| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Kycklingbröstfilé u skinn | 70.0 | 73.5 | 16.2 | 0.0 | 0.8 |
| Hallon frysta | 75.0 | 28.2 | 0.8 | 4.0 | 0.4 |
| Blåbär frysta | 25.0 | 10.8 | 0.1 | 1.9 | 0.1 |
| vanilj yoghurt 2 % | 75.0 | 63.8 | 2.6 | 9.8 | 1.6 |
| Frukostflingor vetekli malt rostat Allbran Plus | 30.0 | 100.5 | 3.8 | 14.2 | 1.4 |
| Björnbär frysta | 50.0 | 29.2 | 0.5 | 4.4 | 0.2 |
| krossat linfrö | 15.0 | 55.5 | 3.6 | 0.0 | 4.6 |
| Protein pulver | 100.0 | 66.0 | 11.0 | 2.5 | 0.5 |
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
| Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
715.0 | 545.5 | 46.7 37.2% |
54.5 43.4% |
10.8 19.5% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 60.0 | 220 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Polar Extrem | 80.0 | 168.0 | 7.6 | 28.8 | 2.3 |
| Vitkål | 60.0 | 15.4 | 0.8 | 2.3 | 0.1 |
| Rostbiff nöt | 80.0 | 94.4 | 17.0 | 0.0 | 2.9 |
| Fäbodskinka | 15.0 | 16.5 | 2.8 | 0.5 | 0.4 |
| Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 |
| Pasta kokt m salt | 100.0 | 129.5 | 4.5 | 25.9 | 0.4 |
| Ost hårdost 10% fett | 45.0 | 102.0 | 14.7 | 0.6 | 4.5 |
| Björnbär frysta | 50.0 | 29.2 | 0.5 | 4.4 | 0.2 |
| Lök gul röd | 30.0 | 9.6 | 0.4 | 1.8 | 0.0 |
| Jasminris kokt | 30.0 | 34.8 | 0.7 | 7.7 | 0.1 |
| Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 85.0 | 93.5 | 20.8 | 0.0 | 1.0 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Jordgubbar frysta | 100.0 | 33.6 | 0.5 | 6.4 | 0.3 |
| Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 20.0 | 31.2 | 0.6 | 1.3 | 2.6 |
| Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
| Grönsallat gurka tomat u dressing | 80.0 | 14.4 | 0.8 | 2.1 | 0.1 |
| Fläskköttgryta gris grönsaker | 40.0 | 39.7 | 2.8 | 1.8 | 2.2 |
| Danskt rågbröd | 40.0 | 76.0 | 2.0 | 14.8 | 2.0 |
| Vårrulle fryst värmd | 70.0 | 151.6 | 4.8 | 15.7 | 7.6 |
| Fruktyoghurt 2% fett | 60.0 | 55.8 | 2.0 | 9.0 | 1.2 |
| Kranvatten | 1000.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2155.0 | 1217.8 | 90.2 30.2% |
133.0 44.5% |
33.4 25.3% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 25.0 | 92 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Fruktyoghurt 2% fett | 80.0 | 74.4 | 2.6 | 12.0 | 1.6 |
| Kiwi | 85.0 | 48.0 | 0.8 | 8.7 | 0.3 |
| Frukostflingor vetekli malt rostat Allbran Plus | 40.0 | 134.0 | 5.0 | 18.9 | 1.8 |
| Spenatsoppa hemlagad | 250.0 | 89.0 | 4.8 | 5.5 | 5.0 |
| Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 30.0 | 74.1 | 2.2 | 13.8 | 0.5 |
| Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
| Äppelpaj | 150.0 | 350.0 | 3.4 | 42.6 | 17.8 |
| Leverpastej bredbar 3-3,5% fett | 5.0 | 6.6 | 0.5 | 0.6 | 0.2 |
| Björnbär frysta | 40.0 | 23.4 | 0.4 | 3.5 | 0.2 |
| Krossade tomater konserv m lag | 100.0 | 26.0 | 0.8 | 4.6 | 0.2 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Pangasius file | 70.0 | 72.1 | 10.5 | 0.0 | 2.4 |
| Lingon | 30.0 | 17.1 | 0.2 | 3.3 | 0.2 |
| Potatis kokt | 100.0 | 77.7 | 1.8 | 16.4 | 0.1 |
| Hallon frysta | 10.0 | 3.8 | 0.1 | 0.5 | 0.0 |
| Olivolja | 5.0 | 44.2 | 0.0 | 0.0 | 5.0 |
| Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 |
| Fänkål | 25.0 | 7.2 | 0.7 | 0.4 | 0.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1320.0 | 1224.2 | 47.9 16.6% |
145.6 50.5% |
41.7 32.8% |
| Vikt | 52.0kg |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Handla | 60.0 | 330 |
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 30.0 | 110 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Rökt skinka gris 6% fett | 10.0 | 13.8 | 2.1 | 0.0 | 0.6 |
| Kyckling | 50.0 | 57.5 | 10.8 | 0.0 | 1.6 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Rabarberpaj | 150.0 | 352.0 | 3.8 | 44.4 | 17.2 |
| Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja | 125.0 | 206.0 | 36.8 | 0.0 | 6.2 |
| Äppelpaj | 150.0 | 350.0 | 3.4 | 42.6 | 17.8 |
| Ost hårdost 17% fett | 15.0 | 42.0 | 4.5 | 0.2 | 2.6 |
| Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 120.0 | 351.7 | 8.6 | 67.9 | 3.7 |
| Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer | 30.0 | 86.4 | 3.1 | 16.2 | 0.6 |
| Jasminris kokt | 180.0 | 209.0 | 4.3 | 46.3 | 0.4 |
| Vaniljsås pulver tillagad m mjölk | 100.0 | 106.0 | 3.1 | 16.1 | 3.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
980.0 | 1844.4 | 86.8 19.1% |
233.7 51.4% |
59.0 29.5% |
Red ut på Mirakel med mamma(-mirabelle) och Barbro(-mirage). Var ganska varmt och jobbigt men riktigt kul känns bra att komma igång igen. Mirakel var mys. Skritta sen ut på Wilma med mamma och Casper. Wilma hoppade lite men var super (love). Mockade, sopade, borstade vilket även det måste bränt lite.
Firade sen Julia på en kinarestaurang. Inte super nyttigt precis med glass i stora lass men gott var det och hade inte ätit speciellt mycket innan så är helt okej ändå.
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Rida | 90.0 | 330 |
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 40.0 | 147 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Frukostflingor vetekli malt rostat Allbran Plus | 40.0 | 134.0 | 5.0 | 18.9 | 1.8 |
| Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 40.0 | 96.0 | 3.0 | 18.2 | 0.6 |
| Ris kinesiskt asiatiskt kokt u salt restaurang | 75.0 | 107.6 | 2.0 | 22.6 | 0.8 |
| Rökt skinka gris 3% fett | 50.0 | 58.0 | 11.0 | 0.0 | 1.5 |
| Biff m grönsaker o sås nötkött kinesisk rätt | 100.0 | 116.8 | 7.1 | 5.5 | 7.2 |
| Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 30.0 | 74.1 | 2.2 | 13.8 | 0.5 |
| Mjuk chokladkaka | 70.0 | 247.8 | 4.1 | 28.3 | 12.7 |
| Äpple m skal | 75.0 | 41.4 | 0.2 | 9.3 | 0.1 |
| Kyckling m grönsaker sås mandel kinesisk rätt | 100.0 | 205.6 | 15.4 | 3.1 | 14.6 |
| Yoghurt naturell 3 % fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
| Leverpastej bredbar 3-3,5% fett | 10.0 | 13.2 | 1.1 | 1.3 | 0.4 |
| Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
| Gräddglass 12% fett | 250.0 | 522.5 | 8.8 | 54.5 | 30.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1140.0 | 1837.0 | 68.4 15.3% |
206.8 46.2% |
76.2 38.6% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 60.0 | 220 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 60.0 | 143.4 | 4.3 | 27.7 | 1.0 |
| Blåbär frysta | 120.0 | 51.8 | 0.6 | 9.1 | 0.6 |
| Bacon gris | 30.0 | 103.5 | 4.0 | 0.0 | 9.8 |
| Rökt skinka gris 3% fett | 40.0 | 46.4 | 8.8 | 0.0 | 1.2 |
| Fjällyoghurt 3,6 % fett, olika smaksättningar | 30.0 | 27.3 | 0.9 | 3.4 | 1.1 |
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
| Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 50.0 | 21.2 | 1.9 | 2.8 | 0.2 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Fläskfilé gris stekt i skivor | 100.0 | 155.0 | 28.1 | 0.0 | 4.6 |
| Pizza Margherita ost tomatsås | 150.0 | 272.7 | 11.8 | 31.2 | 10.6 |
| Gräddglass 12% fett | 70.0 | 146.3 | 2.4 | 15.3 | 8.4 |
| Hallon | 20.0 | 6.7 | 0.2 | 0.8 | 0.1 |
| Svamp konserv u lag | 35.0 | 8.0 | 0.9 | 0.3 | 0.2 |
| Kiwi | 85.0 | 48.0 | 0.8 | 8.7 | 0.3 |
| Lök gul fryst | 30.0 | 8.7 | 0.4 | 1.2 | 0.0 |
| Rökt skinka gris 3% fett | 30.0 | 34.8 | 6.6 | 0.0 | 0.9 |
| Kornbröd ca 3% fibrer | 35.0 | 84.0 | 2.0 | 14.9 | 1.5 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1060.0 | 1296.8 | 80.2 25.5% |
130.9 41.6% |
45.7 32.9% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 60.0 | 220 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 250.0 | 106.2 | 9.5 | 13.8 | 1.2 |
| Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 35.0 | 86.4 | 2.5 | 16.1 | 0.6 |
| Frukostflingor vetekli malt rostat Allbran Plus | 40.0 | 134.0 | 5.0 | 18.9 | 1.8 |
| Rökt skinka gris 3% fett | 10.0 | 11.6 | 2.2 | 0.0 | 0.3 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Äggröra u mjöl (Fin äggröra) | 100.0 | 187.2 | 13.3 | 0.0 | 15.0 |
| Grönsaksgryta majs purjo ärter | 200.0 | 192.0 | 8.4 | 28.2 | 2.8 |
| Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 30.0 | 71.7 | 2.1 | 13.8 | 0.5 |
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
| Falukorv 18% fett | 70.0 | 149.8 | 7.9 | 1.8 | 12.5 |
| Vitkål | 70.0 | 18.0 | 1.0 | 2.7 | 0.1 |
| Chokladdryck mellanmjölk | 100.0 | 73.0 | 3.5 | 10.5 | 1.7 |
| Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
| Rökt skinka gris 3% fett | 10.0 | 11.6 | 2.2 | 0.0 | 0.3 |
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
| Bacon gris | 40.0 | 138.0 | 5.4 | 0.0 | 13.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1325.0 | 1418.5 | 70.1 20.7% |
142.9 42.2% |
55.4 37.1% |
Tog idag en stor och antagligen jätte onyttig blåbärspaj när jag fikade med tjejerna. Men det känns ändå bra nu efteråt, har ingen ångest. Brukar ju inte unna mig så jätte mycket saker och hade ätit lite kcal tidigare på dagen så kommer bara bli lite högre kcal intag än räknat idag och det ska ju tydligen vara bra att variera så det blir bra.
Dagens Aktiviteter| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 60.0 | 220 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 |
| Nektarin | 138.0 | 78.0 | 1.2 | 16.1 | 0.7 |
| Fruktyoghurt 2% fett | 80.0 | 74.4 | 2.6 | 12.0 | 1.6 |
| Ost hårdost 5% fett | 30.0 | 56.0 | 10.2 | 0.4 | 1.6 |
| Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja | 150.0 | 180.9 | 3.3 | 34.6 | 2.4 |
| Rabarberpaj | 250.0 | 586.8 | 6.2 | 74.0 | 28.8 |
| Hallon frysta | 50.0 | 18.8 | 0.5 | 2.7 | 0.2 |
| Rågsiktsbröd ca 4% fibrer | 50.0 | 133.4 | 3.5 | 25.6 | 1.2 |
| Rökt skinka gris 3% fett | 20.0 | 23.2 | 4.4 | 0.0 | 0.6 |
| Minestronesoppa | 100.0 | 39.6 | 2.2 | 5.6 | 0.6 |
| Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 68.0 | 168.0 | 4.9 | 31.3 | 1.1 |
| Kycklingvinge m skinn | 100.0 | 186.0 | 19.2 | 0.0 | 12.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1086.0 | 1566.7 | 58.4 15.3% |
206.1 54.1% |
51.2 30.5% |
Gick till Stortorps äldre centrum på ca 30 min. Vilket betyder att jag gick ca 3 km. Tog sedan bussen till farsta och shoppade lite.
Dagens Aktiviteter| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 100.0 | 367 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Filmjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
| Hallon frysta | 50.0 | 18.8 | 0.5 | 2.7 | 0.2 |
| Frukostflingor flingblandning Basmüsli | 40.0 | 147.0 | 3.7 | 27.0 | 1.6 |
| Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 |
| Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
| Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 68.0 | 168.0 | 4.9 | 31.3 | 1.1 |
| Nektarin | 138.0 | 78.0 | 1.2 | 16.1 | 0.7 |
| Fiskpanetter fiskpinnar stekta | 30.0 | 70.8 | 3.9 | 4.3 | 4.2 |
| Kassler rökt kotlettrad gris stekt el värmd | 100.0 | 111.0 | 21.8 | 0.5 | 2.3 |
| Frukostflingor vetekli malt rostat Allbran Plus | 40.0 | 134.0 | 5.0 | 18.9 | 1.8 |
| Ost hårdost 5% fett | 30.0 | 56.0 | 10.2 | 0.4 | 1.6 |
| Fruktyoghurt 2% fett | 80.0 | 74.4 | 2.6 | 12.0 | 1.6 |
| Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
| Ostsås | 50.0 | 80.0 | 4.0 | 4.2 | 5.3 |
| Pasta | 20.0 | 72.0 | 2.5 | 14.4 | 0.2 |
| Potatis kokt | 175.0 | 136.0 | 3.2 | 28.7 | 0.2 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Rökt skinka gris 3% fett | 20.0 | 23.2 | 4.4 | 0.0 | 0.6 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1411.0 | 1496.8 | 89.2 25.0% |
191.0 53.5% |
33.9 21.5% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 60.0 | 220 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Leverpastej bredbar 3-3,5% fett | 10.0 | 13.2 | 1.1 | 1.3 | 0.4 |
| Filmjölk 3% fett | 100.0 | 60.0 | 3.4 | 4.8 | 3.0 |
| Paprika grön gul röd | 7.0 | 1.9 | 0.1 | 0.3 | 0.0 |
| Smoothie m bär youghurt banan juice | 100.0 | 100.5 | 2.8 | 18.6 | 1.4 |
| Frukostflingor flingblandning Basmüsli | 20.0 | 73.5 | 1.8 | 13.5 | 0.8 |
| Valnötter | 10.0 | 66.9 | 1.4 | 1.3 | 6.2 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Rågbröd ca 6% fibrer | 30.0 | 75.0 | 2.2 | 13.7 | 0.8 |
| Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
| Matlagningsgrädde 15% fett | 25.0 | 40.5 | 0.8 | 1.1 | 3.8 |
| Nektarin | 138.0 | 78.0 | 1.2 | 16.1 | 0.7 |
| Rökt skinka gris 3% fett | 10.0 | 11.6 | 2.2 | 0.0 | 0.3 |
| Rågbröd ca 6% fibrer | 33.0 | 82.5 | 2.5 | 15.0 | 0.8 |
| Vegetarisk färs, sojaprotein, fryst | 25.0 | 42.0 | 4.4 | 1.4 | 1.7 |
| Tomat | 25.0 | 5.5 | 0.2 | 1.0 | 0.0 |
| Vitkål | 40.0 | 10.3 | 0.6 | 1.6 | 0.0 |
| Pasta berik kokt m salt | 175.0 | 229.2 | 8.6 | 43.9 | 1.4 |
| Pasta berik kokt u salt | 50.0 | 64.0 | 2.0 | 13.0 | 0.2 |
| Räkor | 125.0 | 105.0 | 22.6 | 0.0 | 1.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1043.0 | 1160.6 | 64.6 23.0% |
152.7 54.5% |
27.8 22.5% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |