| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Gå/jogga | 240.0 | 2793 |
| Cykla 19-22 km/h | 30.0 | 466 |
| Styrketräning, lätt | 30.0 | 175 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Fläskfilé gris | 500.0 | 535.0 | 103.0 | 0.0 | 13.0 |
| Pannbiff blandfärs stekt | 150.0 | 250.8 | 16.5 | 9.3 | 16.0 |
| Potatis råstekt | 500.0 | 543.5 | 10.0 | 88.0 | 15.0 |
| majsbröd bröd 7% fiber | 80.0 | 208.0 | 6.8 | 33.6 | 4.8 |
| Falukorv stekt | 150.0 | 421.5 | 16.2 | 6.0 | 37.5 |
| Mazariner mördegsbotten mazarinfyllning glasyr | 100.0 | 436.0 | 6.6 | 55.0 | 20.6 |
| Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 900.0 | 423.0 | 5.4 | 28.8 | 0.0 |
| Fläskfilé gris stekt i skivor | 500.0 | 775.0 | 140.5 | 0.0 | 23.0 |
| Ägg stekt | 70.0 | 148.3 | 8.8 | 0.0 | 12.6 |
| Potatis råstekt | 500.0 | 543.5 | 10.0 | 88.0 | 15.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
3450.0 | 4284.6 | 323.8 32.7% |
308.7 31.2% |
157.5 36.1% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Gå/jogga | 240.0 | 2793 |
| Cykla 19-22 km/h | 15.0 | 233 |
| Styrketräning, lätt | 30.0 | 175 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 500.0 | 325.0 | 12.0 | 48.0 | 6.0 |
| majsbröd bröd 7% fiber | 140.0 | 364.0 | 11.9 | 58.8 | 8.4 |
| Ärtsoppa m fläsk hemlagad | 600.0 | 510.0 | 38.4 | 53.4 | 12.6 |
| Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 250.0 | 334.0 | 68.5 | 0.0 | 6.2 |
| Basmatiris kokt | 250.0 | 298.5 | 7.8 | 63.8 | 0.8 |
| Ägg kokt | 140.0 | 196.0 | 17.6 | 0.0 | 14.3 |
| Ost hårdost 38% fett | 60.0 | 252.0 | 12.0 | 0.8 | 22.8 |
| Mazariner mördegsbotten mazarinfyllning glasyr | 100.0 | 436.0 | 6.6 | 55.0 | 20.6 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2040.0 | 2715.5 | 174.8 26.4% |
279.8 42.2% |
91.7 31.4% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Gå/jogga | 240.0 | 2793 |
| Cykla 19-22 km/h | 15.0 | 233 |
| Innebandy | 15.0 | 299 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 140.0 | 494.2 | 12.7 | 90.7 | 3.6 |
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 500.0 | 325.0 | 12.0 | 48.0 | 6.0 |
| Potatis kokt | 250.0 | 194.2 | 4.5 | 41.0 | 0.2 |
| Brunsås kaffegrädde | 150.0 | 120.0 | 2.8 | 5.6 | 9.6 |
| Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 250.0 | 334.0 | 68.5 | 0.0 | 6.2 |
| Ost hårdost 31% fett | 120.0 | 464.0 | 31.2 | 1.6 | 37.6 |
| Pannbiff blandfärs stekt | 400.0 | 668.8 | 44.0 | 24.8 | 42.8 |
| Sött vetebröd kanelbullar hembakta | 50.0 | 160.8 | 3.4 | 22.5 | 6.2 |
| Kokosflingor torkade | 25.0 | 160.8 | 1.6 | 0.8 | 15.8 |
| Ägg kokt | 140.0 | 196.0 | 17.6 | 0.0 | 14.3 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2025.0 | 3117.8 | 198.3 26.2% |
235.0 31.1% |
142.3 42.7% |
Motivationen är inte jättehög, men det är i alla fall ändå dags för ett nytt försök.
15kg till semestern v44 är målet, gärna med ett delmål på 10kg till sommaren, och framförallt ett midjemått som minskar med minst 10cm
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Gå/jogga | 240.0 | 2793 |
| Styrketräning, lätt | 30.0 | 175 |
| Cykla 19-22 km/h | 15.0 | 233 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 140.0 | 196.0 | 17.6 | 0.0 | 14.3 |
| Köttfärssås hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 250.0 | 250.0 | 20.8 | 11.8 | 12.8 |
| Banan | 150.0 | 150.0 | 2.6 | 32.6 | 0.0 |
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 35.0 | 123.6 | 3.2 | 22.7 | 0.9 |
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 500.0 | 325.0 | 12.0 | 48.0 | 6.0 |
| Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 100.0 | 275.0 | 2.0 | 4.4 | 28.1 |
| Sött vetebröd kanelbullar hembakta | 50.0 | 160.8 | 3.4 | 22.5 | 6.2 |
| Pasta | 250.0 | 900.0 | 31.2 | 179.8 | 3.0 |
| Torsk panerad stekt | 250.0 | 352.0 | 41.5 | 11.5 | 15.2 |
| Potatis kokt | 250.0 | 194.2 | 4.5 | 41.0 | 0.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1975.0 | 2926.6 | 138.8 19.6% |
374.3 52.7% |
86.7 27.7% |
| Vikt | 106.0kg |
| Midja | 106.0cm |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Gå/jogga | 240.0 | 2793 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 50.0 | 360.0 | 0.0 | 0.0 | 40.0 |
| Ost hårdost 28% fett | 90.0 | 330.0 | 24.6 | 1.2 | 25.2 |
| Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 210.0 | 722.4 | 20.2 | 132.7 | 5.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
350.0 | 1412.4 | 44.8 13.3% |
133.9 39.6% |
70.2 47.1% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Gå/jogga | 240.0 | 2793 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Kycklingbröstfilé u skinn | 200.0 | 210.0 | 46.2 | 0.0 | 2.4 |
| Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 210.0 | 722.4 | 20.2 | 132.7 | 5.0 |
| Ost hårdost 28% fett | 90.0 | 330.0 | 24.6 | 1.2 | 25.2 |
| Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 4000.0 | 1880.0 | 24.0 | 128.0 | 0.0 |
| Chips smaksatta 34% fett | 200.0 | 1052.0 | 10.8 | 102.6 | 64.4 |
| Basmatiris kokt | 300.0 | 358.2 | 9.3 | 76.5 | 0.9 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
5000.0 | 4552.6 | 135.1 16.9% |
441.0 55.3% |
97.9 27.8% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Gå/jogga | 240.0 | 2793 |
| Styrketräning, lätt | 30.0 | 175 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 70.0 | 98.0 | 8.8 | 0.0 | 7.1 |
| Pannbiff blandfärs stekt | 150.0 | 250.8 | 16.5 | 9.3 | 16.0 |
| Potatis stekt | 300.0 | 374.1 | 4.8 | 63.9 | 9.9 |
| Pommes frites friterad potatis ca 17% fett gatukök | 150.0 | 461.0 | 5.2 | 48.9 | 26.2 |
| Fläskkotlett gris fett bortskuret | 300.0 | 309.0 | 64.8 | 0.0 | 5.1 |
| majsbröd bröd 7% fiber | 70.0 | 182.0 | 6.0 | 29.4 | 4.2 |
| Hamburgare dubbel bröd ost sallad dressing | 300.0 | 726.0 | 37.2 | 56.7 | 38.1 |
| Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 4000.0 | 1880.0 | 24.0 | 128.0 | 0.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
5340.0 | 4280.9 | 167.3 22.4% |
336.2 45.1% |
106.6 32.4% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Gå/jogga | 240.0 | 2793 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 70.0 | 98.0 | 8.8 | 0.0 | 7.1 |
| Pasta berik kokt m salt | 150.0 | 196.5 | 7.4 | 37.6 | 1.2 |
| Ägg kokt | 70.0 | 98.0 | 8.8 | 0.0 | 7.1 |
| Gräddglass ca 15% fett | 250.0 | 556.8 | 9.0 | 49.0 | 36.0 |
| Pannbiff blandfärs stekt | 200.0 | 334.4 | 22.0 | 12.4 | 21.4 |
| majsbröd bröd 7% fiber | 70.0 | 182.0 | 6.0 | 29.4 | 4.2 |
| Lasagne | 500.0 | 587.0 | 26.5 | 72.0 | 20.5 |
| Potatissallad gräddfil majonnäs | 150.0 | 231.0 | 2.6 | 24.0 | 13.6 |
| Morot | 150.0 | 66.4 | 0.9 | 13.0 | 0.4 |
| Grillad kyckling m skinn- | 300.0 | 708.0 | 74.7 | 0.0 | 45.6 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1910.0 | 3058.1 | 166.7 21.9% |
237.4 31.2% |
157.1 46.9% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Gå/jogga | 240.0 | 2793 |
| Styrketräning, lätt | 30.0 | 175 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Lasagne | 500.0 | 587.0 | 26.5 | 72.0 | 20.5 |
| Ägg kokt | 70.0 | 98.0 | 8.8 | 0.0 | 7.1 |
| Falukorv 23% fett | 100.0 | 259.0 | 9.9 | 3.7 | 23.0 |
| Avorio ris | 250.0 | 895.8 | 16.8 | 195.5 | 3.2 |
| majsbröd bröd 7% fiber | 70.0 | 182.0 | 6.0 | 29.4 | 4.2 |
| Rimmat sidfläsk gris stekt | 300.0 | 1580.1 | 51.9 | 0.0 | 154.8 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1290.0 | 3601.9 | 119.9 13.3% |
300.6 33.3% |
212.8 53.4% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Styrketräning, lätt | 30.0 | 175 |
| Gå/jogga | 240.0 | 2793 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Lasagne | 500.0 | 587.0 | 26.5 | 72.0 | 20.5 |
| Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 200.0 | 550.0 | 4.0 | 8.8 | 56.2 |
| Pannbiff gris stekt | 200.0 | 523.2 | 39.2 | 15.2 | 33.8 |
| Lax stekt | 200.0 | 450.0 | 45.6 | 0.0 | 29.8 |
| Vassleprotein, choklad | 30.0 | 117.0 | 23.7 | 1.8 | 1.6 |
| Ägg kokt | 70.0 | 98.0 | 8.8 | 0.0 | 7.1 |
| majsbröd bröd 7% fiber | 70.0 | 182.0 | 6.0 | 29.4 | 4.2 |
| Potatis kokt | 250.0 | 194.2 | 4.5 | 41.0 | 0.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1520.0 | 2701.4 | 158.3 23.5% |
168.2 24.9% |
153.4 51.6% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |