elinkaagaards viktdagbok

« Till elinkaagaards profil

2013-04-03

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Löpning 9,7 km/h (6,2 min/km) 30.0 289
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) 40.0 174
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer 80.0 212.8 6.6 38.2 2.9
Lax stekt 125.0 281.2 28.5 0.0 18.6
Ägg stekt 70.0 148.3 8.8 0.0 12.6
Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter 70.0 406.0 3.0 8.9 39.9
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Jordgubbar 150.0 62.4 0.8 12.4 0.3
Kaffegrädde 12% fett 150.0 210.0 4.5 6.0 18.0
Makrillfilé konserv i tomatsås 60.0 118.8 8.6 0.3 9.3
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Äpple m skal 70.0 38.6 0.1 8.7 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1220.0 1799.0 71.5
16.1%
138.8
31.3%
102.8
52.6%

2013-04-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Cashewnötter 8.0 47.2 1.2 2.1 3.7
Ägg kokt 60.0 84.0 7.6 0.0 6.1
Ägg kokt 60.0 84.0 7.6 0.0 6.1
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 35.0 26.5 4.4 1.3 0.4
Sötmandel torkad 10.0 60.9 2.0 1.3 5.2
Valnötter 9.0 60.2 1.3 1.2 5.6
Dressing majonnäs ca 40% fett 8.0 36.2 0.0 1.9 3.2
Banan 31.0 31.0 0.5 6.7 0.0
Valnötter 2.0 13.4 0.3 0.3 1.2
Avokado 50.0 83.6 1.0 2.2 7.6
Räkor 28.0 23.5 5.1 0.0 0.2
Cashewnötter 2.0 11.8 0.3 0.5 0.9
Grahamsbröd m mjölk ca 5% fibrer 36.0 100.1 3.2 16.6 1.9
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 50.0 37.8 6.4 1.8 0.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
389.0 700.2 40.9
23.6%
35.9
20.7%
42.6
55.7%

2013-03-04

Invägning
Vikt53.0kg
Midja75.0cm

2011-07-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rökt skinka gris 6% fett 30.0 41.4 6.3 0.0 1.8
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 30.0 106.5 3.0 19.6 0.8
Jordgubbar 50.0 20.8 0.2 4.2 0.1
Ketchup tomat 35.0 38.2 0.5 8.3 0.2
Ägg kokt 70.0 98.0 8.8 0.0 7.1
Champinjoner 50.0 13.0 1.3 1.5 0.1
Paprika gul 50.0 15.0 0.5 2.2 0.0
Ananasjuice konserv drickf 180.0 99.0 0.5 23.0 0.2
Lax 150.0 271.5 27.6 0.0 18.0
Pasta kokt m salt 130.0 168.4 5.8 33.7 0.5
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Köttbullar ca 15% fett stekta frysta 95.0 204.2 12.4 7.0 14.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
925.0 1123.0 67.3
24.4%
101.4
36.8%
47.1
38.8%

2011-07-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Glass m maräng 10% fett 300.0 627.9 12.0 77.7 38.4
Skinka fransyska gris 30.0 30.3 5.9 0.0 0.7
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer 43.0 111.4 3.6 21.0 1.0
Fläskkött grillat 100.0 258.0 26.0 0.0 17.2
Brunsås pulver tillagad m mjölk vatten 100.0 55.7 2.3 7.1 2.0
Basmatiris kokt 250.0 298.5 7.8 63.8 0.8
Ost 15.0 48.0 3.8 0.2 3.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
843.0 1465.8 61.4
16.0%
169.8
44.1%
67.7
39.9%

2011-07-05

Invägning
Vikt57.8kg
Midja75.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Simning, medel 10.0 58
Styrketräning, lätt 30.0 87
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Smör 80% fett 3.0 21.6 0.0 0.0 2.4
Tacoskal 28.0 128.6 2.0 16.3 5.8
Filmjölk 3% fett 225.0 135.0 7.6 10.8 6.8
Ägg kokt 70.0 98.0 8.8 0.0 7.1
Gräddfil 12% fett 60.0 82.2 1.9 2.6 7.2
Jordgubbar 125.0 52.0 0.6 10.4 0.2
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 40.0 153.0 2.5 28.0 2.6
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 120.0 244.8 21.7 0.0 17.8
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer 18.0 52.8 1.3 10.2 0.6
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Kycklingvinge m skinn 108.0 200.9 20.7 0.0 13.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
847.0 1175.9 67.5
23.2%
79.4
27.2%
63.7
49.6%

2011-07-04

Invägning
Vikt58.1kg
Midja75.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Simning, medel 35.0 203
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Makrillfilé konserv i tomatsås 70.0 138.6 10.1 0.4 10.8
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer 84.0 217.6 7.0 41.0 2.0
Ägg stekt 130.0 275.3 16.2 0.0 23.4
Citronjuice färskpressad 110.0 38.5 0.4 9.1 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
394.0 670.0 33.7
20.3%
50.5
30.4%
36.2
49.4%

2011-07-03

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Simning, medel 45.0 260
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost 7.0 22.4 1.8 0.1 1.7
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd 13.0 44.7 1.2 8.2 0.3
Ägg stekt 65.0 137.7 8.1 0.0 11.7
Leverpastej bredbar 3-3,5% fett 13.0 17.2 1.4 1.7 0.5
Fjällyoghurt 3,6 % fett, olika smaksättningar 125.0 113.8 3.8 14.4 4.6
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer 45.0 116.6 3.7 22.0 1.1
Brunsås med mjölk 70.0 68.0 1.7 4.1 5.0
Keso färskost 4% fett 25.0 23.2 3.0 0.5 1.0
Fläskkött grillat 100.0 258.0 26.0 0.0 17.2
Färskpotatis kokt u salt 150.0 117.0 2.4 24.6 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
613.0 918.6 53.1
23.4%
75.6
33.3%
43.3
43.3%

2011-07-02

Invägning
Vikt58.6kg
Midja75.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Simning, medel 50.0 289
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd tortilla 4,6% fibrer 75.0 230.2 5.9 38.0 5.1
Köttfärs nötfärs 15% fett 150.0 309.0 28.6 0.0 21.8
Ost 14.0 44.8 3.5 0.1 3.4
Gräddfil 12% fett 50.0 68.5 1.6 2.2 6.0
Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd 13.0 46.0 1.2 8.6 0.4
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer 135.0 349.6 11.2 65.9 3.2
Risgrynsgröt 325.0 288.9 9.8 39.3 9.8
Leverpastej bredbar 3-3,5% fett 100.0 132.0 10.6 12.9 3.6
Ost- o skinkpaj fryst värmd 100.0 318.5 11.2 20.3 21.4
Ost 13.0 41.6 3.2 0.1 3.1
Makrillfilé konserv i tomatsås 50.0 99.0 7.2 0.2 7.8
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat 13.0 45.9 1.2 8.4 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1038.0 1974.0 95.2
19.6%
196.0
40.3%
85.9
40.1%

2011-07-01

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt60.0kg
Midja75.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Simning, medel 40.0 231
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost 13.0 41.6 3.2 0.1 3.1
Köttbullar ca 15% fett stekta frysta 26.0 55.9 3.4 1.9 3.9
Grillad kyckling m skinn- 125.0 295.0 31.1 0.0 19.0
Färskpotatis kokt u salt 200.0 156.0 3.2 32.8 0.2
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 13.0 45.6 1.2 8.5 0.3
Ost- o skinkpaj mellanmjölk matlagningsgrädde hemlagad 110.0 315.2 12.5 16.5 21.8
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer 33.0 85.5 2.7 16.1 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
525.0 1030.8 57.3
22.6%
75.9
29.9%
53.1
47.5%
« Äldre inlägg Nyare inlägg »