zias viktdagbok

« Till zias profil

2010-04-22

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Gå/jogga 10.0 89
Gymnastik 15.0 89
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Gurka 30.0 4.2 0.2 0.7 0.0
Chokladbiskvi mandelbotten smörkräm choklad 40.0 197.6 2.2 20.4 11.4
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 25.0 135.0 0.5 0.5 15.0
Quorn svampprotein färs bitar filé 70.0 72.8 9.6 3.5 1.5
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer 65.0 168.4 5.4 31.7 1.6
Pasta berik kokt m salt 65.0 85.2 3.2 16.3 0.5
Kaffe bryggt 550.0 11.0 0.6 2.2 0.0
Mjukost smältost ca 16% fett 35.0 72.3 5.6 0.5 5.4
Ost hårdost 26% fett 10.0 34.0 2.5 0.1 2.6
A-fil 3% fett 100.0 60.0 3.4 4.8 3.0
Soltorkade tomater i olja avrunna 20.0 38.0 1.0 1.7 2.5
Morot 45.0 19.9 0.3 3.9 0.1
Mjölk 3% fett 150.0 90.0 5.1 7.2 4.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1205.0 988.4 39.6
16.3%
93.5
38.6%
48.1
45.0%

2010-04-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mjukost smältost ca 16% fett 35.0 72.3 5.6 0.5 5.4
Kaffe bryggt 550.0 11.0 0.6 2.2 0.0
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer 86.0 222.7 7.1 42.0 2.1
Ost hårdost 26% fett 30.0 102.0 7.4 0.4 7.8
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 25.0 135.0 0.5 0.5 15.0
Mjölk 3% fett 100.0 60.0 3.4 4.8 3.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
826.0 603.0 24.6
16.3%
50.4
33.5%
33.3
50.2%

2010-04-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kaffe bryggt 550.0 11.0 0.6 2.2 0.0
Hallonsylt 40.0 74.0 0.2 17.4 0.0
Grönsallat gurka tomat u dressing 80.0 14.4 0.8 2.1 0.1
A-fil 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Hollandaisesås fryst el pulver tillagad 100.0 232.0 2.6 6.6 22.0
Jasminris kokt 100.0 116.1 2.4 25.7 0.2
Linfrön torkade 10.0 44.0 2.4 0.0 3.1
Mjölk 3% fett 100.0 60.0 3.4 4.8 3.0
all bran regular 100.0 356.0 10.0 67.0 2.0
vegeschnitzel 80.0 176.0 12.8 11.2 8.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1360.0 1203.5 42.0
14.4%
146.6
50.4%
45.2
35.2%

2010-04-19

Invägning
Vikt85.4kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv 33.0 124.4 11.6 10.8 3.0
Grönsallat gurka tomat u dressing 20.0 3.6 0.2 0.5 0.0
Soltorkade tomater i olja avrunna 15.0 28.5 0.8 1.3 1.9
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 10.0 54.0 0.2 0.2 6.0
vegeschnitzel 80.0 176.0 12.8 11.2 8.8
Kaffe bryggt 550.0 11.0 0.6 2.2 0.0
Vetebröd osötat 80.0 230.4 6.1 35.8 6.4
Pommes frites friterad potatis ca 7% fett fryst värmd i ugn 100.0 216.7 3.2 32.0 7.6
Mjölk 3% fett 100.0 60.0 3.4 4.8 3.0
Färskost lätt 15% fett Philadelphia 20.0 37.3 1.6 0.7 3.2
Béarnaisesås fryst el pulver tillagad 100.0 224.0 2.6 6.8 21.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1108.0 1165.9 43.1
15.0%
106.3
37.0%
60.9
48.0%

2010-04-18

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Gymnastik 30.0 178
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
strödadlar 20.0 60.0 0.4 14.6 0.1
Potatismos hemlagat 120.0 104.5 2.6 16.7 2.6
Gurka 20.0 2.8 0.2 0.4 0.0
Chokladkaka 100.0 364.0 6.0 41.8 18.8
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 15.0 81.0 0.3 0.3 9.0
Mjölk 3% fett 150.0 90.0 5.1 7.2 4.5
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 100.0 285.0 8.1 51.2 4.1
all bran regular 30.0 106.8 3.0 20.1 0.6
Gräddsås pulver tillagad m mjölk vatten smör 100.0 117.1 2.7 7.6 8.4
Vispgrädde 40% fett 35.0 131.6 0.7 1.1 14.0
Färskost lätt 15% fett Philadelphia 15.0 28.0 1.2 0.5 2.4
Linfrön torkade 10.0 44.0 2.4 0.0 3.1
Gourmetbullar, vegetariska, djupfrysta (Hälsans kök) 100.0 165.0 18.5 4.3 7.0
A-fil 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv 33.0 124.4 11.6 10.8 3.0
Soltorkade tomater i olja avrunna 40.0 76.0 2.0 3.5 5.0
Kaffe bryggt 550.0 11.0 0.6 2.2 0.0
Grönsallat gurka tomat u dressing 70.0 12.6 0.7 1.8 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1708.0 1923.8 72.9
15.6%
193.7
41.4%
88.7
43.0%

2010-04-16

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Gymnastik 45.0 267
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Gurka 10.0 1.4 0.1 0.2 0.0
Ketchup tomat 15.0 16.4 0.2 3.6 0.1
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 15.0 81.0 0.3 0.3 9.0
Krossade tomater konserv m lag 60.0 15.6 0.5 2.8 0.1
Mjuka rågkakor (rågtuben) 60.0 162.0 4.4 31.2 2.1
Sojabönor torkade kokta u salt 70.0 89.9 7.7 4.1 4.0
Mjölk 3% fett 100.0 60.0 3.4 4.8 3.0
Färskost lätt 15% fett Philadelphia 25.0 46.7 2.0 0.8 4.0
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 50.0 137.5 1.0 2.2 14.0
Kaffe bryggt 550.0 11.0 0.6 2.2 0.0
Soltorkade tomater i olja avrunna 20.0 38.0 1.0 1.7 2.5
Ost hårdost 26% fett 15.0 51.0 3.7 0.2 3.9
Pasta färsk m ägg 120.0 158.4 6.4 27.4 1.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1110.0 868.9 31.3
14.6%
81.5
38.1%
44.6
47.3%

2010-04-15

Invägning
Vikt85.6kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Gymnastik 30.0 178
Gå/jogga 15.0 133
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta berik kokt m salt 100.0 131.0 4.9 25.1 0.8
Pommes frites friterad potatis ca 7% fett fryst värmd i ugn 100.0 216.7 3.2 32.0 7.6
all bran regular 30.0 106.8 3.0 20.1 0.6
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 25.0 135.0 0.5 0.5 15.0
Brun farin 10.0 38.8 0.0 9.6 0.0
mjukt tunnbröd lövånger 85.0 229.5 7.2 45.0 2.1
strödadlar 15.0 45.0 0.3 10.9 0.1
Ost hårdost 26% fett 15.0 51.0 3.7 0.2 3.9
Quorn svampprotein färs bitar filé 90.0 93.6 12.3 4.5 1.9
Kaffe bryggt 650.0 13.0 0.6 2.6 0.0
Mjukost smältost ca 16% fett 40.0 82.7 6.4 0.5 6.1
A-fil 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Sojakorv 100.0 226.0 16.4 0.8 16.0
Grönsallat gurka tomat u dressing 50.0 9.0 0.5 1.3 0.0
Mjölk 3% fett 150.0 90.0 5.1 7.2 4.5
Gröna ärter kokta 30.0 24.0 1.8 2.9 0.1
Linfrön torkade 10.0 44.0 2.4 0.0 3.1
Ketchup tomat 10.0 10.9 0.2 2.4 0.0
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 70.0 109.2 2.0 4.7 9.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1780.0 1776.2 77.3
17.9%
179.9
41.7%
77.0
40.4%
« Äldre inlägg