Kjoules viktdagbok

« Till Kjoules profil

2010-11-12

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Simning, medel 30.0 268
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer 72.0 211.0 5.2 40.8 2.2
Gräddsås pulver tillagad m mjölk vatten smör 50.0 58.6 1.4 3.8 4.2
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa delikatess 20.0 70.0 2.0 12.9 0.4
Äpple u skal 115.0 72.1 0.2 16.8 0.1
Mjukost smältost ca 16% fett 14.0 28.9 2.2 0.2 2.1
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Wrap vetetortilla m kycklingfajitas gräddfil sallad 700.0 952.0 39.9 77.7 49.7
Pasta berik kokt u salt 300.0 384.0 12.0 77.7 1.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1276.0 1794.6 62.9
14.5%
230.1
53.0%
62.2
32.5%

2010-11-11

Invägning
Vikt86.3kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Löpning 10,8 km/h (5,6 min/km) 29.0 475
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 15.0 54.0 0.0 0.6 6.0
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Pasta berik kokt u salt 200.0 256.0 8.0 51.8 1.0
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 12.0 43.2 0.0 0.5 4.8
Banan 120.0 120.0 2.0 26.0 0.0
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 130.0 312.0 9.6 59.0 1.8
Digestivekex 54.0 257.0 3.5 35.7 10.7
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa delikatess 20.0 70.0 2.0 12.9 0.4
Ost hårdost 38% fett 50.0 210.0 10.0 0.6 19.0
Saltlakrits 40.0 158.0 1.2 37.7 0.0
Gräddsås pulver tillagad m mjölk vatten smör 70.0 82.0 1.9 5.3 5.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
786.0 1595.2 38.7
10.0%
236.8
61.0%
49.8
29.1%

2010-11-09

Invägning
Vikt87.3kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 7.0 25.2 0.0 0.3 2.8
Toscakaka 50.0 196.0 3.1 24.5 9.3
Vitkålssallad pizzasallad 90.0 126.0 0.9 4.8 11.3
Keso färskost 4% fett 34.0 31.6 4.1 0.7 1.4
Ost hårdost 38% fett 7.0 29.4 1.4 0.1 2.7
Rökt skinka gris 6% fett 7.0 9.7 1.5 0.0 0.4
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 130.0 310.7 9.2 59.9 2.1
Avokado 30.0 50.2 0.6 1.3 4.6
Lasagne 283.0 332.2 15.0 40.8 11.6
Äpple m skal 225.0 124.2 0.4 27.9 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
863.0 1235.2 36.2
12.0%
160.3
53.1%
46.4
34.9%

2010-11-08

Invägning
Vikt88.1kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 8.0 28.8 0.0 0.3 3.2
Amerikanska muffins ospec 65.0 280.2 3.8 30.4 15.8
Vitkålssallad pizzasallad 100.0 140.0 1.0 5.3 12.6
Rödbetssoppa typ Borsjtj 316.0 68.3 2.2 9.8 1.6
Rökt kalkon 20.0 26.6 4.8 0.0 0.8
Rågbröd ca 6% fibrer 112.0 280.0 8.4 51.1 2.8
Ost hårdost 38% fett 10.0 42.0 2.0 0.1 3.8
Lasagne 320.0 375.7 17.0 46.1 13.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
951.0 1241.6 39.2
12.9%
143.1
47.1%
53.7
40.1%

2010-11-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanfil 1,5% fett berik 260.0 123.5 8.8 13.0 3.9
Äpple m skal 80.0 44.2 0.2 9.9 0.1
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular 40.0 146.0 4.0 26.7 1.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
380.0 313.7 13.0
17.5%
49.6
66.9%
5.1
15.6%

2010-11-01 hårt

Invägning
Vikt88.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Blomkål kokt utan salt 44.0 11.9 0.7 1.6 0.1
Äpple m skal 250.0 138.0 0.5 31.0 0.2
Mellanfil 1,5% fett berik 300.0 142.5 10.2 15.0 4.5
Champinjoner 50.0 13.0 1.3 1.5 0.1
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 26.0 99.0 3.4 16.0 1.8
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 60.0 93.6 1.7 4.0 7.9
Pasta berik kokt m salt 120.0 157.2 5.9 30.1 1.0
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 80.0 228.0 6.5 41.0 3.3
Broccoli 58.0 20.3 2.0 1.8 0.2
Varmkorv kokt 175.0 504.0 22.2 15.6 39.6
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Matlagningsgrädde 15% fett 75.0 121.5 2.2 3.2 11.2
Lök gul röd 50.0 16.0 0.6 3.0 0.0
Ketchup tomat 100.0 109.0 1.5 23.7 0.5
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 40.0 153.0 2.5 28.0 2.6
Rökt skinka gris 6% fett 28.0 38.6 5.9 0.0 1.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1461.0 1863.6 67.1
14.7%
215.7
47.2%
76.7
38.1%

2010-10-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 75.0 180.0 5.6 34.0 1.0
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 8.0 28.8 0.0 0.3 3.2
Rökt skinka gris 6% fett 7.0 9.7 1.5 0.0 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
105.0 276.5 11.0
16.5%
34.5
51.8%
9.3
31.7%

2010-10-26

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 50.0 298
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 10.0 36.0 0.0 0.4 4.0
Banan 75.0 75.0 1.3 16.3 0.0
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 75.0 180.0 5.6 34.0 1.0
Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja 50.0 82.4 14.7 0.0 2.5
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 30.0 13.2 0.2 2.7 0.1
Biff ryggbiff nöt 50.0 61.5 10.9 0.0 2.0
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Filmjölk 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Äpple m skal 32.0 17.7 0.1 4.0 0.0
Olivolja 20.0 176.8 0.0 0.0 20.0
Grönsaksblandning för wokning 100.0 50.0 2.5 7.8 0.4
Köttfärssoppa 500.0 292.0 27.5 7.5 16.0
Basmatiris okokt 100.0 359.0 9.2 76.7 1.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1357.0 1581.6 86.1
22.2%
164.0
42.3%
60.7
35.5%

2010-10-25

Invägning
Vikt88.3kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 60.0 357
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 23.0 10.9 0.8 1.2 0.3
Mjukost smältost ca 22% fett La vache qui rit 5.0 13.6 0.5 0.4 1.1
Blodbröd, hårt 50.0 183.0 8.8 32.8 1.0
Lök gul röd 50.0 16.0 0.6 3.0 0.0
Köttfärssoppa 500.0 292.0 27.5 7.5 16.0
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 17.0 61.2 0.0 0.7 6.8
Blomkål 68.0 19.0 1.1 2.7 0.1
Rågsiktsbröd ca 4% fibrer 134.0 357.4 9.4 68.7 3.1
Broccoli 81.0 28.4 2.8 2.5 0.2
Rökt skinka gris 6% fett 25.0 34.5 5.2 0.0 1.5
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Rökt skinka gris 6% fett 7.0 9.7 1.5 0.0 0.4
Grönsaksgryta majs purjo ärter 45.0 43.2 1.9 6.3 0.6
Ägg kokt 75.0 105.0 9.4 0.0 7.6
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1170.0 1264.9 73.9
24.2%
132.7
43.4%
43.6
32.4%
« Äldre inlägg