Zance68s viktdagbok

« Till Zance68s profil

2019-05-18

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd mjölk typ mjukt tunnbröd ca 4% fibrer 60.0 168.0 4.8 31.4 1.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
60.0 168.0 4.8
11.8%
31.4
77.5%
1.9
10.6%

2019-04-10

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 23% fett 10.0 32.7 2.9 0.1 2.3
Banan 70.0 70.0 1.2 15.2 0.0
Danone Grego arpikos jogurt 125 gr 125.0 175.0 3.8 16.5 10.0
Rökt kalkon 10.0 13.3 2.4 0.0 0.4
Rökt kalkon 20.0 26.6 4.8 0.0 0.8
Ost hårdost 23% fett 15.0 49.0 4.4 0.1 3.5
Kvarnringen Osötat linfröbröd 1 skiva=45gr 45.0 101.7 3.8 17.2 1.4
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Paranötter 10.0 67.7 1.4 0.3 6.6
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Äpple m skal 100.0 55.2 0.2 12.4 0.1
Chiabröd Södervidinge 90.0 216.0 8.1 36.9 2.7
Ost hårdost 26% fett 15.0 51.0 3.7 0.2 3.9
Rökt kalkon 10.0 13.3 2.4 0.0 0.4
Vitt bröd mjölk typ mjukt tunnbröd ca 4% fibrer 40.0 112.0 3.2 21.0 1.3
Ost hårdost 23% fett 10.0 32.7 2.9 0.1 2.3
Kvarnringen Osötat linfröbröd 1 skiva=45gr 90.0 203.4 7.6 34.5 2.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
715.0 1316.6 59.2
18.5%
154.6
48.4%
46.5
33.0%

2019-04-08

Invägning
Vikt79.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Gyllenhammars fiberhavregryn 50 gr=1 dl 30.0 111.0 4.5 0.6 2.1
Valnötter 10.0 66.9 1.4 1.3 6.2
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Blåbär 100.0 52.8 0.7 9.1 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
340.0 378.2 11.7
15.9%
37.7
51.3%
10.6
32.7%

2019-04-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mortadella Bologna 10.0 28.5 1.5 0.0 2.5
Blåbär 80.0 42.2 0.6 7.3 0.6
Mellanfil 1,5% fett berik 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Fetaost 25% fett 10.0 29.7 1.8 0.2 2.5
Kvarg m jogurt 0.9 % fett Milbona/Lidl 100.0 58.0 7.5 5.0 0.9
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ost hårdost 23% fett 15.0 49.0 4.4 0.1 3.5
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 80.0 197.6 5.8 36.8 1.3
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Äggröra u mjöl (Fin äggröra) 100.0 187.2 13.3 0.0 15.0
Ljust surdegsbröd Södervidinge 80.0 160.0 6.4 31.2 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
725.0 969.7 52.7
22.3%
107.3
45.4%
33.7
32.3%

2019-03-31

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rökt kalkon 20.0 26.6 4.8 0.0 0.8
Äggröra u mjöl (Fin äggröra) 150.0 280.8 20.0 0.0 22.5
Proviva mindre socker hallon/björnbär 100.0 25.0 0.2 4.0 0.1
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 80.0 197.6 5.8 36.8 1.3
Fetaost 25% fett 10.0 29.7 1.8 0.2 2.5
Ost hårdost 23% fett 15.0 49.0 4.4 0.1 3.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
380.0 635.7 37.1
24.0%
41.2
26.6%
33.7
49.4%

2019-03-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Nutramino protein creamy chocolate banana 10.0 40.2 7.0 1.2 0.8
Gröna ärter 100.0 72.0 5.5 8.8 0.4
Rökt kalkon 10.0 13.3 2.4 0.0 0.4
Banan 80.0 80.0 1.4 17.4 0.0
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Filmjölk 3% fett 250.0 150.0 8.5 12.0 7.5
Rökt kalkon 10.0 13.3 2.4 0.0 0.4
Naturell jogurt 1.5% fett Lidl 40.0 23.6 2.0 2.5 0.6
Ost hårdost 26% fett 15.0 51.0 3.7 0.2 3.9
Chiabröd Södervidinge 80.0 192.0 7.2 32.8 2.4
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 80.0 197.6 5.8 36.8 1.3
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 80.0 197.6 5.8 36.8 1.3
Majonnäs 80% fett 20.0 143.5 0.2 0.3 16.0
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 100.0 149.0 20.0 0.0 7.6
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
990.0 1526.1 87.5
23.7%
149.0
40.4%
58.5
35.9%

2019-03-19

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Gyllenhammars fiberhavregryn 50 gr=1 dl 34.0 125.8 5.1 0.6 2.4
Fröig polarbröd 80.0 232.0 9.6 29.6 6.9
Hallon 25.0 8.4 0.3 1.0 0.2
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin 15.0 5.8 0.5 0.8 0.1
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 90.0 215.1 6.4 41.5 1.4
Kalvköttgryta lök tomat morötter rotselleri 250.0 248.0 21.8 6.8 14.2
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Banan 50.0 50.0 0.8 10.8 0.0
Rökt kalkon 10.0 13.3 2.4 0.0 0.4
Valnötter 11.0 73.6 1.6 1.4 6.8
Blåbär 30.0 15.8 0.2 2.7 0.2
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 10.0 54.0 0.2 0.2 6.0
Jordnötssmör Green choice Creamy 15.0 88.5 3.8 2.4 7.3
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
920.0 1303.3 60.9
20.5%
120.1
40.5%
51.0
39.0%

2019-03-18

Invägning
Vikt79.5kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rökt kalkon 10.0 13.3 2.4 0.0 0.4
Majonnäs 80% fett 10.0 71.8 0.1 0.2 8.0
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Osötat rågbröd Södervidinge 60.0 138.0 5.1 27.0 0.9
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
150.0 383.1 17.0
17.5%
27.5
28.4%
23.1
54.1%

2019-03-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Jordnötssmör Green choice Creamy 10.0 59.0 2.6 1.6 4.9
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Korvbrödsbagarn grovt fiberrikt korvbröd 50.0 135.0 5.0 20.0 3.0
Rökt kalkon 20.0 26.6 4.8 0.0 0.8
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin 25.0 9.8 0.9 1.2 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
255.0 233.4 13.5
23.7%
23.4
41.2%
8.8
35.1%

2019-03-14

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rökt kalkon 20.0 26.6 4.8 0.0 0.8
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin 25.0 9.8 0.9 1.2 0.1
Tomatsås 70.0 44.0 0.9 2.6 3.1
Gyllenhammars fiberhavregryn 50 gr=1 dl 33.0 122.1 5.0 0.6 2.3
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Blåbär 30.0 15.8 0.2 2.7 0.2
Pasta berik kokt m salt 150.0 196.5 7.4 37.6 1.2
Korvbrödsbagarn grovt fiberrikt korvbröd 50.0 135.0 5.0 20.0 3.0
Skagenröra 30.0 59.7 3.6 0.7 4.7
Jordnötssmör Green choice Creamy 40.0 235.9 10.2 6.4 19.6
Kokosflingor torkade 3.0 19.3 0.2 0.1 1.9
Småcitrusjuice färskpressad 100.0 44.0 0.5 9.9 0.2
Korvbrödsbagarn grovt fiberrikt korvbröd 75.0 202.5 7.5 30.0 4.6
Rökt kalkon 40.0 53.2 9.6 0.0 1.6
Banan 70.0 70.0 1.2 15.2 0.0
Köttfärs nötfärs 15% fett 150.0 309.0 28.6 0.0 21.8
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Fetaost 25% fett 10.0 29.7 1.8 0.2 2.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1196.0 1693.6 97.3
24.4%
132.8
33.3%
74.2
42.2%
« Äldre inlägg