Borgarens viktdagbok

« Till Borgarens profil

2013-05-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vaniljyoghurt 450.0 315.0 18.0 38.2 9.0
Mjölk 3% fett 1000.0 600.0 34.0 48.0 30.0
Proteinpulver 100.0 410.0 76.0 5.0 8.0
Keso Mini 150.0 105.0 16.5 3.0 2.2
Ägg kokt 200.0 280.0 25.2 0.0 20.4
Hallon frysta 125.0 47.0 1.2 6.8 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2025.0 1757.0 170.9
39.6%
101.0
23.4%
70.2
36.9%

2012-09-29

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer 180.0 468.0 13.9 93.1 2.2
Proteinpulver 80.0 328.0 60.8 4.0 6.4
Vaniljyoghurt 400.0 280.0 16.0 34.0 8.0
Keso färskost 4% fett 260.0 241.8 31.2 5.5 10.4
Mjölk 3% fett 400.0 240.0 13.6 19.2 12.0
Keso Mini 250.0 175.0 27.5 5.0 3.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1570.0 1732.8 163.0
38.7%
160.8
38.2%
42.8
23.1%

2012-09-27

Invägning
Vikt82.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Proteinpulver 40.0 164.0 30.4 2.0 3.2
Ägg rått 280.0 394.8 35.3 0.0 28.3
Keso färskost 4% fett 150.0 139.5 18.0 3.2 6.0
Fiberhavregryn ångprep 40.0 141.2 5.3 20.8 2.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
510.0 839.5 89.0
43.2%
26.0
12.6%
40.2
44.2%

2012-09-26

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vaniljyoghurt 300.0 210.0 12.0 25.5 6.0
Mjölk 3% fett 400.0 240.0 13.6 19.2 12.0
Fiberhavregryn ångprep 20.0 70.6 2.6 10.4 1.3
Vetebröd osötat 220.0 633.6 16.7 98.6 17.6
Proteinpulver 80.0 328.0 60.8 4.0 6.4
Keso färskost 4% fett 130.0 120.9 15.6 2.7 5.2
Jordnötssmör 10.0 61.5 2.3 1.4 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1160.0 1664.6 123.6
30.4%
161.8
39.8%
53.6
29.9%

2012-09-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg rått 300.0 423.0 37.8 0.0 30.3
Oxpytt 400.0 560.0 22.0 60.0 24.0
Mjölk 3% fett 600.0 360.0 20.4 28.8 18.0
Proteinpulver 100.0 410.0 76.0 5.0 8.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1400.0 1753.0 156.2
36.1%
93.8
21.7%
80.3
42.1%

2012-09-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kyckling 200.0 230.0 43.0 0.0 6.2
Proteinpulver 40.0 164.0 30.4 2.0 3.2
Ägg rått 250.0 352.5 31.5 0.0 25.2
Fläskfilé gris 300.0 321.0 61.8 0.0 7.8
Keso Mini 200.0 140.0 22.0 4.0 3.0
Fiberhavregryn ångprep 40.0 141.2 5.3 20.8 2.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1030.0 1348.7 194.0
58.8%
26.8
8.1%
48.1
33.1%

2012-09-13

Invägning
Vikt80.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso Mini 150.0 105.0 16.5 3.0 2.2
Fiberhavregryn ångprep 40.0 141.2 5.3 20.8 2.7
Kyckling 600.0 690.0 129.0 0.0 18.6
Ägg rått 225.0 317.2 28.4 0.0 22.7
Proteinpulver 40.0 164.0 30.4 2.0 3.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1055.0 1417.4 209.6
60.3%
25.8
7.4%
49.4
32.2%

2012-09-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mjölk 3% fett 600.0 360.0 20.4 28.8 18.0
Proteinpulver 80.0 328.0 60.8 4.0 6.4
Vaniljyoghurt 300.0 210.0 12.0 25.5 6.0
Sportmusli 150.0 495.0 18.0 90.0 9.8
Keso färskost 4% fett 126.0 117.2 15.1 2.6 5.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1256.0 1510.2 126.3
33.3%
150.9
39.7%
45.2
27.0%

2012-08-29

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Keso Mini 150.0 105.0 16.5 3.0 2.2
Sportmusli 60.0 198.0 7.2 36.0 3.9
Vaniljyoghurt 350.0 245.0 14.0 29.8 7.0
Proteinpulver 40.0 164.0 30.4 2.0 3.2
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 400.0 816.0 72.4 0.0 59.2
Ägg rått 120.0 169.2 15.1 0.0 12.1
Jordgubbar frysta 150.0 50.4 0.8 9.6 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1470.0 1842.6 163.2
35.5%
90.4
19.7%
91.0
44.9%

2012-08-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lammstek 300.0 483.0 72.3 0.0 21.6
Keso Mini 120.0 84.0 13.2 2.4 1.8
Ägg rått 100.0 141.0 12.6 0.0 10.1
Vaniljyoghurt 500.0 350.0 20.0 42.5 10.0
Potatis 250.0 190.0 4.5 40.2 0.2
Proteinpulver 40.0 164.0 30.4 2.0 3.2
Fiberhavregryn ångprep 90.0 317.7 11.9 46.8 6.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1400.0 1729.7 164.9
39.4%
133.9
32.0%
52.9
28.7%
« Äldre inlägg