| Vikt | 95.1kg | 
| Midja | 104.0cm | 
| Stuss | 119.0cm | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Promenad 7,2 km/h (8,3 min/km) | 20.0 | 168 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 15.0 | 81.0 | 0.3 | 0.3 | 9.0 | 
| Veteskorpor | 80.0 | 336.0 | 8.0 | 56.8 | 7.2 | 
| Ost hårdost 23% fett | 60.0 | 196.0 | 17.6 | 0.4 | 14.0 | 
| Lasagne | 350.0 | 410.9 | 18.6 | 50.4 | 14.4 | 
| Wokgrönsaker m kyckling nudlar | 300.0 | 303.0 | 16.8 | 25.8 | 13.8 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 805.0 | 1326.9 | 61.3 18.7% | 133.7 40.8% | 58.4 40.5% | 
| Vikt | 94.0kg | 
| Midja | 105.0cm | 
| Stuss | 118.0cm | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Fetaost 25% fett | 25.0 | 74.2 | 4.4 | 0.4 | 6.2 | 
| Äppeljuice konserv drickf | 400.0 | 192.0 | 0.0 | 45.6 | 0.4 | 
| Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 25.0 | 86.0 | 2.4 | 15.8 | 0.6 | 
| Ost hårdost 23% fett | 80.0 | 261.4 | 23.4 | 0.6 | 18.6 | 
| Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 | 
| Chokladkaka | 200.0 | 728.0 | 12.0 | 83.6 | 37.6 | 
| Filmjölk 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 | 
| Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 125.0 | 167.0 | 34.2 | 0.0 | 3.1 | 
| polar pärlan vete | 400.0 | 1040.0 | 33.2 | 200.0 | 12.0 | 
| Soltorkade tomater i olja avrunna | 50.0 | 95.0 | 2.5 | 4.4 | 6.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1630.0 | 2917.6 | 122.8 17.0% | 365.6 50.5% | 103.7 32.5% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Saltgurka u lag | 8.0 | 1.2 | 0.1 | 0.1 | 0.0 | 
| Färskost 27% fett Philadelphia | 30.0 | 82.0 | 1.8 | 0.8 | 8.2 | 
| Leverpastej bredbar ca 10% fett | 10.0 | 18.3 | 1.2 | 1.4 | 0.9 | 
| Rågkusar Frazer | 210.0 | 546.0 | 14.7 | 111.3 | 5.0 | 
| Ljus sirap | 50.0 | 161.5 | 0.0 | 39.8 | 0.0 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 300.0 | 142.5 | 10.2 | 15.0 | 4.5 | 
| Amerikanska Pannkakor | 300.0 | 792.0 | 24.0 | 114.0 | 27.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 908.0 | 1743.5 | 52.0 11.9% | 282.4 64.5% | 45.6 23.6% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Ekologiska Cornflakes ICA | 20.0 | 74.0 | 1.7 | 16.4 | 0.2 | 
| Filmjölk 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 320.0 | 254.0 | 11.9 18.7% | 30.8 48.5% | 9.2 32.8% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Step Maskin | 10.0 | 101 | 
| Styrketräning, tungt | 60.0 | 604 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 | 
| Vaniljsås m havre 11% fett Oatly | 200.0 | 324.0 | 1.8 | 29.0 | 22.0 | 
| Potatisgratäng mjölk ost | 225.0 | 209.9 | 9.0 | 28.8 | 5.8 | 
| Rågkusar Frazer | 72.0 | 187.2 | 5.0 | 38.2 | 1.7 | 
| Äppelpaj | 300.0 | 699.9 | 6.9 | 85.2 | 35.7 | 
| Älgstek | 40.0 | 53.3 | 11.6 | 0.0 | 0.7 | 
| Banan | 10.0 | 10.0 | 0.2 | 2.2 | 0.0 | 
| Persika | 50.0 | 21.6 | 0.4 | 4.3 | 0.0 | 
| Kalles Kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.3 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1012.0 | 1712.9 | 48.6 11.4% | 189.4 44.6% | 82.4 44.0% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Aerobics, high impact | 90.0 | 1057 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Lasagne | 350.0 | 410.9 | 18.6 | 50.4 | 14.4 | 
| Chokladtårta sachertårta | 80.0 | 365.8 | 4.4 | 38.6 | 21.5 | 
| Leverpastej bredbar ca 10% fett | 10.0 | 18.3 | 1.2 | 1.4 | 0.9 | 
| Saltgurka u lag | 10.0 | 1.5 | 0.1 | 0.2 | 0.0 | 
| Rasker | 72.0 | 180.0 | 6.1 | 32.4 | 2.5 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 527.0 | 1003.5 | 30.5 12.2% | 123.1 49.3% | 42.3 38.4% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Aerobics, high impact | 60.0 | 704 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Gurka | 15.0 | 2.1 | 0.1 | 0.3 | 0.0 | 
| Popcorn poppade | 100.0 | 414.0 | 10.1 | 55.0 | 14.5 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 10.0 | 54.0 | 0.2 | 0.2 | 6.0 | 
| Basmatiris kokt | 150.0 | 179.1 | 4.6 | 38.2 | 0.4 | 
| Rökt skinka gris 6% fett | 10.0 | 13.8 | 2.1 | 0.0 | 0.6 | 
| Sött vetebröd kanelbullar hembakta | 60.0 | 193.0 | 4.0 | 27.0 | 7.4 | 
| Rågkusar Frazer | 144.0 | 374.4 | 10.1 | 76.3 | 3.5 | 
| Korvgryta grönsaker ej rötter | 250.0 | 307.0 | 12.0 | 20.2 | 18.8 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 250.0 | 118.8 | 8.5 | 12.5 | 3.8 | 
| Ost hårdost 38% fett | 15.0 | 63.0 | 3.0 | 0.2 | 5.7 | 
| Tomat | 15.0 | 3.3 | 0.1 | 0.6 | 0.0 | 
| Saltgurka u lag | 10.0 | 1.5 | 0.1 | 0.2 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1029.0 | 1724.0 | 54.9 13.0% | 230.7 54.5% | 60.7 32.5% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Aerobics, high impact | 60.0 | 704 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Ost hårdost 28% fett | 35.0 | 128.3 | 9.6 | 0.5 | 9.8 | 
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 40.0 | 141.2 | 3.6 | 25.9 | 1.0 | 
| Dressing majonnäs ca 40% fett | 30.0 | 135.6 | 0.1 | 7.2 | 12.0 | 
| Ost hårdost 38% fett | 15.0 | 63.0 | 3.0 | 0.2 | 5.7 | 
| Kantarellstuvning | 50.0 | 83.5 | 2.0 | 4.7 | 6.2 | 
| Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 | 
| Rågkusar Frazer | 72.0 | 187.2 | 5.0 | 38.2 | 1.7 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 293.0 | 846.8 | 29.7 14.2% | 76.7 36.6% | 45.6 49.3% | 
| Vikt | 10.0kg | 
| Midja | 10.0cm | 
| Stuss | 10.0cm | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Aerobics, high impact | 70.0 | 822 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Pasta berik kokt m salt | 150.0 | 196.5 | 7.4 | 37.6 | 1.2 | 
| Ost hårdost 23% fett | 60.0 | 196.0 | 17.6 | 0.4 | 14.0 | 
| Rökt skinka gris 6% fett | 15.0 | 20.7 | 3.2 | 0.0 | 0.9 | 
| Löjrom saltad | 50.0 | 63.0 | 12.2 | 0.8 | 1.2 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 10.0 | 54.0 | 0.2 | 0.2 | 6.0 | 
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 40.0 | 141.2 | 3.6 | 25.9 | 1.0 | 
| Ost hårdost 23% fett | 10.0 | 32.7 | 2.9 | 0.1 | 2.3 | 
| Dressing majonnäs ca 40% fett | 25.0 | 113.0 | 0.1 | 6.0 | 10.0 | 
| Köttsoppa nötkött konserv tillagad m vatten | 545.0 | 87.2 | 8.2 | 5.4 | 2.2 | 
| Korv ca 11% fett stekt | 30.0 | 58.5 | 3.6 | 2.6 | 3.8 | 
| Ketchup tomat | 5.0 | 5.4 | 0.1 | 1.2 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 940.0 | 968.2 | 59.1 25.0% | 80.2 34.0% | 42.6 41.0% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Aerobics, high impact | 30.0 | 352 | 
| Gymnastik | 90.0 | 603 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 30.0 | 105.9 | 2.7 | 19.4 | 0.8 | 
| Gräddfil 12% fett | 50.0 | 68.5 | 1.6 | 2.2 | 6.0 | 
| Färskpotatis kokt u salt | 150.0 | 117.0 | 2.4 | 24.6 | 0.2 | 
| Löjrom saltad | 15.0 | 18.9 | 3.7 | 0.2 | 0.3 | 
| Lax stekt | 150.0 | 337.5 | 34.2 | 0.0 | 22.4 | 
| Pytt i panna fryst | 200.0 | 308.6 | 12.8 | 27.8 | 15.8 | 
| Rödbeta | 30.0 | 13.3 | 0.4 | 2.5 | 0.0 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 10.0 | 54.0 | 0.2 | 0.2 | 6.0 | 
| Filmjölk 3% fett | 150.0 | 90.0 | 5.1 | 7.2 | 4.5 | 
| Rökt skinka gris 6% fett | 12.0 | 16.6 | 2.5 | 0.0 | 0.7 | 
| Ekologiska Cornflakes ICA | 15.0 | 55.5 | 1.3 | 12.3 | 0.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 812.0 | 1185.8 | 66.9 22.9% | 96.4 33.0% | 56.9 44.1% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
