| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Broccoli | 140.0 | 49.0 | 4.9 | 4.3 | 0.4 | 
| Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 300.0 | 855.0 | 24.3 | 153.6 | 12.3 | 
| Varmkorv ca 22% fett | 200.0 | 548.0 | 24.2 | 17.0 | 43.0 | 
| Havregryn ångprep el havremjöl | 55.0 | 203.0 | 7.3 | 31.7 | 3.8 | 
| Potatismos hemlagat | 250.0 | 217.8 | 5.5 | 34.8 | 5.5 | 
| Strömming panerad stekt | 170.0 | 350.2 | 27.9 | 5.8 | 23.8 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1115.0 | 2223.0 | 94.1 17.3% | 247.2 45.5% | 88.8 37.1% | 
| Vikt | 78.2kg | 
| Midja | 94.0cm | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Blomkål | 200.0 | 56.0 | 3.2 | 7.8 | 0.4 | 
| Gröna ärter kokta | 100.0 | 80.0 | 6.0 | 9.8 | 0.4 | 
| Havregryn ångprep el havremjöl | 55.0 | 203.0 | 7.3 | 31.7 | 3.8 | 
| Strömming panerad stekt | 100.0 | 206.0 | 16.4 | 3.4 | 14.0 | 
| Potatismos hemlagat | 350.0 | 304.8 | 7.7 | 48.6 | 7.7 | 
| Basmatiris kokt | 180.0 | 214.9 | 5.6 | 45.9 | 0.5 | 
| Currysås m Lätt Crème Fraiche | 105.0 | 61.5 | 3.2 | 5.1 | 3.3 | 
| Vitlingfilé panerad stekt | 125.0 | 181.0 | 21.9 | 5.5 | 7.6 | 
| Kyckling kokt | 100.0 | 167.2 | 31.4 | 0.0 | 4.5 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1315.0 | 1474.4 | 102.7 28.8% | 157.8 44.3% | 42.2 26.9% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Krossade tomater konserv m lag | 50.0 | 13.0 | 0.4 | 2.3 | 0.1 | 
| Basmatiris kokt | 350.0 | 417.9 | 10.8 | 89.2 | 1.0 | 
| Havregryn ångprep el havremjöl | 55.0 | 203.0 | 7.3 | 31.7 | 3.8 | 
| Currysås m Lätt Crème Fraiche | 100.0 | 58.6 | 3.0 | 4.9 | 3.1 | 
| Basmatiris kokt | 180.0 | 214.9 | 5.6 | 45.9 | 0.5 | 
| Ägg stekt | 40.0 | 84.7 | 5.0 | 0.0 | 7.2 | 
| Kyckling kokt | 250.0 | 418.0 | 78.5 | 0.0 | 11.2 | 
| Köttfärssås hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 90.0 | 90.0 | 7.5 | 4.2 | 4.6 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1115.0 | 1500.1 | 118.1 32.1% | 178.2 48.5% | 31.5 19.4% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Pasta berik kokt m salt | 150.0 | 196.5 | 7.4 | 37.6 | 1.2 | 
| Strömming panerad stekt | 150.0 | 309.0 | 24.6 | 5.1 | 21.0 | 
| korv stroganoff | 221.0 | 382.3 | 13.3 | 8.8 | 30.9 | 
| Havregryn ångprep el havremjöl | 55.0 | 203.0 | 7.3 | 31.7 | 3.8 | 
| Potatismos hemlagat | 350.0 | 304.8 | 7.7 | 48.6 | 7.7 | 
| Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 | 
| Surströmming | 100.0 | 138.0 | 13.8 | 0.0 | 9.3 | 
| Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1127.0 | 1652.6 | 80.9 20.1% | 133.7 33.1% | 83.2 46.8% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Havregryn ångprep el havremjöl | 55.0 | 203.0 | 7.3 | 31.7 | 3.8 | 
| Köttfärssås hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 300.0 | 300.0 | 24.9 | 14.1 | 15.3 | 
| Pasta berik kokt m salt | 350.0 | 458.5 | 17.2 | 87.8 | 2.8 | 
| Pasta berik kokt m salt | 150.0 | 196.5 | 7.4 | 37.6 | 1.2 | 
| Köttbullar stekta hemlagade | 190.0 | 336.3 | 30.0 | 11.0 | 19.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1045.0 | 1494.3 | 86.8 23.8% | 182.2 50.0% | 42.1 26.2% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Havregryn ångprep el havremjöl | 55.0 | 203.0 | 7.3 | 31.7 | 3.8 | 
| Biff m grönsaker o sås nötkött kinesisk rätt | 240.0 | 280.3 | 17.0 | 13.2 | 17.3 | 
| Pasta berik kokt m salt | 350.0 | 458.5 | 17.2 | 87.8 | 2.8 | 
| Basmatiris kokt | 170.0 | 203.0 | 5.3 | 43.4 | 0.5 | 
| Köttfärssås hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 300.0 | 300.0 | 24.9 | 14.1 | 15.3 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1115.0 | 1444.8 | 71.7 20.4% | 190.2 54.0% | 39.7 25.6% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Dumpling | 500.0 | 620.0 | 55.0 | 50.0 | 10.0 | 
| Havregryn ångprep el havremjöl | 55.0 | 203.0 | 7.3 | 31.7 | 3.8 | 
| Lammkotlett stekt | 100.0 | 238.0 | 24.0 | 0.0 | 15.9 | 
| Pasta berik kokt m salt | 200.0 | 262.0 | 9.8 | 50.2 | 1.6 | 
| Lammrygg lammhals kokt | 100.0 | 212.0 | 21.1 | 0.0 | 14.3 | 
| Krossade tomater konserv m lag | 100.0 | 26.0 | 0.8 | 4.6 | 0.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1055.0 | 1561.0 | 118.0 32.9% | 136.5 38.1% | 45.8 29.0% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Lammrygg lammhals kokt | 150.0 | 318.0 | 31.6 | 0.0 | 21.4 | 
| Pasta berik kokt m salt | 150.0 | 196.5 | 7.4 | 37.6 | 1.2 | 
| Krossade tomater konserv m lag | 50.0 | 13.0 | 0.4 | 2.3 | 0.1 | 
| Havregryn ångprep el havremjöl | 55.0 | 203.0 | 7.3 | 31.7 | 3.8 | 
| Dumpling | 700.0 | 868.0 | 77.0 | 70.0 | 14.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1105.0 | 1598.5 | 123.7 34.6% | 141.6 39.6% | 40.5 25.7% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
