HelloTheres viktdagbok

« Till HelloTheres profil

2011-06-27

Invägning
Vikt95.1kg
Midja104.0cm
Stuss119.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad 7,2 km/h (8,3 min/km) 20.0 168
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Veteskorpor 80.0 336.0 8.0 56.8 7.2
Ost hårdost 23% fett 60.0 196.0 17.6 0.4 14.0
Wokgrönsaker m kyckling nudlar 300.0 303.0 16.8 25.8 13.8
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 15.0 81.0 0.3 0.3 9.0
Lasagne 350.0 410.9 18.6 50.4 14.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
805.0 1326.9 61.3
18.7%
133.7
40.8%
58.4
40.5%

2011-06-23

Invägning
Vikt94.0kg
Midja105.0cm
Stuss118.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 23% fett 80.0 261.4 23.4 0.6 18.6
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd 25.0 86.0 2.4 15.8 0.6
Filmjölk 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Fetaost 25% fett 25.0 74.2 4.4 0.4 6.2
Äppeljuice konserv drickf 400.0 192.0 0.0 45.6 0.4
Soltorkade tomater i olja avrunna 50.0 95.0 2.5 4.4 6.2
Chokladkaka 200.0 728.0 12.0 83.6 37.6
polar pärlan vete 400.0 1040.0 33.2 200.0 12.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1630.0 2917.6 122.8
17.0%
365.6
50.5%
103.7
32.5%

2010-08-31

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 300.0 142.5 10.2 15.0 4.5
Saltgurka u lag 8.0 1.2 0.1 0.1 0.0
Rågkusar Frazer 210.0 546.0 14.7 111.3 5.0
Färskost 27% fett Philadelphia 30.0 82.0 1.8 0.8 8.2
Amerikanska Pannkakor 300.0 792.0 24.0 114.0 27.0
Leverpastej bredbar ca 10% fett 10.0 18.3 1.2 1.4 0.9
Ljus sirap 50.0 161.5 0.0 39.8 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
908.0 1743.5 52.0
11.9%
282.4
64.5%
45.6
23.6%

2010-08-29

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ekologiska Cornflakes ICA 20.0 74.0 1.7 16.4 0.2
Filmjölk 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
320.0 254.0 11.9
18.7%
30.8
48.5%
9.2
32.8%

2010-08-28

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Step Maskin 10.0 101
Styrketräning, tungt 60.0 604
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kalles Kaviar 10.0 40.0 1.0 1.6 3.3
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Vaniljsås m havre 11% fett Oatly 200.0 324.0 1.8 29.0 22.0
Älgstek 40.0 53.3 11.6 0.0 0.7
Potatisgratäng mjölk ost 225.0 209.9 9.0 28.8 5.8
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Persika 50.0 21.6 0.4 4.3 0.0
Rågkusar Frazer 72.0 187.2 5.0 38.2 1.7
Äppelpaj 300.0 699.9 6.9 85.2 35.7
Banan 10.0 10.0 0.2 2.2 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1012.0 1712.9 48.6
11.4%
189.4
44.6%
82.4
44.0%

2010-08-26

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Aerobics, high impact 90.0 1057
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rasker 72.0 180.0 6.1 32.4 2.5
Chokladtårta sachertårta 80.0 365.8 4.4 38.6 21.5
Lasagne 350.0 410.9 18.6 50.4 14.4
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Saltgurka u lag 10.0 1.5 0.1 0.2 0.0
Leverpastej bredbar ca 10% fett 10.0 18.3 1.2 1.4 0.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
527.0 1003.5 30.5
12.2%
123.1
49.3%
42.3
38.4%

2010-08-25

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Aerobics, high impact 60.0 704
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Tomat 15.0 3.3 0.1 0.6 0.0
Gurka 15.0 2.1 0.1 0.3 0.0
Popcorn poppade 100.0 414.0 10.1 55.0 14.5
Rågkusar Frazer 144.0 374.4 10.1 76.3 3.5
Korvgryta grönsaker ej rötter 250.0 307.0 12.0 20.2 18.8
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 10.0 54.0 0.2 0.2 6.0
Basmatiris kokt 150.0 179.1 4.6 38.2 0.4
Saltgurka u lag 10.0 1.5 0.1 0.2 0.0
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Rökt skinka gris 6% fett 10.0 13.8 2.1 0.0 0.6
Sött vetebröd kanelbullar hembakta 60.0 193.0 4.0 27.0 7.4
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 250.0 118.8 8.5 12.5 3.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1029.0 1724.0 54.9
13.0%
230.7
54.5%
60.7
32.5%

2010-08-24

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Aerobics, high impact 60.0 704
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Ost hårdost 28% fett 35.0 128.3 9.6 0.5 9.8
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat 40.0 141.2 3.6 25.9 1.0
Rågkusar Frazer 72.0 187.2 5.0 38.2 1.7
Kantarellstuvning 50.0 83.5 2.0 4.7 6.2
Dressing majonnäs ca 40% fett 30.0 135.6 0.1 7.2 12.0
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
293.0 846.8 29.7
14.2%
76.7
36.6%
45.6
49.3%

2010-08-23

Invägning
Vikt10.0kg
Midja10.0cm
Stuss10.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Aerobics, high impact 70.0 822
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Korv ca 11% fett stekt 30.0 58.5 3.6 2.6 3.8
Pasta berik kokt m salt 150.0 196.5 7.4 37.6 1.2
Löjrom saltad 50.0 63.0 12.2 0.8 1.2
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 10.0 54.0 0.2 0.2 6.0
Ost hårdost 23% fett 60.0 196.0 17.6 0.4 14.0
Ketchup tomat 5.0 5.4 0.1 1.2 0.0
Dressing majonnäs ca 40% fett 25.0 113.0 0.1 6.0 10.0
Köttsoppa nötkött konserv tillagad m vatten 545.0 87.2 8.2 5.4 2.2
Rökt skinka gris 6% fett 15.0 20.7 3.2 0.0 0.9
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat 40.0 141.2 3.6 25.9 1.0
Ost hårdost 23% fett 10.0 32.7 2.9 0.1 2.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
940.0 968.2 59.1
25.0%
80.2
34.0%
42.6
41.0%

2010-08-22

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Aerobics, high impact 30.0 352
Gymnastik 90.0 603
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 10.0 54.0 0.2 0.2 6.0
Filmjölk 3% fett 150.0 90.0 5.1 7.2 4.5
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat 30.0 105.9 2.7 19.4 0.8
Gräddfil 12% fett 50.0 68.5 1.6 2.2 6.0
Lax stekt 150.0 337.5 34.2 0.0 22.4
Färskpotatis kokt u salt 150.0 117.0 2.4 24.6 0.2
Rökt skinka gris 6% fett 12.0 16.6 2.5 0.0 0.7
Ekologiska Cornflakes ICA 15.0 55.5 1.3 12.3 0.2
Rödbeta 30.0 13.3 0.4 2.5 0.0
Löjrom saltad 15.0 18.9 3.7 0.2 0.3
Pytt i panna fryst 200.0 308.6 12.8 27.8 15.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
812.0 1185.8 66.9
22.9%
96.4
33.0%
56.9
44.1%
« Äldre inlägg