lins viktdagbok

« Till lins profil

2012-01-02

Invägning
Vikt60.0kg
Midja90.0cm
Stuss110.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cykla 19-22 km/h 45.0 381
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Findus gulaschsoppa 250.0 187.5 10.0 11.2 11.2
Broccoli fryst 150.0 44.0 5.2 2.8 0.4
Apelsin 200.0 104.0 1.6 21.6 0.2
branflakes musli 30.0 96.0 2.2 20.4 0.6
Morot 200.0 88.6 1.2 17.4 0.6
kycklinglårfilé 150.0 210.0 33.0 0.0 7.5
Fetaost 25% fett 50.0 148.5 8.8 0.9 12.4
A-fil 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1230.0 998.6 68.8
28.6%
83.9
34.8%
38.9
36.6%

2011-09-05

Invägning
Vikt57.4kg
Midja81.0cm
Stuss97.0cm

2011-08-28

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Smör 80% fett extrasaltat 15.0 108.0 0.0 0.0 12.0
Starköl el exportöl 5,6 vol. % 330.0 155.1 2.0 10.6 0.0
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer 100.0 256.0 8.6 50.2 1.4
A-fil 3% fett 250.0 150.0 8.5 12.0 7.5
branflakes musli 60.0 192.0 4.5 40.8 1.2
Keso färskost 4% fett 200.0 186.0 24.0 4.2 8.0
Champinjoner 100.0 26.0 2.6 3.0 0.2
Morot 200.0 88.6 1.2 17.4 0.6
Tomat 100.0 22.0 0.8 3.8 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1355.0 1183.7 52.2
19.7%
142.0
53.6%
31.1
26.6%

2011-08-27

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Löpning 8 km/h (7,5 min/km) 15.0 127
Simning, medel 5.0 32
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
kycklinglårfilé 200.0 280.0 44.0 0.0 10.0
Salladskål 40.0 8.0 0.6 1.0 0.1
Tomat 500.0 110.0 4.0 19.0 1.0
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer 170.0 435.2 14.6 85.3 2.4
Delikatessyoghurt 7 % fett 50.0 64.4 1.2 7.0 3.5
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 250.0 118.8 8.5 12.5 3.8
Findus gulaschsoppa 250.0 187.5 10.0 11.2 11.2
Rödvin 12 vol. % 600.0 432.0 0.0 4.8 0.0
Kaviar rökt 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Smör 80% fett extrasaltat 25.0 180.0 0.0 0.0 20.0
Rödvin 12 vol. % 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0
A-fil 3% fett 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Bridgeblandning 360.0 1728.0 21.6 244.8 75.6
Champinjoner 100.0 26.0 2.6 3.0 0.2
Morot 300.0 132.9 1.8 26.1 0.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2845.0 3702.8 108.9
13.4%
414.7
50.9%
128.7
35.8%

2011-08-26

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cykla 19-22 km/h 30.0 254
Löpning 9,7 km/h (6,2 min/km) 15.0 159
Simning, medel 10.0 63
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
A-fil 3% fett 250.0 150.0 8.5 12.0 7.5
Smör 80% fett extrasaltat 40.0 288.0 0.0 0.0 32.0
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 60.0 229.5 3.7 42.0 3.9
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 250.0 118.8 8.5 12.5 3.8
Tomat 150.0 33.0 1.2 5.7 0.3
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer 150.0 384.0 12.9 75.3 2.1
Champinjoner 50.0 13.0 1.3 1.5 0.1
Kaviar rökt 15.0 58.5 1.8 2.0 5.0
Delikatessyoghurt 7 % fett 100.0 128.7 2.5 14.0 7.0
Rödvin 12 vol. % 150.0 108.0 0.0 1.2 0.0
Mjuk nötkaka 20.0 89.1 1.9 6.6 6.0
Salladskål 50.0 10.0 0.7 1.3 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1285.0 1610.6 43.0
11.6%
174.1
46.9%
67.8
41.5%

2011-08-25

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingdelar kött m skinn marinerade 100.0 175.0 17.0 0.0 12.0
Blåbär 50.0 26.4 0.4 4.6 0.4
Findus gulaschsoppa 250.0 187.5 10.0 11.2 11.2
Smör 80% fett extrasaltat 40.0 288.0 0.0 0.0 32.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 300.0 142.5 10.2 15.0 4.5
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 40.0 153.0 2.5 28.0 2.6
A-fil 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer 200.0 512.0 17.2 100.4 2.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1180.0 1604.4 64.1
16.2%
168.8
42.7%
71.5
41.1%

2011-08-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Skagenröra 100.0 199.0 12.0 2.4 15.7
Lax urtagen varmrökt 50.0 84.5 11.3 0.0 4.4
Kaviar rökt 10.0 39.0 1.2 1.3 3.3
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 80.0 306.0 5.0 56.0 5.2
Rödvin 12 vol. % 500.0 360.0 0.0 4.0 0.0
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer 200.0 576.0 20.6 108.0 3.8
Mjuk nötkaka 35.0 156.0 3.4 11.6 10.5
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1325.0 1970.5 70.0
17.6%
197.7
49.8%
57.0
32.6%

2011-08-23

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 31% fett 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Gurka 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Morot 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Ägg kokt 60.0 84.0 7.6 0.0 6.1
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Findus gulaschsoppa 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Champinjoner 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Delikatessyoghurt 7 % fett 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Tomat 30.0 6.6 0.2 1.1 0.1
Smör 80% fett extrasaltat 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Kaviar rökt 10.0 39.0 1.2 1.3 3.3
Keso färskost 4% fett 150.0 139.5 18.0 3.2 6.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0
A-fil 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Salladskål 50.0 10.0 0.7 1.3 0.1
branflakes musli 50.0 160.0 3.8 34.0 1.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
675.0 628.1 38.5
24.7%
66.0
42.3%
22.7
33.0%

2011-08-22

Invägning
Vikt57.8kg
Midja82.0cm
Stuss97.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cykla 19-22 km/h 30.0 254
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Anton berg fairtraid chocolate 72% 20.0 116.0 1.4 6.2 9.0
Findus gulaschsoppa 250.0 187.5 10.0 11.2 11.2
A-fil 3% fett 250.0 150.0 8.5 12.0 7.5
Morot 50.0 22.2 0.3 4.4 0.2
branflakes musli 50.0 160.0 3.8 34.0 1.0
Smör 80% fett extrasaltat 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Kex Brago 25.0 120.0 1.4 18.0 4.6
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer 150.0 432.0 15.4 81.0 2.8
Köttfärssoppa 500.0 292.0 27.5 7.5 16.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1315.0 1623.7 68.3
17.2%
174.3
43.8%
68.3
39.0%

2011-08-19

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer 100.0 256.0 8.6 50.2 1.4
Findus gulaschsoppa 250.0 187.5 10.0 11.2 11.2
Grönsallat m gurka tomat o vinägrettsås 200.0 172.0 1.8 5.2 15.8
Rödvin 12 vol. % 150.0 108.0 0.0 1.2 0.0
Potatis kokt 175.0 136.0 3.2 28.7 0.2
Ägg kokt 60.0 84.0 7.6 0.0 6.1
Bridgeblandning 100.0 480.0 6.0 68.0 21.0
Smör 80% fett extrasaltat 30.0 216.0 0.0 0.0 24.0
Lax 120.0 217.2 22.1 0.0 14.4
Kaviar rökt 10.0 39.0 1.2 1.3 3.3
Delikatessyoghurt 7 % fett 100.0 128.7 2.5 14.0 7.0
Morot 200.0 88.6 1.2 17.4 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1495.0 2113.0 64.2
12.9%
197.2
39.5%
105.0
47.7%
« Äldre inlägg