Kjoules viktdagbok

« Till Kjoules profil

2010-11-12

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Simning, medel 30.0 268
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Gräddsås pulver tillagad m mjölk vatten smör 50.0 58.6 1.4 3.8 4.2
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa delikatess 20.0 70.0 2.0 12.9 0.4
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Mjukost smältost ca 16% fett 14.0 28.9 2.2 0.2 2.1
Äpple u skal 115.0 72.1 0.2 16.8 0.1
Pasta berik kokt u salt 300.0 384.0 12.0 77.7 1.5
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer 72.0 211.0 5.2 40.8 2.2
Wrap vetetortilla m kycklingfajitas gräddfil sallad 700.0 952.0 39.9 77.7 49.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1276.0 1794.6 62.9
14.5%
230.1
53.0%
62.2
32.5%

2010-11-11

Invägning
Vikt86.3kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Löpning 10,8 km/h (5,6 min/km) 29.0 475
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Pasta berik kokt u salt 200.0 256.0 8.0 51.8 1.0
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa delikatess 20.0 70.0 2.0 12.9 0.4
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 130.0 312.0 9.6 59.0 1.8
Digestivekex 54.0 257.0 3.5 35.7 10.7
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 12.0 43.2 0.0 0.5 4.8
Banan 120.0 120.0 2.0 26.0 0.0
Gräddsås pulver tillagad m mjölk vatten smör 70.0 82.0 1.9 5.3 5.9
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 15.0 54.0 0.0 0.6 6.0
Ost hårdost 38% fett 50.0 210.0 10.0 0.6 19.0
Saltlakrits 40.0 158.0 1.2 37.7 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
786.0 1595.2 38.7
10.0%
236.8
61.0%
49.8
29.1%

2010-11-09

Invägning
Vikt87.3kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitkålssallad pizzasallad 90.0 126.0 0.9 4.8 11.3
Keso färskost 4% fett 34.0 31.6 4.1 0.7 1.4
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 130.0 310.7 9.2 59.9 2.1
Avokado 30.0 50.2 0.6 1.3 4.6
Rökt skinka gris 6% fett 7.0 9.7 1.5 0.0 0.4
Ost hårdost 38% fett 7.0 29.4 1.4 0.1 2.7
Äpple m skal 225.0 124.2 0.4 27.9 0.2
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 7.0 25.2 0.0 0.3 2.8
Toscakaka 50.0 196.0 3.1 24.5 9.3
Lasagne 283.0 332.2 15.0 40.8 11.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
863.0 1235.2 36.2
12.0%
160.3
53.1%
46.4
34.9%

2010-11-08

Invägning
Vikt88.1kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Amerikanska muffins ospec 65.0 280.2 3.8 30.4 15.8
Vitkålssallad pizzasallad 100.0 140.0 1.0 5.3 12.6
Rågbröd ca 6% fibrer 112.0 280.0 8.4 51.1 2.8
Rökt kalkon 20.0 26.6 4.8 0.0 0.8
Rödbetssoppa typ Borsjtj 316.0 68.3 2.2 9.8 1.6
Lasagne 320.0 375.7 17.0 46.1 13.1
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 8.0 28.8 0.0 0.3 3.2
Ost hårdost 38% fett 10.0 42.0 2.0 0.1 3.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
951.0 1241.6 39.2
12.9%
143.1
47.1%
53.7
40.1%

2010-11-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanfil 1,5% fett berik 260.0 123.5 8.8 13.0 3.9
Äpple m skal 80.0 44.2 0.2 9.9 0.1
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular 40.0 146.0 4.0 26.7 1.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
380.0 313.7 13.0
17.5%
49.6
66.9%
5.1
15.6%

2010-11-01 hårt

Invägning
Vikt88.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanfil 1,5% fett berik 300.0 142.5 10.2 15.0 4.5
Champinjoner 50.0 13.0 1.3 1.5 0.1
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 26.0 99.0 3.4 16.0 1.8
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 60.0 93.6 1.7 4.0 7.9
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Matlagningsgrädde 15% fett 75.0 121.5 2.2 3.2 11.2
Broccoli 58.0 20.3 2.0 1.8 0.2
Varmkorv kokt 175.0 504.0 22.2 15.6 39.6
Pasta berik kokt m salt 120.0 157.2 5.9 30.1 1.0
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 80.0 228.0 6.5 41.0 3.3
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 40.0 153.0 2.5 28.0 2.6
Rökt skinka gris 6% fett 28.0 38.6 5.9 0.0 1.7
Blomkål kokt utan salt 44.0 11.9 0.7 1.6 0.1
Äpple m skal 250.0 138.0 0.5 31.0 0.2
Lök gul röd 50.0 16.0 0.6 3.0 0.0
Ketchup tomat 100.0 109.0 1.5 23.7 0.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1461.0 1863.6 67.1
14.7%
215.7
47.2%
76.7
38.1%

2010-10-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 75.0 180.0 5.6 34.0 1.0
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 8.0 28.8 0.0 0.3 3.2
Rökt skinka gris 6% fett 7.0 9.7 1.5 0.0 0.4
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
105.0 276.5 11.0
16.5%
34.5
51.8%
9.3
31.7%

2010-10-26

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 50.0 298
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 30.0 13.2 0.2 2.7 0.1
Biff ryggbiff nöt 50.0 61.5 10.9 0.0 2.0
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 10.0 36.0 0.0 0.4 4.0
Banan 75.0 75.0 1.3 16.3 0.0
Filmjölk 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Grönsaksblandning för wokning 100.0 50.0 2.5 7.8 0.4
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 75.0 180.0 5.6 34.0 1.0
Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja 50.0 82.4 14.7 0.0 2.5
Äpple m skal 32.0 17.7 0.1 4.0 0.0
Olivolja 20.0 176.8 0.0 0.0 20.0
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Köttfärssoppa 500.0 292.0 27.5 7.5 16.0
Basmatiris okokt 100.0 359.0 9.2 76.7 1.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1357.0 1581.6 86.1
22.2%
164.0
42.3%
60.7
35.5%

2010-10-25

Invägning
Vikt88.3kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 60.0 357
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lök gul röd 50.0 16.0 0.6 3.0 0.0
Köttfärssoppa 500.0 292.0 27.5 7.5 16.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 23.0 10.9 0.8 1.2 0.3
Rågsiktsbröd ca 4% fibrer 134.0 357.4 9.4 68.7 3.1
Broccoli 81.0 28.4 2.8 2.5 0.2
Rökt skinka gris 6% fett 7.0 9.7 1.5 0.0 0.4
Grönsaksgryta majs purjo ärter 45.0 43.2 1.9 6.3 0.6
Mjukost smältost ca 22% fett La vache qui rit 5.0 13.6 0.5 0.4 1.1
Blodbröd, hårt 50.0 183.0 8.8 32.8 1.0
Rökt skinka gris 6% fett 25.0 34.5 5.2 0.0 1.5
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 17.0 61.2 0.0 0.7 6.8
Blomkål 68.0 19.0 1.1 2.7 0.1
Ägg kokt 75.0 105.0 9.4 0.0 7.6
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1170.0 1264.9 73.9
24.2%
132.7
43.4%
43.6
32.4%
« Äldre inlägg