45.0 | 147.0 | 13.2 | 0.3 | 10.5 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 30.0 | 111.0 | 2.6 | 24.6 | 0.3 |
Wokgrönsaker m nudlar | 300.0 | 243.0 | 5.1 | 24.3 | 12.3 |
Rasker | 102.0 | 255.0 | 8.7 | 45.9 | 3.6 |
Skumgodis | 60.0 | 201.0 | 1.2 | 48.2 | 0.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
A-fil 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
Köttfärs nötfärs 15% fett | 200.0 | 412.0 | 38.2 | 0.0 | 29.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1247.0 | 1709.4 | 86.2 20.3% |
167.7 39.5% |
75.0 40.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Chokladdryck mjölk | 100.0 | 85.0 | 3.5 | 10.4 | 3.1 |
Salami importerad 45% fett | 5.0 | 24.2 | 1.0 | 0.1 | 2.2 |
Lasagne | 350.0 | 410.9 | 18.6 | 50.4 | 14.4 |
Rasker | 170.0 | 425.0 | 14.4 | 76.5 | 6.0 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 20.0 | 74.0 | 1.7 | 16.4 | 0.2 |
Ost hårdost 23% fett | 60.0 | 196.0 | 17.6 | 0.4 | 14.0 |
Sött vetebröd kanelbullar hembakta | 60.0 | 193.0 | 4.0 | 27.0 | 7.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
965.0 | 1528.1 | 67.6 17.8% |
190.8 50.3% |
53.3 31.9% |
Då kör vi iiiiiiigen! Herregud, när ska det vara THE time? Ingen aning... Epilepsi kräver- sömn(så nu ska jag sova:), lagom mat och tillräckligt med träning för att jag ska känna mig trött och kunna sova.
Göra vad som är bäst för mig själv är ju en bra sak, på rätt spår för fan.
Slutat med godis har jag redan gjort, jag har som smyg börjat igen, men det ska bort! Och fantan med, bort med den! Föööööör evigt! Fika max 2 gånger månaden, så denna månad är klar för det.
Ta inspiration av Ellinore, dansa, det tycker jag om, gört! Jag tycker om att gymma också, det är as härligt! Jag saknar det! Nu på onsdag ska det dansas:):):)
Vikt | 89.1kg |
Midja | 98.0cm |
Stuss | 113.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, low impact | 120.0 | 1107 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Gräddersättning m havre 13% fett Oatly iMat | 30.0 | 43.8 | 0.4 | 1.8 | 3.9 |
Pasta berik kokt m salt | 125.0 | 163.8 | 6.1 | 31.4 | 1.0 |
Fruktyoghurt 2,5% fett | 200.0 | 195.0 | 6.6 | 30.0 | 5.0 |
Chokladdryck mjölk | 200.0 | 170.0 | 7.0 | 20.8 | 6.2 |
Remouladsås | 40.0 | 257.0 | 0.4 | 0.9 | 28.5 |
Banan | 10.0 | 10.0 | 0.2 | 2.2 | 0.0 |
Karameller syrliga | 10.0 | 39.5 | 0.3 | 9.4 | 0.0 |
Bacon gris | 50.0 | 172.5 | 6.7 | 0.0 | 16.4 |
Torsk panerad stekt | 125.0 | 176.0 | 20.8 | 5.8 | 7.6 |
Mjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Potatis kokt | 100.0 | 77.7 | 1.8 | 16.4 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1090.0 | 1425.3 | 57.1 16.1% |
128.3 36.2% |
74.7 47.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Soltorkade tomater i olja avrunna | 20.0 | 38.0 | 1.0 | 1.7 | 2.5 |
Fetaost 16% fett | 20.0 | 42.8 | 3.4 | 0.2 | 3.2 |
Köttfärsgulasch u gräddfil | 560.0 | 775.0 | 51.5 | 22.4 | 52.6 |
Gräddersättning m havre 13% fett Oatly iMat | 100.0 | 146.0 | 1.2 | 6.1 | 13.0 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
800.0 | 1106.8 | 80.2 29.2% |
30.4 11.1% |
72.5 59.8% |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
Alli - någon som har testat? |
När sötsuget sätter in?? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Eran start och målvikt? |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |