| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Köttfärsjärpar stekta blandfärs 70/30 | 100.0 | 224.0 | 18.1 | 5.5 | 14.3 | 
| Couscous tillagad | 200.0 | 215.8 | 7.6 | 43.6 | 0.4 | 
| Kycklinggryta m lök tomat champinjoner | 300.0 | 328.8 | 30.0 | 8.1 | 18.9 | 
| Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 200.0 | 536.0 | 17.2 | 100.8 | 4.8 | 
| Pommes frites friterad potatis ca 17% fett gatukök | 150.0 | 461.0 | 5.2 | 48.9 | 26.2 | 
| Croissant fransk giffel | 75.0 | 225.0 | 5.1 | 29.6 | 9.3 | 
| Ost hårdost 38% fett | 40.0 | 168.0 | 8.0 | 0.5 | 15.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1065.0 | 2158.6 | 91.2 17.2% | 237.0 44.7% | 89.1 38.1% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Ost hårdost 23% fett | 40.0 | 130.7 | 11.7 | 0.3 | 9.3 | 
| Grillad kyckling m skinn | 150.0 | 292.8 | 36.8 | 0.0 | 16.2 | 
| Rödvin rosévin 1% | 100.0 | 17.0 | 0.0 | 2.8 | 0.0 | 
| Rödvin 12 vol. % | 200.0 | 144.0 | 0.0 | 1.6 | 0.0 | 
| Cider 1 vol. % | 100.0 | 47.0 | 0.0 | 10.1 | 0.0 | 
| Entrecôte nöt stekt | 150.0 | 324.0 | 39.2 | 0.0 | 18.8 | 
| Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 200.0 | 536.0 | 17.2 | 100.8 | 4.8 | 
| Potatissallad gräddfil majonnäs | 250.0 | 385.0 | 4.2 | 40.0 | 22.8 | 
| Chokladpudding m vispad grädde | 250.0 | 438.8 | 8.8 | 43.2 | 25.2 | 
| Pommes frites friterad potatis ca 17% fett gatukök | 150.0 | 461.0 | 5.2 | 48.9 | 26.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1590.0 | 2776.3 | 123.1 18.9% | 247.7 38.1% | 123.3 43.0% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Pannkaka tunn hemlagad | 150.0 | 298.6 | 10.6 | 35.0 | 12.6 | 
| Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 | 
| Rågskorpor | 45.0 | 171.0 | 4.0 | 23.4 | 5.0 | 
| Nöt- och chokladkräm Nutella | 30.0 | 157.8 | 1.7 | 17.1 | 8.9 | 
| Färskost 27% fett Philadelphia | 30.0 | 82.0 | 1.8 | 0.8 | 8.2 | 
| Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 200.0 | 536.0 | 17.2 | 100.8 | 4.8 | 
| Skumgodis | 100.0 | 335.0 | 2.0 | 80.4 | 0.0 | 
| Falukorv stekt | 100.0 | 281.0 | 10.8 | 4.0 | 25.0 | 
| Kycklingsallad m dressing | 300.0 | 317.1 | 36.6 | 14.1 | 12.0 | 
| Apelsinjuice pastöriserad drickf | 150.0 | 65.2 | 0.9 | 14.7 | 0.2 | 
| Rödbetssallad | 100.0 | 72.0 | 1.3 | 10.9 | 2.1 | 
| Ost hårdost 38% fett | 40.0 | 168.0 | 8.0 | 0.5 | 15.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1296.0 | 2591.7 | 101.3 15.9% | 301.7 47.4% | 103.2 36.7% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Barnlekar | 60.0 | 333 | 
| Städa | 60.0 | 233 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Apelsinjuice pastöriserad drickf | 150.0 | 65.2 | 0.9 | 14.7 | 0.2 | 
| Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 | 
| Falukorv stekt | 100.0 | 281.0 | 10.8 | 4.0 | 25.0 | 
| Pannkaka tunn hemlagad | 150.0 | 298.6 | 10.6 | 35.0 | 12.6 | 
| Kycklingsallad m dressing | 300.0 | 317.1 | 36.6 | 14.1 | 12.0 | 
| Nöt- och chokladkräm Nutella | 30.0 | 157.8 | 1.7 | 17.1 | 8.9 | 
| Ost hårdost 38% fett | 40.0 | 168.0 | 8.0 | 0.5 | 15.2 | 
| Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 200.0 | 536.0 | 17.2 | 100.8 | 4.8 | 
| Rödbetssallad | 100.0 | 72.0 | 1.3 | 10.9 | 2.1 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1121.0 | 2003.7 | 93.5 18.9% | 197.1 39.8% | 90.0 41.3% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Aerobics, Step high impact | 40.0 | 311 | 
| Styrketräning, lätt | 30.0 | 100 | 
| Löpning 8 km/h (7,5 min/km) | 10.0 | 89 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Grönmögelost fett 43 % Blå Castello | 100.0 | 429.0 | 9.6 | 2.5 | 43.0 | 
| Creme Fraiche Blue Cheese 15% fett | 100.0 | 176.0 | 4.3 | 6.1 | 15.1 | 
| Rågskorpor | 100.0 | 380.0 | 9.0 | 52.0 | 11.0 | 
| Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 200.0 | 536.0 | 17.2 | 100.8 | 4.8 | 
| Apelsinjuice pastöriserad drickf | 100.0 | 43.5 | 0.6 | 9.8 | 0.1 | 
| Lax kokt | 100.0 | 240.0 | 24.4 | 0.0 | 15.9 | 
| Potatis kokt | 120.0 | 93.2 | 2.2 | 19.7 | 0.1 | 
| Apelsinmarmelad | 60.0 | 141.0 | 0.0 | 34.2 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 880.0 | 2038.7 | 67.3 13.6% | 225.1 45.3% | 90.0 41.1% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Roddmaskin, fort | 10.0 | 94 | 
| Ski Machine | 10.0 | 106 | 
| Gå/jogga | 10.0 | 67 | 
| Styrketräning, lätt | 30.0 | 100 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Pizzapålägg skinka tomat hårdost | 250.0 | 282.0 | 22.5 | 7.8 | 17.5 | 
| Apelsinmarmelad | 60.0 | 141.0 | 0.0 | 34.2 | 0.0 | 
| Linssoppa | 250.0 | 112.0 | 6.2 | 14.2 | 2.2 | 
| Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 200.0 | 536.0 | 17.2 | 100.8 | 4.8 | 
| Pizza Capricciosa rökt skinka fryst el kyld värmd | 250.0 | 620.0 | 28.8 | 67.5 | 25.2 | 
| Fetaost 16% fett | 50.0 | 107.0 | 8.5 | 0.4 | 8.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1060.0 | 1798.0 | 83.2 19.0% | 224.9 51.2% | 57.7 29.8% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Barnlekar | 30.0 | 167 | 
| Kratta gräsmattan | 20.0 | 89 | 
| Städa | 60.0 | 233 | 
| Trädgårds arbete | 20.0 | 100 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Fetaost 16% fett | 50.0 | 107.0 | 8.5 | 0.4 | 8.0 | 
| Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 200.0 | 536.0 | 17.2 | 100.8 | 4.8 | 
| Apelsinmarmelad | 60.0 | 141.0 | 0.0 | 34.2 | 0.0 | 
| Lasagne | 400.0 | 469.6 | 21.2 | 57.6 | 16.4 | 
| Linssoppa | 250.0 | 112.0 | 6.2 | 14.2 | 2.2 | 
| Choklad o chokladpraliner | 100.0 | 547.0 | 7.4 | 53.7 | 33.7 | 
| Mimosasallad | 60.0 | 93.0 | 1.5 | 5.4 | 7.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1120.0 | 2005.6 | 62.0 12.6% | 266.3 54.1% | 72.3 33.3% | 
Mitt första inlägg på ViktPejl.
Invägning| Vikt | 63.0kg | 
| Midja | 77.0cm | 
| Stuss | 97.0cm | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Barnlekar | 60.0 | 333 | 
| Trädgårds arbete | 60.0 | 300 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Skinka ytterlår gris | 100.0 | 123.0 | 19.7 | 0.0 | 4.9 | 
| Choklad o chokladpraliner | 100.0 | 547.0 | 7.4 | 53.7 | 33.7 | 
| Skumgodis | 250.0 | 837.5 | 5.0 | 201.0 | 0.0 | 
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 | 
| Gräddglass ca 15% fett | 75.0 | 167.0 | 2.7 | 14.7 | 10.8 | 
| Biff ryggbiff nöt | 150.0 | 184.5 | 32.7 | 0.0 | 5.8 | 
| Getost chèvre vitmögelost 25% fett | 50.0 | 172.5 | 10.3 | 0.7 | 14.5 | 
| Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer | 100.0 | 288.0 | 10.3 | 54.0 | 1.9 | 
| Gräddfils- o crème fraichesås 15% fett | 80.0 | 138.0 | 2.6 | 3.6 | 12.8 | 
| Apelsinmarmelad | 60.0 | 141.0 | 0.0 | 34.2 | 0.0 | 
| Pommes frites friterad potatis ca 11% fett fryst värmd i olja | 150.0 | 365.0 | 4.5 | 45.9 | 17.1 | 
| Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 150.0 | 402.0 | 12.9 | 75.6 | 3.6 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1390.0 | 3434.5 | 108.3 12.8% | 498.9 59.0% | 105.2 28.2% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
