| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Simning, medel | 30.0 | 268 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 72.0 | 211.0 | 5.2 | 40.8 | 2.2 | 
| Gräddsås pulver tillagad m mjölk vatten smör | 50.0 | 58.6 | 1.4 | 3.8 | 4.2 | 
| Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa delikatess | 20.0 | 70.0 | 2.0 | 12.9 | 0.4 | 
| Äpple u skal | 115.0 | 72.1 | 0.2 | 16.8 | 0.1 | 
| Mjukost smältost ca 16% fett | 14.0 | 28.9 | 2.2 | 0.2 | 2.1 | 
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 5.0 | 18.0 | 0.0 | 0.2 | 2.0 | 
| Wrap vetetortilla m kycklingfajitas gräddfil sallad | 700.0 | 952.0 | 39.9 | 77.7 | 49.7 | 
| Pasta berik kokt u salt | 300.0 | 384.0 | 12.0 | 77.7 | 1.5 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1276.0 | 1794.6 | 62.9 14.5% | 230.1 53.0% | 62.2 32.5% | 
| Vikt | 86.3kg | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Löpning 10,8 km/h (5,6 min/km) | 29.0 | 475 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 15.0 | 54.0 | 0.0 | 0.6 | 6.0 | 
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 | 
| Pasta berik kokt u salt | 200.0 | 256.0 | 8.0 | 51.8 | 1.0 | 
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 12.0 | 43.2 | 0.0 | 0.5 | 4.8 | 
| Banan | 120.0 | 120.0 | 2.0 | 26.0 | 0.0 | 
| Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 130.0 | 312.0 | 9.6 | 59.0 | 1.8 | 
| Digestivekex | 54.0 | 257.0 | 3.5 | 35.7 | 10.7 | 
| Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa delikatess | 20.0 | 70.0 | 2.0 | 12.9 | 0.4 | 
| Ost hårdost 38% fett | 50.0 | 210.0 | 10.0 | 0.6 | 19.0 | 
| Saltlakrits | 40.0 | 158.0 | 1.2 | 37.7 | 0.0 | 
| Gräddsås pulver tillagad m mjölk vatten smör | 70.0 | 82.0 | 1.9 | 5.3 | 5.9 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 786.0 | 1595.2 | 38.7 10.0% | 236.8 61.0% | 49.8 29.1% | 
| Vikt | 87.3kg | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 7.0 | 25.2 | 0.0 | 0.3 | 2.8 | 
| Toscakaka | 50.0 | 196.0 | 3.1 | 24.5 | 9.3 | 
| Vitkålssallad pizzasallad | 90.0 | 126.0 | 0.9 | 4.8 | 11.3 | 
| Keso färskost 4% fett | 34.0 | 31.6 | 4.1 | 0.7 | 1.4 | 
| Ost hårdost 38% fett | 7.0 | 29.4 | 1.4 | 0.1 | 2.7 | 
| Rökt skinka gris 6% fett | 7.0 | 9.7 | 1.5 | 0.0 | 0.4 | 
| Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 130.0 | 310.7 | 9.2 | 59.9 | 2.1 | 
| Avokado | 30.0 | 50.2 | 0.6 | 1.3 | 4.6 | 
| Lasagne | 283.0 | 332.2 | 15.0 | 40.8 | 11.6 | 
| Äpple m skal | 225.0 | 124.2 | 0.4 | 27.9 | 0.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 863.0 | 1235.2 | 36.2 12.0% | 160.3 53.1% | 46.4 34.9% | 
| Vikt | 88.1kg | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 8.0 | 28.8 | 0.0 | 0.3 | 3.2 | 
| Amerikanska muffins ospec | 65.0 | 280.2 | 3.8 | 30.4 | 15.8 | 
| Vitkålssallad pizzasallad | 100.0 | 140.0 | 1.0 | 5.3 | 12.6 | 
| Rödbetssoppa typ Borsjtj | 316.0 | 68.3 | 2.2 | 9.8 | 1.6 | 
| Rökt kalkon | 20.0 | 26.6 | 4.8 | 0.0 | 0.8 | 
| Rågbröd ca 6% fibrer | 112.0 | 280.0 | 8.4 | 51.1 | 2.8 | 
| Ost hårdost 38% fett | 10.0 | 42.0 | 2.0 | 0.1 | 3.8 | 
| Lasagne | 320.0 | 375.7 | 17.0 | 46.1 | 13.1 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 951.0 | 1241.6 | 39.2 12.9% | 143.1 47.1% | 53.7 40.1% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Mellanfil 1,5% fett berik | 260.0 | 123.5 | 8.8 | 13.0 | 3.9 | 
| Äpple m skal | 80.0 | 44.2 | 0.2 | 9.9 | 0.1 | 
| Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular | 40.0 | 146.0 | 4.0 | 26.7 | 1.1 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 380.0 | 313.7 | 13.0 17.5% | 49.6 66.9% | 5.1 15.6% | 
| Vikt | 88.0kg | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Blomkål kokt utan salt | 44.0 | 11.9 | 0.7 | 1.6 | 0.1 | 
| Äpple m skal | 250.0 | 138.0 | 0.5 | 31.0 | 0.2 | 
| Mellanfil 1,5% fett berik | 300.0 | 142.5 | 10.2 | 15.0 | 4.5 | 
| Champinjoner | 50.0 | 13.0 | 1.3 | 1.5 | 0.1 | 
| Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre | 26.0 | 99.0 | 3.4 | 16.0 | 1.8 | 
| Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 60.0 | 93.6 | 1.7 | 4.0 | 7.9 | 
| Pasta berik kokt m salt | 120.0 | 157.2 | 5.9 | 30.1 | 1.0 | 
| Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 80.0 | 228.0 | 6.5 | 41.0 | 3.3 | 
| Broccoli | 58.0 | 20.3 | 2.0 | 1.8 | 0.2 | 
| Varmkorv kokt | 175.0 | 504.0 | 22.2 | 15.6 | 39.6 | 
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 5.0 | 18.0 | 0.0 | 0.2 | 2.0 | 
| Matlagningsgrädde 15% fett | 75.0 | 121.5 | 2.2 | 3.2 | 11.2 | 
| Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 | 
| Ketchup tomat | 100.0 | 109.0 | 1.5 | 23.7 | 0.5 | 
| Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 40.0 | 153.0 | 2.5 | 28.0 | 2.6 | 
| Rökt skinka gris 6% fett | 28.0 | 38.6 | 5.9 | 0.0 | 1.7 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1461.0 | 1863.6 | 67.1 14.7% | 215.7 47.2% | 76.7 38.1% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 75.0 | 180.0 | 5.6 | 34.0 | 1.0 | 
| Ost hårdost 31% fett | 15.0 | 58.0 | 3.9 | 0.2 | 4.7 | 
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 8.0 | 28.8 | 0.0 | 0.3 | 3.2 | 
| Rökt skinka gris 6% fett | 7.0 | 9.7 | 1.5 | 0.0 | 0.4 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 105.0 | 276.5 | 11.0 16.5% | 34.5 51.8% | 9.3 31.7% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 50.0 | 298 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 10.0 | 36.0 | 0.0 | 0.4 | 4.0 | 
| Banan | 75.0 | 75.0 | 1.3 | 16.3 | 0.0 | 
| Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 75.0 | 180.0 | 5.6 | 34.0 | 1.0 | 
| Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja | 50.0 | 82.4 | 14.7 | 0.0 | 2.5 | 
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 30.0 | 13.2 | 0.2 | 2.7 | 0.1 | 
| Biff ryggbiff nöt | 50.0 | 61.5 | 10.9 | 0.0 | 2.0 | 
| Ost hårdost 31% fett | 15.0 | 58.0 | 3.9 | 0.2 | 4.7 | 
| Filmjölk 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 | 
| Äpple m skal | 32.0 | 17.7 | 0.1 | 4.0 | 0.0 | 
| Olivolja | 20.0 | 176.8 | 0.0 | 0.0 | 20.0 | 
| Grönsaksblandning för wokning | 100.0 | 50.0 | 2.5 | 7.8 | 0.4 | 
| Köttfärssoppa | 500.0 | 292.0 | 27.5 | 7.5 | 16.0 | 
| Basmatiris okokt | 100.0 | 359.0 | 9.2 | 76.7 | 1.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1357.0 | 1581.6 | 86.1 22.2% | 164.0 42.3% | 60.7 35.5% | 
| Vikt | 88.3kg | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 60.0 | 357 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 23.0 | 10.9 | 0.8 | 1.2 | 0.3 | 
| Mjukost smältost ca 22% fett La vache qui rit | 5.0 | 13.6 | 0.5 | 0.4 | 1.1 | 
| Blodbröd, hårt | 50.0 | 183.0 | 8.8 | 32.8 | 1.0 | 
| Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 | 
| Köttfärssoppa | 500.0 | 292.0 | 27.5 | 7.5 | 16.0 | 
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 17.0 | 61.2 | 0.0 | 0.7 | 6.8 | 
| Blomkål | 68.0 | 19.0 | 1.1 | 2.7 | 0.1 | 
| Rågsiktsbröd ca 4% fibrer | 134.0 | 357.4 | 9.4 | 68.7 | 3.1 | 
| Broccoli | 81.0 | 28.4 | 2.8 | 2.5 | 0.2 | 
| Rökt skinka gris 6% fett | 25.0 | 34.5 | 5.2 | 0.0 | 1.5 | 
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 | 
| Rökt skinka gris 6% fett | 7.0 | 9.7 | 1.5 | 0.0 | 0.4 | 
| Grönsaksgryta majs purjo ärter | 45.0 | 43.2 | 1.9 | 6.3 | 0.6 | 
| Ägg kokt | 75.0 | 105.0 | 9.4 | 0.0 | 7.6 | 
| Ost hårdost 31% fett | 15.0 | 58.0 | 3.9 | 0.2 | 4.7 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1170.0 | 1264.9 | 73.9 24.2% | 132.7 43.4% | 43.6 32.4% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
