| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 15.0 | 53.2 | 1.5 | 9.8 | 0.4 |
| Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
| Ägg kokt | 40.0 | 56.0 | 5.0 | 0.0 | 4.1 |
| Choklad o chokladpraliner | 23.0 | 125.8 | 1.7 | 12.4 | 7.8 |
| Broccoli | 400.0 | 140.0 | 14.0 | 12.4 | 1.2 |
| Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
| Mango | 125.0 | 86.0 | 0.6 | 18.8 | 0.4 |
| Riskakor smaksatta 18% fett | 10.0 | 46.1 | 0.7 | 6.6 | 1.8 |
| Fruktyoghurt lätt 0,5% fett, oberikad | 70.0 | 52.8 | 2.1 | 10.0 | 0.4 |
| Fläskkotlett gris fett bortskuret | 118.0 | 121.5 | 25.5 | 0.0 | 2.0 |
| Ketchup tomat | 20.0 | 21.8 | 0.3 | 4.7 | 0.1 |
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
| Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 50.0 | 191.2 | 3.1 | 35.0 | 3.2 |
| Mjuk kola och mjuk chokladmaräng överdragen m mjölkchoklad Japp Mars | 51.0 | 227.0 | 2.0 | 35.3 | 8.3 |
| Rökt skinka gris 3% fett | 11.0 | 12.8 | 2.4 | 0.0 | 0.3 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1333.0 | 1344.2 | 78.5 24.2% |
160.9 49.7% |
37.2 26.1% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
| Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
| Keso färskost 4% fett | 35.0 | 32.6 | 4.2 | 0.7 | 1.4 |
| Blomkålssoppa pulver tillagad m vatten mjölk | 433.0 | 220.0 | 6.9 | 25.5 | 9.5 |
| Choklad o chokladpraliner | 22.0 | 120.3 | 1.6 | 11.8 | 7.4 |
| Gröna bönor | 50.0 | 14.6 | 1.0 | 1.8 | 0.0 |
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
| Hasselnötter | 10.0 | 65.6 | 1.3 | 0.9 | 6.3 |
| Lax sida kallrökt | 110.0 | 231.0 | 24.9 | 0.0 | 14.7 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 21.0 | 74.6 | 2.1 | 13.8 | 0.5 |
| Tomat | 250.0 | 55.0 | 2.0 | 9.5 | 0.5 |
| Skumgodis | 44.0 | 147.4 | 0.9 | 35.4 | 0.0 |
| Grönsallat gurka tomat u dressing | 200.0 | 36.0 | 2.0 | 5.2 | 0.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1555.0 | 1238.1 | 60.8 20.1% |
130.1 43.0% |
49.2 36.9% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Sushi blandning 7 bitar | 200.0 | 318.0 | 12.4 | 58.0 | 3.2 |
| Saltlakrits | 10.0 | 39.5 | 0.3 | 9.4 | 0.0 |
| Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 8.0 | 28.4 | 0.8 | 5.2 | 0.2 |
| Tomat | 250.0 | 55.0 | 2.0 | 9.5 | 0.5 |
| Rökt skinka gris 3% fett | 10.0 | 11.6 | 2.2 | 0.0 | 0.3 |
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
| Mango | 150.0 | 103.2 | 0.8 | 22.5 | 0.4 |
| Rökt skinka gris 3% fett | 10.0 | 11.6 | 2.2 | 0.0 | 0.3 |
| Blomkålssoppa pulver tillagad m vatten mjölk | 433.0 | 220.0 | 6.9 | 25.5 | 9.5 |
| Mjuk kola och mjuk chokladmaräng överdragen m mjölkchoklad Japp Mars | 45.0 | 200.2 | 1.8 | 31.2 | 7.3 |
| Keso färskost 4% fett | 27.0 | 25.1 | 3.2 | 0.6 | 1.1 |
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 22.0 | 78.1 | 2.2 | 14.4 | 0.6 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1545.0 | 1331.7 | 48.7 15.1% |
201.8 62.4% |
32.1 22.5% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
| Grönsakssoppa redd | 585.0 | 220.0 | 10.5 | 24.6 | 7.0 |
| Keso färskost 4% fett | 30.0 | 27.9 | 3.6 | 0.6 | 1.2 |
| Choklad o chokladpraliner | 23.0 | 125.8 | 1.7 | 12.4 | 7.8 |
| Saltlakrits | 30.0 | 118.5 | 0.9 | 28.3 | 0.0 |
| Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 100.0 | 110.0 | 24.5 | 0.0 | 1.2 |
| Keso färskost 4% fett | 30.0 | 27.9 | 3.6 | 0.6 | 1.2 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 18.0 | 63.9 | 1.8 | 11.8 | 0.4 |
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
| Riskakor smaksatta 18% fett | 10.0 | 46.1 | 0.7 | 6.6 | 1.8 |
| Blomkål | 200.0 | 56.0 | 3.2 | 7.8 | 0.4 |
| Mango | 164.0 | 112.8 | 0.8 | 24.6 | 0.5 |
| Skumgodis | 12.0 | 40.2 | 0.2 | 9.6 | 0.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1457.0 | 1121.1 | 65.2 24.1% |
136.9 50.6% |
30.1 25.3% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
| Keso färskost 4% fett | 40.0 | 37.2 | 4.8 | 0.8 | 1.6 |
| Saltlakrits | 150.0 | 592.5 | 4.5 | 141.3 | 0.0 |
| Gröna bönor frysta | 100.0 | 32.0 | 1.7 | 4.3 | 0.3 |
| Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 23.0 | 81.6 | 2.3 | 15.1 | 0.6 |
| Kycklingsallad u dressing | 400.0 | 336.0 | 45.2 | 12.0 | 10.8 |
| Blomkål | 100.0 | 28.0 | 1.6 | 3.9 | 0.2 |
| Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1193.0 | 1327.3 | 75.0 23.3% |
200.9 62.4% |
20.2 14.2% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Kaviar rökt | 20.0 | 78.0 | 2.4 | 2.6 | 6.6 |
| Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
| Risotto m råris vegetarisk m cashewnötter | 162.0 | 263.2 | 7.1 | 33.2 | 10.0 |
| Saltlakrits | 11.0 | 43.4 | 0.3 | 10.4 | 0.0 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 23.0 | 81.6 | 2.3 | 15.1 | 0.6 |
| Tomat | 250.0 | 55.0 | 2.0 | 9.5 | 0.5 |
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
721.0 | 693.2 | 27.8 16.5% |
80.8 48.0% |
26.3 35.5% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Saltlakrits | 23.0 | 90.8 | 0.7 | 21.7 | 0.0 |
| Kycklingbröstfilé u skinn | 180.0 | 189.0 | 41.6 | 0.0 | 2.2 |
| Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
| Rökt skinka gris 3% fett | 25.0 | 29.0 | 5.5 | 0.0 | 0.8 |
| Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 100.0 | 18.0 | 0.9 | 2.7 | 0.1 |
| Morot | 60.0 | 26.6 | 0.4 | 5.2 | 0.2 |
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 170.0 | 80.8 | 5.8 | 8.5 | 2.6 |
| Blomkål | 250.0 | 70.0 | 4.0 | 9.8 | 0.5 |
| Kaviar rökt | 20.0 | 78.0 | 2.4 | 2.6 | 6.6 |
| Choklad o chokladpraliner | 25.0 | 136.8 | 1.8 | 13.4 | 8.4 |
| Grönsakssoppa redd | 584.0 | 219.6 | 10.5 | 24.5 | 7.0 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 28.0 | 99.4 | 2.8 | 18.3 | 0.7 |
| Oliver gröna inlagda | 20.0 | 25.8 | 0.3 | 0.3 | 2.5 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1540.0 | 1140.8 | 83.6 30.4% |
107.0 38.9% |
37.2 30.7% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Kaviar rökt | 25.0 | 97.5 | 3.0 | 3.2 | 8.2 |
| Fruktyoghurt 2% fett | 30.0 | 27.9 | 1.0 | 4.5 | 0.6 |
| Risotto m råris vegetarisk m cashewnötter | 164.0 | 266.5 | 7.2 | 33.6 | 10.2 |
| Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 70.0 | 267.8 | 4.3 | 49.0 | 4.6 |
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
| Tonfisksallad u dressing | 400.0 | 258.8 | 28.8 | 28.8 | 1.6 |
| Tomat | 250.0 | 55.0 | 2.0 | 9.5 | 0.5 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 33.0 | 117.2 | 3.3 | 21.6 | 0.8 |
| Saltlakrits | 11.0 | 43.4 | 0.3 | 10.4 | 0.0 |
| Färskost 27% fett Philadelphia | 7.0 | 19.1 | 0.4 | 0.2 | 1.9 |
| Vitt vin torrt 12 vol. % | 300.0 | 204.0 | 0.0 | 1.2 | 0.0 |
| Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1545.0 | 1529.2 | 64.0 20.0% |
172.0 53.8% |
37.0 26.2% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Kaviar rökt | 20.0 | 78.0 | 2.4 | 2.6 | 6.6 |
| Saltlakrits | 11.0 | 43.4 | 0.3 | 10.4 | 0.0 |
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
| Rödbeta | 150.0 | 66.4 | 2.0 | 12.6 | 0.0 |
| Tzatziki | 30.0 | 18.8 | 0.7 | 1.2 | 1.3 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 24.0 | 85.2 | 2.4 | 15.7 | 0.6 |
| Lax stekt | 70.0 | 157.5 | 16.0 | 0.0 | 10.4 |
| Grönsallat m gurka tomat o vinägrettsås | 100.0 | 86.0 | 0.9 | 2.6 | 7.9 |
| Saltlakrits | 11.0 | 43.4 | 0.3 | 10.4 | 0.0 |
| Rökt kalkon | 80.0 | 106.4 | 19.2 | 0.0 | 3.2 |
| Vitt vin torrt 12 vol. % | 150.0 | 102.0 | 0.0 | 0.6 | 0.0 |
| Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
| Fläskfilé gris | 80.0 | 85.6 | 16.5 | 0.0 | 2.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1106.0 | 1113.7 | 74.6 30.0% |
81.6 32.8% |
40.8 37.2% |
| Vikt | 59.0kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Saltlakrits | 11.0 | 43.4 | 0.3 | 10.4 | 0.0 |
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
| Kaviar rökt | 20.0 | 78.0 | 2.4 | 2.6 | 6.6 |
| Riskakor solrosfrön majs 4% fett | 9.0 | 35.5 | 0.7 | 7.0 | 0.4 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 23.0 | 81.6 | 2.3 | 15.1 | 0.6 |
| Alfalfagroddar | 50.0 | 16.0 | 2.0 | 0.4 | 0.4 |
| Majsgryn polenta kokt | 30.0 | 27.3 | 0.6 | 5.7 | 0.1 |
| Keso färskost 4% fett | 50.0 | 46.5 | 6.0 | 1.0 | 2.0 |
| Grönsallat gurka tomat u dressing | 100.0 | 18.0 | 1.0 | 2.6 | 0.1 |
| Saltlakrits | 34.0 | 134.3 | 1.0 | 32.0 | 0.0 |
| Räkor | 100.0 | 84.0 | 18.1 | 0.0 | 0.8 |
| Grönsallat gurka tomat u dressing | 100.0 | 18.0 | 1.0 | 2.6 | 0.1 |
| Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
| Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 145.0 | 159.5 | 35.5 | 0.0 | 1.7 |
| Avokado | 40.0 | 66.9 | 0.8 | 1.8 | 6.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1092.0 | 1050.0 | 85.6 33.6% |
106.7 41.9% |
27.6 24.6% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |