Kjoules viktdagbok

« Till Kjoules profil

2010-11-12

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Simning, medel 30.0 268
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Mjukost smältost ca 16% fett 14.0 28.9 2.2 0.2 2.1
Pasta berik kokt u salt 300.0 384.0 12.0 77.7 1.5
Wrap vetetortilla m kycklingfajitas gräddfil sallad 700.0 952.0 39.9 77.7 49.7
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa delikatess 20.0 70.0 2.0 12.9 0.4
Gräddsås pulver tillagad m mjölk vatten smör 50.0 58.6 1.4 3.8 4.2
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer 72.0 211.0 5.2 40.8 2.2
Äpple u skal 115.0 72.1 0.2 16.8 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1276.0 1794.6 62.9
14.5%
230.1
53.0%
62.2
32.5%

2010-11-11

Invägning
Vikt86.3kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Löpning 10,8 km/h (5,6 min/km) 29.0 475
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa delikatess 20.0 70.0 2.0 12.9 0.4
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 130.0 312.0 9.6 59.0 1.8
Digestivekex 54.0 257.0 3.5 35.7 10.7
Gräddsås pulver tillagad m mjölk vatten smör 70.0 82.0 1.9 5.3 5.9
Ost hårdost 38% fett 50.0 210.0 10.0 0.6 19.0
Saltlakrits 40.0 158.0 1.2 37.7 0.0
Pasta berik kokt u salt 200.0 256.0 8.0 51.8 1.0
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 15.0 54.0 0.0 0.6 6.0
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 12.0 43.2 0.0 0.5 4.8
Banan 120.0 120.0 2.0 26.0 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
786.0 1595.2 38.7
10.0%
236.8
61.0%
49.8
29.1%

2010-11-09

Invägning
Vikt87.3kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 130.0 310.7 9.2 59.9 2.1
Avokado 30.0 50.2 0.6 1.3 4.6
Rökt skinka gris 6% fett 7.0 9.7 1.5 0.0 0.4
Äpple m skal 225.0 124.2 0.4 27.9 0.2
Lasagne 283.0 332.2 15.0 40.8 11.6
Keso färskost 4% fett 34.0 31.6 4.1 0.7 1.4
Vitkålssallad pizzasallad 90.0 126.0 0.9 4.8 11.3
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 7.0 25.2 0.0 0.3 2.8
Toscakaka 50.0 196.0 3.1 24.5 9.3
Ost hårdost 38% fett 7.0 29.4 1.4 0.1 2.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
863.0 1235.2 36.2
12.0%
160.3
53.1%
46.4
34.9%

2010-11-08

Invägning
Vikt88.1kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågbröd ca 6% fibrer 112.0 280.0 8.4 51.1 2.8
Rökt kalkon 20.0 26.6 4.8 0.0 0.8
Lasagne 320.0 375.7 17.0 46.1 13.1
Ost hårdost 38% fett 10.0 42.0 2.0 0.1 3.8
Vitkålssallad pizzasallad 100.0 140.0 1.0 5.3 12.6
Amerikanska muffins ospec 65.0 280.2 3.8 30.4 15.8
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 8.0 28.8 0.0 0.3 3.2
Rödbetssoppa typ Borsjtj 316.0 68.3 2.2 9.8 1.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
951.0 1241.6 39.2
12.9%
143.1
47.1%
53.7
40.1%

2010-11-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular 40.0 146.0 4.0 26.7 1.1
Äpple m skal 80.0 44.2 0.2 9.9 0.1
Mellanfil 1,5% fett berik 260.0 123.5 8.8 13.0 3.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
380.0 313.7 13.0
17.5%
49.6
66.9%
5.1
15.6%

2010-11-01 hårt

Invägning
Vikt88.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Matlagningsgrädde 15% fett 75.0 121.5 2.2 3.2 11.2
Broccoli 58.0 20.3 2.0 1.8 0.2
Varmkorv kokt 175.0 504.0 22.2 15.6 39.6
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 40.0 153.0 2.5 28.0 2.6
Rökt skinka gris 6% fett 28.0 38.6 5.9 0.0 1.7
Lök gul röd 50.0 16.0 0.6 3.0 0.0
Ketchup tomat 100.0 109.0 1.5 23.7 0.5
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 26.0 99.0 3.4 16.0 1.8
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 60.0 93.6 1.7 4.0 7.9
Mellanfil 1,5% fett berik 300.0 142.5 10.2 15.0 4.5
Champinjoner 50.0 13.0 1.3 1.5 0.1
Blomkål kokt utan salt 44.0 11.9 0.7 1.6 0.1
Äpple m skal 250.0 138.0 0.5 31.0 0.2
Pasta berik kokt m salt 120.0 157.2 5.9 30.1 1.0
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 80.0 228.0 6.5 41.0 3.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1461.0 1863.6 67.1
14.7%
215.7
47.2%
76.7
38.1%

2010-10-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 75.0 180.0 5.6 34.0 1.0
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 8.0 28.8 0.0 0.3 3.2
Rökt skinka gris 6% fett 7.0 9.7 1.5 0.0 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
105.0 276.5 11.0
16.5%
34.5
51.8%
9.3
31.7%

2010-10-26

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 50.0 298
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 10.0 36.0 0.0 0.4 4.0
Banan 75.0 75.0 1.3 16.3 0.0
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 30.0 13.2 0.2 2.7 0.1
Biff ryggbiff nöt 50.0 61.5 10.9 0.0 2.0
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 75.0 180.0 5.6 34.0 1.0
Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja 50.0 82.4 14.7 0.0 2.5
Äpple m skal 32.0 17.7 0.1 4.0 0.0
Olivolja 20.0 176.8 0.0 0.0 20.0
Köttfärssoppa 500.0 292.0 27.5 7.5 16.0
Basmatiris okokt 100.0 359.0 9.2 76.7 1.0
Filmjölk 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Grönsaksblandning för wokning 100.0 50.0 2.5 7.8 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1357.0 1581.6 86.1
22.2%
164.0
42.3%
60.7
35.5%

2010-10-25

Invägning
Vikt88.3kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 60.0 357
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 23.0 10.9 0.8 1.2 0.3
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 17.0 61.2 0.0 0.7 6.8
Blomkål 68.0 19.0 1.1 2.7 0.1
Lök gul röd 50.0 16.0 0.6 3.0 0.0
Köttfärssoppa 500.0 292.0 27.5 7.5 16.0
Mjukost smältost ca 22% fett La vache qui rit 5.0 13.6 0.5 0.4 1.1
Blodbröd, hårt 50.0 183.0 8.8 32.8 1.0
Rökt skinka gris 6% fett 25.0 34.5 5.2 0.0 1.5
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Ägg kokt 75.0 105.0 9.4 0.0 7.6
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Rågsiktsbröd ca 4% fibrer 134.0 357.4 9.4 68.7 3.1
Broccoli 81.0 28.4 2.8 2.5 0.2
Rökt skinka gris 6% fett 7.0 9.7 1.5 0.0 0.4
Grönsaksgryta majs purjo ärter 45.0 43.2 1.9 6.3 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1170.0 1264.9 73.9
24.2%
132.7
43.4%
43.6
32.4%
« Äldre inlägg