| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Aerobics, high impact | 30.0 | 259 | 
| Gymnastik | 30.0 | 148 | 
| Gå/jogga | 80.0 | 592 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin | 100.0 | 39.0 | 3.5 | 5.0 | 0.5 | 
| Spenat fryst | 200.0 | 44.0 | 5.6 | 1.0 | 1.0 | 
| Ägg kokt | 128.0 | 179.2 | 16.1 | 0.0 | 13.1 | 
| Blåbär frysta | 80.0 | 34.6 | 0.4 | 6.1 | 0.4 | 
| Grapefrukt | 95.0 | 34.0 | 0.7 | 6.7 | 0.1 | 
| Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 140.0 | 105.8 | 17.8 | 5.0 | 1.4 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 743.0 | 436.6 | 44.1 41.9% | 23.8 22.6% | 16.5 35.5% | 
| Vikt | 70.0kg | 
| Midja | 85.0cm | 
| Stuss | 107.0cm | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Cirkel Träning | 60.0 | 593 | 
| Gå/jogga | 60.0 | 444 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 190.0 | 74.1 | 6.6 | 9.5 | 1.0 | 
| Lättmargarin Becel 35% fett berik | 9.0 | 28.8 | 0.2 | 0.0 | 3.2 | 
| Lax | 125.0 | 226.2 | 23.0 | 0.0 | 15.0 | 
| Ost hårdost 23% fett | 27.0 | 88.2 | 7.9 | 0.2 | 6.3 | 
| Morot | 101.0 | 44.7 | 0.6 | 8.8 | 0.3 | 
| Vitt bröd vatten typ ostfralla ca 3% fibrer | 78.0 | 213.7 | 8.9 | 36.8 | 2.7 | 
| Bacon gris | 70.0 | 241.5 | 9.4 | 0.0 | 23.0 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 17.0 | 19.7 | 3.8 | 0.0 | 0.5 | 
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 14.0 | 49.1 | 1.3 | 9.2 | 0.3 | 
| Grapefrukt | 100.0 | 35.8 | 0.7 | 7.1 | 0.1 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 15.0 | 17.4 | 3.3 | 0.0 | 0.4 | 
| Ägg rått | 99.0 | 139.6 | 12.5 | 0.0 | 10.0 | 
| Potatis kokt | 70.0 | 54.4 | 1.3 | 11.5 | 0.1 | 
| Havregrynsgröt | 10.0 | 6.8 | 0.2 | 1.1 | 0.1 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 925.0 | 1240.0 | 79.7 26.0% | 84.2 27.4% | 63.0 46.6% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Gå/jogga | 80.0 | 592 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Vattenmelon | 122.0 | 41.5 | 0.7 | 9.2 | 0.0 | 
| Paprika grön | 23.0 | 4.6 | 0.2 | 0.8 | 0.0 | 
| Pasta berik kokt u salt | 71.0 | 90.9 | 2.8 | 18.4 | 0.4 | 
| Blåbär frysta | 80.0 | 34.6 | 0.4 | 6.1 | 0.4 | 
| Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 140.0 | 105.8 | 17.8 | 5.0 | 1.4 | 
| Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 155.0 | 207.1 | 42.5 | 0.0 | 3.9 | 
| Lök gul röd | 62.0 | 19.8 | 0.7 | 3.7 | 0.1 | 
| Ost hårdost 23% fett | 36.0 | 117.6 | 10.5 | 0.3 | 8.4 | 
| Grapefrukt | 100.0 | 35.8 | 0.7 | 7.1 | 0.1 | 
| Tomat | 37.0 | 8.1 | 0.3 | 1.4 | 0.1 | 
| Grönsaksblandning ärter morötter bönor blomkål fryst | 101.0 | 38.4 | 2.4 | 4.5 | 0.5 | 
| Gurka | 59.0 | 8.3 | 0.5 | 1.3 | 0.0 | 
| Kassler rökt kotlettrad gris | 112.0 | 118.7 | 23.2 | 0.6 | 2.5 | 
| Salladskål | 27.0 | 5.4 | 0.4 | 0.7 | 0.1 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 21.0 | 24.4 | 4.6 | 0.0 | 0.6 | 
| Lättmargarin Becel 35% fett berik | 11.0 | 35.2 | 0.2 | 0.0 | 4.0 | 
| Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 68.0 | 163.2 | 5.0 | 30.9 | 1.0 | 
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 13.0 | 45.6 | 1.2 | 8.5 | 0.3 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1238.0 | 1105.0 | 114.1 42.8% | 98.5 36.9% | 23.8 20.3% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Gå/jogga | 120.0 | 889 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Vattenmelon | 100.0 | 34.0 | 0.6 | 7.5 | 0.0 | 
| Kycklingbröstfilé u skinn | 80.0 | 84.0 | 18.5 | 0.0 | 1.0 | 
| Cashewnötter | 10.0 | 59.0 | 1.5 | 2.6 | 4.6 | 
| Fetaost 25% fett | 50.0 | 148.5 | 8.8 | 0.9 | 12.4 | 
| Morot | 50.0 | 22.2 | 0.3 | 4.4 | 0.2 | 
| Tomat | 30.0 | 6.6 | 0.2 | 1.1 | 0.1 | 
| Ägg kokt | 102.0 | 142.8 | 12.9 | 0.0 | 10.4 | 
| Paprika grön gul röd | 20.0 | 5.3 | 0.2 | 0.8 | 0.0 | 
| Salladskål | 30.0 | 6.0 | 0.4 | 0.8 | 0.1 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 472.0 | 508.4 | 43.4 34.2% | 18.1 14.3% | 28.8 51.5% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Cirkel Träning | 83.0 | 820 | 
| Löpning 8 km/h (7,5 min/km) | 13.0 | 128 | 
| Promenad 7,2 km/h (8,3 min/km) | 60.0 | 370 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Lättmargarin Becel 35% fett berik | 5.0 | 16.0 | 0.1 | 0.0 | 1.8 | 
| Banan | 43.0 | 43.0 | 0.7 | 9.3 | 0.0 | 
| Havregrynsgröt | 28.0 | 19.0 | 0.7 | 3.0 | 0.4 | 
| Basmatiris kokt | 73.0 | 87.2 | 2.3 | 18.6 | 0.2 | 
| Vitt bröd vatten typ ostfralla ca 3% fibrer | 50.0 | 137.0 | 5.7 | 23.6 | 1.7 | 
| Ost hårdost 26% fett | 36.0 | 122.4 | 8.9 | 0.5 | 9.4 | 
| Tomat | 31.0 | 6.8 | 0.2 | 1.2 | 0.1 | 
| Linfrön torkade | 3.0 | 13.2 | 0.7 | 0.0 | 0.9 | 
| Kassler rökt kotlettrad gris | 149.0 | 157.9 | 30.8 | 0.7 | 3.3 | 
| Russin | 6.0 | 19.1 | 0.2 | 4.2 | 0.0 | 
| Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 300.0 | 117.0 | 10.5 | 15.0 | 1.5 | 
| Paprika grön | 17.0 | 3.4 | 0.1 | 0.6 | 0.0 | 
| Sött vetebröd kanelbullar hembakta | 40.0 | 128.7 | 2.7 | 18.0 | 4.9 | 
| Lättmargarin Becel 35% fett berik | 11.0 | 35.2 | 0.2 | 0.0 | 4.0 | 
| Gurka | 57.0 | 8.0 | 0.5 | 1.3 | 0.0 | 
| Mjölblandning grov vete råg vitberik | 77.0 | 259.5 | 7.7 | 48.7 | 1.9 | 
| Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 100.0 | 75.6 | 12.7 | 3.6 | 1.0 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 15.0 | 17.4 | 3.3 | 0.0 | 0.4 | 
| Blåbär frysta | 80.0 | 34.6 | 0.4 | 6.1 | 0.4 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1121.0 | 1301.0 | 88.4 28.0% | 154.4 49.0% | 31.9 23.0% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 120.0 | 592 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Torsk | 135.0 | 101.2 | 23.0 | 0.0 | 0.9 | 
| Rågbröd ca 6% fibrer | 74.0 | 185.0 | 5.6 | 33.7 | 1.8 | 
| Lök gul röd | 37.0 | 11.8 | 0.4 | 2.2 | 0.0 | 
| Broccoli | 36.0 | 12.6 | 1.3 | 1.1 | 0.1 | 
| Ost hårdost 28% fett | 37.0 | 135.7 | 10.1 | 0.5 | 10.4 | 
| Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 112.0 | 43.7 | 3.9 | 5.6 | 0.6 | 
| Pasta berik kokt u salt | 70.0 | 89.6 | 2.8 | 18.1 | 0.4 | 
| Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 130.0 | 193.7 | 26.0 | 0.0 | 9.9 | 
| Räkor | 33.0 | 27.7 | 6.0 | 0.0 | 0.3 | 
| Lättmargarin Becel 35% fett berik | 12.0 | 38.4 | 0.2 | 0.0 | 4.3 | 
| Havregrynsgröt | 30.0 | 20.4 | 0.7 | 3.2 | 0.4 | 
| Banan | 63.0 | 63.0 | 1.1 | 13.7 | 0.0 | 
| Russin | 5.0 | 15.9 | 0.2 | 3.5 | 0.0 | 
| Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 100.0 | 75.6 | 12.7 | 3.6 | 1.0 | 
| Linfrön torkade | 3.0 | 13.2 | 0.7 | 0.0 | 0.9 | 
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 28.0 | 98.3 | 2.5 | 18.4 | 0.6 | 
| Morot | 79.0 | 35.0 | 0.5 | 6.9 | 0.2 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 30.0 | 34.8 | 6.6 | 0.0 | 0.9 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1014.0 | 1195.6 | 104.3 36.1% | 110.5 38.2% | 32.7 25.7% | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 120.0 | 592 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Jordgubbar frysta | 53.0 | 17.8 | 0.3 | 3.4 | 0.2 | 
| Falukorv 18% fett | 120.0 | 256.8 | 13.6 | 3.0 | 21.5 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 30.0 | 34.8 | 6.6 | 0.0 | 0.9 | 
| Apelsinjuice pastöriserad drickf | 88.0 | 38.3 | 0.5 | 8.6 | 0.1 | 
| Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 104.0 | 40.6 | 3.6 | 5.2 | 0.5 | 
| Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 91.0 | 68.8 | 11.6 | 3.3 | 0.9 | 
| Potatis kokt | 73.0 | 56.7 | 1.3 | 12.0 | 0.1 | 
| Banan | 68.0 | 68.0 | 1.2 | 14.8 | 0.0 | 
| Nektarin | 59.0 | 33.3 | 0.5 | 6.9 | 0.3 | 
| Sött vetebröd kanelbullar hembakta | 50.0 | 160.8 | 3.4 | 22.5 | 6.2 | 
| Grönsaksblandning ärter morötter fryst | 101.0 | 60.6 | 3.7 | 9.1 | 0.5 | 
| Havregrynsgröt | 30.0 | 20.4 | 0.7 | 3.2 | 0.4 | 
| Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 149.0 | 222.0 | 29.8 | 0.0 | 11.3 | 
| Russin | 5.0 | 15.9 | 0.2 | 3.5 | 0.0 | 
| Grönsaksblandning för wokning | 169.0 | 84.5 | 4.2 | 13.2 | 0.7 | 
| Linfrön torkade | 3.0 | 13.2 | 0.7 | 0.0 | 0.9 | 
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 27.0 | 94.8 | 2.5 | 17.7 | 0.5 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1220.0 | 1287.3 | 84.4 27.0% | 126.4 40.4% | 45.0 32.6% | 
började med 5/2 dieten
Dagens Aktiviteter| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Aerobics, high impact | 45.0 | 389 | 
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 60.0 | 296 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Lök gul röd | 20.0 | 6.4 | 0.2 | 1.2 | 0.0 | 
| Fetaost 25% fett | 50.0 | 148.5 | 8.8 | 0.9 | 12.4 | 
| Kycklingbröstfilé u skinn | 80.0 | 84.0 | 18.5 | 0.0 | 1.0 | 
| Vattenmelon | 100.0 | 34.0 | 0.6 | 7.5 | 0.0 | 
| Cashewnötter | 10.0 | 59.0 | 1.5 | 2.6 | 4.6 | 
| Ägg kokt | 63.0 | 88.2 | 7.9 | 0.0 | 6.4 | 
| Morot | 50.0 | 22.2 | 0.3 | 4.4 | 0.2 | 
| Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 | 
| Tomat | 30.0 | 6.6 | 0.2 | 1.1 | 0.1 | 
| Salladskål | 30.0 | 6.0 | 0.4 | 0.8 | 0.1 | 
| Paprika grön gul röd | 20.0 | 5.3 | 0.2 | 0.8 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 503.0 | 481.8 | 38.8 32.7% | 23.1 19.5% | 25.0 47.8% | 
| Vikt | 71.0kg | 
| Midja | 86.0cm | 
| Stuss | 111.0cm | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Cirkel Träning | 50.0 | 494 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Tomat | 60.0 | 13.2 | 0.5 | 2.3 | 0.1 | 
| Torskfilé kokt | 140.0 | 121.0 | 27.2 | 0.0 | 1.1 | 
| Havregrynsgröt | 50.0 | 34.0 | 1.2 | 5.3 | 0.6 | 
| Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 142.0 | 107.4 | 18.0 | 5.1 | 1.4 | 
| Morot | 19.0 | 8.4 | 0.1 | 1.7 | 0.1 | 
| Blåbär frysta | 80.0 | 34.6 | 0.4 | 6.1 | 0.4 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 48.0 | 55.7 | 10.6 | 0.0 | 1.4 | 
| Broccoli | 52.0 | 18.2 | 1.8 | 1.6 | 0.2 | 
| Paprika grön gul röd | 25.0 | 6.7 | 0.2 | 1.0 | 0.0 | 
| Purjolök | 13.0 | 4.3 | 0.2 | 0.7 | 0.0 | 
| Russin | 10.0 | 31.8 | 0.3 | 6.9 | 0.0 | 
| Grönsaksblandning för wokning | 103.0 | 51.5 | 2.6 | 8.0 | 0.4 | 
| Broccoli | 57.0 | 20.0 | 2.0 | 1.8 | 0.2 | 
| Linfrön torkade | 5.0 | 22.0 | 1.2 | 0.0 | 1.6 | 
| Kycklingbröstfilé u skinn | 145.0 | 152.2 | 33.5 | 0.0 | 1.7 | 
| Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 350.0 | 136.5 | 12.2 | 17.5 | 1.8 | 
| Potatis | 137.0 | 104.1 | 2.5 | 22.1 | 0.1 | 
| Gurka | 29.0 | 4.1 | 0.2 | 0.6 | 0.0 | 
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 26.0 | 91.3 | 2.4 | 17.1 | 0.5 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1491.0 | 1017.0 | 117.1 48.5% | 97.8 40.5% | 11.6 10.9% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
