| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Gå/jogga | 10.0 | 89 |
| Gymnastik | 15.0 | 89 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Gurka | 30.0 | 4.2 | 0.2 | 0.7 | 0.0 |
| Chokladbiskvi mandelbotten smörkräm choklad | 40.0 | 197.6 | 2.2 | 20.4 | 11.4 |
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 25.0 | 135.0 | 0.5 | 0.5 | 15.0 |
| Quorn svampprotein färs bitar filé | 70.0 | 72.8 | 9.6 | 3.5 | 1.5 |
| Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 65.0 | 168.4 | 5.4 | 31.7 | 1.6 |
| Pasta berik kokt m salt | 65.0 | 85.2 | 3.2 | 16.3 | 0.5 |
| Kaffe bryggt | 550.0 | 11.0 | 0.6 | 2.2 | 0.0 |
| Mjukost smältost ca 16% fett | 35.0 | 72.3 | 5.6 | 0.5 | 5.4 |
| Ost hårdost 26% fett | 10.0 | 34.0 | 2.5 | 0.1 | 2.6 |
| A-fil 3% fett | 100.0 | 60.0 | 3.4 | 4.8 | 3.0 |
| Soltorkade tomater i olja avrunna | 20.0 | 38.0 | 1.0 | 1.7 | 2.5 |
| Morot | 45.0 | 19.9 | 0.3 | 3.9 | 0.1 |
| Mjölk 3% fett | 150.0 | 90.0 | 5.1 | 7.2 | 4.5 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1205.0 | 988.4 | 39.6 16.3% |
93.5 38.6% |
48.1 45.0% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Mjukost smältost ca 16% fett | 35.0 | 72.3 | 5.6 | 0.5 | 5.4 |
| Kaffe bryggt | 550.0 | 11.0 | 0.6 | 2.2 | 0.0 |
| Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 86.0 | 222.7 | 7.1 | 42.0 | 2.1 |
| Ost hårdost 26% fett | 30.0 | 102.0 | 7.4 | 0.4 | 7.8 |
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 25.0 | 135.0 | 0.5 | 0.5 | 15.0 |
| Mjölk 3% fett | 100.0 | 60.0 | 3.4 | 4.8 | 3.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
826.0 | 603.0 | 24.6 16.3% |
50.4 33.5% |
33.3 50.2% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Kaffe bryggt | 550.0 | 11.0 | 0.6 | 2.2 | 0.0 |
| Hallonsylt | 40.0 | 74.0 | 0.2 | 17.4 | 0.0 |
| Grönsallat gurka tomat u dressing | 80.0 | 14.4 | 0.8 | 2.1 | 0.1 |
| A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
| Hollandaisesås fryst el pulver tillagad | 100.0 | 232.0 | 2.6 | 6.6 | 22.0 |
| Jasminris kokt | 100.0 | 116.1 | 2.4 | 25.7 | 0.2 |
| Linfrön torkade | 10.0 | 44.0 | 2.4 | 0.0 | 3.1 |
| Mjölk 3% fett | 100.0 | 60.0 | 3.4 | 4.8 | 3.0 |
| all bran regular | 100.0 | 356.0 | 10.0 | 67.0 | 2.0 |
| vegeschnitzel | 80.0 | 176.0 | 12.8 | 11.2 | 8.8 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1360.0 | 1203.5 | 42.0 14.4% |
146.6 50.4% |
45.2 35.2% |
| Vikt | 85.4kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv | 33.0 | 124.4 | 11.6 | 10.8 | 3.0 |
| Grönsallat gurka tomat u dressing | 20.0 | 3.6 | 0.2 | 0.5 | 0.0 |
| Soltorkade tomater i olja avrunna | 15.0 | 28.5 | 0.8 | 1.3 | 1.9 |
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 10.0 | 54.0 | 0.2 | 0.2 | 6.0 |
| vegeschnitzel | 80.0 | 176.0 | 12.8 | 11.2 | 8.8 |
| Kaffe bryggt | 550.0 | 11.0 | 0.6 | 2.2 | 0.0 |
| Vetebröd osötat | 80.0 | 230.4 | 6.1 | 35.8 | 6.4 |
| Pommes frites friterad potatis ca 7% fett fryst värmd i ugn | 100.0 | 216.7 | 3.2 | 32.0 | 7.6 |
| Mjölk 3% fett | 100.0 | 60.0 | 3.4 | 4.8 | 3.0 |
| Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 20.0 | 37.3 | 1.6 | 0.7 | 3.2 |
| Béarnaisesås fryst el pulver tillagad | 100.0 | 224.0 | 2.6 | 6.8 | 21.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1108.0 | 1165.9 | 43.1 15.0% |
106.3 37.0% |
60.9 48.0% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Gymnastik | 30.0 | 178 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| strödadlar | 20.0 | 60.0 | 0.4 | 14.6 | 0.1 |
| Potatismos hemlagat | 120.0 | 104.5 | 2.6 | 16.7 | 2.6 |
| Gurka | 20.0 | 2.8 | 0.2 | 0.4 | 0.0 |
| Chokladkaka | 100.0 | 364.0 | 6.0 | 41.8 | 18.8 |
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 15.0 | 81.0 | 0.3 | 0.3 | 9.0 |
| Mjölk 3% fett | 150.0 | 90.0 | 5.1 | 7.2 | 4.5 |
| Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 100.0 | 285.0 | 8.1 | 51.2 | 4.1 |
| all bran regular | 30.0 | 106.8 | 3.0 | 20.1 | 0.6 |
| Gräddsås pulver tillagad m mjölk vatten smör | 100.0 | 117.1 | 2.7 | 7.6 | 8.4 |
| Vispgrädde 40% fett | 35.0 | 131.6 | 0.7 | 1.1 | 14.0 |
| Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 15.0 | 28.0 | 1.2 | 0.5 | 2.4 |
| Linfrön torkade | 10.0 | 44.0 | 2.4 | 0.0 | 3.1 |
| Gourmetbullar, vegetariska, djupfrysta (Hälsans kök) | 100.0 | 165.0 | 18.5 | 4.3 | 7.0 |
| A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
| Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv | 33.0 | 124.4 | 11.6 | 10.8 | 3.0 |
| Soltorkade tomater i olja avrunna | 40.0 | 76.0 | 2.0 | 3.5 | 5.0 |
| Kaffe bryggt | 550.0 | 11.0 | 0.6 | 2.2 | 0.0 |
| Grönsallat gurka tomat u dressing | 70.0 | 12.6 | 0.7 | 1.8 | 0.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1708.0 | 1923.8 | 72.9 15.6% |
193.7 41.4% |
88.7 43.0% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Gymnastik | 45.0 | 267 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Gurka | 10.0 | 1.4 | 0.1 | 0.2 | 0.0 |
| Ketchup tomat | 15.0 | 16.4 | 0.2 | 3.6 | 0.1 |
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 15.0 | 81.0 | 0.3 | 0.3 | 9.0 |
| Krossade tomater konserv m lag | 60.0 | 15.6 | 0.5 | 2.8 | 0.1 |
| Mjuka rågkakor (rågtuben) | 60.0 | 162.0 | 4.4 | 31.2 | 2.1 |
| Sojabönor torkade kokta u salt | 70.0 | 89.9 | 7.7 | 4.1 | 4.0 |
| Mjölk 3% fett | 100.0 | 60.0 | 3.4 | 4.8 | 3.0 |
| Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 25.0 | 46.7 | 2.0 | 0.8 | 4.0 |
| Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 50.0 | 137.5 | 1.0 | 2.2 | 14.0 |
| Kaffe bryggt | 550.0 | 11.0 | 0.6 | 2.2 | 0.0 |
| Soltorkade tomater i olja avrunna | 20.0 | 38.0 | 1.0 | 1.7 | 2.5 |
| Ost hårdost 26% fett | 15.0 | 51.0 | 3.7 | 0.2 | 3.9 |
| Pasta färsk m ägg | 120.0 | 158.4 | 6.4 | 27.4 | 1.9 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1110.0 | 868.9 | 31.3 14.6% |
81.5 38.1% |
44.6 47.3% |
| Vikt | 85.6kg |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Gymnastik | 30.0 | 178 |
| Gå/jogga | 15.0 | 133 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Pasta berik kokt m salt | 100.0 | 131.0 | 4.9 | 25.1 | 0.8 |
| Pommes frites friterad potatis ca 7% fett fryst värmd i ugn | 100.0 | 216.7 | 3.2 | 32.0 | 7.6 |
| all bran regular | 30.0 | 106.8 | 3.0 | 20.1 | 0.6 |
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 25.0 | 135.0 | 0.5 | 0.5 | 15.0 |
| Brun farin | 10.0 | 38.8 | 0.0 | 9.6 | 0.0 |
| mjukt tunnbröd lövånger | 85.0 | 229.5 | 7.2 | 45.0 | 2.1 |
| strödadlar | 15.0 | 45.0 | 0.3 | 10.9 | 0.1 |
| Ost hårdost 26% fett | 15.0 | 51.0 | 3.7 | 0.2 | 3.9 |
| Quorn svampprotein färs bitar filé | 90.0 | 93.6 | 12.3 | 4.5 | 1.9 |
| Kaffe bryggt | 650.0 | 13.0 | 0.6 | 2.6 | 0.0 |
| Mjukost smältost ca 16% fett | 40.0 | 82.7 | 6.4 | 0.5 | 6.1 |
| A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
| Sojakorv | 100.0 | 226.0 | 16.4 | 0.8 | 16.0 |
| Grönsallat gurka tomat u dressing | 50.0 | 9.0 | 0.5 | 1.3 | 0.0 |
| Mjölk 3% fett | 150.0 | 90.0 | 5.1 | 7.2 | 4.5 |
| Gröna ärter kokta | 30.0 | 24.0 | 1.8 | 2.9 | 0.1 |
| Linfrön torkade | 10.0 | 44.0 | 2.4 | 0.0 | 3.1 |
| Ketchup tomat | 10.0 | 10.9 | 0.2 | 2.4 | 0.0 |
| Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 70.0 | 109.2 | 2.0 | 4.7 | 9.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1780.0 | 1776.2 | 77.3 17.9% |
179.9 41.7% |
77.0 40.4% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |