aiiylas viktdagbok

« Till aiiylas profil

2011-05-08

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin 50.0 19.5 1.8 2.5 0.2
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 220.0 166.3 27.9 7.9 2.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Avokado 55.0 92.0 1.1 2.4 8.4
Pannbiff nötfärs stekt 250.0 446.0 46.2 18.5 20.5
Grapefrukt 220.0 78.8 1.5 15.6 0.2
Lättmargarin Milda Lätt 40% fett berik 5.0 19.0 0.0 0.3 2.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer 60.0 162.0 3.3 28.4 2.8
Tomat 20.0 4.4 0.2 0.8 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1095.0 1119.0 92.4
33.7%
77.2
28.2%
46.1
38.1%

2010-05-31

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Äpple m skal 400.0 220.8 0.8 49.6 0.4
Aprikoser torkade 40.0 97.8 1.4 20.0 0.2
Rågsiktsbröd ca 4% fibrer 220.0 586.7 15.4 112.9 5.1
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin 400.0 156.0 14.0 20.0 2.0
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Banan 130.0 130.0 2.2 28.2 0.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Kakaopulver 20-22% fett 5.0 19.7 1.2 0.5 1.1
Sötmandel torkad 8.0 48.7 1.6 1.1 4.2
Tuggummi sockerfritt 15.0 52.8 0.1 12.9 0.0
Lax urtagen varmrökt 150.0 253.5 33.9 0.0 13.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1538.0 1654.0 74.8
18.8%
246.1
61.9%
33.7
19.2%

2010-05-30

Invägning
Vikt76.5kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågsiktsbröd ca 4% fibrer 250.0 666.8 17.5 128.2 5.8
Paprika grön gul röd 10.0 2.7 0.1 0.4 0.0
Banan 130.0 130.0 2.2 28.2 0.0
Grapefrukt 600.0 214.8 4.2 42.6 0.6
Lax urtagen varmrökt 280.0 473.2 63.3 0.0 24.4
Kakaopulver 20-22% fett 5.0 19.7 1.2 0.5 1.1
Tuggummi sockerfritt 15.0 52.8 0.1 12.9 0.0
Kycklingbröstfilé u skinn 50.0 52.5 11.6 0.0 0.6
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin 400.0 156.0 14.0 20.0 2.0
Kokosmjölk 30.0 71.7 0.7 1.0 7.2
Tofu sojabönsost 30.0 22.2 2.3 0.0 1.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1800.0 1862.4 117.2
26.1%
233.8
52.1%
43.0
21.7%

2010-05-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågkross rågflingor ångprep 20.0 64.6 1.8 12.2 0.3
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin 400.0 156.0 14.0 20.0 2.0
Lax urtagen varmrökt 160.0 270.4 36.2 0.0 13.9
Äpple m skal 415.0 229.1 0.8 51.5 0.4
Avokado 55.0 92.0 1.1 2.4 8.4
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 150.0 200.4 41.1 0.0 3.8
Havregryn ångprep el havremjöl 20.0 73.8 2.7 11.5 1.4
Banan 130.0 130.0 2.2 28.2 0.0
Tuggummi sockerfritt 25.0 88.0 0.2 21.5 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1375.0 1304.3 100.1
31.7%
147.3
46.6%
30.2
21.7%

2010-04-29

Invägning
Vikt79.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin 400.0 156.0 14.0 20.0 2.0
Äpple m skal 500.0 276.0 1.0 62.0 0.5
Lax urtagen varmrökt 190.0 321.1 42.9 0.0 16.5
Blåbär frysta 125.0 54.0 0.6 9.5 0.6
Avokado 120.0 200.8 2.4 5.3 18.4
Mellanfil 1,5% fett berik 369.0 175.3 12.5 18.4 5.5
Rågkross rågflingor ångprep 25.0 80.8 2.3 15.3 0.4
Havregryn ångprep el havremjöl 25.0 92.2 3.3 14.4 1.8
Grapefrukt 512.0 183.3 3.6 36.4 0.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2266.0 1539.5 82.6
22.4%
181.3
49.2%
46.2
28.4%

2010-04-25

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 80.0 431
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingbröstfilé u skinn 250.0 262.5 57.8 0.0 3.0
Kokosmjölk 200.0 478.0 4.6 7.0 48.0
Havregryn ångprep el havremjöl 20.0 73.8 2.7 11.5 1.4
Tofu sojabönsost 250.0 185.0 19.5 0.0 10.5
Blåbär frysta 125.0 54.0 0.6 9.5 0.6
Rågkross rågflingor ångprep 20.0 64.6 1.8 12.2 0.3
Lax urtagen varmrökt 90.0 152.1 20.3 0.0 7.8
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin 400.0 156.0 14.0 20.0 2.0
Grapefrukt 512.0 183.3 3.6 36.4 0.5
Banan 130.0 130.0 2.2 28.2 0.0
Äpple m skal 200.0 110.4 0.4 24.8 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2197.0 1849.7 127.5
28.6%
149.6
33.6%
74.3
37.8%

2010-04-21

Invägning
Vikt80.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Tofu sojabönsost 120.0 88.8 9.4 0.0 5.0
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 90.0 247.5 1.8 4.0 25.3
Päron 260.0 139.4 1.0 28.3 0.3
Whisky 40 vol. % 100.0 222.0 0.0 0.0 0.0
Havregryn ångprep el havremjöl 20.0 73.8 2.7 11.5 1.4
Lax urtagen varmrökt 100.0 169.0 22.6 0.0 8.7
Kaffe bryggt 300.0 6.0 0.3 1.2 0.0
Grapefrukt 500.0 179.0 3.5 35.5 0.5
Rågkross rågflingor ångprep 20.0 64.6 1.8 12.2 0.3
Avokado 40.0 66.9 0.8 1.8 6.1
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin 400.0 156.0 14.0 20.0 2.0
Rågbröd typ pumpernickel ca 10% fibrer 150.0 331.5 8.1 61.2 2.4
Kokosmjölk 60.0 143.4 1.4 2.1 14.4
Oliver gröna inlagda 50.0 64.5 0.7 0.8 6.4
Kycklingbröstfilé u skinn 130.0 136.5 30.0 0.0 1.6
Stenbitskaviar 40.0 47.2 5.6 1.2 2.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2380.0 2136.1 103.7
22.7%
179.8
39.3%
76.6
38.0%
« Äldre inlägg